6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Locked
WestSide

Post by WestSide »

Go west wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:Stepanovicu,j**o te bata Djora koji ti dade licencu!Da imas imalo obraza,kao prvo ne bi nikad ni dosao posle one epizode od zimus,a sada bi podneo NEOPOZIVU OSTAVKU i otisao na Grenland,sto dalje od NS!Ti na rezultatu 0:1 uvodis bekcinu (i to kriminalnu) Lakica,a Misa ti ostaje na klupi.
KoKanidja wrote:I neka mu neko kaze da mi imamo jos jednog shpica na klupi koji sedi celu sezonu i daje golove samo na pripremnim utakmicama, ali to se ne racuna, nije prosao pripreme sa Ajntrahtom '95.

STA RECI A NE ZAPLAKATI ?
Ako se ne varam, a mislim da se ne varam, Miša danas nije bio ni na klupi već na "fer tribini" :oops:
Mislim da je mislio na Hucisvilija, al nebitno...
ja sam ubedjen da su odigrali jos jednu utakmicu odmah posle ove i da su zamenili dresove da bi rezultat bio isti samo sto bi u ovim slucaju ovi nasi u zvezdinim dresovima pobedili sa jedan nula!
:!: :!: :!:
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Одма да се оградим и ја јесам МНОГО бесан после овог пораза и да пљујем играче само када неко баш заслужи а то ћу овога пута прецизирати само на једног и пола другог :!: ДРАГАН МРЂА - МОМАК НАУЧИ ДА ДАШ ГОЛ, Миша да је играо уместо тебе, испратили би ми онај шљам са доста голова у њиховој мрежи. Друга али полукритика иде на рачун Мариа (манекена) Ђуровског, дечко јер ти трчиш или шеташ на терену, одговори ми молим те :?:
Ја сам присталица тога да тренера треба пустити да ради свој посао, тако кажем и сада. Ајмо да сачекамо полусезону па да онда оцењујемо његов рад :!: Његову оцену ћу дати тек тада, а до тада нечу коментарисати.Морам признати да сам ОПТИМИСТА пред наставак сезоне, јер у тим треба да се врати Ађуру, који се доказао да је име и презиме ове екипе, и заиста сам мишљења да ћемо од следеће недеље почети један победнички низ, и да ће капитен бити присебнији и да ће цепати противничке мреже.
Прокоментарисао би и остатак екипе
Кесић - данас прилично несигуран, два света различита од оног од прошлог кола и данас.
Вуле - већина се неће сложити са мном али он је по мени данас био одличан. колико пута он преоре ту десну страну, и колико пута буде веома користан и у одбрани и у нападу. Ех да имамо 11 Вулета на терену где би нам био крај :!:
Плеч - види се искуство играња у Бундес лиги, прави командант одбране, мора да игра и за Ловрића. Ех да нам је у одбрани још један Марсело Плеч
Ловрић - опет не сигуран али за ратлику од претходних мечева, мало је то и смањио
Киза - види се да има недостатак утакмица иза себе, у неким ситуацијама веома не сигуран
Тумба - све бољи и бољи, само нека тако настави, свака му част за оно из првог полувремена, што нас је спасао гола. Имам један приговор на њега, што толико форсира јачину слободних удараца од прецизности
Медојевић - Да је кривац за гол јесте, али до тог момента сасвим коректна утакмица, требало би му опростити и кренути даље његово форсирање
Тадић - потпуно неприметан данас. Мислим да је скроз погрешан потез био то да га замени Алексић
Стјепановић - Опет солирање у недоглед, али морам признати мало мање него раније
Мрђа, Ђуровски - већ сам довољно рекао за њих.
Алексић - као да се уплашио такозваног великог противника, био је испод просека екипе
Максимовић - немам снаге коментарисати овог играча. Па Стјепановић је играч који много мање солира од њега, какав је тек онда овај
Лакић - јер се то мени чини или је момак играо у везном реду. Мало је фалило да донесе макар малу радост на крају утакмице, када је његов шут изблокирао неко од омржених противника

Све у свему, ја сам оптимиста у даљем току шампионата. Степи само напред, имаш моју подршку
:!:
Samo napred Vojvodina!!!
ice

Post by ice »

Od sada Stepi ima i moju podrsku,ko sam ja da se protivim misljenju vecine? :roll:
Samo svi vi koji mu pruzate podrsku UCINITE TO NA LICU DELA,NEMOJ DA NEKO NIJE OTISAO NA KARABURMU SLEDECE NEDELJE DA PRUZI PODRSKU SVOM "MLADOM I TALENTOVANOM" LJUBIMCU TRENERU.
Dakle,ocekujem sledece nedelje na forumu brdo izvestaja.Gde da izneverite vaseg ljubimca? :lol:
Last edited by ice on Sun Sep 27, 2009 9:49 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Go west

Post by Go west »

WestSide wrote:
Go west wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:Stepanovicu,j**o te bata Djora koji ti dade licencu!Da imas imalo obraza,kao prvo ne bi nikad ni dosao posle one epizode od zimus,a sada bi podneo NEOPOZIVU OSTAVKU i otisao na Grenland,sto dalje od NS!Ti na rezultatu 0:1 uvodis bekcinu (i to kriminalnu) Lakica,a Misa ti ostaje na klupi.
KoKanidja wrote:I neka mu neko kaze da mi imamo jos jednog shpica na klupi koji sedi celu sezonu i daje golove samo na pripremnim utakmicama, ali to se ne racuna, nije prosao pripreme sa Ajntrahtom '95.

