Pitanje za sve navijace Vojvodine

Locked

Da li vidite Milana Djuricica na klupi Vojvodine u sezoni 2005/06

DA
38
93%
NE
3
7%

Total votes: 41

dukes1998

Post by dukes1998 »

Definitivno moram i ja da zavrsim kurs,samo zbog nocnih treninga :lol:
psiho

Post by psiho »

Pozdrav svima na forumu.

Po meni, nije pitanje dali ovakvoj Vojvodini (kakva je danas) treba Djumi, vec dali Djumiju treba ovakva Vojvodina ?

Licno poznajem Djumija i znam koliki je profesionalac u poslu koji radi, steta pa neki medju vama nemaju izgradjene kriterijume procene vec pricaju gluposti, podvlacim GLUPOSTI.

Mozete da mi verujete na rec ili ne, ali to je trenutno jedan od trojice najboljih trenera u SCG. Ali da odmah rascistimo, za ovakvu sredinu to nije njegov presudni kvalitet, jer Djumi je pre svega covek koji veruje u ljude oko sebe, da je drugacije zar bi se pojavio na ovom forumu i delio svoje misljenje sa nama prihvatajuci kritike i odgovarajuci na njih i radeci u cilju Vojvodine, iste te Vojvodine koja, na nasu veliku zalost, ni organizacijski, ni finansijski, ma ni u kom smislu nije ono sto je nekad bila.

Eto recimo, ja licno Vermezovicu ne bih dao da cuva stado ovaca na Pesteru, a njega novinari moraju da zovu cika Crni, da mu se obracaju sa Vi, sve zato sto iza njega stoji njegov klub i navijaci tog kluba. Dakle u toj situaciji ja se ne pitam sto je potpuno ispravno jer covek ima apsolutnu podrsku. Dalje, isti taj Vermezovic je osvojio titulu prvaka u ovom nasem prvenstvu, pa sledeci jednostavnu smesnu logiku kojom razmisljaju neki od vas on bi, pretpostavljam, bio fantastican trener za Vojvodinu. Eh, da je toliko od svega u treneru, ko sto nije, Vojvodina bi danas igrala u Evropi budite 100% sigurni u ovo sto vam govorim.

Potpuno su infantilni, deciji i nerazumni argumetni tipa Djumi je trenirao Macvu ili Dinamo, takvim pristupom problemu koji se tice Vose, lako se moze desiti (ne daj boze) da za neko vreme dodjemo u situaciju da su isti ti Macva ili Dinamo sa eto bas Djumijem na celu prvoligasi, a Vosa tamo gde su oni sad. (Imate i u svetu primere Fiorentina, Atletiko...)

Ovom klubu je potreban zdrav razum, vizija, cilj, tim ljudi koji je spreman da planski i na duzi rok radi u cilju povratka kluba na staze stare slave. Ko od ljudi, koji saradjuju sa Djumijem, uopste hoce, a kvalitetom posla koji radi moze, da mu izadje u susret i pomogne u punoj meri, ili on treba da bude i trener i menadzer i psiholog i covek koji ce komunicirati sa navijacima i doktor i statisticar u krajnjem i covek koji ce placati kafu igracima jer isti ne dobijaju plate, ili covek koji ce cistiti sneg da bi mogao da se odrzi trening, jer su kljucni ljudi kluba toliko organizovani da cak ni to ne mogu da srede. Sve zato jer je to Vojvodina, veliki klub u problemima, cc.

U vise navrata sam o ovome razgovarao sa Djumijem ne samo ja vec i mnogi drugi koje poznajem. Necu da kazem sta mi je govorio jer bi pojedince odavde trebalo da bude sramota, ali posle njihovih "kvalitetnih" razmisljanja (a ciji su horizonti na vrhu nosa) javno pitam Djumija sledece:

Covece, nije mi jasno, gde vise nalazis motiv :?: :?:
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Posto sam ja jedan a mozda i jedini ovde koji ne vidi dalje od nosa zamolio bih te da mi objasnis,zasto smatras naseg trenera jednog od trojice najboljih u zemlji i ko su po tvom misljenju ostala dvojica.I jos nesto da ti kazem licno.Uvredljivo je da se pitas da li ovakva Vojvodina treba nasem treneru jer,ako nista drugo da nije bilo te iste Vojvodine znas kada bi trener polagao za ovu licencu.Ne bi u dogledno vreme.I sam dobro zna kako je dosao na listu.Mozda sam ja malo subjektivan sto se tice ovoga kluba ali molim te nemoj da poredis nicije vrednosti sa ovim klubom.Buducnost ce sve pokazati.Ne bi voleo da alibi treneru pred odlazak bude to da klub nije mogao da isprati njegove vrednosti i da zbog igraca,kluba, navijaca nije mogao da pokaze koliko vredi.Uostalom ne razumem tolike klubove da nisu uvideli njegovu vrednost i strucnost pa da bar na njemu zaradimo neki dinar kad ne mozemo od igraca.Pozdrav i nadam se da ces se duze zadrzati na ovom forumu.
Djumi

