'Ajde da probam da postavim to ovako: ako Lazetić za vreme dok nosi dres Vojvodine izjavi da mu je zvezda u srcu, da li je bitno da li je to izjavio za "Žurnal" ili za "Dnevnik"? Ako neko napiše da ti isti admini i moderatori dobijaju "unapređenja" i pare od uprave za prljave rabote, očekujem da se konkretno kaže ko, šta, kada i koliko. Tvrdim da su svi ljudi koji stoje iza organizacije sajta čista obraza i neću da pređem preko toga da mi se neko ispiša na ime bez ikakvog osnova. Ako ti misliš da to nije u redu, sutra neko može da napiše da je ZmagoNS pedofil ili da lapava babama novčanike po autobusu, a administracija ne treba da reaguje, pozivajući se na slobodu govora? I dalje nemam ništa lično protiv njega, privremeni ban mu ističe 31. avgusta, a to da li će on nastaviti da piše ovde ili ne - zavisi isključivo od njega. Nemam više šta dodati, nadam se da sam pojasnio svoj stav.ZmagoNS wrote:Da li moze jedno pitanje za administratore i moderatore?!
Kako je moguce da je forumas Ice banovan sa ovog foruma zbog "prestupa" i pisanja na drugom forumu,tacnije na "napred vosa"? I nemojte mi samo dati odgovor da se svega nakupilo,jer je banovan konkretno zbog etiketiranja odredjenih osoba,ali na DRUGOM forumu! Ovo mu dodje kao neka kazna za javni verbalni delikt! I da naglasim samo da se u mnogome ne slazem sa Ice-ovim pisanjem,ali red je red,pravila su pravila! U napred hvala na odgovoru!
O Forumu i Sajtu
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Jasan je meni Tvoj stav u potpunosti,razumem i tvoj bes,ali ne vidim razlog za banom na ovom mestu za "prekrsaj" na nekom drugom! A sloboda govora nema apsolutno nista sa ovime o cemu pricamo,jer doticni nije prekrsio pravila ovog foruma,time sto je izjavio sta je vec izjavio na nekom drugom forumu,sajtu,ulici itd.. Kao sto ne bi postojao razlog za ban kada bi neko napisao, npr grafit, sa sadrzinom "ZmagoNS je pedofil" na zidu stadiona ili bilo gde. Ovo je postao licni okrsaj izmedju Vas dvojice,i to,koliko god Ti zeleo,ne moze da se resi banom,jer nije u pravilima utemeljeno! Ban je za forumasa Ice-a mogao verovatno jos ranije "pasti",zbog konstantnog krsenja pravila o pisanju stvari koje nisu direktno povezane sa temama u kojima se pise,ali to ne opravdava Tvoj licni postupak. Nadam se da je i moj stav bar donekle shvacen i nije uzet za zlo.budababa wrote:'Ajde da probam da postavim to ovako: ako Lazetić za vreme dok nosi dres Vojvodine izjavi da mu je zvezda u srcu, da li je bitno da li je to izjavio za "Žurnal" ili za "Dnevnik"? Ako neko napiše da ti isti admini i moderatori dobijaju "unapređenja" i pare od uprave za prljave rabote, očekujem da se konkretno kaže ko, šta, kada i koliko. Tvrdim da su svi ljudi koji stoje iza organizacije sajta čista obraza i neću da pređem preko toga da mi se neko ispiša na ime bez ikakvog osnova. Ako ti misliš da to nije u redu, sutra neko može da napiše da je ZmagoNS pedofil ili da lapava babama novčanike po autobusu, a administracija ne treba da reaguje, pozivajući se na slobodu govora? I dalje nemam ništa lično protiv njega, privremeni ban mu ističe 31. avgusta, a to da li će on nastaviti da piše ovde ili ne - zavisi isključivo od njega. Nemam više šta dodati, nadam se da sam pojasnio svoj stav.ZmagoNS wrote:Da li moze jedno pitanje za administratore i moderatore?!