STA RECI A NE ZAPLAKATI ?
Ako se ne varam, a mislim da se ne varam, Miša danas nije bio ni na klupi već na "fer tribini" :oops:
Mislim da je mislio na Hucisvilija, al nebitno...
ja sam ubedjen da su odigrali jos jednu utakmicu odmah posle ove i da su zamenili dresove da bi rezultat bio isti samo sto bi u ovim slucaju ovi nasi u zvezdinim dresovima pobedili sa jedan nula!
:!: :!: :!:
E ondak se ja izvinjavam, ali nebitno :roll:
Turija

Post by Turija »

Slobo, hajde molim te navedi samo jednu stvar koja je za podršku treneru i imaće je i od mene?
Stepanović je izgubio 2 boda na prvoj jačoj utakmici u Novom Sadu (Smederevo) da ne spominjem ispadanje iz Evrope u prvom nastupu, kao i sve teoretske bodove u oba derbija.
Skrajnuo mlade i talentovane i nametnuo (nam) propalitete u dobu kad više nemaju prostora za napredak, niti volje.
Pokvario međuljudske odnose u timu (istina jako davno ih je bilo zdravih u ekipi Vojvodine, tako da tu nije nešto drastično oštetio Vošu).Danas Tanjga kaže da mu se čini da naši igrači nemaju nikakvu komunikaciju, što je 100% tačno, jer kako da je imaju u takvoj situaciji kad se zna ko uvek igra, a ko nikad, bez obzira na učinak.
Igrači nam nemaju snage ni za jedno poluvreme ( a neki ni za 15 minuta oštrijeg tempa). Ne može se trčanje ekipe bazirati na 2 igrača (slovima dva) Vuleta i Ađurua.To sam rekao još u prvim pripremnim utakmicama, kada je već bilo jasno kako će nam izgledati sastav i igra tima.Rekao sam i da će njih dvojica platiti skup ceh takvoj trenerovoj ,,koncepciji", a i Vojvodina rezultatima.
Kasno je u promeniti trenera u polusezoni, jer trka je tada završena za nas (istina rekao 777 da je za njega sezona završena još na početku, da se okreće sezoni 2010/2011, što sam se u sebi složio sa njim, a tek sada napisao, jer sam rekao da ću ispoštovati ,,trenutak Istine" kako je nazvao Stepanović utakmice protiv blizanaca ).
Dakle, Istinu imamo.Šta ćemo sada sa Njom :?:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Ја не желим ни са ким да се расправљам овде о било чему :!: Свако има право на своје мишљење, тако и ја :!: Ја сам присталица да тренера треба пустити да ради, а не после сваког не успеха ударити паљбу по њему. из године у годину мењаму тренере ко чарапе, па ајде да једном оставимо човека да ради. Немој да мислиш да сам ја овде за то да Драгослав Степановић буде тренер Војводине, него сам за то да је било који тренер уместо њега ту треба га пустити да ради. А поставља се и питање кога уместо дотичног, за поменутог Ћурчића нисам никако. Једино ме одушевљава код њега је физичка спрема његових фудбалера и ништа више. тако сте хвалили и Степија када је долазио, како је најбољи ово оно, а сада га сваки један од вас пљује као да је не знам шта. Мој добар другар ЗељаФЦВ зна добро и може да потврди да сам од првог момента када је дотични сео на клупу говорио да је он обичан Циркусант ништа више, али да сам мишљења да човека треба пустити да ради свој посао. Тако сам исто говорио и за Љупка, тако ћу и говорити за сваког следећег :!: А да будемо релани, ако отпусте Степија, па он ће нам узети сваки динар из уговора каквог има црно на бело. Ако би се већ доводио нови тренер, зашто то неби био неки млад, перспективан него нека испушена муштикла. Шта фали нпр. дати шансу поменутом Тањги, по мени треба посао пустити младима. И опет још једном кажем, ја сам присталица тога да тренера треба шустити да ради свој посао, и не дирати га до полу сезоне и пнда видети шта ће са њим.
Извињавам се што сам отишао са теме.
И опет ћу да кажем да сам уверен да од следећег кола, БСК ако се неварам креће наша победничка серија :!:

Извињавам се због граматичких грешака али писао сам у налету па зато...

