"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Ultra slanina

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Ultra slanina »

Stexman wrote:Riba smrdi od glave! Tako glasi izreka ili sta vec.
Riba smrdi od glave, a cisti se od repa.

:cheers:
Mare

Post by Mare »

Koji su ovo kraljevi, svaka im čast, zbog ovog mi dođe da odem večeras i gledam tekmu, igrači se ne smeju vređati ali Tole lopove mora da se čuje celu tekmu.

Image

Izvor: http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/Sneg-o ... otska.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Ne treba da ispastaju igraci zbog toleta glavnoje i mihe budale.... Oni su najmanje krivi za sve, jer nije da se ne bore.. .Drugo je to sto oni ne znaju bolje ( a i kako kad se sastanu 5 puta u godini,a ovaj tupan od selektora nikako da uigra jedan sastav)... Ali vidite Skotsku, reprezentacija im nikakva, gube od Velsa kod kuce, a njihovi navijaci i dalje idu i prate ih, bodre, pa cak i ciste sneg zbog njih, i to u tudjoj zemlji...

Mi smo stvarno nula od naroda, pogresne poteze pravimo od pamtiveka. Jer, realno, zar stvarno mislite da ce to onog matorog magarca da otera iz fotelje? Pa on ce tek sad iz inata da ostane u njoj, glupo je to reci ali boze me oprosti ovog necemo oterati sa funkcije ni kad bude metar ispod zemlje...

Veceras treba otici na utakmicu, podrzati reprezentaciju, izvizdati i izvredjati gospodu iz FSS-a i selektora zajedno, a momcima pruziti pomoc da do kraja odigraju srcem za Srbiju i da pobede. :cheers:
madda fakka

Post by madda fakka »

Image

Image

Ako im uprava za ovo nije odnela kamion piva nista nisu uradili :D Ne znam da li je sramota za nas ili je momcima bilo dosadno pa latili se posla....
DekiFirma wrote:Ne treba da ispastaju igraci zbog toleta glavnoje i mihe budale.... Oni su najmanje krivi za sve, jer nije da se ne bore.. .Drugo je to sto oni ne znaju bolje ( a i kako kad se sastanu 5 puta u godini,a ovaj tupan od selektora nikako da uigra jedan sastav)... Ali vidite Skotsku, reprezentacija im nikakva, gube od Velsa kod kuce, a njihovi navijaci i dalje idu i prate ih, bodre, pa cak i ciste sneg zbog njih, i to u tudjoj zemlji...

Mi smo stvarno nula od naroda, pogresne poteze pravimo od pamtiveka. Jer, realno, zar stvarno mislite da ce to onog matorog magarca da otera iz fotelje? Pa on ce tek sad iz inata da ostane u njoj, glupo je to reci ali boze me oprosti ovog necemo oterati sa funkcije ni kad bude metar ispod zemlje...

Veceras treba otici na utakmicu, podrzati reprezentaciju, izvizdati i izvredjati gospodu iz FSS-a i selektora zajedno, a momcima pruziti pomoc da do kraja odigraju srcem za Srbiju i da pobede. :cheers:
Izvinjavam se unapred na "off topic" ali ovde nije u pitanju podrzavanje igraca, naprotiv, ja i dalje smatram da imamo pojedince koji ce izrasti u dobre fudbalere... ALI ovde se radi o bojkotu FSS i njegovom radu. Gledao sam dokumentarac u Juzno Africkoj Republici su bojkotovali prodavnice ciji su vlasnici belci dok nisu dobili svoja prava (sry za off). Tako da apsolutno podrzavam Firmu u ovoj akciji, stavise nigde u njihovom saopstenju nisu rekli da su igraci ovakvi ili onakvi. Nismo mi nula od naroda nego nam je FSS nula mozda cak i debeli minus. Spomenuo si Skote... Matori oni su Rendzerse poslali u cetvrtu ligu zbog dugova. Klub koji je svetski rekorder u broju osvojenih titula u jednoj drzavi, koji je ucesnik evropskih takmicenja svake godine. Kada ce se to kod nas desiti? Kada ce to nas savez dozvoliti? Oni nikad nisu imali reprezentaciju i gledajuci sportske dokumentarce, navijaci sami govore da fudbaleri nemaju neki kvalitet. Mogu uzdignute glave da kazu da se kod njih igra fudbal to sto se i kod njih menjaju 2 kluba na vrhu ne verujem da je zbog korumpranosti saveza i otvorenom podrzavanju nekog od ta dva kluba od strane vrha drzave. Mozemo slobodno povuci paralelu sa nasim klubom. Koliko puta smo i mi kisnuli, bili razocarani, nezadovoljni igrom nasih fudbalera, izgubili dane/nedelje zivota da nas puste u i sa stadiona ali i dalje idemo na utakmice. Jel neko ikada kudio igrace? NE :!: Uvek nam je uprava bila na meti sto i jeste pravi problem. Ja da znam da nam je savez cist, da funkcionise normalno, da nema povlascenih koji moraju da igraju za repku i da izgubimo od San Marina ili Luksemburga rekao bih jbg desava se idemo dalje. Ovako, svaki primljen gol i izgubljenu utakmicu cu da krivim Mihu i voz koji ga je doneo... Pogledajte Belgiju najmladja ekipa na kvalifikacijama ja cenim njima minimum prolaz grupe na SP u Brazilu. Nadjite mi mesta za neiskustvo kod njih. Verujem da mi kao obicni gledaoci i te kako mozemo da ucinimo, na svakom stadionu da se cuje nezadovoljstvo prema matorom izboranom gov..tu ne mora se stalno pevati dovoljno je da jedan transparent na svakom stadionu bude od pocetka do kraja sezone istaknut na kojem ce biti ispisano nezadovoljstvo prema gov...ma iz FSS i naravno da se vidi prilikom prenosa...
I Bog je Slaninar...
kej

