Transferi
- KoKanidja
Re: Transferi
Ово нису жеље и поздрави.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
-
A koje nacuionalnosti je Bojan Neziri ? 

Molio bih vas da o svojoj i drugim nacijama pisete sa uvazavanjem, da izbegavate uvredljive izraze...
Prebrojavanje krvnih zrnaca nema veze sa sportom i ta tema nece biti tolerisana!
A sto se Nezirija tice, on je Sapcanin! Njega mi ne dirajte
Prebrojavanje krvnih zrnaca nema veze sa sportom i ta tema nece biti tolerisana!
A sto se Nezirija tice, on je Sapcanin! Njega mi ne dirajte

UPRAVA NAPOLJE!!!
- KoKanidja
Слушај, можеш ти да бројиш крвна зрнца или не и да мислиш да то има или нема везе са спортом, ово што сам ја написао није само мој лични став него је и став навијачке групе Фирма Север, који би да сте мало упућенији ипак већ знали, као што га зна и Управа.
Можете сад да наставите са писањем о трансферима.
Можете сад да наставите са писањем о трансферима.
Ako je meni upuceno pitanje odgovor je da nema nikakve veze,a ako je smajli taj zbog kojeg si pomislio da mi smeta nacionalnost pogresio si.prijatelj fudbala wrote:Kakve veze ima što je Albanac ako zna fudbala?
Smajli je stavljen zato sto sam iznenedjen odakle dovlace igrace ako je to uopste tacna vest i koji ce nam stoper pored toliko "znalaca" na tom mestu.

Last edited by slanina on Sat Jul 21, 2012 8:31 pm, edited 1 time in total.
@KoKanidja
Kakve veze imaju Firmini stavovi sa pravilom da se ovde ne raspravlja o politici?
Ovde moze da se raspravlja samo o fudbalskim kvalitetima pomenutog igraca. Ostale njegove osobine komentarisite na drugim mestima.
Kakve veze imaju Firmini stavovi sa pravilom da se ovde ne raspravlja o politici?
Ovde moze da se raspravlja samo o fudbalskim kvalitetima pomenutog igraca. Ostale njegove osobine komentarisite na drugim mestima.
UPRAVA NAPOLJE!!!
- KoKanidja
Овде нико није споменуо политику, нити имам намеру да се расправљам са неким овде око тога, и из добре намере сам рекао да прекинете да се више узбуђујете око те вести јер на ништа не утичете, пошто је то већ решено и речено где треба, свиђало се сад то некоме или не.
Iako je vest o angažovanju dotičnog najverovatnije izmišljotina ili pusta želja nekog,kada si već pomenuo Firmu,moram da te pitam nešto.
Zar nije bio stav Firme da Bata zajedno sa upravom ode?Kao što vidimo tu su svi.
Zar stav Firme nije bio da Supić ode?I dalje je na golu.
Hoću da kažem da je stav Firme nebitan,jer ako se Bati ćefne,ima da angažuje Hašima Tačija lično i tu niko ništa ne može.
Zar nije bio stav Firme da Bata zajedno sa upravom ode?Kao što vidimo tu su svi.
Zar stav Firme nije bio da Supić ode?I dalje je na golu.
Hoću da kažem da je stav Firme nebitan,jer ako se Bati ćefne,ima da angažuje Hašima Tačija lično i tu niko ništa ne može.
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Neko ima stav, a neko ima $tav!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
- KoKanidja
Нисам ја портпарол Фирме па да одговарам сад на сва могућа квиз питања која вам падну на памет, могу да вам кажем за оно што знам сигурно, а ово што си питао није за писање овуда и није моменат за покретање тих прича опет, и то преко форума.
Свако је могао да каже шта има кад је то било време, и да си бар мало упућенији то би већ сигурно знао, а није се уопште мало људи питало.
Види га Авангарда
Свако је могао да каже шта има кад је то било време, и да си бар мало упућенији то би већ сигурно знао, а није се уопште мало људи питало.
Види га Авангарда