EDITЈасно је мени да Грозданоски неће да продужи уговор са клубом, али зашто макар неигра до те полусезоне. Па он је много бољи фудбалер од пола ових наших балвана на терену (нпр. Стјепановић игра на његовом месту, а Влатко је измислио фудбал за њега). Људи из управе, дајте лиценцирајте Влатка, он је једноставно много бољи од ових што сада играју)
Last edited by SlobaNN on Sun Sep 27, 2009 10:46 pm, edited 1 time in total.
Samo napred Vojvodina!!!
Mare

Post by Mare »

ice wrote:Od sada Stepi ima i moju podrsku,ko sam ja da se protivim misljenju vecine? :roll:
Samo svi vi koji mu pruzate podrsku UCINITE TO NA LICU DELA,NEMOJ DA NEKO NIJE OTISAO NA KARABURMU SLEDECE NEDELJE DA PRUZI PODRSKU SVOM "MLADOM I TALENTOVANOM" LJUBIMCU TRENERU.
Dakle,ocekujem sledece nedelje na forumu brdo izvestaja.Gde da izneverite vaseg ljubimca?
Vidim da si baš ogorčen na trenera, veruj mi mislim da većina jeste nezadovoljna dosadašnjim radom našeg stratega ali isto tako mislim da većina nije za smenu. Samo se seti koliko smo trenera promenili u poslednjih godinu-dve (Rajevac, Marić, Brzić, Bekvalac, Radojičić, Petrović, opet Marić i sada Stepanović), mislim da smo tu rekorderi. Nije moguće da ni jedan ne zna ništa, da ni jedan ne valja i da samo treba trenera menjati. Neki prizivaju Ćurčića iz Javora, pa ljudi na osnovu čega, jedne nešto bolje sezone sa Javorom, pa tek onda bi igrali zatvoreno i bunkericu. Ovako često menjanje trenera jako loše utiče na tim, pogotovo sad u sred prvog dela prvenstva, najmanje što treba jeste sačekati pauzu.
Mislio sam da ništa ne pišem o utakmici ali...
Neko ovde reče osećam se kao da su me popišali! Ma i gore od toga se osećam, mislim da je nama koji smo na zapadu još gori osećaj kod ovakvih poraza, svi znate zašto, ne treba posebno da objašnjavam. Međutim, zbog ovakvih utakmica uvek će nas i biti manje i u našem gradu, pa ljudi moji stvarno nikad slabiji tim Zvezde nije odneo bodove iz Novog Sada.
Igru smo imali samo u prvih pola sata, u tom periodu smo baš dominirali i stvarali šanse, oni nisu mogli da se snađu. Nismo iskoristili svoje prilike, Zvezda je počela polako da dolazi do daha i u zadnjih 15 min prvog poluvremena uspela je da stvori par dobrih prilika, i time najavila šta će se desiti u nastavku. U drugom delu Stepi nam ispunjava želju i uvodi Aleksića, šta bi sa dečkom, nestade na terenu ko i da nije igrao celo poluvreme. Igra raspad sistema, totalna bezidejnost, stihija. Imamo više loptu u posedu ali igre nigde, pogotovo posle gola, očekivao sam da ih stisnemo da letimo po terenu, ali naši kao da su jedva čekali da sudija svira kraj. Prvi sam bio koji je hvalio Mrđu, ali šta je sve danas promašio, pa to je stvarno strašno. Kao da je u padu forme, nema više one hitrine, ne pretrčava svoje čuvare kao pre, a možda je sve u stvari posledica činjenice da su svi dobro pročitali našu igru (šutni lopticu Mrđi). Do sada smo pobedili tri ekipe koje trenutno zauzimaju tri poslednja mesta na tabeli (Hajduk, Metalac, Čuka). Došlo Smederevo-ekipa iz sredine tabele odma kiks, spašavaj kući bod, posle toga Partizan i poraz uz očajnu igru i sad Zvezda opet poraz uz nešto bolju igru nego protiv Partizana ali to je verovatno posledica činjenice što smo bili domaćini. Svi u klubu treba malo manje da pričaju i daju koje kakve budalaštine od izjava za medije (pogotovo Stepi), da stegnu redove i što pre da se izađe iz krize kako igre tako i rezultata. Što se tiče današnjeg megdana, treba realno gledati na stvari, doživeli smo poraz i na tribinama i na terenu, ne znam koji me više boli!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Nije problem do trenera problem je do uprave :!: Bata.dubroja gajic samo gledaju jos vise da se obogate j**e se njima za fcv
shecky

Post by shecky »

