Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
SlaNNinar

Re: Transferi

Post by SlaNNinar »

Potvrđeno:
http://kapiten.rs/fudbal/dorde-jokic-dv ... vojvodini/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola

Post by Nikola »

Mi i dalje nemamo kompletan tim, ako se ne dovede kvalitetno levo krilo, nista ne ocekujem od naredne sezone na polju rezultata. Vec duze vreme igramo sa napadacem na toj poziciji koji mora da krpi rupe. To ozbiljan klub ne sme da dozvoli.
ПУШТАМ КИШУ!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Deletic je levo krilo. S obzirom da nismo imali priliku da se uverimo u njegove (eventualne) kvalitete, niko nema pravo da sumnja i osporava iste (jos uvek). Mali Spremo isto tako moze da igra jednako dobro i levo i desno, samo ne znam koliko ozbiljno klub racuna na njega u ovom trenutku. Iskreno se nadam da strucni stab ozbiljno racuna na klince koje su vodili na pripreme, cak mi deluje da su se neki i nametnuli, pre svih Nastic i Kosovic, ako je verovati dopisnicima i novinarima. Isto tako, voleo bih da se "istrpi" i Ivanic, jer to je igrac koji nam u doglednoj buducnosti moze biti pravo osvezenje i pojacanje, igrac koji je u stanju da pravi visak na terenu, kako igrom 1 na 1 (pa i 1 na 2), tako i svojom vizijom, pasom itd.

Ono sto bih jos voleo da vidim u novoj sezoni jeste, rotacija, da ne gledam vecito iste igrace na terenu. Kod Milinkovica je to bilo najzastupljenije (cini mi se), sto se definitivno odrazilo i na atmosferu na terenu (i van njega). Time bi, verujem, na scenu iskocili i talentovani momci, kakvih definitivno imamo u ekipi.
Nikola

Post by Nikola »

Delatic je u Mladenovcu igrao na poziciji napadaca(12 tekmi 3 gola), na levom krilu igra neki klinac sto je bio prvi strelac tima. Spremo je jos jako mlad da bude starter, a mi od odlaska Duce nemamo igraca na toj poziciji.
ПУШТАМ КИШУ!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ohrabrile su me ove pripreme...
Odradjene su ozbiljno, sto bas i ne moze reci za prelazni rok, a isti traje do 31. avgusta, sto znaci da mozemo ocekivati jos 'iznenadjenja'... :frown:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Nikola wrote:Delatic je u Mladenovcu igrao na poziciji napadaca(12 tekmi 3 gola)
Informacije sa kojima ja raspolazem kazu da je Deletic sve utakmice (prijateljske) u nasem dresu odigrao na levom boku.
laki

Post by laki »

Kad se Poletanovic vraca u tim? Jbt, njega ni ne spominjemo vise ovde, kao da je otpisan.
Image
masterNS

Post by masterNS »

Говорећи о новоангажованим играчима током прелазног рока, Пантелић је истакао:
- Холанђанин Сержињо Грин је, судећи по оном што је приказао иако још није потпуно спреман, право освежење за нашу екипу и биће истинско појачање. Иако се у појединим медијима појавила информација како би могло да се догоди да се Стефен Апија врати у Војводину, с ангажовањем Грина та прича је завршена и од Апијиног повратка нема ништа. Игор Ђурић је потврдио све оно што смо о њему знали и што смо од њега очекивали и с њим смо добили поузданог играча на месту штопера. Голман Срђан Жакула је показао да је искусан и веома квалитетан голман и биће права алтернатива за Немању Супића. Милош Делетић је млад играч пред којим је лепа перспектива и треба само да настави да се правилно развија. Жао ми је што је тешку повреду, прелом ноге, доживео Един Рустемовић, јер је показао да је занимљив играч који је био пред потписивањем уговора с нама. Верујем да ћемо му, када прође период опоравка, омогућити још једну прилику да се докаже и искаже у дресу Војводине.
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-d ... rvom-planu

Ako je i postojala sumnja da li je dolaskom Grina Apija proslost sada je i ta sumnja nestala... :(
Avangarda

Post by Avangarda »

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 87205.html

На листи кандидата за најбољег играча прошле сезоне, нашао се и Leslie Davies фудбалер велшког Бангор Ситија! :mrgreen:

Image

Иначе Дејвис има 27 година (најбоље године) и игра на позицији левог крила (ту нам шкрипи највише) и прошле сезоне постигао је 16 голова на 31 утакмици! Због своје робусне грађе (191цм висок и тежак чак 108кг!) може успешно да одигра и на позицији центарфора.

Његов Бангор Сити је сезону завршио на петом месту у изузетно јаком велшком првенству, а Дејвис са њима има потписан полу-професионални уговор, тако да обештећење не може бити велико, а њему би сигурно била част да из петог тима велса пређе у трећепласирани тим Србије...

Шта још написати, осим... Панто (Бато) реагуј! :mrgreen:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Box

Post by Box »

A ovaj momak?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/dacia ... 64252.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola

Post by Nikola »

Omladinac sto je sada prosao pripreme mi veli da je Bilbija ozbiljno radio na snazi za vreme pozajmice, pauze i priprema i da je na pripremama bio jedan od najboljih. Ako se sve poklopi dobijamo odlicnog krilnog napadaca sa vrhunskom tehnikom.
ПУШТАМ КИШУ!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Na ovom blicu govore kako ipak dovodimo nekog krilnog napadaca...
WeAreTheFirm

Post by WeAreTheFirm »

Sad je i Genije bio na kanalu 9 čini mi se, reče da pregovaraju sa više igrača koji igraju levo krilo...
Last edited by WeAreTheFirm on Wed Jul 18, 2012 3:09 am, edited 1 time in total.
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
Nikola

Post by Nikola »

Jedan od njih igra u Turskoj.
ПУШТАМ КИШУ!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Post Reply