Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uroš

Re: Transferi

Post by Uroš »

Немања се налази под великим притиском да мора да постигне гол.То је као кад изађеш на испит од кога ти зависи година па се сав спетљаш,збуниш и уплашиш.А он вероватно чита овај форум па му није свеједно.Ја се стварно не сећам кад је он играо шпица у дресу Војводине.То је паметна политика наших људи из управе који су задужени за довођење играча.Доведу пет нападача и онда их распореде једног на бека,једног на крило...А кад смо већ код клупе,кад ће господин хоћу у звезду,да је окуси.
Turija

Post by Turija »

Potpuno se slažem sa Grbom i Urošom.Bilbiji treba dati pravu šansu, na pravom mestu, pa onda videti gde je (smo) - da se posle ne bi kajali (kao za Mudrinskim, od kojeg je, ja mislim, Nemanja daleko bolji fudbaler).
Upravo sadašnja, dozvolite, već jednom, da vam pravi (a ne menadžerski protežirani) kvazi fudbaleri donesu pravi novac, a Novom Sadu pravi fudbal, jer uskoro neće biti nikog na našim tribinama, a ino kupaca ni na vidiku.
Davno su pročitani, ne samo Voša, nego svi klubovi i ,,igrači" tkzv JSLa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Evidentno je da je samo Sosa Babic nasao kod Bilbije nesto, dao gol Hajduku koji je ponisten i Metalcu u gostima. Sve ostalo je bilo tanko kod njega. Ja i dalje mislim da je to dobar igrac, bez obzira na sve. Medjutim isto tako i on ce morati poceti da koristi one prilike koje mu se ukazuju, jer je do sada imao vec dosta zicera koje je kao amater promasio.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Boske87

Post by Boske87 »

Ne bih se složio da Bilbija nije imao šansu, igrao je on ,,tih 5 vezanih utakmica,, kao starter kada je došao u klub i ništa nije pokazao osim onog nepravedno poništenog prečka gola. Redovno je među najslabijima na terenu, uvek pod pritiskom kao da igra pred zahtevnom publikom Santijago Bernabeu-a a ne na nesrećnom Karađorđu, i nijedna mu pozicija ne odgovara. Bio je on i 2. napadač u vreme Mrđe, Kiza je pokušao i odmah odustao od ideje da on bude centralni napadač (izmislio je Abua na tom mestu), Jašar ga proletos počeo testirati na krilu i opet naravno jedno veliko ništa. Nemam ništa protiv momka ali po ko zna koji put pišem ,,protiv,, njega jer statistika i učinak na terenu govore da je i Bojović za njega Falkao lično.
Kamo sreće da je nedostatak napadača naš najveći problem, ovako bavljenje ovom temom predstavlja samo ubijanje vremena :)
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
ristoo7

Post by ristoo7 »

Turija wrote:Bilbiji treba dati pravu šansu, na pravom mestu, pa onda videti gde je (smo)
И ја се слажем.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Boske87 wrote:Ne bih se složio da Bilbija nije imao šansu, igrao je on ,,tih 5 vezanih utakmica,, kao starter kada je došao u klub i ništa nije pokazao osim onog nepravedno poništenog prečka gola. Redovno je među najslabijima na terenu, uvek pod pritiskom kao da igra pred zahtevnom publikom Santijago Bernabeu-a a ne na nesrećnom Karađorđu, i nijedna mu pozicija ne odgovara. Bio je on i 2. napadač u vreme Mrđe, Kiza je pokušao i odmah odustao od ideje da on bude centralni napadač (izmislio je Abua na tom mestu), Jašar ga proletos počeo testirati na krilu i opet naravno jedno veliko ništa. Nemam ništa protiv momka ali po ko zna koji put pišem ,,protiv,, njega jer statistika i učinak na terenu govore da je i Bojović za njega Falkao lično.
Kamo sreće da je nedostatak napadača naš najveći problem, ovako bavljenje ovom temom predstavlja samo ubijanje vremena :)
Bilbija kad je dosao:

-Pripremne utakmice: odigrao 6, dao 4 gola
-Takmicarske utakmice: odigrao prva 4 kola u startnoj postavi, u prvom kolu mu ponisten gol protiv Hajduka (lopta presla celim obimom gol liniju), u drugom kolu dao gol (nas jedini) u gostima Metalcu. Trece i cetvrto kolo nije dao gol. U petom kolu ulazi sa klupe. Narednih 5 utakmica nije ulazio u igru. U 11-oj utakmici opet u prvih 11, protiv Borca, gde se povredjuje nakon cega sledi duza pauza.