Kako je moguce da je forumas Ice banovan sa ovog foruma zbog "prestupa" i pisanja na drugom forumu,tacnije na "napred vosa"? I nemojte mi samo dati odgovor da se svega nakupilo,jer je banovan konkretno zbog etiketiranja odredjenih osoba,ali na DRUGOM forumu! Ovo mu dodje kao neka kazna za javni verbalni delikt! I da naglasim samo da se u mnogome ne slazem sa Ice-ovim pisanjem,ali red je red,pravila su pravila! U napred hvala na odgovoru!
I da sada malo opustimo ovu raspravu,kaze se : "lapava babama novcanike u aFtobusu".

copyright Miodrag Pantelic

Mislim da biste ovu tacku trebali sprovesti do kraja, jer je ocigledno da odredjeni avatari uznemiravaju ljude.4) Zabranjeno je vređanje, omalovažavanje i uznemiravanje drugih članova foruma. Zabranjeno je korišćenje vulgarnih izraza i izraza koji vređaju dostojanstvo drugih forumaša. Svako kršenje ovog pravila kažnjavaće se privremenim ili stalnim odstranjivanjem sa foruma.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Stranackih zastava nema na avatarima. To je zvanicna zastava Pokrajine a sve vise je i srpskih. Medjutim, jasno je da su zastave 'pokacene' u okviru jedne rasprave. Ne znam kako je tekla posto je sve izbrisano, ali bih zamolio forumase da ne nastavljaju raspravu koristeci se avatarima.
Nije protiv pravila drzati pokrajinsku i drzavnu zastavu, ali prica na tu temu je zavrsena i vratite stare avatare, da ne pravimo cirkus ovde.
Nije protiv pravila drzati pokrajinsku i drzavnu zastavu, ali prica na tu temu je zavrsena i vratite stare avatare, da ne pravimo cirkus ovde.
UPRAVA NAPOLJE!!!
max wrote:Ima tu mnogo neodgovorenih pitanja ali mene vise odgovori na njih ne interesuju.Koliko ja mogu primetiti blacenje ide i sa jedne i sa druge strane i to je ono sto se meni ne svidja.Zeleo sam da pokusam da na neki nacin smirimo strasti.Jasno ste mi,samim tim i ostalim clanovima kako ovog tako i onog drugog foruma,stavili do znanja da vi to ne zelite.Koliko je to dobro vreme ce pokazati.Sokiran sam i razocaran zato sto posle toliko godina clanstva na ovom forumu saznajem da sam nepozeljan.Za sve te godine skupio sam preko 600 komentara.Mozda ti komentari nemaju bas veliku vrednost i nisu bog zna koliko kvalitetni ali su pisani iz ljubavi prema klubu a ne sa ciljem da se blati Minja,Podbara,Budabada ili neko drugi iz administracije.Sad ti mene pitas ko stoji iz blacenja administracije FKV foruma,jel ja mozda stojim iza toga?Jel bi ja sad trebao da pitam ko stoji iza blacenja onog drugog foruma pa da se ide u nedogled.Jel su svi oni registrovani clanovi na drugom forumu,ima ih preko 200,clanovi neke organizacije kojoj je cilj blacenje administracije nekog drugog foruma?Jel su svih ovih preko 700 registrovanih clanova ovog foruma Minja?Ako Pera ima nekih privatnih problema sa Minjom jel treba da uvlaci i tih 700 i nesto clanova i pravi ih za svoje neprijatelje?Minja wrote:max wrote:Moram jos samo da napisem da sve sta pisem,pisem iz iskrenih namera.Nije mi namera da budem niciji advokat i prethodni komentar sam napisao sa iskrenom zeljom da se pokrene diskusija...
