Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
the Gari

Post by the Gari »

Del_Boske wrote:
postman wrote:A moze i da se ubaci i jevrejski,kineski a moze i budisticki kalendar da zadovoljimo sve ukuse .
8)
Del Boske,izvini al' preterujes !
Postujem tvoje misljenje i tvoj stav,al' brate ,ne slazem se sa njim.
У Војводини не живи већи број Јевреја, Кинеза и будиста.

Све је то питање маркетинга, да ли желиш да календар купе/добију они који га и иначе купују/имају, или да мало прошириш базу...
Jesi li siguran da Kineza u Vojvodini nema više nego Slovaka :D

I još nešto, mislim da pojašnjenje nije potebno, ali zlu netrebalo, uvek se može naći neko ko će slučajno/namerno pogrešno protumačiti: ovo moje pitanje je šala, a ne nikako poziv i povod za prebrojavanje i analiziranje bilo koje etničke zajednice u galaksiji Mlečni put. To je ujedno bio i nešto suptilniji pokušaj da se priča "skrene" u nešto "bezbrižnije" teme, budući da ponovo balansiramo na rubu onoga što se može izroditi u još jednu apsolutno nepotrebnu raspravu o nacijama, religijama, ideologijama, pismima i ostalim karakondžulama. Nadam se da smo iz prošlog "mini incidenta" svi ponešto naučili. Živela Vojvodina na svim jezicima, dijalektima i narečjima!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Već je dato puno zaista sjajnih ideja za neredni klupski kalendar: ko ume, znaće da majstorki ukomponuje sve i da nas prijatno iznenanadi ( za šta je Voja potpuno u pravu: da kalendar treba da bude iznenađenje, kao i slike na njemu).
Kalendar postaje roba koja se sve više kupuje, a sve manje dobija.I u tom delu treba da napravimo pravi markentiški bum i iznendaimo javnost (najviše novosadsku, kao i javnost širom Pokrajine, a i cele Srbije).
Tiraž treba da bude dosta velik.Da ne štedimo na stvarima gde se cicijašenjem može malo uštedeti, a puno dobiti, čak i sa minornim ulogom.Prvenstveno treba razmisliti (posle kvalitetne izrade) o načinu ponude kalendara, tj njegove distribucije (kao atraktivne robe) kupcima.Velika (siva) konkurencija u prodaji su nam domaće pijace, ali ima načina da se i tome doskoči.Kalendar treba ponuditi kao i vino (da ne idem u detalje i otkrivanje aduta.... a i kod Kineza u prodavnicama, još te kako).
Last edited by Turija on Sun Jan 23, 2011 1:45 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Не знам колико је везано за маркетинг, али покушавам да изгуглам слику тима Војводине из ове сезоне, стадиона али из доброг угла, рецимо са зграде Агровојводине, и не успевам.

Не рачунам ово, јер се не види од слова:
http://www.napredvosa.com/naslovna/stadion/stadion.htm
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Del_Boske wrote:Не знам колико је везано за маркетинг, али покушавам да изгуглам слику тима Војводине из ове сезоне, стадиона али из доброг угла, рецимо са зграде Агровојводине, и не успевам.
Prosle sezone je timsko slikanje za poster palo pred sam kraj prvenstva.

Mozda bi tu praksu trebalo pomeriti na njegov povetak...
simicpk

Post by simicpk »

Del_Boske

Post by Del_Boske »

simicpk wrote:Evo stadiona:
http://sport.blic.rs/data/images/2011-0 ... 1295780460
Sa blicovog sajta.
Хвала!
Milan

Post by Milan »

Mogli bi se malo aktivirati oko ovoga. Trenutno blizanci imaju po 915, a mi 160 prijavljenih. Koliko god neko ovo neozbiljno shvatao, ja sam pobornik onog "svaki marketing je dobar marketing", pa kada nam se već ukazala šansa (za kojom su mnogi kukali), hajde da to iskoristimo. Nemojte da vas mrzi da se registrujete i hajde da pokažemo kako upravo MI činimo bitan deo navijačkog korpusa Srbije...
POŠTO OBRAZ ???!!!
torrente

Post by torrente »

ja se prijavio i registrovao...Ajmo svi da nas bude sto vise nemoj da vas mrzi!!! 8)
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
simicpk

Post by simicpk »

torrente wrote:ja se prijavio i registrovao...Ajmo svi da nas bude sto vise nemoj da vas mrzi!!! 8)
Takodje,nego jedan predlog za marketing : Da kao sto su sad za ng bili bilbordi,tako da pred svaku utakmicu na Karadjordju bude bilbord na kom ce pisati npr. Vojvodina-Jagodina subota 13h i u pozadini da bude neka slika Karadjordje ili tako nesto.
Mare

Post by Mare »

Podržavam ovu "blic" akciju i da kažem da nas je trenutno registrovanih 171.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Jos jedan plus za marketing sluzbu,prosli put se u emisiji ''Vece sa Ivanom Ivanovicem'' voditelj Ivanovic nasalio da bi dolaskom Pedersena njegov najbolji drugar bio Karan,a za danasnj emisiju neko iz kluba je postom poslao crveno beli dres sa brojem 24 KARAN i poklonio ga Ivanu,on se zahvalio ali je takodje rekao da ne obecava da ce ga obuci :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Passion

Post by Passion »

budababa wrote:Ja imam predfinalnu verziju, kasnije su odrađene neke sitne korekcije, ali je to - to. Ipak, film ne bi puštao u promet dok ne dobijem saglasnost autora, pa ću videti sa njim da li može da ide u etar ili ne.
budababa wrote:Uf, malo je komplikovana situacija, da ne ulazim u detalje... Uglavnom, za sada ne ide u promet, može biti da će se nešto promeniti do Nove godine, čekamo i dalje. :yavn:
Setih se ja i ovog filmica ''U Novom Sadu rodili smo se'', pa da vidim jel se nesto promenilo.Dakle jel ima nade da se vidi barem ta predfinalna verzija?U cemu je problem sa tim, zasto nije pusteno u promet?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Jan

Post by Jan »

Nagrada za kalendar:

Image

Uploaded with ImageShack.us
VOŠA ZAUVEK !!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

U ime uredništva Sajta, da čestitam našem Minji na nagradi. Kad se Minja lati fotoaparata, nešto mora da ispadne od toga! :wink:

Takođe bih iskoristio priliku da se zahvalim Nebojši Brankovu na dosadašnjoj pomoći koju nam je pružio, uz nadu da ćemo i dalje nastaviti sa saradnjom. Nebojša - sve čestitke za nagradu!
nboya
Administrator

Post by nboya »

klap-klap 8)
UPRAVA NAPOLJE!!!
Post Reply