Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gardista wrote:Обраћам се вама који сте јуче читали мој пост на овом топику. Јесте, имао сам намеру да га прочитају и наши играчи. Али, вечерас се десило нешто нечувено, мој текст се без мог знања и одобрења нашао на сајту новосадског Дневника. Мој текст је на перфидан начин уметнут између два дела текста које је потписао човек који НИЈЕ ВАШ ГАРДИСТА и на тај начин алузијом присвојио нешто што сматрам да сам био спреман да поделим само са ВАМА.Од комплетног текста, додат је само наслов и избачена прва реч! Сутрашњи Дневник ће то и штампати на својим спортским странама, покушао сам да спречим ту работу али је прелом већ био направљен а лист у штампи. Ево и линка да се уверите

http://www.dnevnik.rs/node/31471

Драго ми је што ће шири аудиторијум прочитати мотивациони текст, али сматрам да је морао бити потписан нашим сајтовима са којима сам то поделио а то су www.napredvosa.com www.fkvojvodina.com
Sramota! Minimum sto moras da uradis je da trazis da sutra objave ispravku i potpisu tebe kao pravog autora. A bilo bi lepo i da dobojes honorar umesto LOPOVA koji se potpisao pod tvoj tekst!

:evil:

No, samo mi sutra da odvalimo one papane, sve drugo je manje vazno!

KUP JE NAS!!! :hurray:
ice

Post by ice »

Pravo ludilo na karuselu, mase mnogo više nego u ranijim defileima, a tek što je bila napaljenija........
Zaustavljanje na par veoma bitnih mesta je bilo nešto sasvim novo i neverovatno, eto i jednog snimka malo iznad.
U sveopštem ludilu bilo je i par sudara, pa su i meni kola malo slupana, ali nek ide život, važno je da smo digli grad na noge. :lol:

Kako će tek sutra biti kada je već danas bila ludnica, ne mogu ni da zamislim?

P.S. Zaista je sramota kako se ti novinari ponašaju, imaju li uopšte obraza?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
nboya
Administrator

Post by nboya »

gardista wrote:Обраћам се вама који сте јуче читали мој пост на овом топику. Јесте, имао сам намеру да га прочитају и наши играчи. Али, вечерас се десило нешто нечувено, мој текст се без мог знања и одобрења нашао на сајту новосадског Дневника. Мој текст је на перфидан начин уметнут између два дела текста које је потписао човек који НИЈЕ ВАШ ГАРДИСТА и на тај начин алузијом присвојио нешто што сматрам да сам био спреман да поделим само са ВАМА.Од комплетног текста, додат је само наслов и избачена прва реч! Сутрашњи Дневник ће то и штампати на својим спортским странама, покушао сам да спречим ту работу али је прелом већ био направљен а лист у штампи. Ево и линка да се уверите

http://www.dnevnik.rs/node/31471

Драго ми је што ће шири аудиторијум прочитати мотивациони текст, али сматрам да је морао бити потписан нашим сајтовима са којима сам то поделио а то су www.napredvosa.com www.fkvojvodina.com
Ta, ne jedi se :D
Tvoj poziv je odjeknuo ne samo na ovim forumima vec i dalje. Ubo si u metu i moze samo da ti bude drago sto su tvoje reci prenete i tamo gde nisi mislio da ce biti prenete.

Siguran sam da ti cilj nije bio, dok si pisao post, da u novinama objave potpis sajta, vec da dogrejes emocije ljudima. U tome si uspeo i to ne samo ovde ;)
UPRAVA NAPOLJE!!!
One and only

Post by One and only »

Kao autor teksta se potpisao I. lazarevic koji pise tekstove vezane za nk partizan. Zaista sramotno.
United of Vojvodina
Passazir

Post by Passazir »

Link za one u inostranstvu?
Budi VOJVODJANIN navijaj za Vojvodinu
soderstorm

Post by soderstorm »

Passazir wrote:Link za one u inostranstvu?
Evo ti prijatelju ovde sam cesto gledao RTS 1.

http://www.profreetv.com/index.php?cont ... tid=&cid=2
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Bice prenos na satelitskom RTS, imas link na njihovom zvanicnom sajtu!

http://www.rts.rs/page/live/ci.html

Na toj stranici imas link koji treba da otvoris u media player-u, radi k'o Bog!
Mg

Post by Mg »

ja sam 32 bus(valjda) simpatizer, nebitno! Al idemooooooooooo!!
Passazir

Post by Passazir »

Radoye wrote:
Bice prenos na satelitskom RTS, imas link na njihovom zvanicnom sajtu!

http://www.rts.rs/page/live/ci.html

Na toj stranici imas link koji treba da otvoris u media player-u, radi k'o Bog!
Stvarno dobro radi! Hvala!!!

Sto se meni tice mi smo vec POBEDNICI!!!
Budi VOJVODJANIN navijaj za Vojvodinu
Milan

Post by Milan »

Jujujujuju ljudi, ovo je strašno kako mene lupa adrenalin. Nekontrolisano stanje uma, a ne smem ni da pomislim kako ću se osećati kada uzmemo sutra kup.

Ne znam koliko ste svesni da ovoliki broj navijača iz jednog grada nije viđen u Srbiji. Čak ni omraženih blizanaca ne ode ni približno toliko iz bg-a...

Kako zaspati? :unnormal:
Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
21114

Post by 21114 »

Druže šta da ti kažem, legao u ponoć i nema spavanja. Adrenalin lupa, a alkohola nema da se smiri malo.

http://www.youtube.com/watch?v=E1h6mFa4qSI
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
ice

Post by ice »

Milan wrote:Jujujujuju ljudi, ovo je strašno kako mene lupa adrenalin. Nekontrolisano stanje uma, a ne smem ni da pomislim kako ću se osećati kada uzmemo sutra kup.

Ne znam koliko ste svesni da ovoliki broj navijača iz jednog grada nije viđen u Srbiji. Čak ni omraženih blizanaca ne ode ni približno toliko iz bg-a...

Kako zaspati? :unnormal:
Image
Navijača blizanaca iz Beograda ne dođe ni približno toliko, zapravo je ta brojka iznenađujuće smešna, njih popunjavaju razni izdajnici iz mesta po celoj Srbiji, plus Crna Gora, Makedonija, Bosna pa i Hrvatska odakle im pojedine grupe dolaze čak i na relativno manje bitne utakmice.
Nismo ni svesni koliko treba da budemo ponosni na sav naš trud i rad iz proteklih godina, uspećemo krajem ovog dana uprkos svemu!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
toftir

Post by toftir »

Ako vezni red bude odigrao kako treba, nece biti problema. Dakle, Mereba, Meda i Vucina ... na njima ce biti veliki teret. Tumbu ne bih ubacivao, Vuk je bolje resenje ...

Naravno, tu je i granitna odbrana, Brka the kapiten, Vule koji ce preorati desnu stranu, Pavlovic koji ce ih totalno zbuniti na levoj i Trajkovic i mojsov koji ce da ucine da Tejgo bude neprimecen ...

U napadu nebeski letac Abubakar Oumaru ...

Po krilima bi trebali da igraju Ilic i Lazetic, pa da onda one njihove bezveznjake od bekova ubijemo u pojam sa svezim Kataiem i Stevanovicem ...

Prognoza: 2:0
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Simica

Post by Simica »

Dobro jutro svima,......dosao je i taj dan,...
postman

Post by postman »

'Ajmo sad na pos'o ! Samo ne znam di ce mi biti glava celo pre podne i sta ja mogu uraditi danas.Ja sam vec na utakmici :)
Locked