Mare bolje ni ja nisam mogo napisati :)
NS nikad nije bio nas grad nit ce ikad biti svidelo se to nekom ili ne...mozemo mi da se lazno nadamo i sl. ali istina je istina.
Bice bolje ovako onako slusam vec 20tak god!
Naravno sve je ovo izrezirano davnih godina..tako se to ne moze ispraviti nikada.
Takodje i ja za sada podrzavam Stepija pa aj na polu sezonni da vidimo sta cemo sa njim ali i sa upravom!?! Mada mi se kod njega ne svidjaju izmene niti forsiranje igraca ,kao npr. u kupu?!? Treba raditi najvise na fizickoj spremi gde smo 000000!
Sve u svemu bicemo mozda 3 na kraju ,o tituli vise nikad ne zelim ni da cujem jer me ne zanima.Ionako sam skontao da na tekme idem vise iz navike nego iz razloga sto stvarno zelim da idem.

ps bas me zanima sta ce sada Bata da uradi jer ako ce da pljuste kazne trebao bi poceti od sebe
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Kakva igra, kakva borba, kakva želja, kakvo htenje...

Fudbaleri Vojvodine, koji su predvođeni Dragoslavom Stepanovićem, na svom "Karađorđu", na dan 27. septembra 2009. godine, izašli na crtu vodećoj C.zvezdi, ulaze u sve anale kluba koji postoji punih 95 godina – OVO JE BILA JEDNA OD NAJGORIH PREDSTAVA U ISTORIJI ŠUTIRANJA LOPTE NA STADIONU U NOVOM SADU!

Kako vas nije sramota da pokažete tako nešto? Hoćete podršku i navijanje i za ovo? Zahvaljujući vama imam problema sa aritmijom, skočio mi je pritisak, hemoroidi su proradili, a preti im (a i meni) i obilna količina meke stolice, nagli rast telesne temperature i samo čekam da pukne čir, pa da okrenem 94 na telefonu! Pa kad neko sa druge strane žice bude pitao od čega i od kada mi je takvo stanje – od nedelje od 18h, za ostalo pitajte "moje ljubimce"! Šta da kažem kad me pita zašto plačem, a prevalio sam 30 leta? Rado ću vam dostaviti troškove lečenja, a nemoj da mi slučajno neko od vas dođe u posetu (čast izuzecima, čak i njih ima)!!!

Moj Herr Stepi – trebalo je da budete naše najveće pojačanje, ali potvrđujete pravilo da niko nije gluv kao onaj što neće da čuje! Ništa niste promenili od kad ste videli da brod kojim upravljate tone. Ako dobijete šamar protiv Smedereva, taj šamar pređe u batine na utakmici sa Partizanom, zašto u sadomazohističkom stilu želite niz da nastavite lupanjem glavom o beton? Kada je bilo vreme da se podignete i uzvratite? Prošlo je, moj Stepi...Ja razumem da u životu postoje usponi i padovi...ali šta je ovo? Gde je bar neka igra (tvrdili ste da verujete da fudbaleri nisu zaboravili da igraju fudbal), gde je "pobednički mentalitet" na kome ste tako "mukotrpno" radili? Ma niste vi krivi za sve...ali da vas je nadigrao rival sa druge klupe – JESTE! Jel vas bar to boli?

Moji fudbaleri Vojvodine – vi ste zreli za kolektivnu posetu psihoterapeutu. Evo i zašto – takva nezainteresovanost da bilo šta učinite, po svim medicinskim udžbenicima, vodi u apatiju, ona u anksioznost, a sve to u duboku depresiju. Bolje odmah od sutra tragajte za pomoći, posle može biti kasno. Mada sam ja, lično, za to da prvo probate sa čuvenom terapijom iz još čuvenijeg duhovno – rehabilitacionog centra (tretman lopatom, sam se nudim da to obavim potpuno besplatno), pa da vidimo kakav ćemo napredak učiniti. To što ste posle utakmice, po kazni, ostali da trčite krugove oko terena nema veze s vezom – pa vi niste trčali ni za 90 minuta na kojima vam je to bio posao (i to dobro plaćen).

Kad smo kod toga, ljudima iz uprave savetujem sledeće – plata se odavno NE DOBIJA, nego ZARAĐUJE i to je jako velika razlika. Vi mi sad sami recite, koliko je tu ko, od fudbalera (i trenera) ZARADIO? Pa još oni nama (vama) dođu novce. Kad navrate da vas pitaju "KAD ĆU DOBITI PLATU?", vi im samo saberite, tj oduzmite sve što istinski nisu zaradili, na proteklih 270 minuta (ovih 90 posebno) prvenstvene borbe (kako ova reč zvuči glupo i bezvredno, kad se ovde pored vas spominje).

Kakva borba (opet ja...) za vrh, kad naše vedete misle da se utakmica igra do 1 – ko da gol = pobednik! Pa i neka su poveli na utakmici, imate četvrtinu meča da nešto pokušate da uradite, ali vi ste tek tada najgori. Da je od 67. minuta, umesto vas, na teren istrčalo 11 momaka sa severne tribine (i ovako su se više preznojali i uložili truda), stigli bi do izjednačenja 100%. JEDAN žuti karton za ceo tok meča – to sve govori o tome koliko ste želeli da pobedite, ili bar izjednačite. Protivnik je došao po bod, a vi ste mu VAŠOM igrom (možda vam je i želja, ako bar i jednu imate, da igrate za njih) POKLONILI sva tri boda. I ne samo to – vi ste istom tom igrom prosto davali krila gostujućim navijačima, umesto da ih ućutkate i poželite srećan put kući u neraspoloženju i tugi. Zbog vas, sada tugujemo mi!

