Trener(i) FK Vojvodina
-
Djumi nas trener!Jambo wrote:I ja neverujem u to !Suvise je lepo da bi bilo istinito!SlobaNN wrote:To je bacio neko komentar, jel ima pojma neko nesto o tome? Ja ipak mislim da to nije istina.Milan Djuricic ce u narednim danima biti promovisan u novog sefa struke sttare dame srpskog fudbala!!! Juce odluceno na upravnom odboru zatvorenom za javnost!
Ako uprava zeli ono sto 99% forumasa pise onda ovo mora biti istina.
Potrosili smo toliko sezona, propalo je mnogo talentovane dece iz nase omladinske skole, a pri tom smo dovodili skart igrace koji su se bahato ponasali, i jos bili bogato nagradjeni, skupo smo placali trenere demagoge koji su forsirali % igrace, a rezultat svega bilo je brukanje po Evropi i vecito 3. u domacoj ligi.
U novoj godini treba krenuti od nule, tj. sa kompletnom rekonstrukcijom tima i strucnog staba, i to:
1. Djumija za sefa struke i ponuditi mu jak ugovor na minimum tri godine,
2. Kostur tima treba da cine igraci iz nase omladinske skole,
3. Sefu struke dati slobodu da sam uradi prelazni rok,
4. Uprava mora zastititi sefa struke od uticaja sa strane (menadzeri igraca i sl.), i sama mu se ne sme mesati u rad,
5. Obezbediti uslove za miran rad, ne traziti rezultat "preko noci" i tako
omoguciti sefu struke stvaranje homogene ekipe i prepoznatljive igre.
Ako bi se obezbedili svi ti uslovi, realno bi bilo ocekivati rezultat od sezone 2010/11.
Srecno!
- One and only
ovako prenosi MONDORadoye wrote:I? Sta je odluceno, ko je trener?Siva Eminencija wrote:Upravni odbor je zasedao danas, a ne juce.
Upravni odbor Vojvodine trajao je dosta dugo, ali nikakve senzacionalne odluke nisu donete.
Uprava najstarijeg srpskog superligaša podržala je trenera Branka Sosu Babić, a na sednici je bilo reči i o pojačanjima za proleće, kao i o mogućim odlascima, a najavljen je ulazak i novih sponzora u klub.
Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić rekao je za MONDO da je na sednici trener Babić izneo analizu igre u jesenjem delu sezone, odnosno otkako je nasledio tim od Dragoslava Stepanovića, a Upravni odbor je bez mnogo rasprave njegov izveštaj prihvatio.
To, praktično, znači da će Vojvodina i u proleće ući sa istim trenerom.
Sta je sad ovo?sportske.net wrote:Bata Butorović: Meni će treneri doći glave
Bati Butoroviću nije jasno zbog čega Vojvodina nema rezultate, ali ima svoju teoriju.
”Iskreno, nisam zadovoljan radom trenera Babića, ali on je i dalje naš trener. Upravni odbor je u stalnom zasedanju”, rekao je Butorović, dok iz Novog Sada stižu vesti da je trener “preživeo” i pored tri poraza u nizu na kraju jeseni.
“Ne znam ni sam šta da radim, meni će treneri doći glave”, rekao je predsednik Vojvodine.
Butorovicu-THE END !!!
- kafe bagdad
Pre otprilike mesec dana sam na skoli za trenere za UEFA A licencu upoznao Pantu koji je pohadjao istu.Znate verovatno da tamo predajem takticke teme.
Moram da priznam da je na mene ostavio vrlo lep utisak.Elem,kroz razgovore o Vosi a njih je uvek bilo najvise sam zakljucio da je Panta veoma privrzen Vojvodini.S druge strane mislim da ima jasnu koncepciju i da ce vec u ovom prelaznom roku pokazati da ce biti sve bolji i bolji.Po zavrsetku skole nekoliko puta me je pozvao da gledamo zajedno Vosine utakmice i moram da priznam da je veoma svestan sta treba Vojvodini od igrackog kadra.Panta ima jedan kvalitet koji se meni licno dopada a to je da se ne libi da pita ako mu nesto nije jasno.Nisam ovde napiso ovo da bih odbranio lik i delo Pantelica ali prosto mislim da On ima stav, a to je prvi preduslov za kvalitetan posao,a s druge strane hoce da uci.(ipak je on novi u ovom poslu).Jedna od njegovih ideja je vracanje Vosinih igraca u omladinsku skolu sto bi bilo fantasticno(naravno moraju da se skoluju za taj posao).
