Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Za Bonda:

Teško ćeš doći do veće količine kalendara. Ove godine se isti ne prodaje, već deli, a prva tura je "planula". Štampaće se nova i ona će biti podeljena po sistemu jedan čovek - kalendar ili maximum dva.

Image

Image
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Ja bih onda zamolio Grofa kada bude u toku druga tura deljenja kalendara da nas obavesti gde i kako mozemo doci do istog :mrgreen:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
postman

Post by postman »

Ja stvarno ne razumem ljude iz kluba.Mogla se prodati znacajna kolicina kalendara a niko o tome ne razmislja.Nikad u zivotu nisam voleo da se "grebem" pa se bojim da cu i ovaj put ostati bez kalendara voljenog tima.
Turija

Post by Turija »

soderstorm wrote:
Uvek sa tobom wrote:http://www.youtube.com/watch?v=fwO1SSLbRRo Evo jedne lepe pesme o Novom Sadu spominje se i FKV,nisam znao gde da postavim,pa ako ne odgovara temi neka administrtori prebace :wink:
Izvini prijatelju nisi slusao bas taj deo pesme. On ne pominje FK Vojvodinu vec regiju ali eto i stadion se nasao u pesmi kao simbol Novog Sada sto je ipak bitno.
Prvi put sam danas čuo pesmu i video ovaj spot.Mogu reći vrlo je orginalno, melodično i vešto ukomponovano lokalnim, bećarsko duhovitim, mentalitetom. Na kraju je značajno apostrofiran i jednim, široko poznatim, simbolom Novog Sada: našim stadionom :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
BondNS

Post by BondNS »

Grofe, hvala na odgovoru, iako me njegova sadržina uopšte nije obradovala.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
:)

Post by :) »

Turija wrote:
soderstorm wrote:
Uvek sa tobom wrote:http://www.youtube.com/watch?v=fwO1SSLbRRo Evo jedne lepe pesme o Novom Sadu spominje se i FKV,nisam znao gde da postavim,pa ako ne odgovara temi neka administrtori prebace :wink:
Izvini prijatelju nisi slusao bas taj deo pesme. On ne pominje FK Vojvodinu vec regiju ali eto i stadion se nasao u pesmi kao simbol Novog Sada sto je ipak bitno.
Prvi put sam danas čuo pesmu i video ovaj spot.Mogu reći vrlo je orginalno, melodično i vešto ukomponovano lokalnim, bećarsko duhovitim, mentalitetom. Na kraju je značajno apostrofiran i jednim, široko poznatim, simbolom Novog Sada: našim stadionom :!:
Jos da ne peva canak jedan deo i da nije u politicke svrhe...
limanfkv

Post by limanfkv »

:) wrote: Jos da ne peva canak jedan deo i da nije u politicke svrhe...
:!: :!: :!:
0.0625
postman

Post by postman »

Meni se bas svidja pesma !
Del_Boske

Post by Del_Boske »

:) wrote: Jos da ne peva canak jedan deo i da nije u politicke svrhe...
:!: :!: :!:

Песма средња жалост, лик из спота благи ужас, они сонгови из Фора и Фазона својевремено су били Бетовен за ово...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

soderstorm wrote:
Cuo sam ja dobro pesmu nego sam se lose izrazio,hteo sam da kazem da se pojavljuje stadion i tako se prezentuje FKV.

I jos nesto da dodam ja gledam kakva je pesma,a ne ko je sponzorisao i ostalo,bilo bi dobro kad bi bilo vise pesama o nasem Novom Sadu :!:

...NAJLEPSI MOJ SI GRADE,VOLIM TE NOVI SADE...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

:) wrote:
Jos da ne peva canak jedan deo i da nije u politicke svrhe...
A zašto je pesma u političke svrhe? Zato što je peva i neko ko je političar? Lepo prikazana dva rugla grada - Matijevićeva zgrada, kao i ona nakaradno drečava plava, stavljen lep akcenat na stadion i naš klub. Sasvim korektno.
Io odio Belgrado
Владика
Administrator

Post by Владика »

Људи држите се теме а она је Маркетинг клуба. Улазимо у изборну годину, зато Вас молим да ову оазу здравог разума не загадите дневном политиком. Хвала!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Jeftin politički marketing. Predlažem adminu da uvede cenzuru na bilo koje političko ime na ovom forumu. Jednostavno ZABRANJENO i gotovo. Nije im mesto ovde.

