Nisi me razumeo.Stexman wrote:Nije to politika kluba(moze/ne moze) ili moje misljenje to je druze cinjenica! A politika je upravo ono sto nam nedostaje u borbi sa vetrenjacama. Pri tom mislim na pravu politiku. Politika je ta koja osvaja titule u ovoj zemlji gde se navijacima trguje kao na kilo zive vage i kao topovsko meso za neke vise(licne) ciljeve pa im se zauzvrat poklanjaju titule.
U tom kontekstu sam ja napisao da nam nece dozvoliti drzava kao sto dozvoljava crnim ili crvenima. Mi za to moramo da pobedimo sistem, matrix. Moramo da smo jaci od njih i od sudija 4 puta a u ovakvim utakmicama moramo da nabijamo gol razliku jer ce nam i to trebati. Ja nisam tvrdio da je ova utakmica namestena, cak nisam spomenuo ovu utakmicu jer sam gledao samo prvo pol.vreme.
Ako i dalje mislis na ce nam dozvoliti da uzmemo titulu pogledaj penal i crveni koji je sviran crvenima za prvi gol. A dotle me banujte slobodno i na dve nedelje!
Prvo, ovo za ban je bilo zezanje tako da nemoj da se nerviras

Drugo, ja upravo govorim to isto sto si ti napisao.
Da, postoji sistem. Da, drzava nece dozvoliti. Da, moramo da budemo jaci 4 puta. Da, taj matrix izgleda nepobediv.
Ali...e sad to je veliko Ali barem za mene...nikada necemo nista uraditi ako stalno govorimo Ne Moze ili Nije Moguce. Cak i na ovom forumu 75% postova je u tom fazonu.
Malodusnost na svim nivoima. Ja sam dostigao nivo gde mi je sve to dosadilo.
Ako i navijaci tako misle zasto onda ocekivati od uprave i igraca da krvare za Vosu. Nece. Izabrace opciju Easy Way Out.
To je ono sto Scepa radi zadnje dve godine.
Mora se u jednom trenutku ispraviti kicma i pokazati muda.
Znamo da je Matrix nepobediv ali cemo vas naterati ove sezone da duplo radite. Ako kradete 20 utakmica ove sezone ce te morati krasti 25. Ako kradete 25 ove sezone ce te morati 30.
Moracete da svirate penal protiv Vose svaku utakmicu. I crveni.
Utopija.
Znam.
Ali ljudi se bore protiv sistema svaki dan. Male bitke. Gube ih skoro sve ali se bore. I mi cemo ih izgubiti.
Ali ipak bolje biti 10 na tabeli ali sa kicmom nego treci sa Scepinom Ja Tebi - Ti Meni politikom.
Koje je ovo prvenstvo za redom da se zavrsava pre septembra?
Bolje da idemo da gledamo Dunav dva sata na jesen nego fudbal. Koja je svrha?
Mi se zezamo na rezimska prepucavanja ali oni su iskopali rovove zbog toga. Mobilisali se. Poveci broj navijaca. Ljudi imaju neki osecaj da se bore za nesto ma koliko to idiotska nepostojeca borba u njihovom slucaju bila.
Sa druge strane ja imam osecaj da izmedju Vose i Vozdovca vise nema nikakve razlike.
Postali smo klub bez karaktera i identiteta.
Mlitavi kao Scepa. Dosadni kao Novi Sad.