Post by Djumi »

[quote="PRIJATELJ"]Uvredljivo je da se pitas da li ovakva Vojvodina treba nasem treneru jer,ako nista drugo da nije bilo te iste Vojvodine znas kada bi trener polagao za ovu licencu.Ne bi u dogledno vreme.quote]

Tacno prijatelju, da nisam bio trener Vose sigurno nebi bio u ovoj grupi trenera koji polazu za Profi licencu.To pravo su sada imali samo treneri prve lige i selektori raznih selekcija.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
max

Post by max »

uvek isto
uz postovanje prema sve i jednom nasem igracu ali moram i ja da pitam koje mi to igrace imamo?da li ti mislis da je sa ovakvim timom neko drugi mogao doci vislje od 8 mesta?da li je trener kriv sto nemamo novac i sto nemamo licencu i sto pare i od prodaje igraca ne idu u klub(bar ne 95%)...zasto chelsea kupuje tolike igrace kad imaju trenutno najboljeg trenera na svetu? :roll:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Prijatelju ima li jos nekih informacija,obecao si da ce se vise znati po povratku direktora iz Moskve,pa podeli ovde s nama.
Hvala
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Max,uopste ne mislim da imamo neke igrace,al je..ga nasi su i bolje nemamo ni na vidiku dvogleda.Takodje ne mislim da bi neko drugi postigao bolji rezultat od ovoga ali brate za mene je on los i moram bez obzira na sve biti nezadovoljan.Pravo da ti kazem vec mi je svejedno ko ce voditi tim na jesen jer je ocigledno da ce nam biti gore nego sto je bilo ovog proleca.A i muka mi je za sta se i za koga sve lobira u klubu.Mislim da je sadasnji trener u minusu zato sto zavisi od ove nesposobne uprave i njihovog dovodjenja igraca a novi kanditati se hvale kako ce dovesti neke svoje igrace iz prethodnih sredina.Znam da bi svaki novi trener doveo neke svoje igrace ali se bojim da ne prodjemo kao zimus sa pojacanjima.Voleo bi da nam trener kaze da li je razmisljao na kojim mestima nam trebaju pojacanja ili alternative i da li je sta preduzeo po tom pitanju.Pozdrav.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Stara Gardo,nije mi danas poslovno bio bas neki dan(doslo je tesko vreme ni 1000e se nemoze dnevno zaraditi) i nisam bas bio raspolozen za skupljanje informacija,a i iskreno da ti kazem mislim da bi Ti,Ogi,Red-firm mogli vise znati trenutno od mene.Mnogo ste blizi vatri.Pozdrav.P.S.ono za 1000e je sala.
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote: Pravo da ti kazem vec mi je svejedno ko ce voditi tim na jesen jer je ocigledno da ce nam biti gore nego sto je bilo ovog proleca.
Moram ti priznati da i mene sve vise obuzima taj osecaj :!:

Sto se tice igrackog kadra potrebno nam je dosta igraca jer ce mnogi otici.Direktor je dobio od Mijica spisak pojacanja ali neverujem da cemo ista uraditi.
Navescu ti jedan primer:Zimus sam trazio da se dovede Lazarevski iz Napredka iz Krusevca(levi bek) i njegova cena je bila oko 30 hiljada evra.Sada je postao seniorski reprezentativac Makedonije iako je 1986 godiste i cena mu je oko 250 hiljada evra.
I dalje stojim na stanovistu da moramo pre videti od ostalih ali sta to vredi kad mi nemozemo da kupimo nikog.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Tesko da znam trenutno sta se dogadja jer bi verovatno izneo utiske o tome a i mi smo se skolonili malo od te vatre-citaj buktinje,pa nam ni informacije nisu tako aktuelne,kao tvoje o putu direktora u Moskvu(recimo to sam cuo od tebe,nisam znao)
Ipak hvala i verujem da ces prvi izneti saznanja o putu u Moskvu,nadamo se lepim vestima!!!
ogi
Administrator

Post by ogi »

PRIJATELJ wrote:a i iskreno da ti kazem mislim da bi Ti,Ogi,Red-firm mogli vise znati trenutno od mene.Mnogo ste blizi vatri.
Mislim da je to neki drugi Ogi :wink: Mene od vatre deli okean.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ogi,izvini nisam se zagledao gde si a ima jedan navijac tvog nadimka koji je cesto u klubu i upucen je u mnoge varijante.Pozdrav.
:)

Post by :) »

ogi wrote:
PRIJATELJ wrote:a i iskreno da ti kazem mislim da bi Ti,Ogi,Red-firm mogli vise znati trenutno od mene.Mnogo ste blizi vatri.
Mislim da je to neki drugi Ogi :wink: Mene od vatre deli okean.
uvek ima neki izgovor :roll: :D
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Sastanak UO je konacno zakazan za ponedeljak 20.06. u 18h!!!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Konacno i to da se desi :!:
Image
Locked