Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanina

Re: Transferi

Post by slanina »

Slusaj sad ove cigansture :shit: ,prvo nam tuku decu pa sad oce i Abua za tepsiju ribe,nadam se da Abu nece krenuti "onim" putem tj.da ce nastaviti da reseta mreze u nasem dresu.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... za-Oumarua" onclick="window.open(this.href);return false;
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Koliko sam ja ispratio, oni su mislili da se dvoume između Abua i Mudrinskog. Ali pošto vidim da pišu kako je sve dogovoreno sa Ognjenom pretpostavljam da su shvatili da je besmisleno blamirati se pregovorima oko Abua.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Što volim ovakve tesktove srpskih "novinara" gde senzacionalistički naslov i podnaslov nemaju blage veze sa onim što je sagovornik, u ovom slučaju Butorović, izjavio.
laki

Post by laki »

Ja ne mogu da verujem da je Bata ono izjavio! Sta znaci: "Sto ga nisu trazili pre 15 dana"?! Nije valjda da bismo u tom slucaju bili spremni da najboljeg napadaca u ligi prodamo za 350 000?! Kao onda bismo na vreme doveli adekvatno pojacanje?! Kakve su ovo izjave, sta se dogadja ovde?! Nisam citao vesti nekoliko dana jer sam bio prezauzet i onda reko malo da prelistam sportsku stampu i muka mi pripadne! :shit:
Image
Tony Starks

Post by Tony Starks »

laki wrote:Ja ne mogu da verujem da je Bata ono izjavio! Sta znaci: "Sto ga nisu trazili pre 15 dana"?! Nije valjda da bismo u tom slucaju bili spremni da najboljeg napadaca u ligi prodamo za 350 000?!
Nisam ja to tako shvatio, već pošto kaže da neko namerno svim ovim hoće da oslabi Vojvodinu tri dana pre kraja roka, onda kao ako su zaista ozbiljno želeli Abua što ga nisu tražili na vreme nego namerno sad, a nije rekao da bi ga dao da su ga tražili ranije, čak jasno kaže da ga neće pustiti i da može da ide samo u slučaju dobre ponude i samo u inostranstvo. Ne znam koliko je sve ovo ozbiljno, verovatno novinari opet opasno izmišljaju i napumpavaju kao i mnogo puta do sad, mada očigledno da ima dima i da je petokraka pokušala da napravi neku zavrzlamu kojom bi se dokopala Abua. U tom slučaju mora bar malo da brine činjenica da je Abu rob Marka Miškovića, da je u poslednjoj godini ugovora sa verovatno ne prevelikom klauzulom za obeštećenje gde se Vojvodina ništa ne bi pitala. Mada, za petokraku je i to obeštećenje koje se pominje misaona imenica, oni igrača jedino ovako mogu da dovedu:
Црвена звезда није платила обештећење за Огњена Мудринског али најтрофејнији српски клуб од следеће продаје Мудринског очекује 50%.
Mada ma koliko da su oni bez dinara, rizik uvek postoji kad imaš posla s državnim projektima, uleti tu neka Agrobanka s kreditom opet ili padne neka donacija narodnih novaca iz javnih preduzeća i eto petokraki naprasno pare za bombu prelaznog roka, ali opet kažem nadam se da samo lupamo glavu bezveze jer je ovo standardno novinarsko lupetanje, a ako ima istine onda se nadam da će klub odoleti, a i da se ipak sam Abu nešto pita u svemu. U svakom slučaju - cigani, dalje prste.
menager

Post by menager »

desava se isto ono sto je i tosic njima uradio, dao rec i otisao za 600k koliko je pisalo u ugovoru
tako je i sa abuom, ocito, taj ko je pisao ugovor sa klauzulom od 350k i % , taj nek sada brise brljotine,
mozemo da se breca ko kako hoce, ne moze niko da zabrani nekom da dobije nekog ako ispuni klauzulu,
jedino abu da kaze jasno da ne zeli da ide,

i kako niko nije znao za ovu klauzulu, 2 sezone se smatra da je abu zlatna koka a ono cak i za mojsova moze vise da se dobije kesha
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Meni deluje (cim se Bata oglasava) da se u slucaju odredjene sume novca mi nista ne pitamo kada je u pitanju sudbina Abua. Taj ugovor (ukoliko je takav kao sto se navodi) se morao menjati nakon njegove prve sezone u nasem dresu, jer nakon toga nje bilo nikakve dileme po pitanju njegovih kvaliteta (ako ih je do tad bilo)! E sad, dolazimo do onog sta Abu zeli/planira, a ja iskreno verujem da ne bi otisao kod "njih", bar ne posle statusa ikone koji ima medju navijacima Vose!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Ako je za verovati novinama klauzula je "ili 700k ili 350k + 30%". Ako je istinita, nije ta klauzula toliko mala za srpski fudbal i ako uzmeš u obzir momenat i reputaciju s kojom je Abu potpisao ugovor. Pa tad je Jao bio zvučnije ime, veće pojačanje i više plaćen od njega. E, a onda je Abu eksplodirao. Tako da mislim da nije problem toliko što je tad takav ugovor zaključen (ako je), već što on u međuvremenu nije produžen i interesi FKV bolje obezbeđeni, pa smo sad došli u poziciju da može da se desi da se Vojvodina ništa ne pita i da petokraka može teoretski da otme Abua tri dana pre kraja roka. No, petokraka i dalje te pare nema, sad videćemo da li zaista postoji ozbiljna namera u svemu ovome ili Vesićevi burek novinari samo dižu tenziju i vrše pritisak. Bili su i Mereba, Meda i Trajković već na pragu blizanaca da bi se ispostavilo da ni trunke istine nije bilo u tome.

edit: u međuvremenu je i Grba napisao slično. Da dodam i ja da se takođe nadam da se ipak i Abu nešto pita (iako je to pod znakom pitanja uzevši u obzir današnje odnose igrača i menadžera, a i ko mu je menadžer), a sumnjam da bi on prokockao status ikone Karađorđa kakvu ima, a i ranije je izjavio da iz Vojvodine može samo na Zapad, a verujem da i on zna kakva je situacija u petokraci i da mu se sigurno ne ide negde gde se plate ne dobijaju godinama. Sve u svemu, čim se ova gungula završi, nadam se povoljno po nas, sesti za sto sa njim i dati mu novi ugovor sa platom koju ne može da odbije, to bi bila bolja investicija od dovođenja tri islužena napadača.
Boske87

Post by Boske87 »

Ako je tačno da postoji ta klauzula onda je uprava opet ispala glupa. Kad će već jednom da shvate da moraju na vreme da koriguju ugovore igrača u skladu sa učinkom na terenu i sa dužinom datog ugovora. Samo se nama dešava da igrači ulaze u zadnju sezonu ugovora a da se ne razmišlja o produžetku ako nisu stavljeni transfer listu, pa onda sledi čuveno ucenjivanje igrača. Nadam se da se transfer Abua neće realizovati, pogotovu sad kad su već doveli Mudrinskog (mislim da se neće sa njim usrećiti) a i sigurno dolazi Milijaš pa će valjda državni projekat ostati bez para. Malo me brine izjava BB koja mi govori da se Vojvodina ne pita ništa :roll:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Ljudi, ajde za nijansu više realnosti. Posle te sezone, koju su svi odlično odigrali, a na 2 godine od isteka Abuovog ugovora, ako mu ponudiš novi koji će da ga zadrži još 3 - 5 godina u klubu uz visoko obeštećenje, to mora da bude vraški dobra plata. A onda, kad ostatak tima vidi kako je Abu "nagrađen" za dobre igre, tražiće redom veće plate jer, ako je jedan dobio, zašto ne bi i ostali koji su bar jednako zaslužni za rezultate? A naravno, klub koji treba godinu dana da živi "luksuzno" od 2 miliona evra zarađenih na transfere, jednostavno nema mogućnosti da upetostruči plate prvog tima.

Da imamo generalnog sponzora koji će da nam pokrije milion evra godišnje, druga bi priča bila, a ovako je to daleko teže. Doduše, neki nepotrebni troškovi bi sigurno mogli da se smanje, kao npr karantin u Veterniku umesto u Parku, pošto pretpostavljam da Park košta, a sigurno u Veterniku postoji mogućnost da se održava karantin.
stevan

Post by stevan »

Nema ovde puno polemisanja, bunili se mi ili ne,odredbe Ugovora su jasne.Ko plati 350 vodi Aboubakara, a o tome dal je Ugovor dobro napisan(nismo ga mi ni pisali,vec nam je igrac ponudjen sa takvim uslovima),jel ostalo 3 dana do kraja prelaznog roka, nemaju veze sa istinom, pa minut do isteka prelaznog roka mogu ga uzeti dokazom o uplati.Ne Zvezda, nego Proleter sa Klise.Naravno postoje pitanja igracevog stava (da l hoce da ide) i menadzerskog dogovora i interesa.
Ne zaboravite da je Aboubakar , Miskovicev igrac i da ga on u potpunosti kontrolise i da hoce, bez Miska ne moze potpisati novi Ugovor, pa nisu nasi toliko glupi da mu ne ponude, ajte molim Vas

Nazalost, cim se Bata toliko busa , smrdi mi na najgore,tako je bilo uvek.Voleo bi da gresim.

Valjda cemo se i mi omastiti do kraja prelaznog roka,valjda neko dobar zaluta.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Helm wrote:Ljudi, ajde za nijansu više realnosti. Posle te sezone, koju su svi odlično odigrali, a na 2 godine od isteka Abuovog ugovora, ako mu ponudiš novi koji će da ga zadrži još 3 - 5 godina u klubu uz visoko obeštećenje, to mora da bude vraški dobra plata. A onda, kad ostatak tima vidi kako je Abu "nagrađen" za dobre igre, tražiće redom veće plate jer, ako je jedan dobio, zašto ne bi i ostali koji su bar jednako zaslužni za rezultate? A naravno, klub koji treba godinu dana da živi "luksuzno" od 2 miliona evra zarađenih na transfere, jednostavno nema mogućnosti da upetostruči plate prvog tima.

