Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Transferi

Post by Helm »

Za početak bi Bilbiju mogli da stave na svoju poziciju, makar i približno. A Boske je enigma. Dečko se trudi, niko mu to ne može osporiti, ali centaršut?

Zanima me da li neko zna, koju poziciju on igra u reprezentaciji?

Ja bih njega levo pa da ulazi u sredinu umesto da centrira.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Helm wrote:Za početak bi Bilbiju mogli da stave na svoju poziciju, makar i približno. A Boske je enigma. Dečko se trudi, niko mu to ne može osporiti, ali centaršut?

Zanima me da li neko zna, koju poziciju on igra u reprezentaciji?

Ja bih njega levo pa da ulazi u sredinu umesto da centrira.
Upravo tako.
Bilbija moze dosta da pruzi kao drugi napadac, a Boske ce eksplodirati preko kao Duca. Ovde se slabo trenira, verovatno ne znaju sta su individualni treninzi.
Mare

Post by Mare »

Da li je Bilbija i jednu utakmicu odigrao na svojoj prirodnoj poziciji u dresu Vojvodine?
Siguran sam da on u Borcu iz Banja Luke i reprezentaciji ne igra na mestu krila!
I na kraju koja je to njegova prirodna pozicija?
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Mare wrote:Da li je Bilbija i jednu utakmicu odigrao na svojoj prirodnoj poziciji u dresu Vojvodine?
Siguran sam da on u Borcu iz Banja Luke i reprezentaciji ne igra na mestu krila!
I na kraju koja je to njegova prirodna pozicija?
KLUPA!!! Možda čak ni to...
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Ja sam šokiran što se ovde raspreda o Bilbiji!!!
Dajte, ljudi, ajmo malo ozbiljnosti u situaciji u kakvoj jesmo! Molim vas!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Helm

Post by Helm »

Šta je to tačno neozbiljno u celoj priči?
Salvador

Post by Salvador »

Helm wrote:Šta je to tačno neozbiljno u celoj priči?
Hajde da ja pomognem - neozbiljno je pricati o igracima, transferima, ili kvalitetima trenera kada svi znamo da je problem tome sto je koren truo.
Kada u ovakvoj situaciji diskutujemo oko Bilbije, Grina, itd samo dajemo priliku dusmanima da na miru rade od nas i naseg kluba ono sto rade, a to je postepena ali sigurna demontaza Vojvodinastva.
Helm

Post by Helm »

Ipak nemam nameru da pričam samo o upravi dok je tu. :cheers:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Neusatzer wrote:
Helm wrote:Šta je to tačno neozbiljno u celoj priči?
Hajde da ja pomognem - neozbiljno je pricati o igracima, transferima, ili kvalitetima trenera kada svi znamo da je problem tome sto je koren truo.
Kada u ovakvoj situaciji diskutujemo oko Bilbije, Grina, itd samo dajemo priliku dusmanima da na miru rade od nas i naseg kluba ono sto rade, a to je postepena ali sigurna demontaza Vojvodinastva.
Da se onda zakljucaju sve teme, osim teme o upravi :?:
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Samo da razjasnim, pošto vidim da je došlo do nedoumice.
Ja sam komentarisao upravo BILBIJU a šokiran sam što se TAKAV igrač uopšte komentariše ovde!
Kakav je on to igrač???
Ne bih komentarisao...
Jasno vam je.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

99% nasih prvotimaca sto se fudbalskog znanja tice Nemanji Bilbiji treba da se obracaju sa Vi!
Mare

Post by Mare »

Grba_NS wrote:99% nasih prvotimaca sto se fudbalskog znanja tice Nemanji Bilbiji treba da se obracaju sa Vi!
I ja sam verovao da dečko ima potencijala i da će kad tad eksplodirati u našem dresu, ali nakon subotnje utakmice više nisam tako siguran, bio je jedan od najgorih igrača na terenu.
Grbo, koja je po tebi Nemanjina prirodna pozicija na terenu i gde i umesto koga ga vidiš u timu Vojvodine?
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Drugi spic - poluspic, sa slobodom u igri, bas ona pozicija koja ne postoji (godinama) u nasem timu. Na pocetku sezone sam rekao da ce, ukoliko nastave da ga guraju na krilnu poziciju samo navuci na momka gnev navijaca, jer on nema niti jedan potreban atribut za tu poziciju (brzina-agilnost, 1 na 1 itd.)
zapad

Post by zapad »

Grba_NS wrote:99% nasih prvotimaca sto se fudbalskog znanja tice Nemanji Bilbiji treba da se obracaju sa Vi!
Na osnovu čega si ovo zaključio?
Slažem se da je od mnogih jači na znanju ali baš taj procenat... Nije ni on toliki majstor kakvim si ga predstavio.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Na osnovu onog sto sam video. Decko vidi na terenu ono sto drugi ne vide, ima odlicnu levu nogu, osecaj za gol i kapacitet da igra jednostavno. Postaje vec degutantna prica da mu je pruzena sansa, a ja i dalje tvrdim da to nije tako, jer ne znam kad je poslednji put (i da li je ikad) odigrao 5 utakmica u prvih 11, u kontinuitetu. Ovo sto sad pruza je posledica samopouzdanja tacnije odustva istog, a koje je opet povezano sa odsustvom kontinuiteta. Nije slucajnost ni to sto je gotvo na svakim pripremama bio (po)najbolji igrac, jer je tamo igrao redovno i bez tog pritiska da ce ga neko skloniti ako ne da gol. Sa ovakvim igracima treba biti pazljiv, imati strpljenja, ali i igru tima podrediti njegovim kvalitetima/atributima (sto kod nas nije slucaj).
Post Reply