I ako dodje vreme da se vratim u Vosu,mislim da bih sa njim imao odlicnu saradnju.
ps.Milane ! Kad Vosa pocne da igra Ligu UEFA,prevazilazi granice ove nase lige a tada se stvari dijametralno menjaju.Blizanci ce se i dalje batrgati u ovoj mucenoj ligi a Mi cemo i kao treci biti daleko ispred njih.
Ovo je vazno zbog toga jer ce tek tada pustiti da se u Srbiji igra fudbal i tako takmicenje postane kriterijum vrednosti.
Naravno VOJVODINA mora prva da uradi te kriterijume u svojoj kuci!
Moram da priznam da je na mene ostavio vrlo lep utisak.Elem,kroz razgovore o Vosi a njih je uvek bilo najvise sam zakljucio da je Panta veoma privrzen Vojvodini.S druge strane mislim da ima jasnu koncepciju i da ce vec u ovom prelaznom roku pokazati da ce biti sve bolji i bolji.Po zavrsetku skole nekoliko puta me je pozvao da gledamo zajedno Vosine utakmice i moram da priznam da je veoma svestan sta treba Vojvodini od igrackog kadra.Panta ima jedan kvalitet koji se meni licno dopada a to je da se ne libi da pita ako mu nesto nije jasno.Nisam ovde napiso ovo da bih odbranio lik i delo Pantelica ali prosto mislim da On ima stav, a to je prvi preduslov za kvalitetan posao,a s druge strane hoce da uci.(ipak je on novi u ovom poslu).Jedna od njegovih ideja je vracanje Vosinih igraca u omladinsku skolu sto bi bilo fantasticno(naravno moraju da se skoluju za taj posao).
I ako dodje vreme da se vratim u Vosu,mislim da bih sa njim imao odlicnu saradnju.
ps.Milane ! Kad Vosa pocne da igra Ligu UEFA,prevazilazi granice ove nase lige a tada se stvari dijametralno menjaju.Blizanci ce se i dalje batrgati u ovoj mucenoj ligi a Mi cemo i kao treci biti daleko ispred njih.
Ovo je vazno zbog toga jer ce tek tada pustiti da se u Srbiji igra fudbal i tako takmicenje postane kriterijum vrednosti.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Kapiram ja to Đumi vrlo dobro! Zato sam i napisao da mi se izuzetno sviđa takvo tvoje razmišljanje...Djumi wrote: ps.Milane ! Kad Vosa pocne da igra Ligu UEFA,prevazilazi granice ove nase lige a tada se stvari dijametralno menjaju.Blizanci ce se i dalje batrgati u ovoj mucenoj ligi a Mi cemo i kao treci biti daleko ispred njih.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- kafe bagdad
Djumi, tvoj stav da Vosa mora da se probije igrom kroz Evropu je logican i potpuno opravdan, s obzirom da u ovoj zemlji vladaju apsolutni monopoli u svakom segmentu zivota (mada ovaj fudbalski traje mnogo duze, cak od 1945.). Nesto slicno su uradili i timovi poput Valensije, Bajera (L) i verdera koji prakticno nisu ni osvajali titule (ili su osvojili po jednu) ali su igrom u Evropi izasli iz senke Reala, Barselone i Bajerna.
Najzad da se na jasan način izvuče suština pisanja na ovom forumu.Jeste Vojvodini jedini izlaz iz (su)mraka preko Evrope, ali ne može se u Evropu preko veze, već kvaliteta i standarda.Objektivno, šta mi danas možemo ponuditi fudbalskoj Evropi?Samo 3-4 igrača (znamo svi vrlo dobro koji su to) i ništa više.kafe bagdad wrote:Djumi, tvoj stav da Vosa mora da se probije igrom kroz Evropu je logican i potpuno opravdan, s obzirom da u ovoj zemlji vladaju apsolutni monopoli u svakom segmentu zivota (mada ovaj fudbalski traje mnogo duze, cak od 1945.). Nesto slicno su uradili i timovi poput Valensije, Bajera (L) i verdera koji prakticno nisu ni osvajali titule (ili su osvojili po jednu) ali su igrom u Evropi izasli iz senke Reala, Barselone i Bajerna.
