10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)

Locked
Grbavica.021*

Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N), subota 20h (RTV 1)

Post by Grbavica.021* »

Најбизарнији пенал српског фудбала! Невероватно шта је урадио Вошин штопер

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... deo/492881
Turija

Post by Turija »

Zvanicni nas Sef strucnog staba, Vladica Grujic, kaze da je bio dogovor da Poletanovic izvede penal, ali mu Seri preoteo loptu.

Onda je Poletanovic ispravno ,,otkacio" Serija sa izvodjenja kornera i ti centarsutevi Poletanovica su bili veoma dobri. Iz jednog smo i postigli gol.

Kada sam u postu napisao da nema discipline u timu, ova izjava je i zvanicna potvrda toga.
Ako je trebao Poletanovic da sutira penal, onda je morao trener da se umesa i to kaze. Cak i da je Seri dao gol, a pogotovo sto mu veceras nista nije islo na utakmici ( izgubio sijaset lopti). Ja sam cak mislio da ce i gol promasiti sa tog penala.
Ekipa se mora ,,zateci" i podici kondicija. Nas je Radnicki na trcanje stavio u neugodnu situaciju, iz kojih proizilaze i nase greske.
Kondicija i disciplina u igri su nam konstantno nereseni problemi.
A, u ovoj domacoj ligi, ko vise trci, taj pobedjuje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Тренер је рекао да Полетановић шутира, а Полетановић је био у фазону нека пуца Сери, није њему проблем, ал је испао проблем свима нама! Ценим Серија за све до сада, ал ово је свакако за сакнционисање, поготово при резултату 1:2!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Go west

Post by Go west »

Mare_Liman wrote: Sat Sep 28, 2024 11:44 pm
Rosić umalo nije polomio nogu kad je iz besa šutnuo reklamu iza gola nakon završetka utakmice.
ValarMorghulis

Post by ValarMorghulis »

Cist penal, moze on da krivi koga god hoće, neka prvo krene od sebe. Gde ces nogom da dodajes loptu igracu? Kad rukom postavis loptu i odigras nogom znaci da je igra aktivna. Ista situacija je bila i u Nemackoj na utakmici Bajerna ali sudija nije hteo da svira penal zbog gluposti. Sto ne znaci da nije penal. I milion puta sam gledao slicne situacije i samo cekao da sudija svira penal. Ne kapiram tu toliku zelju da igrac uzuna loptu u ruke u sesnaestercu. Mi smo eto Siti pa hocemo da imamo svaki posedi. Ma je. U neka srecna vremena, dodje bek i nabije je koliko moze, zato se zvalo "bekovska" ali eto mi volimo da kopiramo sve i svasta. Ne znam samo ko je ispao gluplji, Rosic ili Korac.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

@ValarMorghulis
+1
Ово је била сцена за сценарио наставка филма глупан и тупан. Сви нам се смеју, ово ће ићи на свим најсмешнијим снимцима из спорта у свету. Он одиграва играчу у петерцу еј! Не знају да вежу два паса али зато ће из петерца да изнесу лопту Хахаха. И онда после псује српски фудбал, он му је крив :frown:
Да сам био на стадиону изашао бих одмах после тога, овако сам само угасио ТВ
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ovo od sinoćke nema veze sa srećom.Čista glupost nekolicine igrača.Serija, Koraća i Rosića pre drugih.I sad kad mi je sve prenoćilo, za mene je Rosić poneo oreol najlošijeg, da ne kažem nešto drugo.
Što st tiče penala, meni je ta glupost u nivou gluposti golmana rapida od pre destak godina i gola koji je Bojovic dao.To mi je otprilike taj nivo gluposti.
Turija

Post by Turija »

Ja i dalje mislim da to nije penal. Ne mogu da se setim sada, kako je lopta dosla iz gol auta do Rosica?
I ako je on nije uzeo rukama, vec samo rolao nogom i dodao je takvu Koracu, da je namesti na liniju 5 metara, onda nije penal, jer izvodjenje sa peterca nije ni zapoceto. Drugo sto lopta nije ni bila postavljena na liniju 5 metara.

Kod izjednacenja, moze biti greska Rosica, ali najcesce se svaki kontakt sa golmanom, pri intervenciji, svira kao faul. Bar tako vidjamo i na evropskim utakmicama.

E sad, sva ova dogadjanja, najvise pogadjaju Krtolicu, iako nije direktno uticao na njih, ali zbog svih njih Vosa tone na tabeli.
Meni je zao sto ce cenu svega, najverovatnije on platiti?

Po meni, nama se sve to dogadja zbog nedostatka kondicije i koncentracije, koja je opet posledica i slabe kondicione spremnosti ( slab sut, zbog nedostatka daha najvise, pravovremeno nevracanje igraca iz napada u odbranu i nedostatak timske igre).A, drugo je: nedisciplina u igri.

Kad imas skupe igrace, moras da imas i skupog trenera, da bi imao autoritet kod igraca. Zato sam ja zeleo Barisica, na primer, kad je bilo njegovo ime u opticaju. Sada ne znam koliko je svrsihodno menjati Krtolicu? Da li on moze, uz pomoc uprave, zateci ekipu?Mozda, ali on sam to ne verujem da moze?
Treba ozbiljan viseslojni sastanak u Klubu da se hitno odrzi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)

Поставио је лопту на линију петерца и извео ногом, није хтео Кораћу да преда лопту да испуца! Толико је очигледно и све се види
Turija

Post by Turija »

naseljekolumbija wrote: Sun Sep 29, 2024 10:19 am Поставио је лопту на линију петерца и извео ногом, није хтео Кораћу да преда лопту да испуца! Толико је очигледно и све се види
Kako je postavio loptu - rukom ili nogom, a koliko sam video nije bila tacno na liniji, vec u petercu? Meni bas nije sve tako ocigledno.
Mi se mozemo ljutiti na Rosica i Koraca, pa i Serija, sto su dosli u fokus, sada, sa negativnim predznakom i pokvarili onaj dobar.