Ostalo je jos samo jedno pitanje neodgovoreno, a glasi: Ko stoji iza cele price blacenja administracije ovog sajta? Za to nam ne treba diskusija.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Ja sam pokusao milion puta da smirim strasti,da se forumi dovedu u red,ali ocigledno je da urednici oba sajta znaju mogo vise od nas obicnih ucesnika diskusija,jer sam primetio da je bezpredmetno raspravljati o nekom vidu saradnje i uspostavljati istu.Inace,generalno ne drzim stranu nijednima.... postavljam se od situacije do situacije,ne moze uvek samo jedna strana biti u pravu.Samo steta... steta za urednike same,steta za sajtove,forume,navijace,Vojvodinu,Novi Sad.... steta i sramota 

Puno energije se bespotrebno rasipa na ovaj nacin odrzavajuci dva paralelna sajta, narocito posto je moj utisak da su ljudi i ovde i tamo iskreni u svojoj ljubavi prema Vosi. Ja licno sam uvek imao korektne odnose sa Stoikom i ekipom a da ima obostranog blacenja i uzavrelih strasti ima... I sigurno da ne moze samo jedna strana da snosi iskljucivu krivicu za to.
Ocigledno da postoji "skrivena istorija" o kojoj mi "obicni smrtnici" mozemo samo da naslucujemo, nesto sto se odigralo u proslosti sto onemogucava saradnju, i svako ima svoje vidjenje tog dogadjaja i postupaka "onog drugog", da se te dve verzije bas i ne poklapaju i svako oseca da mu je ucinjena nepravda. I da nijedna strana ne moze ili ne zeli da predje preko toga.
Ocigledno je da je u igri i puno sujete i tvrdoglavosti i tog tipicno srpskog "nek' komsiji crkne krava" manira. Da su pojedinci spremni da zbog kratkorocne dobiti u "nadgornjavanju" dva bratska sajta nanesu i sebi i drugima dugorocnu stetu.
Ocigledno je da od ovog sada vec neprikrivenog sukoba koristi mogu imati samo oni koji se najvise i plase jedinstvenog navijackog fronta kao opozicije njihovom delovanju u klubu.
Apelujem stoga na sve clanove i ovog i "onog" foruma (pogotovo na one koji ucestvuju na oba) da spuste strasti i prekinu sa uzajamnim vredjanjima i napadima. Da ne gube iz vida sta su nasi zajednicki ciljevi (dobrobit i unapredjenje FK Vojvodina na svim poljima) i ko je trenutno nas pravi i najveci "neprijatelj" (sigurno ne ljudi sa drugog foruma), i da se u skladu s tim i ponasaju!
Ocigledno da postoji "skrivena istorija" o kojoj mi "obicni smrtnici" mozemo samo da naslucujemo, nesto sto se odigralo u proslosti sto onemogucava saradnju, i svako ima svoje vidjenje tog dogadjaja i postupaka "onog drugog", da se te dve verzije bas i ne poklapaju i svako oseca da mu je ucinjena nepravda. I da nijedna strana ne moze ili ne zeli da predje preko toga.
Ocigledno je da je u igri i puno sujete i tvrdoglavosti i tog tipicno srpskog "nek' komsiji crkne krava" manira. Da su pojedinci spremni da zbog kratkorocne dobiti u "nadgornjavanju" dva bratska sajta nanesu i sebi i drugima dugorocnu stetu.
Ocigledno je da od ovog sada vec neprikrivenog sukoba koristi mogu imati samo oni koji se najvise i plase jedinstvenog navijackog fronta kao opozicije njihovom delovanju u klubu.
Apelujem stoga na sve clanove i ovog i "onog" foruma (pogotovo na one koji ucestvuju na oba) da spuste strasti i prekinu sa uzajamnim vredjanjima i napadima. Da ne gube iz vida sta su nasi zajednicki ciljevi (dobrobit i unapredjenje FK Vojvodina na svim poljima) i ko je trenutno nas pravi i najveci "neprijatelj" (sigurno ne ljudi sa drugog foruma), i da se u skladu s tim i ponasaju!
