Grof Žekula wrote:U ime uredništva Sajta, da čestitam našem Minji na nagradi. Kad se Minja lati fotoaparata, nešto mora da ispadne od toga!
Takođe bih iskoristio priliku da se zahvalim Nebojši Brankovu na dosadašnjoj pomoći koju nam je pružio, uz nadu da ćemo i dalje nastaviti sa saradnjom. Nebojša - sve čestitke za nagradu!
Grof Žekula wrote:U ime uredništva Sajta, da čestitam našem Minji na nagradi. Kad se Minja lati fotoaparata, nešto mora da ispadne od toga!
Takođe bih iskoristio priliku da se zahvalim Nebojši Brankovu na dosadašnjoj pomoći koju nam je pružio, uz nadu da ćemo i dalje nastaviti sa saradnjom. Nebojša - sve čestitke za nagradu!
Šteta što sam bocn'o gripu, prvu posle 10 godina (sam sam kriv, ove godine se nisam pelcovao), pa nisam mogao da prisustvujem dodeli. Ali, ruku na srce, gro fotografija na kalendaru je Nesino, tako da je priznanje ionako otisla u prave ruke
Ovu godinu radimo punom parom, bice mnogo lepih fotografija
Toliko ,,frke" oko kalendara, a na kraju on nagrađen od stručnog žirija
Moje iskrene čestitke našim dobitnicima na zasluženoj nagradi
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Prema mojim informacijama,naruceno je 500 flasa.Po meni jako neozbiljno je da je napravljen dogovor da to vino treba da se plati,to je mogao da sklopi samo neko za marketing nikad u zivotu nije ni cuo.Mi njima dajemo brend,da koriste i da prodaju svoj proizvod pod nasim imenom(realno tu se moze provuci i vino losijeg kvaliteta,jer se zna da ce ga prodavati etiketa,a ne kvalitet) i umesto da oni nama plate za tako nesto,mi jos njima treba da platimo.Kako bilo,takav dogovor je sklopljen,ali posto nismo platili tih prvih 500 flasa,dalja saradnja visi o koncu.
Camel wrote:Prema mojim informacijama,naruceno je 500 flasa.Po meni jako neozbiljno je da je napravljen dogovor da to vino treba da se plati,to je mogao da sklopi samo neko za marketing nikad u zivotu nije ni cuo.Mi njima dajemo brend,da koriste i da prodaju svoj proizvod pod nasim imenom(realno tu se moze provuci i vino losijeg kvaliteta,jer se zna da ce ga prodavati etiketa,a ne kvalitet) i umesto da oni nama plate za tako nesto,mi jos njima treba da platimo.Kako bilo,takav dogovor je sklopljen,ali posto nismo platili tih prvih 500 flasa,dalja saradnja visi o koncu.
Kad smo mi nekome nesto platili
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.