Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
buraz

Post by buraz »

Stara Garda wrote:Koliko sam nacuo za novog pomocnika Babica postavljen je Ljube Dundjerski.
:hurray:
Jedna je crvena a druga je bela....
Djumi

Post by Djumi »

Velika podrska za potez vredan paznje i postovanja :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
limanfkv

Post by limanfkv »

Krle wrote:
Stara Garda wrote:Koliko sam nacuo za novog pomocnika Babica postavljen je Ljube Dundjerski.
E, ovo je stvarno dobra vest. Hvala bogu, konacno.
:!:
0.0625
Turija

Post by Turija »

Pozdravljam povratak Ljubiše Dunđerskog :!: :!: :!:
Sada je već sasvim izvesno da od ,,meteorske renesanse" Vojvodine nema ništa.Preostaje nam da oporavak Kluba gradimo korak po korak.Jedan od tih malih (sigurnih) koraka na putu vraćanja ugleda Vojvodine je povratak Dunđerskog, tj povratak ljudi koji razumeju i vole Vojvodinu.
Ljube, srećan Ti bio novi početak u Vojvodini!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Izabrali smo dobar put, samo da istrajemo i rezultati ce doci. Pozdrav i dobrodoslica za Ljubisu Dundjerskog.
Jambo

Post by Jambo »

Prave vrednosti vracati u klub.Dobrodoslica za Dundjija!Pohvala za potez !
Butorovicu-THE END !!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Turija wrote:Pozdravljam povratak Ljubiše Dunđerskog :!: :!: :!:
Sada je već sasvim izvesno da od ,,meteorske renesanse" Vojvodine nema ništa.Preostaje nam da oporavak Kluba gradimo korak po korak.Jedan od tih malih (sigurnih) koraka na putu vraćanja ugleda Vojvodine je povratak Dunđerskog, tj povratak ljudi koji razumeju i vole Vojvodinu.
Ljube, srećan Ti bio novi početak u Vojvodini!
Dejan

Post by Dejan »

Dunđerski ponovo u Voši
I Vojvodina vraća bivše fudbalere
| 06. 01. 2010. - 12:44h | Blic

Fudbalski klub Vojvodina povukao je još jedan potez u skladu sa ranije proklamovanom politikom povratka svojih bivših igrača u klub jer je upravni odbor novosadskog kluba odlučio da stručni štab pojača Ljubišom Dunđerskim, nekadašnjim prvotimcem "lala".

On će uz Zlatomira Zagorčića, Aleksandra Dimitrova i Sašu Jankovića pomagati šefu stručnog štaba Branku Babiću u radu sa prvim timom.

Ljubiša Dunđerski je rođen 26. maja 1972. u Ddoboju, a fudbalsku karijeru počeo je u Mladosti iz Bačkog Jarka iz koje je prešao u Vojvodinu. Kao član novosadskog kluba jednu sezonu je proveo kao pozajmljeni igrač u čačanskom Borcu, a 1997. je prešao u Atlantu gde je posle četiri sezone dobio i kapitensku traku.

Dunđerski je potom odigrao još dve sezone u Komu i Trevizu, a posle povratka u Vošu karijeru je završio u taboru gradskog rivala, Novog Sada. Dres reprezentacije Jugoslavije nosio je na jednoj utakmici, a kao pomoćni trener radio je u Radničkom iz Sombora iz kog se vratio u svoj matični klub.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Pridružujem se pozdravu i podršci povodom povratka Dunđerskog u Fk Vojvodina. Konačno jedan pozitivan potez. Samo napred!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Odlicna vest, bivsi vosini asovi + mlade snage sa Veternika = povratak na staze stare slave
Kamenica

Post by Kamenica »

Dundjerski igra na "Dnevnikovom" turniru, u ekipi sa nasom zvezdom Krasicem.

Koja je on generacija bio? Sa Saulom, Pantelicem, Kocom?
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Jambo

Post by Jambo »

Kamenica wrote:Koja je on generacija bio? Sa Saulom, Pantelicem, Kocom?
Za koga ti navijas :?:
Butorovicu-THE END !!!
Djumi

Post by Djumi »

Dejan wrote:
Dunđerski ponovo u Voši
I Vojvodina vraća bivše fudbalere
| 06. 01. 2010. - 12:44h | Blic

Fudbalski klub Vojvodina povukao je još jedan potez u skladu sa ranije proklamovanom politikom povratka svojih bivših igrača u klub jer je upravni odbor novosadskog kluba odlučio da stručni štab pojača Ljubišom Dunđerskim, nekadašnjim prvotimcem "lala".

On će uz Zlatomira Zagorčića, Aleksandra Dimitrova i Sašu Jankovića pomagati šefu stručnog štaba Branku Babiću u radu sa prvim timom.

Ljubiša Dunđerski je rođen 26. maja 1972. u Ddoboju, a fudbalsku karijeru počeo je u Mladosti iz Bačkog Jarka iz koje je prešao u Vojvodinu. Kao član novosadskog kluba jednu sezonu je proveo kao pozajmljeni igrač u čačanskom Borcu, a 1997. je prešao u Atlantu gde je posle četiri sezone dobio i kapitensku traku.

Dunđerski je potom odigrao još dve sezone u Komu i Trevizu, a posle povratka u Vošu karijeru je završio u taboru gradskog rivala, Novog Sada. Dres reprezentacije Jugoslavije nosio je na jednoj utakmici, a kao pomoćni trener radio je u Radničkom iz Sombora iz kog se vratio u svoj matični klub.
Ovde je napravljena velika greska jer je Dundjerski ponikao u Vojvodini a ne u B.Jarku.Ljubetova generacija je poslednja koja je osvojila prvenstvo stare Jugoslavije 1990 godine.Igrali su jos Pantelic,Bajcetic,Saraba...
ps.Ljube je bio u B.Jarku ali na dvojnu registraciju.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Marcello

Post by Marcello »

Jambo wrote:
Kamenica wrote:Koja je on generacija bio? Sa Saulom, Pantelicem, Kocom?
Za koga ti navijas :?:
Nemoj tako...Kamenica je, verovatno, mlad momak, koji nije imao tu sreću da gleda uživo te majstore...Lako je nama, starijima, mi smo bar imali prilike da gledamo prave fudbalere u ono vreme...

Ja skidam kapu svim klincima, koji se danas iskreno zaljubljuju u Vošu i interesuju se za njene fudbalere, a ne samo za ultra priču...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Marcello wrote:Ja skidam kapu svim klincima, koji se danas iskreno zaljubljuju u Vošu i interesuju se za njene fudbalere, a ne samo za ultra priču...
Slazem se, voleo bih da je takvih klinaca sto vise.
Post Reply