Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
djoks

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by djoks »

Rakovac wrote: Mon Mar 03, 2025 9:13 am Mislim da će i treneru i igračima biti lako u ovih preostalih 11 utakmica(sa plejofom). Rezultatskih zahteva više nema, popušili smo evropu definitivno, ne možemo ispasti. Ja bih ovde ostavio par igrača a svima ostalima bih dao odrešene ruke i to odmah. Ostavio bih Romanića, Medu, Serija, Njegoša, Crnog, Koraća, svi ostali bi mi odmah mogli da idu.
A trenera, ne znam, Bandića ne bih ni pod razno on mi deluje vrlo neozbiljno i te njegove lige gde je bio trener bolje da ne komentarišem. Nekog mladog i školovanog pa nek se i on uči, može i neki stranac. Eto neko je spomenuo Sopića, možda bi njega pokušao da nagovorim da dodje.
Оставити и младеновића и наравно Бароша
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rakovac wrote: Mon Mar 03, 2025 9:13 am Bandića ne bih ni pod razno on mi deluje vrlo neozbiljno i te njegove lige gde je bio trener bolje da ne komentarišem.
Bio si svim bicem uz Lalatovica, koji cak ni u tim ''neozbiljnim'' ligama ne bi mogao da radi, a to da je Bandovic dugo radio i u Olimpijakosu, gde Lalatovic ne bi ni za tri trenerske karijere stigao, mudro precutkujemo. :mrgreen:
slanobarac

Post by slanobarac »

Lalatovića i "Lalatoviće" treba izbrisati iz svake rečenice u kojoj se spominje FK Vojvodina.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Neozbiljno je iz perspektive fudbalskog "takmicenja" u Srbiji pricati o "neozbiljnim" ligama bilo gde drugde na svetu. Te lige mozda jesu neozbiljne u poredjenju sa top ligama ali ovo kod nas za pocetak nije ni liga nego samo kulise za lose reziranu predstavu s ciljem da se da legitimitet unapred proglasenom sampionu i usput opere novac zaradjen ko zna kakvim sve kriminalnim radnjama. Te "neozbiljne" lige su u ovom momentu toliko daleko ispred nas koliko su one "ozbiljne" ispred njih.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
VošaNS

Post by VošaNS »

j**e*o vam mater! Tanjga novi trener...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ner/506391
Sram vas bilo sns bagro!
Last edited by VošaNS on Mon Mar 03, 2025 3:21 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
zukenp

Post by zukenp »

Mi čak i previše ozbiljno razgovaramo (ne samo ovde ) o ligi ,trenerima ,igračima ... Dok ne ode ova vlast ,sistem se neće promeniti .Totalni remont posle toga (6.oktobar) treba da se desi na svim poljima ,da krenemo od mentalnog pa na dalje .Mi smo u metastazi već dugo ,ne znam ni sam kako ta faza može toliko dugo da traje .
djoks

Post by djoks »

VošaNS wrote: Mon Mar 03, 2025 3:13 pm j**e*o vam mater! Tanjga novi trener...
И ја сам сад чуо у преносу јединства и тсц-а па људи ово нема нигде
Milan

Post by Milan »

VošaNS wrote: Mon Mar 03, 2025 3:13 pm j**e*o vam mater! Tanjga novi trener...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ner/506391
Sram vas bilo sns bagro!

:rolll: :rolll: :rolll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

Mozda je i bolje sad dok nam je ova sezona upropastena pa da se vidi sta ima da ponudi.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Одма сина у првих 11 :mrgreen:

Дајте звезду да се играмоооо
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
hvylarn

Post by hvylarn »

Ovo je samo dokaz da se više niko nije hteo prihvatiti uloge glavnog trenera. Tužno je biti navijač Vojvodine ovih dana.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Cane

Post by Cane »

Pretpostavka je i bila od većine ovde da će neko ko je trenutno u klubu ili blizu njega, jer za neka spoljna iole normalna rešenja nije realno da se završi u kratkom roku, a mi vremena više nemamo ni malo.
Kakav će biti nemam pojma, bukvalno je sve moguće, ali pošto nadanja nisu velika može samo pozitivno da iznenadi, na negativna iznenađenja smo se već svikli.
Pri tome se svakako nadam da će imati bar mrvicu razuma i objektivnosti da ne pravi nikakve egzibicije sa sinom jer bi mu se to obilo o glavu istog sekunda, a valjda to sam sebi ne želi.
Kako god bilo želim mu iskreno svu sreću kao i svakom drugom ko dođe u Vošu, a ostalo je do njega pa šta nam bude.
Ne bi mu savetovao da se preterano uzda u pomoć Boga da ne prođe kao prethodnik, nego da se prvenstveno posveti radu i p/dokaže svima nama da nije pogrešan izbor.
Svakako da mu zbog ovog extra negativnog momentuma objektivno neće biti lako i zbog toga ne želim u startu bilo šta negativno da dodajem nego zaista da poželim preokret i pozitivu. Srećno!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Hahahaha dal je moguce ovo??? PA UGASITE KLUB DA NAS NE BLAMIRATE GOVNARI RASPALI!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nadao sam se da kad ode ona raspala narkomančina da ću barem malo gledati Vošu ove godine, ali prvo ona svinjarija od juče sad i ovo. Ne može ova klika da nam ništa normalno ponudi.
FK Vojvodina je u slobodnom padu.

Ne znam šta će biti sa klubom ako nekako uspemo da srušimo režim, ali znam da sa ovim bednicima beton bi bila premija.
Io odio Belgrado
Post Reply