Sramota! Minimum sto moras da uradis je da trazis da sutra objave ispravku i potpisu tebe kao pravog autora. A bilo bi lepo i da dobojes honorar umesto LOPOVA koji se potpisao pod tvoj tekst!gardista wrote:Обраћам се вама који сте јуче читали мој пост на овом топику. Јесте, имао сам намеру да га прочитају и наши играчи. Али, вечерас се десило нешто нечувено, мој текст се без мог знања и одобрења нашао на сајту новосадског Дневника. Мој текст је на перфидан начин уметнут између два дела текста које је потписао човек који НИЈЕ ВАШ ГАРДИСТА и на тај начин алузијом присвојио нешто што сматрам да сам био спреман да поделим само са ВАМА.Од комплетног текста, додат је само наслов и избачена прва реч! Сутрашњи Дневник ће то и штампати на својим спортским странама, покушао сам да спречим ту работу али је прелом већ био направљен а лист у штампи. Ево и линка да се уверите
http://www.dnevnik.rs/node/31471
Драго ми је што ће шири аудиторијум прочитати мотивациони текст, али сматрам да је морао бити потписан нашим сајтовима са којима сам то поделио а то су www.napredvosa.com www.fkvojvodina.com

No, samo mi sutra da odvalimo one papane, sve drugo je manje vazno!
KUP JE NAS!!!