Post by kej »

DekiFirma wrote:Ali vidite Skotsku, reprezentacija im nikakva, gube od Velsa kod kuce, a njihovi navijaci i dalje idu i prate ih, bodre, pa cak i ciste sneg zbog njih, i to u tudjoj zemlji...
Slažem se donekle, to jesu navijači za primer, ali ne zaboravimo da u Škotskoj postoji neki red u fudbalu, madda fakka je već sve to lepo objasnio. Oni nemaju problem sa lošim radom saveza, u njihovoj reprezentaciji se sigurno ne mešetari. Jedini i večiti problem im je loš kvalitet igrača. Navijači su im svesni da nikad nisu bili talentovana fudbalska nacija, prihvataju to kao realnost i zdušno bodre igrače koji izgaraju za taj dres.
Što se tiče bojkota.. A zašto da navijačke grupe uopšte organizovano prate reprezentaciju? Al' ajd, kad već to rade.. Vidim da bojkot ima pozitivan odjek u javnosti, ali nešto nisam impresioniran. Loše je tempiran, malo je i samoreklamerski. Da se dospe u novine i da se steknu simpatije sad kad su vruće glave posle Hrvata.. Da je bojkot proglašen pre utakmice sa Velsom, to bi već bila prava stvar. Poslala bi se jasna poruka: zabole nas što ste NS-u podarili domaćinstvo, nećemo da bodrimo menadžersku reprezentaciju na čelu sa lopovom Toletom, bez obzira na rezultate. Ovako, sve se svodi na to da je masa kivna što se izgubilo od Hrvata.. Ako je već kao razlog bojkota navedeno višedecenijsko sistematsko uništavanje srpskog fudbala, onda je taj bojkot morao biti proglašen dosta ranije. Ovo je više bojkot zbog loših rezultata nego zbog lošeg sistema. Zato i neće biti dalekosežan. Eventualni dobar početak sledećih kvalifikacija opet će sve baciti u euforiju i niko neće razmišljati o ribama i glavama..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
limanfkv

Post by limanfkv »

Kada ste se dotakli Skota.
Savez je pokusao (cak i ponudio) da se Rendzersu skine/smanji (sta god) dug, kako bi mogli da nastave da igraju u prvoj ligi. Direktor Rendzersa je izasao i izjavio nesto u smislu da im ne pada na pamet, da bi to bio skandal i da to ne bi bilo u redu prema drugim klubovima. Odnosno, da zakon mora biti jednak za sve i da nema "jednakijih od ostalih". To je ta neka razlika u mentalitetu, vaspitanju, itd.

P.s. Rendzers ima pun stadion u poslednjoj ligi. Skotska je zadnji put bila na SP 1998. godine. Nikada u svojoj istoriji nisu prosli grupnu fazu velikih takmicenja.
0.0625
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

bojkot se trebao proglasiti posle smene antica,jer je on bio jedina svetla tacka u nasem fudbalu.a mi posle kradje u kupu nismo trebali da priznamo nista iz fss,pa ni reprezentaciju,vec da budemo u fazonu-izbole nas za sve vas.providno je da je sad mnogo pogodniji trenutak za bojkot nego vremena koja sam naveo(smena antica i kradja u kupu) jer su sad svi mediji protiv toleta i sinise i bilo ko da dodje i kaze bilo sta protiv njih dobice veliki prostor i paznju u medijima,sto je dobro i pametno da se grupa malo izreklamira.drugo,ako nam se ne pridruze i druge grupe bar saopstenjima ispascemo smesni.veceras svakako ocekujem losu posetu zbog loseg vremena i losih rezultata sto nam ide na ruku.
shecky

Post by shecky »

Joj jadan teren :( ... unisti smo teren zbog repke i donjeg srema... a eto opet za 4-5 dana opet tekma na istom stadionu..
Stexman

Post by Stexman »

A Toleta jedva da neko i spomenu i to jedva nesto stidljivo! Ma mi smo zasluzili ovakvu reprezentaciju!
Sto ne stave tog Ramadanija za selektora onda bi znao zasto ko igra, ovako ne mogu da provalim.

