Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by CRD FCV »

Истини за вољу и ради транспарентности, нисам се оглашавао кад је Лалат долазио. Нисам имао дефинисано мишљење јер је дошао након Кртолице који је довео неке ствари у ред. Са друге стране мислио сам "добро, треба неко да размрда ове момке који имају могуности далеко веће него што показују а овај је увек био мотиватор".
Испало је да је добар мотиватор за играче изнад 30 година и оне којима је највећи домет клуб који се бори за опстанак. Од некада веома перспективног тренера у нсшим фудбалским круговима до овога сада, шта год да је. Није прошло месец дана и увидео сам да нам он неће бити преко потребна помоћ.

Тако да сам ја у групи "они који су од неког тренутка били за његов одлазак".

Једно питање, да ли је то Коцић у стручном штабу? Као да је то негде и спомињано али не верујем својој меморији.

И да ли сад има могућности да опет гледамо Жакулу како жари и пали са клупе.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

rykerfcv wrote: Tue Mar 04, 2025 10:36 pm Ovih 16 clanova foruma ga je smenjivalo cim je dosao samo da se napomene,ako sam nekoga zaboravio izvinjavam se.
Uh, ima u toj grupi i onih koji su ga branili i to zestoko. :mrgreen: Salim se, moramo malo da podje*avam kad se nadjem na pravoj strani u proceni. :mrgreen:
Fali i Maki ovde, koji ga mozda nije terao, ali je prilicno dosledno izbojkotovao forum dok je ova dijabola bila na klupi.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

gospodinFKV wrote: Thu Mar 06, 2025 6:02 pm
rykerfcv wrote: Tue Mar 04, 2025 10:36 pm Ovih 16 clanova foruma ga je smenjivalo cim je dosao samo da se napomene,ako sam nekoga zaboravio izvinjavam se.
Uh, ima u toj grupi i onih koji su ga branili i to zestoko. :mrgreen: Salim se, moramo malo da podje*avam kad se nadjem na pravoj strani u proceni. :mrgreen:
Fali i Maki ovde, koji ga mozda nije terao, ali je prilicno dosledno izbojkotovao forum dok je ova dijabola bila na klupi.
Verovatno da sam omanuo i dodao nekoga,cekam na ovaj post od one konferencije sa Radnickim.Dug je to period nemojte zameriti :greenbutt:
Licno izvinjenje Makiju sto nije dodat na listu!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Neko je skoro pitao da li mu se učinilo da je video Kocića u klubu, Aleksandar Kocić je novi trener golmana. Dnevnik kaže da je u stručnom štabu pored Kuntića, Predrag Kandić, trener kadetske ekipe. Čeka se i neki Italijan, da se kompletira cirkus.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Sa Tralalatom si znao na čemu si. Novi cirkusant je duplo golo i uz svo dužno poštovanje titule iz ‘89 ne vidim njegov mesto kako po sportskim, a po onome što čujem u kafani ni ljudakim vrlinama.

@gospodinFKV
Da se i ja pohvalim doslednošću i svojim boravkom na istoku od njegovog dolaska.

Na istom ostaje i na dalje, a naročito nakon prošlog vikenda, ukoliko uopšte i nastavim da pratim jer ovo definitivno nije moja FKV, a ni navijači nisu više moji.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Savcic Luka wrote: Thu Mar 06, 2025 6:36 pm Na istom ostaje i na dalje, a naročito nakon prošlog vikenda, ukoliko uopšte i nastavim da pratim jer ovo definitivno nije moja FKV, a ni navijači nisu više moji.
Iako nisam neki preterani ljubitelj pokojnog Vlade Divljana u solo izletima(za razliku od perioda sa Idolima) pada mi na pamet ideja za transparent, zasnovana na njegovim stihovima, nešto kao:

"Samo jednu Vošu imam,
A ta Voša niste vi.
Došao sam da vam kažem,
Mogli biste odjebati... "
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Thu Mar 06, 2025 6:57 pm
Savcic Luka wrote: Thu Mar 06, 2025 6:36 pm Na istom ostaje i na dalje, a naročito nakon prošlog vikenda, ukoliko uopšte i nastavim da pratim jer ovo definitivno nije moja FKV, a ni navijači nisu više moji.
Iako nisam neki preterani ljubitelj pokojnog Vlade Divljana u solo izletima(za razliku od perioda sa Idolima) pada mi na pamet ideja za transparent, zasnovana na njegovim stihovima, nešto kao:

"Samo jednu Vošu imam,
A ta Voša niste vi.
Došao sam da vam kažem,
Mogli biste odjebati... "
:lala: :cheers:
VošaNS

Post by VošaNS »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... a-i-viska/
Ovo je nadam se zadnji put da se ova spodoba i FK Vojvodina spominju u istoj rečenici.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
djoks

Post by djoks »

Индиректно спомињао Серија како је уображен и мисли да је већи од клуба. Хвали МЈ који је како људи кажу познат по комбинацијама, спомињао и нас “6-7” са форума када смо тражили да оде после оне конференције.
ssnigd

Post by ssnigd »

Prestanimo da dajemo nepomeniku prostora ovde.
Ruzna proslost i zdravo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

Moram još ovo da kažem.
Nije mi jasno ovde je neko rekao da je Marko Jovanović bio baš protiv dolaska lalatovića, a lalatović u podkastu kaže da su jedini Zbiljić, Jovanović i Apro 100% bili za njegov dolazak.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Stexman

Post by Stexman »

Kakva je lažovčina ovaj Lalatović to je strašno! Evo da ga jedan od 8 forumaša podseti šta je pričao pre dolaska!

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1985229/ ... abeli.html
Deep Purple

Post by Deep Purple »

VošaNS wrote: Sun Mar 09, 2025 2:39 pm Moram još ovo da kažem.
Nije mi jasno ovde je neko rekao da je Marko Jovanović bio baš protiv dolaska lalatovića, a lalatović u podkastu kaže da su jedini Zbiljić, Jovanović i Apro 100% bili za njegov dolazak.
To on misli samo.
hvylarn

Post by hvylarn »

Poslušao deo podkasta i sasvim dovoljno kakvo je to oličenje od čoveka. Svi znate njegove izjave sa početka, kako ni sam ne bi mogao bolje da selektira tim pa do toga da je bio glavni problem što on nije selektirao i nisu mu dali da radi kako on misli da treba. Prvi put su mu rekli da neće moći svoje kombinacije da ubacuje pa mu zasmetalo što nije mogao otpad da skući kod nas.

I kao niko nije otišao, prvo je Poletanović otišao baš zbog neslaganja sa trenerom. A vezni red nismo imali zadnjih 5 utakmica.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sitno kadra iz ove postavke će mi faliti kad ih ne bude ovde. Gomila preplaćenih, pogotovo bivših cigana, sa učinkom nedostojnim prvoligaškog fudbala, a ne ljute plate plate koju tuku za ništa. Kao što Lalatović nikad nije trebalo da se vrati, tako to nije trebalo da se uradi ni sa Poletanovićem. Da ne ulazim u to ko nije trebalo još da dođe, ili je odavno potrošio sve kredite, samo ću isponavljati imena dve trećine sadašnjeg kadra.
Post Reply