Ja se, recimo, ljutim na trenere, sto Seri izvodi kornere i prekide ( poodavno sam pisao o tome), sto nema discipline i snage, sto se ne vidi trenerova ruka ( kako bi @ Voja napisao).
Isto tako, sto je Radulovic starter, ali mogu reci da Radulovic dobro izvodi kornere.

Ima puno pitanja za razmatranje i uprava i sportski sektor ne smeju dremati, ni tren. Jer, kad se ispuste kajasi, odose kola u jendek.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Sun Sep 29, 2024 10:36 am
Ima puno pitanja za razmatranje i uprava i sportski sektor ne smeju dremati, ni tren. Jer, kad se ispuste kajasi, odose kola u jendek.
Matori moj, kom sportskom sektoru? Aha onom koji je postavio rekord u broju trenera. Kojoj upravi? A da, uspešnim privrednicima koji čime UO.
Da ovoj upravi i sportskom sektoru dovedeš prvih 11 iz Sitija, oni bi upropastili tim.
Biram da użivam u komediji i teram šalu na sopstveni račun jer za drugo i nema prostora.
Kada smo posle promašenog penala imali odmah korner, viče lik: “Uh! Sva sreća, nije penal!” A u svakoj šali ima malo istine.
VošaNS

Post by VošaNS »

Velika glupost Rosića i Koraća nas koštala bodova, ali okej dešava se i idemo dalje. Nećemo pljuvati po momcima koji su dali i više nego 100% sebe sinoć. Lepa brojka na zapadu, teren perfektan. U sredu po 3 boda i opet smo tu, SAMO NAPRED VOJVODINA!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
naseljekolumbija

Turija wrote: Sun Sep 29, 2024 10:36 am Kako je postavio loptu - rukom ili nogom
Руком, види се на овом извештају што је неко поставио, а и не знам зашто баш тачно мора да буде на линији?
П.С.
А и по његовом кретању и говору тела мислим да је Росић извео лопту, то што се касније бунио је очај због тога што се десило.
Никад нисам волео то играње, комбиновање у казненом. Испуцај је брате мили
hvylarn

Post by hvylarn »

Povreda Delea i totalno pogrešna izmena i postavka u formaciji. Po meni je zato na Krtolici ovaj rezultat. Uvodi neuigranog Ranđelovića, ostavlja Radulovića kao nekog veznog ili polušpica, gde dečko nema veze sa vezom na svojoj prirodnoj poziciji, a pogotovo na novoj. Depu je pokazao kvalitet asistencijom, on je trebao da bude zamena za Delea.. pozicija za poziciju. A ne da ostavljaš neuhranjenog Veličkovića da se bori sa Jamkamom i ostalim štoperima kojima fizički nije dorastao.

Novi bonus umesto Radulovića pod hitno, pošto je jednostavno višak na terenu. Akcije ni ne idu preko njega, a i to malo što je dobio je instant sjebao. Celo prvo poluvreme 90% akcija idu Baroš-Sery, druga strana ne postoji.
Turija

Post by Turija »

Savcic Luka wrote: Sun Sep 29, 2024 10:55 am
Turija wrote: Sun Sep 29, 2024 10:36 am
Matori moj, kom sportskom sektoru? Aha onom koji je postavio rekord u broju trenera. Kojoj upravi? A da, uspešnim privrednicima koji čime UO.
Da ovoj upravi i sportskom sektoru dovedeš prvih 11 iz Sitija, oni bi upropastili tim.
Biram da użivam u komediji i teram šalu na sopstveni račun jer za drugo i nema prostora.
Kada smo posle promašenog penala imali odmah korner, viče lik: “Uh! Sva sreća, nije penal!” A u svakoj šali ima malo istine.
@Luka, znam, ali mi druge nemamo, niti cemo uskoro imati, pa bar da izvucemo ono sto mozemo. Bar tu Ligu Konferencije.

Toliki grad, pa da se klub sa takvom istorijom, kao Vojvodina sto je ima, bori sa elementarnim fudbalskim stvarima, tj. da se samo bore za novac i funkcije za sebe, koje ga donose, bez ikakve odgovornosti.

PS
Eto, i kad korner izvodi neko ko treba, bolji je od penala, kad ga izvodi ko ne treba :mrgreen:

Tako je i Njegos hteo onomad, posto po to, da izvede penal, pa mu je golman odbranio. Samo je imao srece na odbitku.

Ne treba nekom otimati loptu, prevelika je odgovornost, narocito kada ti ne ide na toj utakmici, pa hoces da se ,,vadis".
Sto kaze ona izreka: nije otac istukao sina sto je izgubio novac na kartama, vec sto je hteo da ga povrati.

@ naselje
Po nekim vidjenim situacijama, mislim da mora biti na liniji?
E sad, nekad sudije tolerisu, nekad vrate izvodjenje, a nekad i bude indirekt, zbog nepravilnosti? Ne znam.
Ko zna dobro nova pravila, mogao bi objasniti ( @Deep, @ gospodin FKV....).
Locked