20. kolo: Vojvodina-Partizan 1:2

Locked
Krle

Post by Krle »

Ajd da pobedimo, makar meni za rodjendan. Ne trazim puno, valjda. :roll:
Mare

Post by Mare »

Milan wrote:Za nas koji nismo u mogućnosti da dođemo na Karađorđe, a poslodavac nam je blokirao radio bg i radio NS, postoji li neka alternativa za praćenje utakmice? Hvala!
SPORTAL.RS u Novom Sadu: Vojvodina – Partizan (15h)
U 20. kolu Jelen Superlige Vojvodina će ugostiti Partizan. Utakmica se igra od 15 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu. SPORTAL.RS će uživo, minut po minut, ispratiti dešavanja na stadionu u Novom Sadu.
Crno-beli protiv Vojvodine na stadionu „Karađorđe" imaju pred sobom možda i najteže iskušenje u borbi za titulu. Sa druge strane, Novosađani bi baš u ovom duelu mogli da imaju dodatni motiv da pokažu da vrede više nego što pokazuju rezultati.

Ulaznice za meč na stadionu „Karađorđe" koštaju: zapadna tribina 400 dinara, istočna 300 i severna tribina 100 dinara.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Како је то било прошле године када је гостовао партизан-
http://fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1171
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Izdrzali smo cela 3 minuta :roll: :oops:
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Milan

Post by Milan »

0:2
Oba dao Kleo... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
dulajlo

Post by dulajlo »

ovaj tim ne moze bolje.
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

dulajlo wrote:ovaj tim ne moze bolje.
Naprotiv,ovaj tim bi mogao uzeti i titulu,da BB show ne sastavlja tim.Tada bi bila jaka konkurencija za svako mesto u timu-Nestorovic,Djurisic,Djurovski,Lakic,Stjepanovic bi dobili ispisnice,a Tadic i Mrdja bi odavno grejali klupu.Sve je jasno,treneri se menjaju,a uvek igraju isti.UPRAVA NAPOLJE!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Stexman

Post by Stexman »

1:2 zavrseno, ponisten nam gol u 90+!!!!!
carlons

Post by carlons »

Stexman wrote:1:2 zavrseno, ponisten nam gol u 90+!!!!!
Kolega, daj nam malo više informacija :wink:
igoork

Post by igoork »

Prvo poluvreme blagi uzas sramota me je i da komentarisem.
U nastavku mnogo bolje mada ne dovoljno.

Tadić me je razocarao i vise nego Mrdja.
Ovaj drugi samo pada i vraca loptu u nazad ali Tadic mislim da ni jednom nije probio po strani i centrirao... TUGA!
Bilbija se nije video. :?
Mareba se povredio jos na pocetku tako da od njega ne znam sta da ocekujem za vikend,solirao je ali opet nista i to malo sto je igrao.
Djurovski nema snage za 20min ali odigrao je solidno kad je usao.
Danas bi istakao Medu i Tumbu,2 igraca koja su odskakala od ostatka toliko za sada...
Stexman

Post by Stexman »

carlosns wrote:
Stexman wrote:1:2 zavrseno, ponisten nam gol u 90+!!!!!
Kolega, daj nam malo više informacija :wink:
Nazalost nemam vise informacija od te, slusao sam radio prenos i navodno su svi fudbaleri bili u sesnaestercu cak i Brka, lopta je usla u gol, a sudija ponistio zbog ofsajda. Cekacemo pregled veceras!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Prvo da vidimo da li je bilo nedozvoljene pozicije... Gol je ponisten u poslednjoj sekundi utakmice.

Sami smo krivi za poraz. Prvi deo katastrofalan, drugi mnogo bolji. Da smo imali hrabrosti u prvom delu preslisali bi partizan, ovako cemo se hvatati za taj ponisten gol.

Image
Samo na slici danas
Last edited by Minja on Sat Apr 17, 2010 5:58 am, edited 2 times in total.
mmk

Post by mmk »

Meni ovo iskreno smrdi na tesku namestaljku, samo se nadam da je to uradjeno zbog kupa. Onako da igrac ostane sam pored 2 odbrambena ne znam bas... Ne bih se iznenadio 7. aprila partizan - Vojvodina 0:1.
Valjda nisam preterani optimista.
Stize treca titula,
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,

Vojvodina Novi Sad
Turija

Post by Turija »

Došli smo u situaciju kada više ne vredi ni kritikovati, a ni ne kritikovati bilo čiji rad (gledajući iz ugla navijača FK Vojvodine).Jedino što je realno ostalo od rešenja jednačine FK Vojvodina (jednačine sa više nepoznatih), to je samokritika unutar Kluba.Što bi se reklo, da se svi međusobno lepo pogledaju u oči i donesu odluku: šta i kako dalje?
Da se pošteno izanalizira gde se grešilo i šta se grešilo. I, zbog čega se ušlo u ovakav rezultatski sunovrat ?
Mi navijači, objektivno rečeno, to ne znamo.Svako ima svoje mišljenje, najviše zasnovano na ličnim pretpostavkama, po osnovu viđenog na fudbalskim terenima.Zavisno koliko je ko ljut, toliko zalazi u dubinu pretpostavki i oštrinu kritika.Mislim da bi ljudi u Klubu morali da smognu snage (ne treba sad odmah, dok je previše naboja), već posle utakmice u Beogradu i kažu šta se desilo sa FK Vojvodinom, kao i kako se isčupati iz sadašnje krize?
Nama posle Zvezde dolazi BSK i tu ćemo utakmicu dobiti, posle ćemo ući u ritam pobeda kući i poraza na strani. Ali, nije glavno pitanje rezultati, već kako će se to vreme strateški potrošiti?U šta ćemo ulagati: npr u formiranje kostura za novu ekipu za sledeću sezonu, ili u izvlačenje maksimuma iz postojeće, kako bi podigli cenu odlazećim igračima u letnjem prelaznom roku, ili u afirmaciju naših mladih igrača (ako oni zaista imaju dobar potencijal, što naravno najbolje znaju oni koji su sa njima svaki dan), ili ćemo se prepustiti dosadanjoj praksi plutanju bez cilja (toplo-hladno), ili.... :?:
U svakoj varijanti FK Vojvodina će ,,preživeti", ali koliko će ostati njenih navijača, to se ne može prognozirati.Pogotovo razlozi, zbog kojih će ljudi otići sa Stadiona :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
newnowapv

Post by newnowapv »

ja licno nisam mnogo razocaran... idemo dalje, peti smo, ko ga sisa, mi imamo samo Vojvodinu i za nju cemo navijati....
Samo me zanima sta je sa Brkicem? Jako lose je odigrao...
Locked