Nije sramota roditi se glup, sramota je umreti glup!!! Najveći fudbalski stručnjaci ove planete mi ne bi objasnili igru nekoliko naših igrača. Ne vredi da ih nabrajam, napisao bih skoro ceo sastav tima. Ma ne zameram nikome kiks, neka je to i normalno, ali trunku borbe (neću je spominjati više), volje...ma bilo šta...ma ne vredi da kucam! Ko vam je rekao da je lakše predati se? Pa ako se ne predaš, bar imaš NEKU ŠANSU da nešto učiniš. Sad ovo već ide u moju filozofsko – medicinsku opservaciju vaše igre. Tu nema trunke fudbalskog i sportskog.

Osim što sam danas od vas naučio da uvek može gore, želim i da vam se na kraju zahvalim što ste mi (nam) upropastili dan, verovatno i nedelju koja predstoji.

PRVO POLUVREME :

Medojević je započeo na mestu zadnjeg veznog, Tumbasević ispred njega i više u levo, Tadić na desnom krilu, Stjepanović gurnut u sredinu, pored njega Đurovski, Mrđa odsečen kao najistureniji. Četvorka nazad očekivana – hvala ti Kizo što se vraćaš u tim i jedna si od retkih svetlih tačaka, bez obzira na (ne)spremnost. Mnogo rotacija za ono što igrači po svom (ne)znanju mogu da urade. Ako je to bilo Stepijevo taktičko iznenađenje, propalo je nakon 20 minuta igre.

1. minut – Medojević je pokušao dubinskom loptom da pronađe Mrđu, ali do lopte, pre njega, stiže Stamenković.
4. minut – Ignjatijević koristi prvu Medojevićevu grešku i centaršutem sa leve strane traži vrh napada – Kizito je na mestu i otklanja prvu opasnost pred našim golom.
5. minut – Tadić gubi u istom minutu dva puta loptu. Sve mi je već bilo jasno.
8. minut – Lovrić nogom, pa onda i glavom, izbacuje loptu ispred Perovića, a u nastavku akcije zaustavlja i prodor Savia.
10. minut – Prvi korner za nas, koji je izborio Vulićević, nakon akcije čitavog veznog reda. Pleč u kaznenom prostoru, pravi prekršaj u napadu.
12. minut – Akcija Đurovskog i Tumbasevića, koji petom šalje u napred ka Mrđi. Lepo za oko, ali je Stamenković ponovo brži od našeg kapitena.
14. minut – Evo prve dobre šanse za goste. Dubinska lopta ka Peroviću. Greše svi, čak i Kesić bespotrebno istrčava ka ćošku 16 – erca. Srećom po nas, ne greši Pleč i spašava sve.
15. minut – MOJ MARIO – Probio Slaven po desnom boku, odmerio i centrirao Mrđi na glavu. Đorđević "pliva" i nudi nam 100% šansu. Mi smo uljudni domaćini i prvi poklon ne prihvatamo. Dragan spušta Mariu, a on sa 5 metara prebacuje gol. Da je drvo stajalo tu, lopta bi ušla u mrežu. Stamenković može da kaže "Hvala Mario".
18. minut – Kiza pokazuje kakav je majstor. Lako zaustavlja akciju Savia na našem desnom boku. I tu je pristigao da pokrije, iako mu u opisu posla stoji da je zadužen za skroz drugu stranu terena.
19. minut - Šut sa 25 metara iskosa oprobao Tumbasević, nakon prekršaja koji je izborio Stjepanović. Stamenković brani.
20. minut – Kizito sad zaustavlja Savia na "svom" boku.
21. minut – Prvi šut Mrđe ka golu.Tumbasević mu je predao loptu, Dragan na leđima nosi Đorđevića, uspeva da se okrene i malo izvuče, pa sa ivice 16 – erca mlako gađa Stamenkovića.
22. minut – Odlična prilika za goste. Izradili su naš vezni red i deo odbrane na oko 20 metara od gola. Šutirao je Perović, iskosa sa desne strane, ali se Kesić sjajno postavio i zaustavio put lopte ka mreži.
27. minut – Tadić ponovo gubi loptu. Savio odigrava u levo za Jevtića, kad eto ti tamo Lovrića, koji je izašao na mesto desnog beka i blokirao ga.
31. minut – Evo ih ponovo u dobroj šansi. Isah je probio desni bok i zavrnuo loptu ka Jevtiću. Vule stiže ispred njega i glavom šalje loptu u aut.
32. minut – Mrđa je četvrti put u ofsajdu. Gde ti je šator, Dragane? Ne može se na kampovanje bez njega.
33. minut – Katastrofalnu grešku Zvezdine odbrane ne koristi Stjepanović. Kako je samo "jako" šutirao, ne bi se preplašili ni vrapci na grani. Otvarali su mu se i Tadić i Mrđa, rešio je da posao obavi sam, ali u stilu koja ne priliči petliću sa dve leve noge, od kojih je jedna veštačka.
36. minut – Umalo kazna – Ninkov probija desni bok, Kiza ne uspeva da ga zaustavi klizećim startom, u srcu 16 – erca ima tri dobre opcije (Jevtić, Perović, Bogdanović), ali bira najlošije i šalje paralelu koju Vulićević izbija u korner. Nakon istog, loptu ne teramo kako valja u polje, do nje dolazi Vilotić, čiji šut Tumbasević izbija glavom ispred same mreže.
39. minut – Ponovo bespotrebno komplikujemo, pa Kesić mora da hvata šut Perovića sa oko 20 – ak metara.
40. minut – Opet se pravimo dobrim domaćinima. Ninkov katastrofalno vraća loptu Stamenkoviću, a Mrđa ne stiže za santimetar da je potkači i pošalje pored njega.
42. minut – Mario jako loše dva puta izbacuje loptu iz 16 – erca i sam stvara gostima (da se čovek zapita koji mu je dres draži) isto toliko šansi. Na kraju čini i klizeći start, pa sve prekida i šalje loptu u korner.
43. minut – Perović je u odličnoj šansi. Savio šalje dubinsku loptu, a odbrana pravi neuspešnu ofsajd poziciju. Sam je ispred Kesića, ali dok se okrenuo, lopta mu prelazi preko noge i odlazi u gol – aut. Bilo je jako opasno.
44. minut – Više se ne šale. Jevtić probao i probio sve sam. Njegovo kretanje ide skroz sa leve na desnu stranu, a da ga niko ne blokira. Zavrće ka Peroviću, ali Pleč stiže da izbije loptu, koju Isah šalje preko gola.

