Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
zapad

Re: Transferi

Post by zapad »

Ako ćeš iskreno u ovoj ligi ne vidim ni jednog igrača koji bi nam predstavljao pojačanje (ima ih par iz zvezde i partizana ali teško da tako nešto možemo da realizujemo). Svakom nešto fali od osnovnih fudbalskih elemenata. Kad kažem pojačanje tu podrazumevam da taj bude bolji od onoga što već imamo medju prvotimcima, a u našoj ligi takvog igrača nema. Da se razumemo pričam o Vojvodini koja bi se borila za titulu, a ne za treće mesto. Mi i sa ovim igračkim kadrom uz normalan rad treba bez problema da budemo treći tako da nam za to i nisu potrebna pojačanja, a za nešto više nema igrača u ovoj ligi.
Rešenje je u pravljenju jake skauting službe i dovoditi mlade i talentovane igrače i od njih kroz omladinsku školu praviti buduće prvotimce.

Što se tiče mog mišljenja o Abubakaru mogao si ga pročitati ranije i blaga je reč "precenjen" koju si upotrebio. Običan folirant.
Nikola

Post by Nikola »

Prvo sansa susnjaru i ilicu, pa ostalim.
Onijevu definitivno predstavlja zanimljivog napadaca, citao sam da se odlicno adaptirao na nacin zivota, usavrsio je jezik, indeks korisnosti najvisi u ligi. Iznudjeni penali, golovi, asistencije. Igrao bez respekta prema blizancima.
ПУШТАМ КИШУ!
zapad

Post by zapad »

Pre bi dao šansu Šaleti Kordiću nego Šušnjaru. Svaka čast Šušnjaru za golove u CG ali zar nismo redovno svi ovde pisali šta mislimo o kvalitetu njihove lige. Imali smo mi i Žarka Koraća koji je dva puta bio najbolji strelac te lige pa kod nas nije ništa pokazao. Inače ovo za Šušnjara pišem i na osnovu pogledanih nekoliko prijateljskih utakmica koje je odigrao za nas.
Nikola

Post by Nikola »

Prelistaj forum, pa vidi kako sule reseta mrezu buducnosti i u kontinuitetu daje golove. Saleta po mojim info malo igra u cg.
ПУШТАМ КИШУ!
zapad

Post by zapad »

Šaleta se vratio, nije više u CG.
Nikola

Post by Nikola »

Postoji velika sansa da na zimu dodje Milojevic iz Banata.
ПУШТАМ КИШУ!
Dejan

Post by Dejan »

Стефан Милојевић на мети Војводине
5 нов, 2012
Стефан Милојевић, деснокрилни нападач који брани боје Баната, на мети је Војводине.
Представници Новосађана имали су прилику да се увере у потенцијал офанзивца Зрењанинаца и велике су шансе да у наредним данима дође до коначног договора.
Милојевић је фудбалске тајне откривао у школи Партизана, а потом је у сезони када се Телеоптик изборио за место у прволигашком каравану, био један од кључних играча Партизанове филијале.
Био је на прагу преласка у први тим Партизана, али пошто се селидба у Хумску одложила, поред многобројних понуда, изабрао је Банат.
На зиму му истиче уговорна обавеза са Зрењаницима, које је, на неколико утакмица, предводио са капитенском траком. У актуелној трци за бодове био је стартер на девет утакмица, а на терену је провео 770 минута.
http://www.zurnal.rs/2012/11/05/stefan- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

[video]http://www.youtube.com/watch?v=R-VXiebXjhM[/video]
Drina

Post by Drina »

SPORTAL.RS saznaje: Voša dovodi užičkog Brazilca
http://sportal.rs/news.php?news=86048

Samo se nemojte bas previse paliti posto nije sve bas gotovo, ali postoje realne sanse da Tijago predje kod nas.
Nikola

Post by Nikola »

Tijago najkompletniji klasicni napadac lige. Prosao period adaptacije, postize golove na sve nacine, izuzetno brz i atipicnog, mirnog karaktera za brazilca.

