Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by CRD FCV »

Не знам да ли причате о играчима које је потенцијално довео Тањга или генерално о доласцима, по мени Росић и Гочманац су такође одлично погођени, затим Сеја, Црни, Његош и Алекса. Сви који су дали запажен допринос. Његош је у паду али се видело колико може. Меду да не заборавим исто.
Колинс ми делује нестабилно и подложан киксу, исто као и Траоре што је био.

Тањга је можда директно заслужан за Младеновића, повезујем то због Немачке.

Имамо ми добру селекцију играча, фали ту још играч или два да будемо јако добри. Нама фали тренер који ће то скоцкати, извући максимум из чега ће резултати бити логичан след догађаја.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sve igračina do igračine, sve stubovi ekipe, a mi strepimo od plejauta. I Uba kojem je najbolji igrač trener. Pride tih "fali nam samo 2-3 igrača" imaju plate kao komplet klubovi sa sve omladinskim školama.

Dodatno, šta vi meni ovde objašnjavate, da je Tanjga, koji je očigledno deo sistema, rešenje za izlazak iz istog? Jel se zajebavate? Kakvo poverenje bre, zaslužio je da bude zaliven govnima. Na blanko.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
VošaNS

Post by VošaNS »

Rabba wrote: Wed Mar 12, 2025 9:48 pm Sve igračina do igračine, sve stubovi ekipe, a mi strepimo od plejauta. I Uba kojem je najbolji igrač trener. Pride tih "fali nam samo 2-3 igrača" imaju plate kao komplet klubovi sa sve omladinskim školama.

Dodatno, šta vi meni ovde objašnjavate, da je Tanjga, koji je očigledno deo sistema, rešenje za izlazak iz istog? Jel se zajebavate? Kakvo poverenje bre, zaslužio je da bude zaliven govnima. Na blanko.
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Wed Mar 12, 2025 9:48 pm Sve igračina do igračine, sve stubovi ekipe, a mi strepimo od plejauta. I Uba kojem je najbolji igrač trener. Pride tih "fali nam samo 2-3 igrača" imaju plate kao komplet klubovi sa sve omladinskim školama.

:cheers:
Vratite nam Lalatovića. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Dovoljno smo pominjali tu spodobu, njemu je mesto tamo kod onih ćacija u parku, za bolje nije, a kamoli za naš forum.
Io odio Belgrado
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... upa/508322

Kakav šamar realnosti očekuje Tanjgu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Otreznjenje ce da bude bolno, a sezona traje jos maltene dva meseca i veci deo ce ciniti utakmice sa ekipama iz gornjeg doma...osim ako ne naprave majstorski potez i ispadnu u plej aut, pa onda vezemo sedam remija za spas od ispadanja. :greenbutt:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Prvo će gani da nas izderu sada za vikend, a onda tako komirani idemo u Niš, da ispadnemo i iz kupa. Šta onda, stvarno ne znam...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
djoks

Post by djoks »

Rabba wrote: Thu Mar 27, 2025 12:11 am Prvo će gani da nas izderu sada za vikend, a onda tako komirani idemo u Niš, da ispadnemo i iz kupa. Šta onda, stvarno ne znam...
Па како не знаш? Следи пораз од Лучана и плејаут
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

djoks wrote: Thu Mar 27, 2025 1:04 am
Rabba wrote: Thu Mar 27, 2025 12:11 am Prvo će gani da nas izderu sada za vikend, a onda tako komirani idemo u Niš, da ispadnemo i iz kupa. Šta onda, stvarno ne znam...
Па како не знаш? Следи пораз од Лучана и плејаут
Idealan scenario da se jos malo prodaju bodovi kome treba za opstanak. Tol'ki paceri da ispadnemo bas nismo, a nije lose zaraditi jos malo sad kad su se fotelje uzdrmale. Da se mune sta jos moze da se mune ako treba da se razilazimo, a ako o(p)stanu vec ce smisliti neku zvaku zasto je to dobro...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rakovac

