Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
limanfkv

Post by limanfkv »

Grof Žekula wrote:U ime uredništva Sajta, da čestitam našem Minji na nagradi. Kad se Minja lati fotoaparata, nešto mora da ispadne od toga! :wink:

Takođe bih iskoristio priliku da se zahvalim Nebojši Brankovu na dosadašnjoj pomoći koju nam je pružio, uz nadu da ćemo i dalje nastaviti sa saradnjom. Nebojša - sve čestitke za nagradu!
Sve cestitke :cheers:
0.0625
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Svaka cast momci, ovaj sajt zaista ima cime i kime da se pohvali!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:Svaka cast momci, ovaj sajt zaista ima cime i kime da se pohvali!
:!:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Grof Žekula wrote:U ime uredništva Sajta, da čestitam našem Minji na nagradi. Kad se Minja lati fotoaparata, nešto mora da ispadne od toga! :wink:

Takođe bih iskoristio priliku da se zahvalim Nebojši Brankovu na dosadašnjoj pomoći koju nam je pružio, uz nadu da ćemo i dalje nastaviti sa saradnjom. Nebojša - sve čestitke za nagradu!
aNS

Post by aNS »

Grba_NS wrote:Svaka cast momci, ovaj sajt zaista ima cime i kime da se pohvali!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Lepo priznanje

Šteta što sam bocn'o gripu, prvu posle 10 godina (sam sam kriv, ove godine se nisam pelcovao), pa nisam mogao da prisustvujem dodeli. Ali, ruku na srce, gro fotografija na kalendaru je Nesino, tako da je priznanje ionako otisla u prave ruke :wink:

Ovu godinu radimo punom parom, bice mnogo lepih fotografija
Turija

Post by Turija »

Toliko ,,frke" oko kalendara, a na kraju on nagrađen od stručnog žirija :!:
Moje iskrene čestitke našim dobitnicima na zasluženoj nagradi :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Turija wrote:Moje iskrene čestitke našim dobitnicima na zasluženoj nagradi :cheers:
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Jan

Post by Jan »

Moje iskrene čestitke Minji i Neši.
Želim Vam i ove godine dobro svetlo.
Pozdrav.
VOŠA ZAUVEK !!!
Brane

Post by Brane »

Bravo :!: Bravo :!:
Junior

Post by Junior »

Jel se vino pojavilo u prodaji?
Camel

Post by Camel »

Nije,niti ce ga biti.Propala prica! :oops:
newnowapv

Post by newnowapv »

Camel wrote:Nije,niti ce ga biti.Propala prica! :oops:
Cekaj, sto to?? :?
Camel

Post by Camel »

Prema mojim informacijama,naruceno je 500 flasa.Po meni jako neozbiljno je da je napravljen dogovor da to vino treba da se plati,to je mogao da sklopi samo neko za marketing nikad u zivotu nije ni cuo.Mi njima dajemo brend,da koriste i da prodaju svoj proizvod pod nasim imenom(realno tu se moze provuci i vino losijeg kvaliteta,jer se zna da ce ga prodavati etiketa,a ne kvalitet) i umesto da oni nama plate za tako nesto,mi jos njima treba da platimo.Kako bilo,takav dogovor je sklopljen,ali posto nismo platili tih prvih 500 flasa,dalja saradnja visi o koncu.
ssnigd

Post by ssnigd »

Camel wrote:Prema mojim informacijama,naruceno je 500 flasa.Po meni jako neozbiljno je da je napravljen dogovor da to vino treba da se plati,to je mogao da sklopi samo neko za marketing nikad u zivotu nije ni cuo.Mi njima dajemo brend,da koriste i da prodaju svoj proizvod pod nasim imenom(realno tu se moze provuci i vino losijeg kvaliteta,jer se zna da ce ga prodavati etiketa,a ne kvalitet) i umesto da oni nama plate za tako nesto,mi jos njima treba da platimo.Kako bilo,takav dogovor je sklopljen,ali posto nismo platili tih prvih 500 flasa,dalja saradnja visi o koncu.
Kad smo mi nekome nesto platili :wink:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply