Transferi
Re: Transferi
Za početak bi Bilbiju mogli da stave na svoju poziciju, makar i približno. A Boske je enigma. Dečko se trudi, niko mu to ne može osporiti, ali centaršut?
Zanima me da li neko zna, koju poziciju on igra u reprezentaciji?
Ja bih njega levo pa da ulazi u sredinu umesto da centrira.
- Toto Riina
Upravo tako.Helm wrote:Za početak bi Bilbiju mogli da stave na svoju poziciju, makar i približno. A Boske je enigma. Dečko se trudi, niko mu to ne može osporiti, ali centaršut?
Bilbija moze dosta da pruzi kao drugi napadac, a Boske ce eksplodirati preko kao Duca. Ovde se slabo trenira, verovatno ne znaju sta su individualni treninzi.
Da li je Bilbija i jednu utakmicu odigrao na svojoj prirodnoj poziciji u dresu Vojvodine?
Siguran sam da on u Borcu iz Banja Luke i reprezentaciji ne igra na mestu krila!
I na kraju koja je to njegova prirodna pozicija?
Siguran sam da on u Borcu iz Banja Luke i reprezentaciji ne igra na mestu krila!
- Grof Žekula
- Administrator
KLUPA!!! Možda čak ni to...Mare wrote:Da li je Bilbija i jednu utakmicu odigrao na svojoj prirodnoj poziciji u dresu Vojvodine?
-
Ja sam šokiran što se ovde raspreda o Bilbiji!!!
Dajte, ljudi, ajmo malo ozbiljnosti u situaciji u kakvoj jesmo! Molim vas!
Dajte, ljudi, ajmo malo ozbiljnosti u situaciji u kakvoj jesmo! Molim vas!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Šta je to tačno neozbiljno u celoj priči?
Hajde da ja pomognem - neozbiljno je pricati o igracima, transferima, ili kvalitetima trenera kada svi znamo da je problem tome sto je koren truo.Helm wrote:Šta je to tačno neozbiljno u celoj priči?
Kada u ovakvoj situaciji diskutujemo oko Bilbije, Grina, itd samo dajemo priliku dusmanima da na miru rade od nas i naseg kluba ono sto rade, a to je postepena ali sigurna demontaza Vojvodinastva.
Ipak nemam nameru da pričam samo o upravi dok je tu. 

- Toto Riina
Da se onda zakljucaju sve teme, osim teme o upraviNeusatzer wrote:Hajde da ja pomognem - neozbiljno je pricati o igracima, transferima, ili kvalitetima trenera kada svi znamo da je problem tome sto je koren truo.Helm wrote:Šta je to tačno neozbiljno u celoj priči?
Kada u ovakvoj situaciji diskutujemo oko Bilbije, Grina, itd samo dajemo priliku dusmanima da na miru rade od nas i naseg kluba ono sto rade, a to je postepena ali sigurna demontaza Vojvodinastva.

-
Samo da razjasnim, pošto vidim da je došlo do nedoumice.
Ja sam komentarisao upravo BILBIJU a šokiran sam što se TAKAV igrač uopšte komentariše ovde!
Kakav je on to igrač???
Ne bih komentarisao...
Jasno vam je.
Ja sam komentarisao upravo BILBIJU a šokiran sam što se TAKAV igrač uopšte komentariše ovde!
Kakav je on to igrač???
Ne bih komentarisao...
Jasno vam je.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
99% nasih prvotimaca sto se fudbalskog znanja tice Nemanji Bilbiji treba da se obracaju sa Vi!
I ja sam verovao da dečko ima potencijala i da će kad tad eksplodirati u našem dresu, ali nakon subotnje utakmice više nisam tako siguran, bio je jedan od najgorih igrača na terenu.Grba_NS wrote:99% nasih prvotimaca sto se fudbalskog znanja tice Nemanji Bilbiji treba da se obracaju sa Vi!
Grbo, koja je po tebi Nemanjina prirodna pozicija na terenu i gde i umesto koga ga vidiš u timu Vojvodine?
Drugi spic - poluspic, sa slobodom u igri, bas ona pozicija koja ne postoji (godinama) u nasem timu. Na pocetku sezone sam rekao da ce, ukoliko nastave da ga guraju na krilnu poziciju samo navuci na momka gnev navijaca, jer on nema niti jedan potreban atribut za tu poziciju (brzina-agilnost, 1 na 1 itd.)
Na osnovu čega si ovo zaključio?Grba_NS wrote:99% nasih prvotimaca sto se fudbalskog znanja tice Nemanji Bilbiji treba da se obracaju sa Vi!
Slažem se da je od mnogih jači na znanju ali baš taj procenat... Nije ni on toliki majstor kakvim si ga predstavio.
Na osnovu onog sto sam video. Decko vidi na terenu ono sto drugi ne vide, ima odlicnu levu nogu, osecaj za gol i kapacitet da igra jednostavno. Postaje vec degutantna prica da mu je pruzena sansa, a ja i dalje tvrdim da to nije tako, jer ne znam kad je poslednji put (i da li je ikad) odigrao 5 utakmica u prvih 11, u kontinuitetu. Ovo sto sad pruza je posledica samopouzdanja tacnije odustva istog, a koje je opet povezano sa odsustvom kontinuiteta. Nije slucajnost ni to sto je gotvo na svakim pripremama bio (po)najbolji igrac, jer je tamo igrao redovno i bez tog pritiska da ce ga neko skloniti ako ne da gol. Sa ovakvim igracima treba biti pazljiv, imati strpljenja, ali i igru tima podrediti njegovim kvalitetima/atributima (sto kod nas nije slucaj).