Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Vukelja je došao iz Žablja.
Svaka čast onome ko ga je uvalio crnom blizancu.
Svaka čast onome ko ga je uvalio crnom blizancu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- fraxmanutd
Јуче (среда 11.03.), Рад - Војводина, омладинци, 2:1.
Ако сам добро чуо, Добривоје Велемир стрелац.
Рад нам сада бежи 2 бода, а црни близанац 1 бод.
Ако сам добро чуо, Добривоје Велемир стрелац.
Рад нам сада бежи 2 бода, а црни близанац 1 бод.
Банат цео, црвено бео!
Prvak omladinske lige Srbije igra u ligi šampiona za mlade timove (1997-mo godište i mlađi + 3 starija igrača). UEFA plaća sve troškove! Rezultati naše selekcije su takvi kao da ne želimo da se kvalifikujemo.
Vojvodina, jedna jedina!
Izgubismo od Jagodine za vikend 4:2, od tima koji smo u prvom delu prvenstva pregazili sa 5:0. Sreća pa je i Rad kiksnuo kod kuće (samo remi), pa smo još u igri, zaostajemo 4 boda za Radom i partizanom. Naredno kolo opet gostujemo, glodarima, i to je zadnji voz za titulu i eventualno učešće u LŠ.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Sve dok je u igri Liga Sampiona, nikad necemo biti prvi u omladinskoj ligi!
Boba Velemir,Dragomir Tripic i Milutin Miletic na manageru mi rasturaju dosao do 2025 sa vosom i oni su glavni igraci 

ZIME89
Ovo je malo zabrinjavajuce, ako nam se strategija klupskog funkcionisanja zasniva na omladinskoj skoli...budababa wrote:Izgubismo od Jagodine za vikend 4:2, od tima koji smo u prvom delu prvenstva pregazili sa 5:0. Sreća pa je i Rad kiksnuo kod kuće (samo remi), pa smo još u igri, zaostajemo 4 boda za Radom i partizanom. Naredno kolo opet gostujemo, glodarima, i to je zadnji voz za titulu i eventualno učešće u LŠ.
6 igraca koji imaju pravo da igraju za omladince su ili u prvom timu ili na pozajmici.S obzirom da seniori nista vredno nece postici mozda bi bilo pametnije neke od njih vratiti u omladince da pokusaju da osvoje ligu
Чим ће првак у квалификације за ЛШ,нећемо се ми нагледати титула више.
Sve bi ih vratio u omladinski pogon. Od ove sezone i ovako nema nista.
0.0625
28.03.2015 13:00 Војводина 2 : 2 Раднички 1923
http://www.fss.rs/index.php?id=553" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fss.rs/index.php?id=553" onclick="window.open(this.href);return false;
ДушанСП wrote:Чим ће првак у квалификације за ЛШ,нећемо се ми нагледати титула више.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Omladinci pobedili Cuku 2:0 i vratili se u borbu za titulu ,Rad ima +6 i utakmicu vise od nas,blizanci isto bodova kao mi,i OFK je na -3 u odnosu na nas
Omladinci pobedili Borac 3;0 , treba sve snage usmeriti da oni osvoje titulu imamo 9 utakmica do kraja uz tri derbija,igramo protiv ofk i rada kuci i protiv crnog blizanca u gostima ostalih 6 utakmica igramo sa timovima koji su u sredini ili pri dnu tabele
Re: Pripreme
Omladinci pobedili drugu postavu prvotimca sa 2:1. Nadtrcali ih, nadskakali, s tim da je Uroš Stamenić u drugom delu meča igrao za prvotimce, jer bi sa njim u postavi omladinci bili nemerljivo dominantniji... U Pazar njih da pošaljemo, i nećemo se obrukati ni u kom segmentu.
Iskreno, kako se sezona za sada razvija, treba ozbiljno razmisliti o tome da nam prioritet bude omladinska titula, jer samo učešće u Ligi Šampiona za mlade je dovoljan motiv, mnogo veći od potencijalne reprize Trenčina. U novom formatu najjačeg omladinakog takmičenja, Uefa plaća sve troškove, mečeve prenosi Eurosport, moraju biti organizovani na evropskom nivou i u propisanim uslovima (znači, na Karađorđu) i nastupi tamo mnogo su veći izlog za potencijalnu finansijsku dobit od transfera, nego nesrećna JSL. Ako navikanog Luku Jovića cigano vraćaju po potrebi u tim omladinaca, možemo i mi Babića, koji ima pravo nastupa u tom uzrastu, poslati da se bori u preostalim mečevima za mesto za koje svim silama konkurišu Rad i dvobojno prestoničko istovetno
Iskreno, kako se sezona za sada razvija, treba ozbiljno razmisliti o tome da nam prioritet bude omladinska titula, jer samo učešće u Ligi Šampiona za mlade je dovoljan motiv, mnogo veći od potencijalne reprize Trenčina. U novom formatu najjačeg omladinakog takmičenja, Uefa plaća sve troškove, mečeve prenosi Eurosport, moraju biti organizovani na evropskom nivou i u propisanim uslovima (znači, na Karađorđu) i nastupi tamo mnogo su veći izlog za potencijalnu finansijsku dobit od transfera, nego nesrećna JSL. Ako navikanog Luku Jovića cigano vraćaju po potrebi u tim omladinaca, možemo i mi Babića, koji ima pravo nastupa u tom uzrastu, poslati da se bori u preostalim mečevima za mesto za koje svim silama konkurišu Rad i dvobojno prestoničko istovetno