VOJVODINA u Evropi
Re: Apoel - VOJVODINA, 27.7.2023.
Da li neko zna gde se mogu uzeti karte za nas sektor na Kipru?
- slanobarac
Занимљиво је испратити резултате квалификација за евео такмичења. Буде изненађења а највеће је то да су два словеначка клуба забележили реми и пораз од два малтешка клуба. Или је фудбал у Словенији пропао или на Малти процветао.
Ови са тзв Косова исто као малтежани, победа и нерешено.
Такође исплива и понеки играч. Има у РФС из Летоније Андреј Илић. Нападач, 23 године. У овој сезони за сада 13 голова, у прошлој 16. Зна ли се ко је он, играо је за Напредак и Јавор?
Ови са тзв Косова исто као малтежани, победа и нерешено.
Такође исплива и понеки играч. Има у РФС из Летоније Андреј Илић. Нападач, 23 године. У овој сезони за сада 13 голова, у прошлој 16. Зна ли се ко је он, играо је за Напредак и Јавор?
Za naše uslove Andrej Ilić solidan špic. Fino se pokazao u Javoru. E sad kako bi se snašao u "većem" klubu poput našeg... Ako ništa, bar je mlad.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Meni su pažnju privukli Renalto Cephas iz Škupija koji je postigao 4 gola i Dženan Haračić iz Želje koji je ušao u 75 min i postigao 2 gola i ostavio Želju u igri. Treba napomenuti da je dosta nosilaca izgubilo ili igralo x na svom stadionu jedna od iznenađenja za mene jeste taj da je Vaduc izgubio od Neman Grodnog iz Belorusije, Tivat izvukao nerešeno protiv Alaškerta u Jermeniji itd.
Не знам да ли је луђе то што се тај клуб из Тивта зове Арсенал или што се стрелац њиховог гола зове Монтенегро.
Ili je luđe što se klub iz Beograda zove Partizan, a za njega nastupa Severina.
- slanobarac
Priča se da će i mali Keba potpisati, fali im golman.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Na Kipru od 19h po našem vremenu (20h po lokalnom), sudi Škotlanđanin.
Revanš na Karađorđu od 20h, sudi Letonac.
Revanš na Karađorđu od 20h, sudi Letonac.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Duća Tadić izgleda potpisao za Fenerbahče, koji je bio naš potencijalni protivnik prilikom žreba. S obzirom na igre i pojačanja realno je da nećemo proći Apoela, samim tim mi je i žao što nismo izvukli Fener sa Dućom, Livakovićem, Dzekom. Bio bi spektakl.
Come on you Reds!
Nije Fener bio potencijalni rival već Bešiktaš.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Red Marquis
- Moderator
Duplo smo mi gospoda skuplji od istoka, e sad da vidimo šta nas čeka na uređenom zapadu. Fotelje za sedenje, podno grejanje, štand sa pćem i hranom
Mada i to će se pre desiti no jedna sijalica u vc-u.

Mada i to će se pre desiti no jedna sijalica u vc-u.
Io odio Belgrado
Cene karata su OK, a fudbal?
Drugo, sad kad treba uzeti svoj auto (sipati gorivo, voziti, platiti ulaznicu, traziti i platiti parking...) i uputiti se u Topolu, videcemo kako ce se ponasati kriticari onih Vosinih navijaca van Novog Sada koji gledaju utakmice na TV?
Da li ce sad oni sami biti redovno na stadionu u BT? Ovo pisem samo zato, da se licno uvere koliko nije jednostavno doci na stadion, ako do njega ne prosetas peske u sorcu (i jos gledati los fudbal).
Stariji ljudi sa Zapada, tesko da ce putovati u Backu Topolu. Bice i to jedan od razloga za slabiju prodaju sezonskih karata za Zapad.
Drugo, sad kad treba uzeti svoj auto (sipati gorivo, voziti, platiti ulaznicu, traziti i platiti parking...) i uputiti se u Topolu, videcemo kako ce se ponasati kriticari onih Vosinih navijaca van Novog Sada koji gledaju utakmice na TV?
Da li ce sad oni sami biti redovno na stadionu u BT? Ovo pisem samo zato, da se licno uvere koliko nije jednostavno doci na stadion, ako do njega ne prosetas peske u sorcu (i jos gledati los fudbal).
Stariji ljudi sa Zapada, tesko da ce putovati u Backu Topolu. Bice i to jedan od razloga za slabiju prodaju sezonskih karata za Zapad.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov