Pozdravljam povratak Ljubiše Dunđerskog
Sada je već sasvim izvesno da od ,,meteorske renesanse" Vojvodine nema ništa.Preostaje nam da oporavak Kluba gradimo korak po korak.Jedan od tih malih (sigurnih) koraka na putu vraćanja ugleda Vojvodine je povratak Dunđerskog, tj povratak ljudi koji razumeju i vole Vojvodinu.
Ljube, srećan Ti bio novi početak u Vojvodini!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:Pozdravljam povratak Ljubiše Dunđerskog
Sada je već sasvim izvesno da od ,,meteorske renesanse" Vojvodine nema ništa.Preostaje nam da oporavak Kluba gradimo korak po korak.Jedan od tih malih (sigurnih) koraka na putu vraćanja ugleda Vojvodine je povratak Dunđerskog, tj povratak ljudi koji razumeju i vole Vojvodinu.
Ljube, srećan Ti bio novi početak u Vojvodini!
Dunđerski ponovo u Voši
I Vojvodina vraća bivše fudbalere
| 06. 01. 2010. - 12:44h | Blic
Fudbalski klub Vojvodina povukao je još jedan potez u skladu sa ranije proklamovanom politikom povratka svojih bivših igrača u klub jer je upravni odbor novosadskog kluba odlučio da stručni štab pojača Ljubišom Dunđerskim, nekadašnjim prvotimcem "lala".
On će uz Zlatomira Zagorčića, Aleksandra Dimitrova i Sašu Jankovića pomagati šefu stručnog štaba Branku Babiću u radu sa prvim timom.
Ljubiša Dunđerski je rođen 26. maja 1972. u Ddoboju, a fudbalsku karijeru počeo je u Mladosti iz Bačkog Jarka iz koje je prešao u Vojvodinu. Kao član novosadskog kluba jednu sezonu je proveo kao pozajmljeni igrač u čačanskom Borcu, a 1997. je prešao u Atlantu gde je posle četiri sezone dobio i kapitensku traku.
Dunđerski je potom odigrao još dve sezone u Komu i Trevizu, a posle povratka u Vošu karijeru je završio u taboru gradskog rivala, Novog Sada. Dres reprezentacije Jugoslavije nosio je na jednoj utakmici, a kao pomoćni trener radio je u Radničkom iz Sombora iz kog se vratio u svoj matični klub.
Dunđerski ponovo u Voši
I Vojvodina vraća bivše fudbalere
| 06. 01. 2010. - 12:44h | Blic
Fudbalski klub Vojvodina povukao je još jedan potez u skladu sa ranije proklamovanom politikom povratka svojih bivših igrača u klub jer je upravni odbor novosadskog kluba odlučio da stručni štab pojača Ljubišom Dunđerskim, nekadašnjim prvotimcem "lala".
On će uz Zlatomira Zagorčića, Aleksandra Dimitrova i Sašu Jankovića pomagati šefu stručnog štaba Branku Babiću u radu sa prvim timom.
Ljubiša Dunđerski je rođen 26. maja 1972. u Ddoboju, a fudbalsku karijeru počeo je u Mladosti iz Bačkog Jarka iz koje je prešao u Vojvodinu. Kao član novosadskog kluba jednu sezonu je proveo kao pozajmljeni igrač u čačanskom Borcu, a 1997. je prešao u Atlantu gde je posle četiri sezone dobio i kapitensku traku.
Dunđerski je potom odigrao još dve sezone u Komu i Trevizu, a posle povratka u Vošu karijeru je završio u taboru gradskog rivala, Novog Sada. Dres reprezentacije Jugoslavije nosio je na jednoj utakmici, a kao pomoćni trener radio je u Radničkom iz Sombora iz kog se vratio u svoj matični klub.
Ovde je napravljena velika greska jer je Dundjerski ponikao u Vojvodini a ne u B.Jarku.Ljubetova generacija je poslednja koja je osvojila prvenstvo stare Jugoslavije 1990 godine.Igrali su jos Pantelic,Bajcetic,Saraba...
ps.Ljube je bio u B.Jarku ali na dvojnu registraciju.
Kamenica wrote:Koja je on generacija bio? Sa Saulom, Pantelicem, Kocom?
Za koga ti navijas
Nemoj tako...Kamenica je, verovatno, mlad momak, koji nije imao tu sreću da gleda uživo te majstore...Lako je nama, starijima, mi smo bar imali prilike da gledamo prave fudbalere u ono vreme...
Ja skidam kapu svim klincima, koji se danas iskreno zaljubljuju u Vošu i interesuju se za njene fudbalere, a ne samo za ultra priču...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...