Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by VošaNS »

ElMaestro13 wrote: Mon Mar 03, 2025 12:56 am Valjda su u upravi bili dovoljno inteligentni
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ssnigd

Post by ssnigd »

Umesto Lalatovica, evo neka bude Vidak Bratic. Mozda Sarac Dragan.
A mozda i da nas zabole ko ce biti.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
1892

Post by 1892 »

Jedino racionalno rešenje je vratiti Krtolicu do kraja sezone. Da bar nešto isčupa sa ovim momcima.
Come on you Reds!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Najrealnije rešenje je povratak Bandovića do kraja sezone jer je na platnom spisku.
Rakovac

Post by Rakovac »

Mislim da će i treneru i igračima biti lako u ovih preostalih 11 utakmica(sa plejofom). Rezultatskih zahteva više nema, popušili smo evropu definitivno, ne možemo ispasti. Ja bih ovde ostavio par igrača a svima ostalima bih dao odrešene ruke i to odmah. Ostavio bih Romanića, Medu, Serija, Njegoša, Crnog, Koraća, svi ostali bi mi odmah mogli da idu.
A trenera, ne znam, Bandića ne bih ni pod razno on mi deluje vrlo neozbiljno i te njegove lige gde je bio trener bolje da ne komentarišem. Nekog mladog i školovanog pa nek se i on uči, može i neki stranac. Eto neko je spomenuo Sopića, možda bi njega pokušao da nagovorim da dodje.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Iskreno, nikada nisam bio za da se Bandovića rešimo, bio bi jako srećan da se on vrati (ako ne on, onda Krtolica), da vidimo šta može da uradi kada ima pravog špica u ekipi :deal:
Turija

Post by Turija »

U ovom raspadu na terenu, tribini i u klubu (a, iste situacije i u drustvu), ne verujem da bi bilo koji strani trener hteo doci?

Sa tacke gledista realnosti, tu su kandidati za trenersku klupu Vose postojeci smenjeni treneri Bandovic i Krtolica. Oni bi imali licni motiv, a i najbolje poznaju nasu situaciju.

Na neki nacin, mogli bi naci licni motiv i sami igraci, da dokazu da ovaj krah nije bio do njih i njihovog individualnog kvaliteta. Da pokusaju licne motive da sklope i u kolektivni i ,,polepe razbijenu vazu".Probaju nadoknaditi propusteno, jer jos uvek postoji sansa za tu Evropu. Minimalna, ali postoji. Pa sad - na vama je.
Last edited by Turija on Mon Mar 03, 2025 10:12 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Veljko Paunovic bas od danas slobodan, namestilo nam se samo tako :twisted:
„Hasta la Victoria Siempre!“
1892

Post by 1892 »

Forza Voša wrote: Mon Mar 03, 2025 10:12 am Veljko Paunovic bas od danas slobodan, namestilo nam se samo tako :twisted:
Ovo sam već par puta napisao na forumu. Da li mislite da bilo ko sa integritetom želi da doďe u ovaj trenutni mulj?
Haos u klubu, haos na tribinama, haos u državi.
Sezona je gotova. Apsurdno je bilo koga platiti. Ovako kako igramo možemo i bez trenera ovih 10ak kola.

Ono što je interesantno, za nekog ko toliko voli da se gura po medijima i sebe stavlja u prvi plan, kad god je frka Elmer se zavuče u mišiju rupu i pravi mrtav.
Znam da im se svima trenutno tresu gaće zbog studenata ali skupi hrabrost pa daj sada intervju i preuzmi bar delić odgovornosti koji ti pripada.
Come on you Reds!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ako Boža prihvati, od mene ima aspolutnu podršku jer je mogao da prima platu i ništa da ne radi a ako ipak donese odluku da se vrati jer bi to prihvatio gotovo niko to bi dosta govorilo o njemu.