Prepustili smo inicijativu bez potrebe, šanse su gosti stvarali zato što mi svoj posao nismo obavljali kako treba. Taj moto da je lakše kada drugi obavlja tvoj posao, jako je vidljiv kod većine igrača. Čekaju se izmene i (valjda) neki dogovor u svlačionici. Bar se tamo svi gledaju u oči.

DRUGO POLUVREME :

46. minut – Aleksić menja Tadića. To sve govori o Dušanovoj igri. Izgubio je 96,78 duela. To jednom je prošao, verovatno, slučajno.
47. minut – Tumbasević je započeo akciju i predao Aleksiću. Faul nad njim, ali sudija pušta prednost jer je Slaven bliži lopti. On šalje u desno ka Tumbaseviću, koji je stigao za to vreme da se ubaci po desnom boku, ali je dodavanje bilo očajno, pa Stamenković lako uzima loptu u ruke.
48. minut – Blažić šutira pored gola, nakon što je Pleč izbacio loptu, zaustavljajući Perovića u akciji.
55. minut – Medojević se sjajno oslobodio pratnje tri igračai i centrirao ka Mrđi sa roglja 16 – erca. Stamenkovićeve ruke su bliže lopti od Draganove glave.
56. minut – Isti završetak akcije kao malopre, ali su sada centaršut Tumbasevića ka kapitenu, pripremili Stjepanović i Aleksić.
58. minut – U ova dva navrata nije stigao do lopte, ali sada jeste. Opet poklon odbrane gostiju i Mrđa ulazi u odličnu šansu. Okrenuo je Đorđevića, prebacivši u trku loptu na levu nogu, kojom gađa donji, suprotni, ćošak gola. Stamenković se ispružio i odbranio.
59. minut – Sad je oprobao i šut sa 20 – ak metara, ali lopta ide preko gola. Između ove dve prilike za kapitena, vrlo sumnjiv duel Lovrića i Jevtića u našem kaznenom prostoru.. Čini se da se naš igrač poslužio rukama.
61. minut – Lazović menja Blažića.
64. minut – Medojević je i u fizičkom i u verbalnom duelu sa Saviom. Bolje da je snagu čuvao za ono što predstoji za tri minuta.
65. minut – Ignjatijević centrira, a Lovrić ide u samo njemu poznatom pravcu. Nekako ostali to teraju na bok, pa tamo opet igraju Ignjatijević i Jevtić, a tu igru prekida Pleč.
67. minut – ODLUKA – Medojević gubi loptu na sredini terena, Isah je povukao i šalje je na levi bok ka Jevtiću. Ovaj momak ipak zna dosta.- glava mu je gore i posmatra kako ka njemu hita Pleč, a na drugoj strani od njegovih ulazi Perović, koji je brži od Kizita koji ga prati. Precizno levicom šalje ka njemu, a ta lopta prolazi i pored Kesića i pored Lovrića. Gol je prazan, Perović i nema težak posao. 0:1 za sva tri boda!
68. minut – Vasiljević menja Ignjatijevića.
69. minut – Maksimović menja Medojevića. Koliku krivicu oseća, govori činjenica da se uhvatio za glavu sa obe ruke i za malo nije zaplakao.
70. minut – On je i dalje na terenu. Nisam ga video dugo. Đurovski šutira levicom u desni gornji ćošak. Stamenković je na mestu.
72. minut – Ovo je već previše da ne iskoristimo. Ogroman kiks Vilotića i lopta, nakon dubinskog ubacivanja, dolazi do Mrđe. Kakva nonšalantna reakcija čoveka koji nosi traku i treba da je uzor saigračima. Umesto da loptu "svuče" u ćošak (još 20 minuta imamo da jurimo pobedu), on pokušava neki lob udarac i prebacuje gol. To centarfor MORA da realizuje.
73. minut – Evo i tog jedinog kartona. Pokazan je Đurovskom zbog prekršaja nad Đorđevićem. Sad to ispada i pametno, jer ga Mario i onako ne bi stigao, pa ko zna u šta bi se to razvilo.
