Pravo stanje u klubu...

Locked
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Gospodine Djuricicu,da li ce te prisustvovati Saboru?
Da li biste doveli ceo igracki pogon,cisto da se upoznaju sa ljudima koji ce se u narednom periodu "brinuti" o njima?
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Iako sam jos uvek bolestan Sabor ne bih propustio.Sugerisacu igracima da obavezno prisustvuju Saboru.
Dejan

Post by Dejan »

Gospodne djumi da li se zna gde ce se odrzati sabor :?: :?: Nadam se da cete doci sa prvim timom!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Neznam gde ce biti Sabor.Mislim da ce svi prvotimci biti na Saboru(pa i njima je u interesu da se desi nesto pozitivno).
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Dejane! Sta se desava sa golmanom Ciricem?
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru kakva je situacija sa golmanima.Dali smo zahvaljujuci nasim sposobnim direktorima ostali sa dva golmana.
Dejan

Post by Dejan »

Gospodine Djuricicu raspitacu se pokusacu da vam u toku sutrasnjeg dana odgovorim posto imam dosta drugova u prvom timu!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Hvala unapred!
Prijatelju nazalost u pravu si.Rajicu nije raskinto ustupanje i preinaceno u dvojnu registraciju.Tako da nemoze ovih 6 meseci da bude igrac Vojvodine.Jovic je dat CSK-u na dvojnu i On ce biti treci golman.Kako se ponasao pred put u Antaliju,On to nije zasluzio.
Dejan

Post by Dejan »

Ovako Dragan Ciric je brani negd oko 6-7 sezona veoma uspesno u Kikindi!Zaista je gotovo sam izvlaci neresene rezultate na gradskom stadionu!Da bi zatim branio 3-4 sezone u Hajduku(k) standardno dobro!Zatim se vraca u maticni klub posto se navodno napravio tim za ulazak u 2 ligu branio je veoma dobro ali posto nisu uspeli da udju otisao je bar koliko sam ja informisan u F.K.Beograd sa Karaburne(ne u ofk nego bas u fk)

Sutra cu dobiti informacije iz prve ruke,ja mogu da vam kazem samo da se radi o zaista jako dobrom i iskusnom golmanu,a plus bi mu mogao biti je sto navija za,Vojvodinu i Kikindu! :wink: :D
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Znam da je bio u Beogradu.Zajedno smo se borili protiv gluposti porodice Zivic.Posle je otisao u Glogonj ali ih je sada u Januaru napustio.Posetio me je u Novom Sadu jer je trebao da predje u CSK ali posle toga se nismo culi tako da neznam gde je.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Pa u CSKu je.
KDA

Post by KDA »

Cira je odlican golman.
U Fk Kikindu se nije vratio zato sto je pravljen tim za ulazak u II ligu, nego zato sto je trebao ici negde u inostranstvo (Rusija mislim), ali je to propalo pa je on ni kriv ni duzan ostao. FK Kikinda je unistena skroz, a kako stvari stoje, nece biti bolje.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Vratio se Todic ! Razgovarali smo danas i od sutra pocinje da trenira.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Dejane danas je u Zurnalu izasao intervju sa Ciricem.Neverovatno koja koincidencija.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Tode sa vratio da brani? Ili samo trenira sa nama?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Locked