Nista nije pokazao? Secam se vrlo dobro da je odlicno igrao, sve dok (i) sjajnom Sosi zbog guranja Mrdje (kao centralnog spica) nije sinulo da gurne Bilbiju na bok (dakle to je jos od njega poteklo). To je eksperimentalno isprobao protiv Big Bula (koje je tada vodio danasnji trener Donjeg Srema Bogic Bogicevic) i to je i tada ocajno izgledalo. Onda je usledila utakmica protiv Hajduka gde mu je ponistena golcina od precke, kada smo dobili Hajduk odlicnim golom Tumbasevica, 3:2. Potom na sledecoj utakmici daje nas jedini gol u gostima Metalcu gde smo porazeni 3:1. Sledece 2 utakmice opet krece eksperimentisanje sa njim kao krilom, da bi potom usledila klupa pa njegov potpuni zaborav (pred utakmicu sa zvezdom na marakani on i Mereba su se potukli). Nakon toga u 11 kolu povratak protiv Borca, gde se povredjuje i totalno nestaje sa scene, duzi period.
mihailov

Post by mihailov »

Uvek se dalo primetiti da Bilbija ima "štofa" i fudbalskog znanja, ali u poslednje vreme više dominira njegova slabašnost u duelu i nemogućnost da konačno postigne gol. Imao je 100% šansu protiv Smedereva, pa još bolju protiv Jagodine. To su bile situacije koje napadač mora rešavati sa lakoćom!
Veliki problem ovog tima je nepostojanje dobrog šutera, sem eventualno Bojovića koji se istakao iz prekida. Tri od četiri udarca završavaju pravo u rukama protivničkog golmana. Dominira Stevanović, koji mora raditi na tom segmentu ako ikad namerava da postane igrač za neki jači klub van granica naše zemlje...

Sve u svemu, nema boljeg trenutka od sadašnjeg za uvođenje šampionske generacije iz prošle sezone u prvi tim. Nismo ambiciozni, svima je jasno da je ovo još jedna izgubljena godina. Publici osmeh na lice mogu vratiti samo deca poput Melega, Kosovića, Ivanića, Sekulića, Nastića, Poletanovića, Radoje, oba Kordića...
Turija je rekao mudru stvar, već sada je jasno da će se Vignjević teško proslaviti kao trener sa zapaženim rezultatima. Najkasnije na kraju izgubljene sezone, biće oteran zbog rezultata. Jedina šansa mu je da proba sa omladincima i ako to učini u potpunosti, niko od nas neće imati šta da mu zameri kada se sve sabere. Ljudi su i ovako umorni od obećanja i titula, sve što se traži je dobar fudbal!
Napred Voso!
Drina

Post by Drina »

Klub prati Tijaga iz Slobode, Ifeanija iz Javora i stopera Kosanovica iz Poljske.
DUB

Post by DUB »

Drina wrote:Klub prati Tijaga iz Slobode, Ifeanija iz Javora i stopera Kosanovica iz Poljske.
Pa sad i ja mogu biti pametan da ih pratim, bar ovu prvu dvojicu...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Drina

Post by Drina »

DUB wrote:
Drina wrote:Klub prati Tijaga iz Slobode, Ifeanija iz Javora i stopera Kosanovica iz Poljske.
Pa sad i ja mogu biti pametan da ih pratim, bar ovu prvu dvojicu...
Zaboravio sam da kazem da prate i Milana Jovanica(golmana).
Boske87

Post by Boske87 »

@mihailov Slažem se sa napisanim.
@Grba Ok cenim tvoje mišljenje iako se ne slažem, vidim i ja te neke Bilbijine kvalitete i finese ali mi je glupo da još uvek gajimo nadu da će od Bilbije nešta biti i da će proraditi u Voši. Ne pamtim kada je neki igrač iznenada proradio nakon dužeg boravka u jednom klubu, pa Ševčenko koji je bio klasa od igrača ništa nije uradio u Čelziju iako su ga čekali kao i mi Bilbiju (a neće ni Tores). Znam da mi nije neko poređenje ali poenta je da se nakon neuspešne prve sezone u novom klubu stvori veliki pritisak na napadača, i samo retki koji imaju samopouzdanja (i kvaliteta) uspevaju to da prebrode da se dokažu nakon sporog starta.
@Drina To će verovatno biti zimska pojačanja u pohodu na Kup, ako preživimo narednu rundu :mrgreen:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Sale

Post by Sale »

Mislim da su pogresnu pouku izvukli iz prethodne utakmice... Nije Tijago tol'ko dobar koliko je Jokic los.
This time next year, we'll be cup winners!
limanfkv

Post by limanfkv »

Neka prate i onog malog iz Spartaka, Novakovic...tako nesto se zove.
0.0625
laki

Post by laki »

Realno, Boba nikad nije dobio pravu sansu u Vosi.
Image
Drina

Post by Drina »

Protiv Osijeka ce se pratiti Zoran Kvrzic Momak je ponikao u FK Rudar Stanari (kod Doboja).
Neki od njegovih golova:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=4ZqG8f9h038[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=zAOnFnEpKzs[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=lFQo7rAxBF8[/video]
Post Reply