U pravu si,možda nisam najupućeniji u sve to,ali postoje stvari koje su i laiku očigledne.Očigledno je da ne valja,a za to ne moram biti upućeniji od ovog.
Neću da nabrajam redom imena,ali ljudi iz vrha kluba su svi do jednog u najmanju ruku sumnjive prošlosti (a bogami i sadašnjosti),loše su osobe i kao takvi ne bi smeli da vode ovaj (nekada bio) gospodski Klub.
Firma je ne tako davno zahvaljujući većini u skupštini smenjivala predsednika.
Neko je pak napredovao,pa je od običnog navijača dogurao do sekretara stručnog štaba,itd...
Svi problemi su ostali,neki su samo gurnuti pod tepih.
Hoću da kažem da sam se ja kao i mnogi drugi razočarao u navijačku grupu,i osećam se izdanim,jer bi oni trebalo da predstavljaju pokretačku snagu protiv onoga što ne valja u Klubu,a oni su sad deo problema.
No bilo kako bilo,ne želim da ulazim u dublju diskusiju,jer nije ni vreme ni mesto,a ni tema...
Neću da nabrajam redom imena,ali ljudi iz vrha kluba su svi do jednog u najmanju ruku sumnjive prošlosti (a bogami i sadašnjosti),loše su osobe i kao takvi ne bi smeli da vode ovaj (nekada bio) gospodski Klub.
Firma je ne tako davno zahvaljujući većini u skupštini smenjivala predsednika.
Neko je pak napredovao,pa je od običnog navijača dogurao do sekretara stručnog štaba,itd...
Svi problemi su ostali,neki su samo gurnuti pod tepih.
Hoću da kažem da sam se ja kao i mnogi drugi razočarao u navijačku grupu,i osećam se izdanim,jer bi oni trebalo da predstavljaju pokretačku snagu protiv onoga što ne valja u Klubu,a oni su sad deo problema.
No bilo kako bilo,ne želim da ulazim u dublju diskusiju,jer nije ni vreme ni mesto,a ni tema...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
-
Ne mogu da izdrzim da ne spomenem jednu stvar. A to je da kod nas u Srbiji vlada pogresno razmisljanje sto se tice igraca iz susednih naroda.
U Spaniji, Engleskoj, Portugalu, itd. ljudi su ponosni sto igraci iz celog sveta dolaze u njihove klubove u potrazi za boljom buducnoscu. Recimo, u Meksiku se od predskolskog uci kako su ih spanski konkvistadoresi istrebili i poubijali, i postoji ta neka istorijska naciolna mrznja prema spancima, ali ipak najbolji meksicki igraci drage volje idu u spanske klubove da igraju fudbal. To je u stvari kumulus pokazivanja sile nad drugim, kada "protivnici" igraju za tebe. A gruzijci gde najvise igraju? U Rusiji, iako se mrze zbog sukoba, ali ipak gruzijci idu i igraju u ruskim klubovima, a to je u svari dokaz koliko je ruski fudbal jak.
Ljudi kod nas to ne shvataju, kao sto ne shvataju da je cinjenica da su decenijama najbolji albanski, hrvatski i bosanski igraci mnogi igrali u srpskim klubovima, upravo dokaz da je srpski fudbal tada bio jak. Zar nije za srpski fudbal mnogo bolje da u svojim klubovima ima i talente iz susednih zemalja, nego tuzna relnost da nasi sada tamo idu da igraju? Kumulus absurda su oni klinci koji prave one liste albanskih, hrvatskih i drugih igaca koji su igrali za neki nas klub klub, i to onda prikazuju kao negativno...
Moramo da shvatimo da kad bi skupljali u nasoj ligi i u nasim klubovima najbolje igrace iz regiona, da bi to upravo bio znak da smo ipak regionalni centar i da se nas fudbal oporavlja. To bi bilo najpozitivnije sto bi moglo da nam se desi. Mi bi u stvari trebali biti prva destinacija tim igracima, a to se samo ne desava zbog mentaliteta koji vlada kod nas.
E sad, svejedno znajuci da je informacija mozda netacna, gledao sam ko je taj Arapi. Ja ga se secam iz vremena kad je igrao za mladu albansku reprezentaciju (ako se ne varam bio im je kapiten). Nije neka zvezda, ali vec ima jedan nastup za seniorsku reprezentaciju. Prema Transfermarketu igra prvenstveno levog beka, a stopera po potrebi. Vredi 300.000 evra. Standardan je bio u u albanskoj U18 i U19 reprezentaciji. http://www.transfermarkt.co.uk/en/renat ... 58376.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U Spaniji, Engleskoj, Portugalu, itd. ljudi su ponosni sto igraci iz celog sveta dolaze u njihove klubove u potrazi za boljom buducnoscu. Recimo, u Meksiku se od predskolskog uci kako su ih spanski konkvistadoresi istrebili i poubijali, i postoji ta neka istorijska naciolna mrznja prema spancima, ali ipak najbolji meksicki igraci drage volje idu u spanske klubove da igraju fudbal. To je u stvari kumulus pokazivanja sile nad drugim, kada "protivnici" igraju za tebe. A gruzijci gde najvise igraju? U Rusiji, iako se mrze zbog sukoba, ali ipak gruzijci idu i igraju u ruskim klubovima, a to je u svari dokaz koliko je ruski fudbal jak.
Ljudi kod nas to ne shvataju, kao sto ne shvataju da je cinjenica da su decenijama najbolji albanski, hrvatski i bosanski igraci mnogi igrali u srpskim klubovima, upravo dokaz da je srpski fudbal tada bio jak. Zar nije za srpski fudbal mnogo bolje da u svojim klubovima ima i talente iz susednih zemalja, nego tuzna relnost da nasi sada tamo idu da igraju? Kumulus absurda su oni klinci koji prave one liste albanskih, hrvatskih i drugih igaca koji su igrali za neki nas klub klub, i to onda prikazuju kao negativno...