75. minut – Nikolić menja "obavio sam posao" Jevtića.
77. minut – Glavni sudija po drugi put greši kod situacije za najstrožu kaznu. Sad su akteri bili Ninkov i Mrđa. Kapiten je probio levi bok i vidno je fauliran na ulasku u kazneni prostor, ali se pištaljka ponovo ne čuje.
78. minut – Lakić menja Stjepanovića i ide na desno krilo. Stepi je spremio novo iznenađenje – ali ne Petroviću i Zvezdi, nego nama. Ne samo da ne krećemo jače ka golu Stamenkovića, već se povlačimo i više nam igrači stoje na našoj polovini. Svi napred, pa makar primili još dva komada. Šta čuvamo – vazduh? Po četiri igrača stoji i pazi Perovića, koji i nema nameru da nešto ozbiljnije pripreti, već da troši vreme izvlačeći se na bok. Sam Lovrić ga je tri puta za pet minuta dobro zaustavio i vratio posed lopte.
85. minut – Kapiten poslednji put u dobroj šansi. Maksimović je probio levi bok i centrirao. Stamenković odbija loptu, na koju naleće Dragan i sa penaltika prebacuje gol. Pa dobro bre – koliko ti treba?
87. minut – Sad je glavom prebacio gol, na centaršut Vulićevića. Iza Mrđe, skakao je i Aleksić, a bio je u boljoj poziciji. Mnogo je to, moj nosaču trake oko ruke.

Tri minuta do kraja i još tri nadoknade, mi smo iskoristili da završimo sivilom u kom i odigrasmo ogroman deo meča. Samo što je, kanda, to naše sivilo mnogo bliže crnilu, u kojem smo se sami obmotali i iz kog ćemo izlaz teško pronaći. Koliko loših stvari je isplivalo od jednom, da mi i kad krenemo da krpimo jednu rupu, javlja se novih pet. Pitanja je mnogo, ali odgovora ni od korova. Neko će, ipak, morati da odgovara!!!

FKV – Kesić, Vulićević, Kizito, Pleč, Lovrić, Tumbasević, Medojević (69. Maksimović), Đurovski, Stjepanović (78. Lakić), Tadić (46. Aleksić), Mrđa.
C.Z. – Stamenković, Ninkov, Ignjatijević (68. Vasiljević), Đorđević, Vilotić, Savio, Isah, Blažić (61. Lazović), Bogdanović, Jevtić (75. Nikolić), Perović.
ice

Post by ice »

Dobro,videcemo sta ce se desavati u narednom periodu.Ni ja nisam mnogo pametan sta nam je ciniti,problemi imaju svoje korene,ne mislim da bi ih neki drugi trener zacas resio,ali ipak moram da iznesem misljenje da je ovo najgori trener koji nas je vodio dugo vremena unazad!Tek ce buducnost to pokazati,ali upamtite moje reci.
Od sada pa nadalje,necu se toliko opterecivati rezultatima,ali realno gledano mozda bih i trebao jer po svemu sudeci i nikako defetisticki gledano,nama sledi borba za opstanak(bar da pobegnemo od onog treceg mesta otpozadi koje vodi u baraz).BSK ce nas takodje dobiti 1:0 i onda ce nastati veliki problemi.Pogledajte i malo tabelu.Cetiri boda imamo samo vise od 14.ekipe na tabeli.I sledi nam tesko gostovanje.Kakva crna titula!
Evropu mozemo da zaboravimo(vec se vidi da ju je OFK kaparisao),uostalom nema ni svrhe tamo ucestvovati kada vec tri godine zaredom ispadamo u drugom kolu pobedivsi eventualno jedino totalne amatere.Cela Srbija nas ismeva zbog toga.
I bolje da se borimo za opstanak,nekako mi je svojevremeno pri istoj situaciji i bilo lepse,a i poseta na tribinama se nije nesto razlikovala u odnosu na sad(ne racunajuci danasnji mec i mozda Smederevo).
the Gari