Ima ona čuvena poslovica koja kaže, "zavadi pa vladaj"!
Prijatelji,drugovi,braćo moja zar stvarno toliko pameti nemamo,pa dopuštamo da nas probisvet zavadi puštajući neistine u čaršiju,na koje se mi ovde lepimo kao muve na
?
Počnimo malo da mislimo svojom glavom umesto "njihovim lažljivim ustima",nama neprijetelja više ne treba,imamo ih i previše.Saberimo se krajnji je čas,vreme je da se svi sastanemo i ujedinimo protiv zla koje se nadvilo nad našom jedinom ljubavi koja se zove VOJVODINA,jer smo joj jedino mi preostali u borbi protiv lopovske bande!
Prijatelji,drugovi,braćo moja zar stvarno toliko pameti nemamo,pa dopuštamo da nas probisvet zavadi puštajući neistine u čaršiju,na koje se mi ovde lepimo kao muve na

Počnimo malo da mislimo svojom glavom umesto "njihovim lažljivim ustima",nama neprijetelja više ne treba,imamo ih i previše.Saberimo se krajnji je čas,vreme je da se svi sastanemo i ujedinimo protiv zla koje se nadvilo nad našom jedinom ljubavi koja se zove VOJVODINA,jer smo joj jedino mi preostali u borbi protiv lopovske bande!
- Anakin Skywalker
Danas mi je ukinut ban(koji mi idalje nije jasno kako sam dobio ako uzmemo u obzir da je u istoj diskusiji nekima tolerisano ono za sta sam ja navodno kaznjen).
Od danas sam nemi posmatrac a mozda ni to.
Naravno ne ocekujem da to ovde neke pogodi niti sam ja preterano vazan za ovu zajednicu ali ja jednostavno ne zelim da dajem legitimitet odredjenim stvarima koje se ovde desavaju.
Sto vise citam sta se ovde desava i sto vise razmisljam da su stvari manje vise bile iste i u proslosti dolazim do zakljucka da je ovo u principu "forum uprave FK Vojvodina".
Mnogo puta u proslosti smo bili u problemima i jednostavno ovde se pojedinci konstantno trude da probleme (koji postoje i koji nas evidentno koce) guraju pod tepih.
Masu puta je receno ljudi ako vam je stalo dajte da uradimo nesto konkretno, "zatvorite" u ovom momentu nevazne teme tipa ko je koliko golova dao i ko je sta uradio na sajtu i u omladinskom pogonu.
Nas problem je mnogo ozbiljniji i dublji, svi ga vide a odredjeni se prave blesavi jer im ocigledno ne odgovara da se on resi.
Ja nemam nameru da idem na svaku utakmicu, da kidam zivce i sve ostalo da bi me moj klub "prodao" kada god dodje do nekog bitnog momenta po nas sve.
Vama ako je tako lepo, ako ste mazohisti izvolite ovo je raj za vas, uzivajte.
Ja sam kao i dosta ljudi odlucan da se ovoj tiraniji stane na put i to ce se dogoditi, neinteresuje vas kako ali dogodice se samo je pitanje vremena.
Vama ostaje da uzivate i profesionalnosti naseg kluba i uprave, ko zna mozda vec danas cete uzivati posle skupstine.
Mogu samo da predpostavim kakav se cirkus tek tu sprema kad su je otvorili za javnost pa jos u Master centru!
Poslednji pozdrav, pogotovo za bivse ljubitelje naseg kluba koji kao psi skacu i brane jedni drugog, koji se prave da ne znaju o cemu ljudi ovde govore a "prodali su obraz za male pare" .
U nadi da i ovaj put nece biti obrisana poruka kao sto je bila praksa do sada kada
nesto ne odgovara...
Od danas sam nemi posmatrac a mozda ni to.
Naravno ne ocekujem da to ovde neke pogodi niti sam ja preterano vazan za ovu zajednicu ali ja jednostavno ne zelim da dajem legitimitet odredjenim stvarima koje se ovde desavaju.