Ako vole klub, neka dodju na stadion kao i svi ostali.
Ako zele promociju postoji politicki marketing koji se placa i to je to.
Mare

Post by Mare »

Minja wrote:Jeftin politički marketing. Predlažem adminu da uvede cenzuru na bilo koje političko ime na ovom forumu. Jednostavno ZABRANJENO i gotovo. Nije im mesto ovde.

Ako vole klub, neka dodju na stadion kao i svi ostali.
Ako zele promociju postoji politicki marketing koji se placa i to je to.
Odlično rečeno, bravo Minja :!:
Mare

Post by Mare »

Kako Novosađani vide novosadske sportiste i klubove, iako se po naslovu to ne može zaključiti.
Izvor: http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Kacaru ... uspeh.html
Kačaru tabloidi doneli prividni uspeh

Novosađani, bar sudeći po istraživanjima agencije SCAN, ne prate rezultate koje postižu ovdašnji klubovi, niti prate koliko su uspešni novosadski sportisti. Tako je u anketi, u kojoj je učestvovalo skoro 1.600 ljudi, najviše glasova za najuspešnijeg sportistu Novog Sada dobio fudbaler Gojko Kačar, dok je najuspešniji sportski klub FK Vojvodina!

Kačar je igrao do leta u Herti sa kojom je ispao iz lige, učestvovao na SP u Južnoj Africi u debaklu nacionalnog tima, a novu sezonu počeo je u Hamburgu, bez zapaženijih nastupa. FK Vojvodina je dogurala do finala kupa, bila tek peta u prvenstvu i jesenas ispala iz kvalifikacija za Ligu Evrope od bečke Austrije.
S druge strane, ispod Kačara su ostali Miloš Krasić, izabran za najboljeg igrača italijanske lige prvog dela sezone, ali i osvajači bronzanih medalja na Svetskim prvenstvima, odbojkaš Nikola Grbić i strelac Nemanja Mirosavljev.

Slično su u anketi prošli i klubovi, pa je tako VK Vojvodina po glasovima Novosađana tek na trećem mestu uprkos drugom uzastopnom plasmanu u Evroligu i trećem osvojenom mestu u Evrointer ligi, a na drugom OK Vojvodina, ovogodišnji osvajač kupa.
Sportski novinar Dnevnika Sava Savić smatra da o uspešnosti sportista ne odlučuju postignuti rezultati, već sasvim drugi faktori, poput tabloidnog novinarstva u slučaju Gojka Kačara.

"Građani su prilikom odgovaranja imali više na umu ono što je njegov privatni život, odnosno sa kojom devojkom se zabavlja, a devojke su estradne ličnosti koje mnogo brže dopiru do svesti tih ljudi. Građani znaju da je on dobar sportista, da je reprezentativac i da igra tamo negde u Nemačkoj. A to što mu je klub ispao iz lige i što ima lošu godinu, to ne znaju ili ih ne zanima".

Novinar Večernjih novosti Slobodan Bajić kaže za Radio 021 da i popularnost sporta takođe može biti presudan faktor u odlučivanju.

"Nije tajna da je fudbal najpopularniji sport i otuda činjenica da Novosađani glasaju za fudbalere Vojvodine. Moguće da je na to uticala i dobra jesen, treće mesto u prvenstvu i plasman u polufinale kupa, pa je to razlog da ih neko stavi ispred odbojkaša i vaterpolista".

Savić se slaže sa ovom konstatacijom i dodaje da široj javnosti nisu poznati rezultati i uspesi novosadskih odbojkaša i vaterpolista, ali se zato zna da je FK Vojvodina veliko ime srpskog fudbala. "Vojvodina je "stara dama" i veliko ime, a to što je bila peta nikog ne zanima. Isto kao što nikog ne zanima to što su odbojkaši uzeli kup, a vaterpolisti bili treći u Evrointer ligi".

Bez obzira što većinu građana ne zanimaju dešavanja u lokalnom sportu, uspeh uvek ostane primećen.

Tako su ove godine po oceni SANS-a (Sportska asocijacija Novog Sada) za najbolje sportiste Novog Sada proglašeni Nemanja Mirosavljev i veslačica Iva Obradović, odnosno vaterpolisti Vojvodine i džudistkinje Partizana, dok su odbojkaši Vojvodine najbolji kolektiv u celini. (S. Krajnović)
Post Reply