Da li je uprava spremna da kupi još 3-4 evropska igrača i 2-3 iznedri iz svoje škole, kako ne bi kao fudbalski invalidi ušli u evropska takmičenja?Preko veza i vezica se tamo ne može stići (veza je domaći specijalitet koji ne prolazi preko grane).Klubu je potrebno ,,veliko spremanje" u svim strukturama.Da li je Predsednik spreman to uradi i podeli odgovornost sa svojim (novim) saradnicima, jer to danas niko drugi u Klubu, osim njega, ne može uraditi?Da li će napraviti generalno spremanje, ili korak ka njemu (pa na leto završni), videće se već posle ovog zimskog prelaznog roka?
Dotle, možemo svi mi ovde pisati, brisati i uzdisati - uzalud.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
I dalje ne mogu da prežalim ovogodišnje neigranje u Ligi UEFA. Mislim da bi ovaj tim predvodjen Brkom, Kizom, Vuletom, Plečom, Djurom, Medom, Danijem, Mariom, Dućom, Mrdjom... imao šta da pokaže četvrtkom na evropskoj sceni.Turija wrote:Najzad da se na jasan način izvuče suština pisanja na ovom forumu.Jeste Vojvodini jedini izlaz iz (su)mraka preko Evrope, ali ne može se u Evropu preko veze, već kvaliteta i standarda.Objektivno, šta mi danas možemo ponuditi fudbalskoj Evropi?Samo 3-4 igrača (znamo svi vrlo dobro koji su to) i ništa više.kafe bagdad wrote:Djumi, tvoj stav da Vosa mora da se probije igrom kroz Evropu je logican i potpuno opravdan, s obzirom da u ovoj zemlji vladaju apsolutni monopoli u svakom segmentu zivota (mada ovaj fudbalski traje mnogo duze, cak od 1945.). Nesto slicno su uradili i timovi poput Valensije, Bajera (L) i verdera koji prakticno nisu ni osvajali titule (ili su osvojili po jednu) ali su igrom u Evropi izasli iz senke Reala, Barselone i Bajerna.
Da li je uprava spremna da kupi još 3-4 evropska igrača i 2-3 iznedri iz svoje škole, kako ne bi kao fudbalski invalidi ušli u evropska takmičenja?Preko veza i vezica se tamo ne može stići (veza je domaći specijalitet koji ne prolazi preko grane).Klubu je potrebno ,,veliko spremanje" u svim strukturama.Da li je Predsednik spreman to uradi i podeli odgovornost sa svojim (novim) saradnicima, jer to danas niko drugi u Klubu, osim njega, ne može uraditi?Da li će napraviti generalno spremanje, ili korak ka njemu (pa na leto završni), videće se već posle ovog zimskog prelaznog roka?
Dotle, možemo svi mi ovde pisati, brisati i uzdisati - uzalud.
Gledajući utakmice iz grupe bečke Austrije ili partizana, ubedjen sam da bi smo mi sa lakoćom prošli u nastavak prolećnog takmičenja, jer ne vidim način kako bi nas recimo Tuluz ili Briž izbacili.
Jedino što nam fali u odnosu na sve klubove su reflektori i to bi trebalo da bude prioritet. Reflektori bi bili trenutno najvrednije pojačanje, veće od bilo kog vanserijskog igrača.
DAJ GOL!!!
tulip wrote:Reflektori bi bili trenutno najvrednije pojačanje, veće od bilo kog vanserijskog igrača.

I ja bih jos dodao - stadion u nasem vlasnistvu, sa koga nas ne moze niko oterati zbog nekog juniorskog atletskog sampionata (atleticarima svaka cast, ali treba da se zna ko ima prednost u nasoj kuci)!