I pre sam za njega nego za onog koji je posle prve dobre ponude digao ruke i otišao, bez uvrede.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Треба Збиљић да нас преузме и на клупи он се у све разуме.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
askela3009

Post by askela3009 »

Slažem se da ujak Fester treba da nas preuzme, on je jedini trener sposoban da nas odvede do (obećane) titule sledeće sezone.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

1892 wrote: Mon Mar 03, 2025 10:21 am
Forza Voša wrote: Mon Mar 03, 2025 10:12 am Veljko Paunovic bas od danas slobodan, namestilo nam se samo tako :twisted:
Ovo sam već par puta napisao na forumu. Da li mislite da bilo ko sa integritetom želi da doďe u ovaj trenutni mulj?
Haos u klubu, haos na tribinama, haos u državi.
Sezona je gotova. Apsurdno je bilo koga platiti. Ovako kako igramo možemo i bez trenera ovih 10ak kola.

Ono što je interesantno, za nekog ko toliko voli da se gura po medijima i sebe stavlja u prvi plan, kad god je frka Elmer se zavuče u mišiju rupu i pravi mrtav.
Znam da im se svima trenutno tresu gaće zbog studenata ali skupi hrabrost pa daj sada intervju i preuzmi bar delić odgovornosti koji ti pripada.
Bilo je ironicno, zato sam i stavio malog vragolana na kraju. Za ovakve igrace morao si imati trenera na pocetku sezone, Boza to nije bio i nadam se da se nece vracati. Kako bilo, za mene na stadionu fudbal do daljnjeg nece ni biti najbitnija stvar, najvise me interesuje kako ce od sada pa nadalje reagovati istok i zapad na pozivanje ovih ... (da ne trosim slova) na zajednicko navijanje, to nam je test. Da je karaktera onog pravog ljudskog (ne sportskog) u igraca, posle onoga sto su juce videli ne bi vise prisli onim ... (da jos malo ustedim na slovima) bilo da se igra kuci ili na strani.

Ps: video sam sinoc da su zene od Savicevica i Buteana otisle iz loze nekih pola sata pre kraja i da su ovima dok su se zagrevali objasnjavali da se gore nesto desava, ako ima upucenih nek podele vise.

Izvinjavam se svima na recniku, samobanovacu se opet na neko vreme zbog ovih tackica.
„Hasta la Victoria Siempre!“
VošaNS

Post by VošaNS »

Ja jesam za povratak Bandovića na klupu. Čovek je došao posle onog indijanca Popovića koji je pobegao za Japanskim parama, loše krenuo i uspeo da iz sezone izvuče najviše što je u tom trenutku moglo. Čovek je dobio Tsc, Čuku, Kragujevac, partizan, nadigrao cigane kao što niko skoro nije, ušao u finale Kupa i završio sezonu kao 4. što je u tom momentu bio naš maksimum posle Bataka i Popovića. Ove sezone je bio egal u Amsterdamu, nadigrao Maribor u Topoli, ali u ligi nismo imali rezultate baš zbog te Evrope što se sad pokazuje na primeru Tsc-a. Verujem da bi se posle tih kikseva u ligi Boža ozbiljno zaleteo i verujem da bio do sada imali minimalno 15 bodova više nego što trenutno imamo. Ako Boža neće onda Krtolica jer je kod njega atmosfera u ekipi bila najbolje što su pričali i igrači.

I vidim da je iznad pomenuto dozivanje zapada. Ja sam na zapadu 5+ godina na istom mestu svaki put gde sam prešao sa istoka i svaki put sam se odazvao, ali za mene su zauvek završili pa čak i kad dodju cigani i grobari jer SU dokazali da nisu ništa bolji od njih.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Ne treba apsolutno nikoga dovoditi, ali apsolutno. Nek neko iz kluba završi sezonu. Nek ne seru, ne pričaju bajke. Problem više nije ni trener. Bio je pre godinu-dve dana, a sada je dublji.
Mislite šta hoćete, ali ova ekipa je uništena.
Post Reply