Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Post by shecky »

Imas bar jednog takvog na forumu ,Bogdan96.
Jambo

Post by Jambo »

Babicu Soso reci vec jednom koji su to igraci sa pobednickim mentalitetom :!: :oops: :evil:
Butorovicu-THE END !!!
Somborac

Post by Somborac »

Jambo wrote:Babicu Soso reci vec jednom koji su to igraci sa pobednickim mentalitetom :!: :oops: :evil:
Oni koji mu se dovedu, poslusnost je najvaznija! A kazu da je Babic u Vosi takav! Trener koga u buducnosti tesko ko vidi na klupi, bez jasne vizije, cilja, perspektive!

Cenim da nece izdrzati do 6 kola u nastavku!
Kamenica

Post by Kamenica »

Ja sam ga hvalio, znajuci njegov raniji rad. Ali sada sam pun sumnji.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
the Gari

Post by the Gari »

U poslednjih nekoliko dana kada smo se bavili sa svim ovim cirkusima sa Kizitom, Batom, Stojkom, "transferima"... mene je najviše interesovalo šta će da kaže čovek koji po svojoj funkciji mora da bude najviše pitan i da bude najodgovorniji - a to je trener. Mi smo u poslednjih mesec dana o Branku Babiću čuli samo da ga je neki misteriozni pirotehnički projektil spizdio u nos tokom proslave Nove godine. Ako je gospodin te noći imao barem približno alkohola u krvi kao moja malenkost, mogu da smislim barem 327856723 načina kako je tu povredu mogao zaraditi :shock:

Elem (kako mrzim tu reč!), kada je izbio ovaj kurcšlus sa Kizitom, sve što smo saznali - znali smo od the one and only Rabrena. Gde je tu trener? Brkati gospodin bez po stida izjavi kako smo "mi" (na koga god da misli) odlučili da "forsiramo drugog igrača na toj poziciji". Pa šta će nam ondaK trener, stručni štab, pripreme, prijateljske utakmice kad klupski ćata dva meseca pre početka prvenstva zna ko će igrati u prvih 11.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

the Gari wrote:U poslednjih nekoliko dana kada smo se bavili sa svim ovim cirkusima sa Kizitom, Batom, Stojkom, "transferima"... mene je najviše interesovalo šta će da kaže čovek koji po svojoj funkciji mora da bude najviše pitan i da bude najodgovorniji - a to je trener. Mi smo u poslednjih mesec dana o Branku Babiću čuli samo da ga je neki misteriozni pirotehnički projektil spizdio u nos tokom proslave Nove godine. Ako je gospodin te noći imao barem približno alkohola u krvi kao moja malenkost, mogu da smislim barem 327856723 načina kako je tu povredu mogao zaraditi :shock:

Elem (kako mrzim tu reč!), kada je izbio ovaj kurcšlus sa Kizitom, sve što smo saznali - znali smo od the one and only Rabrena. Gde je tu trener? Brkati gospodin bez po stida izjavi kako smo "mi" (na koga god da misli) odlučili da "forsiramo drugog igrača na toj poziciji". Pa šta će nam ondaK trener, stručni štab, pripreme, prijateljske utakmice kad klupski ćata dva meseca pre početka prvenstva zna ko će igrati u prvih 11.

Ovde je sve rečeno. "Babićev je teren" često čujemo iz usta nekog u vrhu kluba, al da se on ništa ne pita. Ovako bi većina nas mogla da budu treneri. Zna se 11, konkurencije nema, trener ne bira tim, sportski direktor pojačanja, stručni štab (pojačan i sam) dodavaće lopte na treninzima...ako nam i oni trebaju. Može i svako da trenira u svojoj režiji, jer se unapred sve zna, pa ne vidim smisao ni tom putu u Antaliju (jedino da neki sunčaju stare kosti). Pa se svi lepo pojave pred tekmu sa Hajducima, pa ko na teren, ko na klupu, ko na tribine...Prema već (očigledno odavno) utvrđenom rasporedu. Sreća po fudbalere da se još kuvarice pitaju za ručak, jer i to kad "preuzmu", ješće svi burek u pekari.
ssnigd

Post by ssnigd »

Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.

Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca. A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove. Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne. Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore. Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
One and only

Post by One and only »

ssnigd wrote:Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.

Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca. A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove. Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne. Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore. Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Zanimljivo. Vreme ce pokazati. :wink:
United of Vojvodina
Djumi

Post by Djumi »

ssnigd wrote: Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Ozbiljnost na treninzima se netrazi zbog perioda koji ce se provesti u klubu u kome radis,to je prosto uslov svakog ozbiljnog trenera.To se zahteva po preuzimanju ekipe jer kasnije ima mnogo manji efekat.Ako je Tvoja pretpostavka tacna da je Sosi to dosta,onda je to tragedija.
ssnigd wrote:Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca.
ssnigd wrote: A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove.

Sosa Babic bi vec dobio otkaz posle tri poraza da neko ima takve namere.Slozices se samnom da je retko koji trener u Vosi preziveo 3 poraza za redom a uz to da tim ne postigne ni jedan gol.To samo govori da ima punu podrsku rukovodstva Vojvodine.Nema on sta da oseca ili ne,tu je bar sve jednostavno.Ako napravi rezultat ove polusezone koji ludak bi ga sklonio sa mesta prvog trenera zbog Djumija ili Vengera,sve jedno.E upravo zbog tog rezultata mora da se mesa u prelazni rok.Znate svi da sam licno dobar prijatelj sa Sosom i zato i znam da On ne zeli da se mesa u te stvari a da se nije mesao ni u prethodnim klubovima u kojima je radio.To je njegov princip sa kojim se ja duboko neslazem.To sam mu i rekao vise puta u nasim razgovorima.
ssnigd wrote:Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne.
E moj ssnigd kad bi ja znao da na leto dolazim u Vosu ovo bi bio jedan od najsrecnijih perioda u mom zivotu.Jedan od glavnih razloga sto nisam ostao u Indjiji je to sto me Jesic nije pustio u Vojvodinu posle utakmice Vosa:Indjija na Veterniku.A pripadam ljudima koji nemogu biti nicije vlasnistvo.O mojoj sudbini odlucujem Ja :!:
Listu pojacanja koje bi ja doveo u Vosu sam postavio na ovom forumu a rekao licno Panti.Dali je neko sa tog spiska dosao u Vojvodinu :?:
Bata je od mene trazio da mu napisem nacrt programa za skauting sluzbu tj.kako bi ja to uradio.To sam mu licno predao ali o tome nismo razgovarali jer on nije hteo o tome da prica dok ga na miru ne procita i dok taj program ne prezentuje Upravnom odboru.Logicno :!:
ssnigd wrote:Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore.
A sta da napadam :?: To sto je prodao Aleksica za 2,5 miliona evra!Pa Aleksic posteno nije odigrao 15 utakmica za Vojvodinu zbog toga sto su treneri mislili da On netreba da igra.Bio sam na utakmici protiv partizana u kojoj je igrao Maksimovic a ne Aleksic (smesno).Stepi je pao na Deniju :!: Kacar je posle sjajne sezone u Vojvodini prodat za 3,5 miliona.E ako je Kacar prodat za 3,5 miliona onda je prodaja Aleksica odlicno odradjen posao.Da se razumemo,Aleksic ne vredi nista manje od Ljajica ali partizan je igrao ligu UEFA a mi smo ispali od Austrije protiv koje uzgred receno Aleksic nije igrao.Jedan od razloga da zagovaram teoriju moderne Vojvodine preko Evropskih takmicenja je i prodaja igraca po mnogo vecim uslovima.
Da ga napadam zbog Kizita :?: Koga sam ja doveo u Vojvodinu i koji daje izjavu da mu se sve to desava zato sto je crn.To je velika sramota ali za Kizita :!: Nije mu smetalo sto nije jeo sa saigracima kad je kasnio na pripreme po 15 dana.
Kizito je odlican igrac i mislim da bi trebao da bude mnogo posteniji.Takodje mislim da treba da igra do juna bez obzira sto mu istice ugovor.Koliko se ja secam neko drugi nije bio zadovoljan igrom stranaca u Vosi a logicna posledica je ovo sto se desava.
Sto se tice slike koju sam postavio,ona je bila samo metafora na MOJ period proveden u Vosi pa sam hteo da se nasalim na tu temu. Dok sam ja razmisljao o timu i balavurdiji,neko se prisunjao :D :D :D :cry:

ssnigd wrote:Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Dali ce Bata dovesti Djumija ili ne, neznam.
Znam nesto drugo a to je sigurno:Ako se nekada vratim u Vosu promenicu sve sto mislim da treba da se menja u to nebi smeo niko od Vas da sumnja:!:
ssnigd wrote:Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.
To sto mislis ko ce biti sledeci mi se veoma dopada,pa makar to bilo i u junu 2012 godine a Vojvodina do tada osvojila jedan Kup Srbije :!:
To sto si izneo svoje misljenje meni govori samo jedno:Forum je i dalje pun ideja,konstatacija,ljubavi,ogorcenosti a to je moj ssnigd uvek bio veliki kvalitet istog.

PS.Rekao sam da necu vise pisati i opet me "djavo" natera :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Djumi wrote:
Samo nek te taj đavo i dalje tera :!:
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:
Djumi wrote:
Samo nek te taj đavo i dalje tera :!:
:!:

Djumi, ti znas da si ovde uvek dobrodosao...
ssnigd

Post by ssnigd »

Drago mi je sto sam te isprovocirao I sto sam bio taj “djavo” ;) i hvala na odgovorima.

