Red Marquis wrote:Iz ovog "tokom maja kraj radova", čini mi se ništa od mečeva ove sezone pod reflektorima. No, nisam ni ovo očekivao, pa ne treba žaliti...
Zvezda u poslednjem kolu SIGURNO pod reflektorima, ako ne i pre!
Sto se tice kuce, Bata mi je najavio, a Bora Novakovic potvrdio da ce se rusiti, s tim da je to realno ocekivati tek pocetkom sledece godine, kako kazu gospoda iz ZIG-a...
Prema informacijama koje imam, a koje ce uskoro biti proverene, plan je (u toku naredne godine) i o tome smo vec pisali, da se pokrije kompletan stadion, rusi kucica, sredjuje jug i istok siri u nivou severa...
E, sada, sta ce biti o tome, videcemo uskoro i preneti informacije i u stampi i ovde blagovremeno
Posto su svi radovi, sem reflektora, najavljeni za sledecu godinu, a do tada ce verovatno proci izbori, od toga nema nista, ako bude bar krecenja bicemo zadovoljni...
kinik wrote:Posto su svi radovi, sem reflektora, najavljeni za sledecu godinu, a do tada ce verovatno proci izbori, od toga nema nista, ako bude bar krecenja bicemo zadovoljni...
Ovo mi deluje kao veoma realna varijanta! Iskreno, samo mi je do reflektora stalo, jer, to, što ova bagra obećava je, kao kad gladnog staviš pred punu trpezu! Bolje da uzme jedan kolačić, nego da mu posle pozli (u našem slučaju - da nam se smrkne pred očima)
Izbori se bliže, ne treba biti posebno pametan, pa zaključiti da ovde ima dosta praznih obećanja. A, naši vajni političari znaju da je narod kratkog pamćenja.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
kinik wrote:Posto su svi radovi, sem reflektora, najavljeni za sledecu godinu, a do tada ce verovatno proci izbori, od toga nema nista, ako bude bar krecenja bicemo zadovoljni...
Ovo mi deluje kao veoma realna varijanta! Iskreno, samo mi je do reflektora stalo, jer, to, što ova bagra obećava je, kao kad gladnog staviš pred punu trpezu! Bolje da uzme jedan kolačić, nego da mu posle pozli (u našem slučaju - da nam se smrkne pred očima)
Izbori se bliže, ne treba biti posebno pametan, pa zaključiti da ovde ima dosta praznih obećanja. A, naši vajni političari znaju da je narod kratkog pamćenja.
Vezano za tu temu, neko je lepo primetio juče na utakmici: "Samo da ne skinu krov pre izbora, sa pričom da će postavljati novi, pa da onda prođemo kao sa reflektorima-nit' imamo stari, niti će skoro novi"...
Vezano za tu temu, neko je lepo primetio juče na utakmici: "Samo da ne skinu krov pre izbora, sa pričom da će postavljati novi, pa da onda prođemo kao sa reflektorima-nit' imamo stari, niti će skoro novi"...
To je i meni juče palo na pamet, a to uopšte nije tako neverovatno. Mislim da je najbolje da sledeće godine ništa ne diraju pre izbora, jer vrlo je lako moguće da neka druga opcija zavlada gradom.
Ja se nadam da su glavni ljudi sadašnje gradske vlasti ljudi od reči, pogotovo Novaković jer je on ionako bitniji u toj priči.Dakle, ne bih ih sada zasipao drvljem i kamenjem jer se nešto pomaklo sa mrtve tačke, ali ne bih ni preterano hvalio.
Naravno, uvek se bojim blokade iz centrale i tu onda ne pomaže ni dobra volja Novakovića niti bilo koga drugog.A to je moguće sasvim pod pritiskom zna se kojih krugova radi koristi opet zna se koga.
Što se tiče radova sledeće sezone, nemam ništa protiv da to počne pre izbora i da se završi makar i na samom kraju kampanje, nama dobro.Ono što ne valja jeste to da se pre izbora odrade samo preeliminarni radovi, to može biti opasno.
Ne bih naravno politizirao previše i većina političara su ista sadržina samo različito pakovanje, a nije ni vreme za to, ali nikako nam ne odgovara dolazak na vlast u lokalu jedne političke opcije koja je trenutno u opoziciji, mislim da svi znamo o kome je reč i kom fudbalskom klubu iz Beograda naginju (i to vatreno) njeni čelnici (i beogradski i novosadski) .Jednostavno zarad budućnosti naše Voše, moramo nažalost i o tim stvarima da mislimo i to bi zaista bilo zlo po naš klub.
Last edited by ice on Thu Apr 07, 2011 8:46 pm, edited 2 times in total.
TomaNS wrote:Prema informacijama koje imam, a koje ce uskoro biti proverene, plan je (u toku naredne godine) i o tome smo vec pisali, da se pokrije kompletan stadion, rusi kucica, sredjuje jug i istok siri u nivou severa...
E, sada, sta ce biti o tome, videcemo uskoro i preneti informacije i u stampi i ovde blagovremeno
Најавили су 8500 капацитет истока.Према томе требао би да буде вишљи од севера
Minja wrote:Gostujuce navijace pod obavezno razmestiti sa Istocne tribine. Taj neki novi Jug bio bi idealno mesto. Kapacitet 2-3 hiljate i to je to.
Naravno,kako se protiv Rada prilagodjavaju tribini tako nek bude i ovde,dosta smo ih mi ugoscavali,a kad odemo na jugoslovenski stadion il markanu uvek cekamo da izadje prvo 20 000 komunista,pa tek onda mi
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !