Stadion "Karađorđe"
- Red Marquis
- Moderator
Kada se uradi novi istok žgadiju treba proterati na jug i svi zadovoljni, a oni neka kukaju, ko ih ...........laki wrote:Nadam se da ce istok biti sto veci tako da moze sto vise cigana i glodara da se skupi kad igramo za zlezdom ili grobljem. A onaj drugi deo juga treba napraviti jos nefunkcionalnijim od ovog parceta kod semafora. Uzas!
Ipak su oni gosti i imaće onoliko mesta koliko ćemo i mi imati kada gostujemo kod njih u raznim kavezima.Klub tu mora biti dosledan!!!
To je maketa kako stadion treba da izgleda i ako se malo bolje pogleda kućica je i dalje tu, jedino je istok potpuno novi i pokriven krovom, a čini mi se da je i sever pokriven.soderstorm wrote:Gledam video i primetih nesto na 0:57. Ne lici mi na maketu sadasnjeg jer je stadion ovalnog oblika i ima sve 4 trbine pa kontam da li to mi gledamo u buducnost.
Inače, pošto sam ih često kritikovao, zaista je red da sada pohvalim i gradske vlasti i našu upravu, konačno se nešto konkretno radi i lepo je to videti.
Dobar potez sa šalovima.

- One and only
Ja sam ga priupitao samo jedared, ali u potpuno nevreme čime sam navukao pozamašan gnev snajki iz Odeljenja za informisanje u Gradskoj kućiMilan wrote:Kaže gradonačelnik:
"Čestitam navijačima Vojvodine, koji dugo žele reflektore. Svakodnevno kada me sreću, imao sam prilike da razgovaram sa njima, i glavno pitanje je bilo- reflektori?..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko me poznaje, znaće zbog čega ovoliko smajlija...![]()

- Grof Žekula
- Administrator
- One and only
Mene zanima da li ce se nesto raditi u vezi ulice Dimitrija Tucovica. Trotoar je veoma mali, ljudi cak ne mogu ni da se mimoidju. Da se ja pitam, zatvorio bih ulicu za saobracaj i spojio sa platoom SPENSA, isto tako i onaj deo kod severa. Bas me cudi da to nije problem sto se tice UEFA standarda.
United of Vojvodina
-
- kafe bagdad