A ne stavljanje Brkica, je selektorovo priznanje da ga smatra za krivca u prosloj utakmici! A tako nesto ne sme da se radi!
Brko zaboravi reprezentaciju na neko vreme. Jesam te kritikovao posle prosle utakmice sa hrvatima ali bi te ostavio jos bar ovu da odigras!

By the way, Wels vodi protiv dragih nam komsija! Treba li reci da su vec ispred nas po broju bodova?
Helm

Post by Helm »

Ajme majko mila, gde je teren?! Ono izgleda kao da su krave zavrsile ispasu pre vremena da bi se odigrala utakmica na brzaka! Pa ne mogu ni da zamislim kakva se slika stvara o nama u svetskom fudbalu: ucestvujemo na EP jednom u 20ak godina, SP tu negde, u evropska takmicenja i ako udje neko od blizanaca zato sto im je zreb smeh (ne zadugo) pretrpi tesku blamazu, stadioni nam izgledaju losije od ispodprosecnih pasnjaka, a najbolji stadioni u zemlji koji imaju cak i reflektore (ali ne ispunjavaju evropske standarde) su u rangu istih, repka nam ne popuni stadion kapaciteta 12.000, prosecna poseta na utakmicama prvenstva tesko da se krece iznad 2.000, a ako izuzmemo blizance onda tesko da se krece i iznad 1.000, svi u dugovima, sve je namesteno ili dogovoreno... U stvari, kad razmislim, nije to slika koja se stvara, to je objektivno stanje naseg fudbala koje tesko da moze biti nize. Pogledajte gospodo iz fss gde ste nas doveli. :frown:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Svaka cast za skotske navijace, sad da sam u NS platio bi pivo prvoj grupi Skota na koju naletim! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
shecky

Post by shecky »

A helm.. preteraga i ti sad...
A kakav bi ti teren hteo posle 24h snega na 0C i non stop kise poslednjih dana..??

Stex jes bio na tekmi? Ako jesi sto ti nisi spomenuo Toleta? Ja nisam bio pa nemam prava ni da kritikujem navijace mada kao da bi to negodovanje donelo neke promene... samo bi naskodilo igracima.
Zna se kako kod nas neko moze da napusti funkciju.. ili ga neka druga interesna strana likvidira.. ili revolucija naroda... sam jos niko nije otisao ,ipak je ovo Srbija.
Helm

Post by Helm »

Postoje zemlje gde je takvo vreme uobicajeno, nisam primetio da imaju problema sa terenima. Kada sam video kako izgleda nas bio sam u ozbiljnom iskusenju da iskljucim televiziju jer me je bilo sramota da gledam to.
shecky

Post by shecky »

I dalje ne razumem.. teren je takav kakav je .. to sto nas grad nije hteo da potrosi jos koju kintu da se stave grejaci kad se stavljala nova trava ,nije FSS kriv.
Ne znam kakvo je stanje terena u drugim zemljama ali posle ovakvih uslova svaki teren bez grejaca bi bio ovakav.
Stexman

Post by Stexman »

shecky wrote: Stex jes bio na tekmi? Ako jesi sto ti nisi spomenuo Toleta?
Ja nisam bio, jer nisam hteo da idem. Ja koliko znam kod vecine ljudi je u opciji bilo ili da se ide pa da se proba zvizducima i skandiranjem oterati bagra, ili da se bojkotuje!
Racunao sam da su ti sto su isli, otisli tamo da zvizde Toletu! U tom kontekstu je moja izjava, nisam ja nikoga kritikovao.

Znas, kad malo bolje razmislim, nismo mi navijaci bolju reprezentaciju ni zasluzili. A ni boljeg predsednika FSS. I selektora.
Kada se mi posle sramotnog poraza, radujemo pobedi protiv Skota kao da smo pobedili na svetskom prvenstvu! Dajemo legitimitet ovim ljudima da nastave sa istim radom.
Samom podrskom veceras smo rekli sjajnom strucnjaku da je u pravu sto je izveo onakav sastav protiv komsija! I da je u pravu sto Tadic nema mesta u reprezentaciji.
I da treba Stojke da brani umesto Brke. I da je Tole napravio sjajan posao sa selektorom! I da cemo ih gledati jos godinama kako masakriraju Srpski fudbal, ali nema veze.
Uvek ce biti neke Skotske ili Velsa da se radujemo sjajnim pobedama protiv njih. Mazohizam bez granica. Sve zarad jedne pobede nad prejakim Skotima.
Post Reply