Viktor ifeani, mladja i visa verzija abua. Brz, skocan i borben, ali nije klasican napadac.
ПУШТАМ КИШУ!
DUB

Post by DUB »

Dejan wrote:
Стефан Милојевић на мети Војводине
5 нов, 2012
Стефан Милојевић, деснокрилни нападач који брани боје Баната, на мети је Војводине.
Представници Новосађана имали су прилику да се увере у потенцијал офанзивца Зрењанинаца и велике су шансе да у наредним данима дође до коначног договора.
Милојевић је фудбалске тајне откривао у школи Партизана, а потом је у сезони када се Телеоптик изборио за место у прволигашком каравану, био један од кључних играча Партизанове филијале.
Био је на прагу преласка у први тим Партизана, али пошто се селидба у Хумску одложила, поред многобројних понуда, изабрао је Банат.
На зиму му истиче уговорна обавеза са Зрењаницима, које је, на неколико утакмица, предводио са капитенском траком. У актуелној трци за бодове био је стартер на девет утакмица, а на терену је провео 770 минута.
Ma da, trazili ga Barsa, Milan, Real, oba Manchestera... za malo III svetski rat nije izbio zbog njega, ali se on odlucio bas za Banat!
Nije mi dobro kad procitam ovakve tekstove, a karijera dobro utabanim Skuletinjovim stazama. Fuzbalski magovi mocnog Teleoptika, koje btw nasi klinci redovno kidaju ko macici muskatle.
Klip nisam pogledao, slosilo mi se u prvoj milisekundi.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Nikola

Post by Nikola »

Sada sam pogledao golove tijaga i stekao jos lepsi utisak o njegovim igrackim kvalitetima. On na svom stadionu ima slican status kao abu. Kakvo je misljenje o ovom igracu?
ПУШТАМ КИШУ!
Drina

Post by Drina »

Najverovatnije Tijago dolazi kod nas posto ciganija duguje za maksu i kasalicu skoro ceo iznos, a grobosi imaju i previse napadaca i dosta mladih koje ce gurati. Ako ne ode u inostrasnstvo onda je nas! :)
Image
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Tiago je sigurno najbolji napadac u Srbiji, ali ne znam da li ova uprava ima kapacitet da ga dovede!?

[video]http://www.youtube.com/watch?v=WaKc3udY1aA[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=AcaEsFcMeFk[/video]
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ne razumem cemu toliko protivljenje dolasku ovog Brazilca...
Citam komentare na sajtu i ne verujem :frown:
Razumem ja zelju da zaigra Ilic mali, Kordic, Susnjar, ali treba biti realan. Kao sto sam vec negde ovde spomenuo, mladi su oni jos za JSL, fali im bezobrazluka za ovu ligu, jos uvek su to samo talentovani i dobri klinci, pojesce ih lesinari poput Sase Ilica, Milijasa,...
Susnjar bi se mozda snasao uz Tijaga, ali sam nikako, dok Ilica i Saletu treba uvoditi u ekipu od naredne sezone, zajedno sa Spremom i Kosovicem (iako je to trebalo uveliko vec ove sezone da se uradi). Treba pruziti sansu i onom Rustemovicu malom, sto je polomio nogu, ako se ne varam, na pripremama. Zaga je rekao da je klinac stvarno talentovan i da ima sta da pokaze, a ovom veznom redu bi neko pojacanje svakako dobro doslo, jer kad spadnes na to da ti je Ajuru nosioc igre, onda ne da ne zasluzujes Evropu, nego...
Ovaj Galvao bi bio prvo razumno i dobro pojacanje posle Milana Davidova. Abu je realno bio takva macka u dzaku, imali smo samo srece da je proradio kod nas, a ne protiv nas. Cak sta vise, Antvi je imao prednost u odnosu na njega i cak bio strelac 2-3 puta, dok se Abu nije ustalio u postavi...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ta prica o bezobrazluku za prvu ligu je otrcana novinarska fraza, a pritom ako Kordic nesto poseduje onda je to drskost i bezobrazluk. O Ilicu necu ni da trosim reci, jer ono sto on poseduje, osecaj za gol, realizatorske sposobnosti i tehnika, Abu i Bojovic mogu samo da sanjaju.
Post Reply