E sad, svejedno znajuci da je informacija mozda netacna, gledao sam ko je taj Arapi. Ja ga se secam iz vremena kad je igrao za mladu albansku reprezentaciju (ako se ne varam bio im je kapiten). Nije neka zvezda, ali vec ima jedan nastup za seniorsku reprezentaciju. Prema Transfermarketu igra prvenstveno levog beka, a stopera po potrebi. Vredi 300.000 evra. Standardan je bio u u albanskoj U18 i U19 reprezentaciji. http://www.transfermarkt.co.uk/en/renat ... 58376.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma, cela ta prica oko Arapija je izmisljotina, garant. Pogledajte samo ostale naslove na tom portalu: Vukovic precrtao dva Beogradjana, Hrvat u Humskoj... Da je neki ozbiljni sajt objavio tu vest, a ne ovi cirkuzanti...
UPRAVA NAPOLJE!!!
-
Ma jasno, narocito jer je Pantelic javno rekao vec par puta da ce se pojacanje dovesti za mesto levog krila ili napadaca, tako da je logicno da nece trositi mesto stranca na nekoj drugoj poziciji. Jedino ako se nisu dogovorili sa Branom Ilicem pa je sad ispala mogucnost dodati stranca negde drugde, ali to je vec cista spekulacija...nboya wrote:Ma, cela ta prica oko Arapija je izmisljotina, garant. Pogledajte samo ostale naslove na tom portalu: Vukovic precrtao dva Beogradjana, Hrvat u Humskoj... Da je neki ozbiljni sajt objavio tu vest, a ne ovi cirkuzanti...
- gospodinFKV
Odes sa tribine da ne gledas ljude kako na 'pazi, Vosa gazi' najobicniji pokret rukom menjaju nacistickim salutiranjem, ili da ne skandiras haskim optuzenicima 'jer je to zvanican stav grupe' (dok ti tim gubi 2:0 kod kuce od cerge), oni te i na ovaj forum prate...
Brate moj, nije ama bas ni malo bitno koje je nacionalnosti igrac, dokle god on daje srce i dusu za ovaj klub...
Moze i marsovac da bude, ako su mu igra i ponasanje korektni...
Pa koliko samo nasih igraca igra po Albaniji...
Jel to znaci da i Milovica treba oterati, jer je nastupao za Dinamo Tiranu?
Ja se izvinjavam, jer nije u sklopu teme, ali sam morao da prokomentarisem
Sto se tice krilnog napadaca, apsolutno ne treba da smo izbirljivi, SAMO DA ZNA DA ZAVRNE LOPTU U KAZNENI
Kad vidim kako ovi balvani centriraju, shvatam zasto nam semafor vecito baguje (naravno, ako nije centrirana po zemlji, u noge protivnickom igracu)...
Vukove kornere da ne spominjem

Brate moj, nije ama bas ni malo bitno koje je nacionalnosti igrac, dokle god on daje srce i dusu za ovaj klub...
Moze i marsovac da bude, ako su mu igra i ponasanje korektni...

Pa koliko samo nasih igraca igra po Albaniji...
Jel to znaci da i Milovica treba oterati, jer je nastupao za Dinamo Tiranu?
Ja se izvinjavam, jer nije u sklopu teme, ali sam morao da prokomentarisem

Sto se tice krilnog napadaca, apsolutno ne treba da smo izbirljivi, SAMO DA ZNA DA ZAVRNE LOPTU U KAZNENI

Kad vidim kako ovi balvani centriraju, shvatam zasto nam semafor vecito baguje (naravno, ako nije centrirana po zemlji, u noge protivnickom igracu)...
Vukove kornere da ne spominjem