Post by the Gari »

Nemam ništa pametno da kažem. Izgubili smo od maloumnog Pižona i njegove grupe građana, i što je još gore - zaslužili smo.
Prvi put u životu otkad idem na utakmice Vojvodine stadion sam napustio pre kraja meča. Gledao sam kako nas j..u Sartid, Milicionar i slični, kao nam GAK daje pet komada, Zvezda sedam i uvek ostajao na tribinama, ali kad sam danas video Ristu Lakića momentalno sam napustio stadion, nisam ni sačekao da uđe. Pa dokle ti sa 23756879 šansi u Vojvodini!
Medojević jeste zeznuo gol, ali mi je draže da gledam njegove greške (uz sav trud, dobre poteze i napredak), nego bravure Rekreativa. Meda je sa terena izašao u suzama, voleo bih da vidim kako bi se na njegovom mestu "potresao" Slaven Stjepanović!

PS Ovih cigana k'o žutih mrava, Firma danas jedina zaslužila desetku!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ice

Post by ice »

shecky wrote:Mare bolje ni ja nisam mogo napisati :)
NS nikad nije bio nas grad nit ce ikad biti svidelo se to nekom ili ne...mozemo mi da se lazno nadamo i sl. ali istina je istina.
Bice bolje ovako onako slusam vec 20tak god!
Naravno sve je ovo izrezirano davnih godina..tako se to ne moze ispraviti nikada.
Takodje i ja za sada podrzavam Stepija pa aj na polu sezonni da vidimo sta cemo sa njim ali i sa upravom!?! Mada mi se kod njega ne svidjaju izmene niti forsiranje igraca ,kao npr. u kupu?!? Treba raditi najvise na fizickoj spremi gde smo 000000!
Sve u svemu bicemo mozda 3 na kraju ,o tituli vise nikad ne zelim ni da cujem jer me ne zanima.Ionako sam skontao da na tekme idem vise iz navike nego iz razloga sto stvarno zelim da idem.

ps bas me zanima sta ce sada Bata da uradi jer ako ce da pljuste kazne trebao bi poceti od sebe
'Ajde napisi koje je po tebi resenje za ono prvo sto si napisao i sta bi po tebi trebalo da se uradi po tom pitanju?Kako si to napisao izgleda da ne treba nista ni pokusati,vec se samo naguziti.Ako vec napises tako nesto,daj neko svoje misljenje u vezi resenja ili promene situacije.
Napisao si to tako kao da smo mi sto idemo na stadion krivi za to(a uopste se ne slazem u potpunosti sa time sto si napisao,da si pratio malo neke stvari od proteklih godina ili video parole sa danasnje utakmice mozda bi drugacije mislio),a ne oni sto ne dolaze ili zabijaju glavu u pesak.
shecky

Post by shecky »

Ice ti i ja se ne mozemo sloziti izlgeda nikad pocev od Popovica pa sad ...
Nemam predlog za resenje koje ne postoji a dal` pratim...pa samo 20godina.
A danas nisam video parole jel sam gledao mec na TV posto sam bolestan a i imam povredu misica sa fudbala pa ne mogu ni da stojim ako vec moram da se pravdam.
ice

Post by ice »

shecky wrote:Ice ti i ja se ne mozemo sloziti izlgeda nikad pocev od Popovica pa sad ...
Nemam predlog za resenje koje ne postoji a dal` pratim...pa samo 20godina.
A danas nisam video parole jel sam gledao mec na TV posto sam bolestan a i imam povredu misica sa fudbala pa ne mogu ni da stojim ako vec moram da se pravdam.
Pa nije bas,slazem se ja sa nekim tvojim stavovima.Popovic je bar bio pa prosao,a imali smo i gorih igraca od njega(a izgleda i kapitena).
Taman posla da trazim da se pravdas,nisam mislio na ovu utakmicu vec generalno na stav u vezi odnosa snaga koji potenciras.Sve da je i tako kako pises(delimicno i jeste,ali ne bas u toj meri),ne bi smeo to da na takav nacin iznosis ovde kao navijac Vojvodine(ne radi se o slobodi govora vec o nasem prljavom vesu).
Parole su bile u vezi saradnje novosadskih cigana i grobara,pa sta mislis zasto bi se oni udruzivali osim ako se u zadnje vreme u Novom Sadu ne osecaju ugrozeno?Znaci valjda se nesto uradilo za sce ove godine,valjda ima i nekih pozitivnih stvari?To je moj akcenat,pozdravimo bar ono sto valja,a jednoga dana i jos nesto ce se promeniti.
Locked