Sto vise citam sta se ovde desava i sto vise razmisljam da su stvari manje vise bile iste i u proslosti dolazim do zakljucka da je ovo u principu "forum uprave FK Vojvodina".
Mnogo puta u proslosti smo bili u problemima i jednostavno ovde se pojedinci konstantno trude da probleme (koji postoje i koji nas evidentno koce) guraju pod tepih.
Masu puta je receno ljudi ako vam je stalo dajte da uradimo nesto konkretno, "zatvorite" u ovom momentu nevazne teme tipa ko je koliko golova dao i ko je sta uradio na sajtu i u omladinskom pogonu.
Nas problem je mnogo ozbiljniji i dublji, svi ga vide a odredjeni se prave blesavi jer im ocigledno ne odgovara da se on resi.
Ja nemam nameru da idem na svaku utakmicu, da kidam zivce i sve ostalo da bi me moj klub "prodao" kada god dodje do nekog bitnog momenta po nas sve.
Vama ako je tako lepo, ako ste mazohisti izvolite ovo je raj za vas, uzivajte.
Ja sam kao i dosta ljudi odlucan da se ovoj tiraniji stane na put i to ce se dogoditi, neinteresuje vas kako ali dogodice se samo je pitanje vremena.
Vama ostaje da uzivate i profesionalnosti naseg kluba i uprave, ko zna mozda vec danas cete uzivati posle skupstine.
Mogu samo da predpostavim kakav se cirkus tek tu sprema kad su je otvorili za javnost pa jos u Master centru!

Poslednji pozdrav, pogotovo za bivse ljubitelje naseg kluba koji kao psi skacu i brane jedni drugog, koji se prave da ne znaju o cemu ljudi ovde govore a "prodali su obraz za male pare" .
U nadi da i ovaj put nece biti obrisana poruka kao sto je bila praksa do sada kada

U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Nastavlja se...
Pljunuo si, a sad dokazi. Pokazi hrabrost. Imena i dokaze na sunce

Da li bi bio ljubazan da dokazes ove tvrdnje? Ko radi za upravu? Ko je prodao obraz za male pare? Daj imena, i cvrste argumente koji potvrdjuju tvoju pricu.igoork wrote:Sto vise citam sta se ovde desava i sto vise razmisljam da su stvari manje vise bile iste i u proslosti dolazim do zakljucka da je ovo u principu "forum uprave FK Vojvodina".
....
Pljunuo si, a sad dokazi. Pokazi hrabrost. Imena i dokaze na sunce
UPRAVA NAPOLJE!!!
Srecno u daljem zivotu, nadam se da ces na nekom drugom, tolerantnijem forumu uspeti da izguras svoju pricu!
Zbog cega se vec duze vreme javljaju anonimni likovi, koji nikad nisu licno upoznali nikog iz administracije ovog sajta?
Zasto ne odete na neki drugi forum i ne organizujete tamo neku akciju, kada je vec ovde tako nesto "zabranjeno"?
Ako znas nesto vise od mene recimo, hajde iznesi odakle ti informacije da je iko ovde placenik i da radi za upravu kluba?
Uostalom, kome se ne svidja sajt i forum, ne mora vise da ga posecuje, ali ne sme da lupeta i iznosi optuzbe koje nemaju veze sa istinom
Zbog cega se vec duze vreme javljaju anonimni likovi, koji nikad nisu licno upoznali nikog iz administracije ovog sajta?
Zasto ne odete na neki drugi forum i ne organizujete tamo neku akciju, kada je vec ovde tako nesto "zabranjeno"?
Ako znas nesto vise od mene recimo, hajde iznesi odakle ti informacije da je iko ovde placenik i da radi za upravu kluba?
Uostalom, kome se ne svidja sajt i forum, ne mora vise da ga posecuje, ali ne sme da lupeta i iznosi optuzbe koje nemaju veze sa istinom

Napred Voso!