Ajde prvo oko Sose. Trener koji ne ucestvuje u kreiranju tima(dovodjenju odredjenih igraca u klub)koje zeli jer mu se uklapaju u koncepciju,vec mu drugi dovode kojekakve, je za mene trener kome verovatno i drugi sastavljaju tim. Ako ne ceo onda bar 80% tima a onih 20% se po kvalitetu sami po sebi namecu da moraju da igraju. A to sto nije dobio otkaz, na kartu mu je islo i to sto nije samo do njega vec i do greske uprave jer nije obezbedila dovoljno veliki i kvalitetan igracki kadar, I mozda jos nesto ali o tome necu jer ne znam da li je istina.

Oko Kize se slazem da je ispao "nekorektan" jer je rekao da pomislja na rasizam. Ali za mene je totalna glupost da se on izbaci iz tima jer nece da produzi ugovor, a ustvar se pravi mesta za Nesterovica, jer ga je Bata doveo svojim vezama. Ruku na srce mozda je i bolji od Kize, ali onda neka ih puste da se bore za mesto u timu, jer tako ce obojica morati davati 200% kako bi igrali, a time i Vosa dobija. Drago mi je sto je sve ovo oko Kize javnost propratila i nadam se da ce se ta prvobitna nacinjena greska i ispraviti.

Djumi wrote:Znam nesto drugo a to je sigurno:Ako se nekada vratim u Vosu promenicu sve sto mislim da treba da se menja u to nebi smeo niko od Vas da sumnja
E bas da vidim da li je Bata sposoban da se ne mesa tamo gde mu nije mesto, a to je teren. Uostalom i sam je rekao da se on za sve pita, a ubedjen sam da njegova mora da bude i oko tima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Vuke

Post by Vuke »

Djumija za tim menadzera!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Prosto mi je neverovatno da Sef struke ne pravi spisak zelja??? Ili sam te Djumi pogresno razumeo????

Oko Aleksica se uopste ne slazemo. Sramota je kako je prica oko tog klinca isla.

Kizito je takav kakav je. Odavno je svima tamo poznato sta mogu i sta ne mogu od njega da ocekuju. U sumi, mislim da je Kizito dao mnogo veci plus nego minus. Cak i ako hoce da ga se rese, postoji gospodski nacin, a na tome non-stop insistiraju ljudi u klubu. Sta je bio problem da ga licenciraju, ko kaze da mora da igra. Niko nije nezamenjiv, pa nije ni on. Jaca stvar. Ovako, jos jedna ultra blamaza, 1001 po redu. Ova je u rangu one Dejana Govedarice od pre par sezona.
Last edited by Minja on Fri Jan 22, 2010 9:06 am, edited 1 time in total.
Djumi

Post by Djumi »

Minja ! Dobro si razumeo! Jednostavno on ne zeli da ucestvuje u dovodjenju igraca.Za mene licno to je alibi rad ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Sto se tice Aleksica napisacu Vam moje iskustvo.Ako igrac koji je izuzetno mlad kao Aleksic pocne da igra za I tim onda mora vrlo oprezno da se vodi.Prva stvar je fudbalski potencijal a odmah zatim psiholoske karakteristike igraca.Aleksic je strahovito veliki potencijal ali mislim da je veoma lose vodjen poslednje 2 godine.Njega su prosto receno svi mazili ali ga nisu pazili.A trebali su malo vise da ga paze a malo manje da maze.Elem,morao je pre svega mnogo vise da radi ali i da igra.S druge strane Aleksic je igrao za sve reprezentativne selekcije i gotovo uvek bio jedan od boljih igraca.Te utakmice su ga i prodale u Djenovu ! Ljajic je prodat za vise novca ali on je bio standardni igrac Partizana.Nije bolji igrac od Aleksica!!!
Ko ce da plati igraca koji ne igra kao starter utakmice protiv Zvezde i Partizana a ni protiv Austrije.
Za Aleksica je propustena sansa ubrzanog napredovanja,obzirom na njegov potencijal.Vrlo slicna stvar je uradjena i sa Smiljanicem.Zato licno mislim da je bolje da se prodao.Bio sam u Beogradu posle utakmice sa Partizanom i cuo Aleksica kako komentarise to sto nije ulazio u igru.A sustina je da na takvim utakmicama On i nesme da ulazi ,nego da ih resava.
Za Aleksica je bolje sto je otisao ali isto mislim i za Vojvodinu.Bitno je samo ne napraviti istu gresku i sa Susnjarom i ostalim klincima.Jednostavno receno Aleksic nije u Vojvodini dobio pravilan tretman od strane trenera koji su ga vodili.
Cena toga je njegova stagnacija.
Sto se tice Kizita i ja se slazem da je trebao biti licenciran a ko kaze da nece i biti(dug je prelazni rok).Dao je dosta Vojvodini ali i Vosa njemu.Pozivati se na rasizam meni licno govori(poznajem Kizita dobro) da on vec ima zavrsen klub u inostranstvu pa hoce da ide odmah sada ali bez obestecenja.To ipak nije posteno ! Licno znam i kako je dosao u Vosu ali necu sada o tome.
Ovo oko Govedarice te nisam bas najbolje razumeo !
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Post Reply