Da imamo generalnog sponzora koji će da nam pokrije milion evra godišnje, druga bi priča bila, a ovako je to daleko teže. Doduše, neki nepotrebni troškovi bi sigurno mogli da se smanje, kao npr karantin u Veterniku umesto u Parku, pošto pretpostavljam da Park košta, a sigurno u Veterniku postoji mogućnost da se održava karantin.
Novi ugovor ne mora da nuzno da znaci i dodatno produzivanje saradnje, bar ne na tu duzinu koju si naveo, vec cisto korigovanje primanja i stetnih odredbi iz tog ugovora. Sto se tice ostatka tima, ne funkcionise to bas tako, uostalom Abubakaru niko nista nije poklonio, vec je covek svojim radom na terenu to zasluzio, pa ako neko hoce povecanje ugovora/primanja kao on, neka i igra kao on. Uostalom nije to nista novo, Medi je vise puta povecavana plata, shodno njegovim partijama i renomeu koji je rastao. I zna se do koje cifre nas klub moze da ide sa platom-ama, to je plafon 15 000 e mesecno, s tim da takvih igraca ne moze biti vise 4-5, i to ne treba kriti vec i istaknuti medju prvotimcima, pa ko hoce (toliku) platu, nek je i zasluzi :wink:
Voleo bih da mi neko od upucenijih u zbivanja u klubu odgovori, da li je istina da je nakon Moreire, Bojovic najplaceniji igrac?
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Журнал wrote:Ајакс долази по Мелега

Дејан Мелег, бисер Војводине рођен 1994. године, на оку је Ајакса.

Славни клуб из Холандије заинтересован је за кадетског репрезентативца Србије који је прошле године играо за Орлиће на Европском првенству у Новом Саду.

Скаути тима из Амстердама најавили су долазак са генералним секретаром клуба на челу, на рунду преговора са руководством Војводине.

Дејан Мелег игра на позицији бочног везисте, тренирао је са првотимцима Новосађана и налазио се корак до дебија у црвено–белом дресу на званичној утакмици.
Журнал wrote:Љубинковић на Бањици

Марко Љубинковић се вратио на Бањицу. Јуче је пружена рука сарадње са пословодством клуба, уз пољупце и осмехе, и искусни везиста, после шест година, данас ће се појавити у свлачионици клуба из Црнотравске улице.

– Коректно сам се растао те 2006. са људима из Рада, данас се враћам пуног срца на место, где сам пронашао одскочну даску и наговестио интернационалну каријеру. Долазим у клуб са реномеом, здраву средину и сјајно друштво – изустио је одмах, по договору, Марко Љубинковић.

После одласка из Рада, офанзивни везиста имао је сјајан учинак у румунском Васлуију, где је био најбољи странац тамошњег шампионата.

Носио је дрес кипарског Анортозиса, последњи клуб у којем је играо, такође са успехом, био је кинески Чанчун Јатаи.

У Србији је играо за Црвену звезду, крагујевачки Раднички, Милиционар, Војводину и Слободу Поинт.
severozapad

Post by severozapad »

Na stranu ova frka oko Abua o kojoj ne želim ni da razmišljam. Najbolja stvar koja može da nam se desi je momak iz javora, zante na koga mislim. Eksplodirao je na startu ove sezone.
Helm

Post by Helm »

Grbo, ok, slažem se da ne mora da se produži, ali onda bismo opet došli u situaciju da čovek postaje slobodan igrač za godinu dana i da niko neće da plati 3 miliona već će da sačekaju malo i onda svakako sledi produžetak ili suspenzija. :deal:

A upravo se i radi o zaslugama, jer, posle te sezone je bilo bar 6 igrača koji su bili na izuzetno visokom nivou i koji su imali pravo da se osećaju kao najbolji igrači. Medi je, koliko znam, ugovor podizan kada mu se prethodni približi kraju.

A ako je istina da 5, 6 igrača imaju po 15.000 znači da je prosečna plata prvog tima na godišnjem nivou oko 1.200.000 evra pa na to treba dodati plate ostalih igrača i zaposlenih u klubu (ima ih puno), troškove priprema 2 puta, troškove stanovanja i hrane igrača i zaposlenih, troškove karantina, goriva za utakmice, nekoliko stotina povratnih avionskih karata za pripreme i evropska gostovanja... Dakle, očito troškovi kluba debelo prevazilaze 2 miliona evra godišnje, a zarade na prodaji igrača i ulaznicama teško da prebacuju 2 ipo miliona. Tako da je povećanje plate u iznosu od prosečno 5.000 evra mesečno za samo 5, 6 igrača (koji su posle te sezone imali osnov da traže to) već teško podnošljivo. Ne znam ni kako ovo uspevamo da pokrijemo pošto mi rashodi deluju pristojno veći od prihoda.
Post Reply