Pravo stanje u klubu...
-
Milan Djuricic
Iako sam jos uvek bolestan Sabor ne bih propustio.Sugerisacu igracima da obavezno prisustvuju Saboru.
Milan Djuricic
Neznam gde ce biti Sabor.Mislim da ce svi prvotimci biti na Saboru(pa i njima je u interesu da se desi nesto pozitivno).
Milan Djuricic
Dejane! Sta se desava sa golmanom Ciricem?
Milan Djuricic
Hvala unapred!
Prijatelju nazalost u pravu si.Rajicu nije raskinto ustupanje i preinaceno u dvojnu registraciju.Tako da nemoze ovih 6 meseci da bude igrac Vojvodine.Jovic je dat CSK-u na dvojnu i On ce biti treci golman.Kako se ponasao pred put u Antaliju,On to nije zasluzio.
Prijatelju nazalost u pravu si.Rajicu nije raskinto ustupanje i preinaceno u dvojnu registraciju.Tako da nemoze ovih 6 meseci da bude igrac Vojvodine.Jovic je dat CSK-u na dvojnu i On ce biti treci golman.Kako se ponasao pred put u Antaliju,On to nije zasluzio.
Ovako Dragan Ciric je brani negd oko 6-7 sezona veoma uspesno u Kikindi!Zaista je gotovo sam izvlaci neresene rezultate na gradskom stadionu!Da bi zatim branio 3-4 sezone u Hajduku(k) standardno dobro!Zatim se vraca u maticni klub posto se navodno napravio tim za ulazak u 2 ligu branio je veoma dobro ali posto nisu uspeli da udju otisao je bar koliko sam ja informisan u F.K.Beograd sa Karaburne(ne u ofk nego bas u fk)
Sutra cu dobiti informacije iz prve ruke,ja mogu da vam kazem samo da se radi o zaista jako dobrom i iskusnom golmanu,a plus bi mu mogao biti je sto navija za,Vojvodinu i Kikindu!

Sutra cu dobiti informacije iz prve ruke,ja mogu da vam kazem samo da se radi o zaista jako dobrom i iskusnom golmanu,a plus bi mu mogao biti je sto navija za,Vojvodinu i Kikindu!

Milan Djuricic
Znam da je bio u Beogradu.Zajedno smo se borili protiv gluposti porodice Zivic.Posle je otisao u Glogonj ali ih je sada u Januaru napustio.Posetio me je u Novom Sadu jer je trebao da predje u CSK ali posle toga se nismo culi tako da neznam gde je.
Milan Djuricic
Vratio se Todic ! Razgovarali smo danas i od sutra pocinje da trenira.
Milan Djuricic
Dejane danas je u Zurnalu izasao intervju sa Ciricem.Neverovatno koja koincidencija.