Post by Rakovac »

Ja sada protiv cigana nemam ni jednu zamerku Tanjgi. Volim što mu igra Bukinac, igraju i Meda i Njegoš što isto pozdravljam. Mislim da je izveo najbolje što imamo a ni izmene nisu bile loše.
Bez obzira na to, opasno smo se približili plej autu. U Lučanima jako teško možemo dobiti, mi zapravo nikoga na igru ni ne možemo dobiti.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rakovac wrote: Sun Mar 30, 2025 3:08 pm Ja sada protiv cigana nemam ni jednu zamerku Tanjgi. Volim što mu igra Bukinac, igraju i Meda i Njegoš što isto pozdravljam. Mislim da je izveo najbolje što imamo a ni izmene nisu bile loše.
Sa prvim delom se slažem.
Ulazak Vukana umesto Mede - ne, odnosno meni Vukan na terenu je uvek ne.

Da li neko zna nešto više o Italijanu, novom pomoćnom?

I da dodam, ovakavi kakvi smo sada, koliko god mi Tanjga ne bio po volji, ostavio bih ga i iduću sezonu.
Play out, play off koga bre boli ona stvar.
Nema Evrope, neko želi da ide - sve ok, bilo mi je drago, doviđenja, prijatno
Ne samo da bih ostavio Tanjgu, nego i tolerisao rezultatski mediokritet.
Dosta više...

Zbilja ako zaista voli FKV, nek se skloni na vreme i nastavi da radi u pozadini za dobrobit kluba.
Nek prepusti nekome ko se razume, nekom ko neće uzeti onakve "savetnike".
Narvno, ako bude u poziciji zbog drugih briga.
Ako ne voli Vošu, nek ostane.
Turija

Post by Turija »

Ekipa u prvom poluvremenu izgledala daleko bolje nego kod Lalatovica. Da li je bila bolja nego sa Bandovicem i Krtolicom - nije.

Ulazak u drugo poluvreme je bio katastrofalan organizaciono i disciplinski (posebno Bemidele, koji je igrao za sebe, a ne za ekipu). UN nisam ni primetio u tv prenosu. Odbrana nam se raspala i kod Lalatovica i kod Tanjge, a obojica su, kao igraci, bili stoperi :frown:

Povrede igraca ocekivane, jer su dali sebe vise od fizickih mogucnosti ( slicno kao protiv Ajaksa) i onda kondicioni pad u drugom delu utakmice i pukla petarda, a mogle su biti i dve ( nesto Rosic odbranio, nesto oni promasili). Ne mogu se oteti utisku da su evrogolovi plod slucajnosti? Prvi Kataiev, cini mi se da bi Gocmanac odbranio?

Sve u svemu, sa ove utakmice se ne moze izvesti merodavno zakljucivanje iz visestrukih razloga. Malo vise ce se moci sutra u Nisu, kao i da li je Italijan doneo nesto novo i bolje Vosi?
Last edited by Turija on Tue Apr 01, 2025 1:40 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Savcic Luka wrote: Tue Apr 01, 2025 1:00 pm Da li neko zna nešto više o Italijanu, novom pomoćnom?
Баш данас објављен текст о њему. Има "А" УЕФА лиценцу, можда би могао он да преузме кормило?

Није био дефанзивац, млад. Тек треба да покаже шта зна, испуњава доста критеријума који су писани овде на форуму.
Давиде Моро: Нисам размишљао ни секунд када је стигао позив Војводине
https://www.fkvojvodina.rs/davide-moro- ... j_bxYlTrMg
VošaNS

Post by VošaNS »

Italijan je zadužen za prekide. To se videlo kod trećeg gola, a i pre toga. Čovek je skakao pored klupe i postavljao ih kako da stoje. Prvi put je lopta išla na drugu stativu i nije prošlo, a drugi put je Bamidele dao gol za 3-3.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply