Omladinci i kadeti FK Vojvodina
-
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Napred punom parom,poraz nije opcija.Sledece kolo rad-cigani,ofka-crna g..,mi gostujemo u krusevcu i mogli bi da profitiramo.
http://www.srbijasport.net/tak/1838" onclick="window.open(this.href);return false; По овоме смо први
napravili su gresku na tom sajtu,stavili su Rad - Vojvodina 1-1 a tu utakmicu smo izgubili 2-1 i zato postoje razlike u tabelama,tacna je ona na sajtu fss ,tj zaostajemo trenutno 3 boda za radomДушанСП wrote:http://www.srbijasport.net/tak/1838 По овоме смо први
Rad i cigani nereseno, Ofka dobio crnog blizanca. Ako dobijemo u Krusevcu na bod smo za Radom.vdn slaninar wrote:Napred punom parom,poraz nije opcija.Sledece kolo rad-cigani,ofka-crna g..,mi gostujemo u krusevcu i mogli bi da profitiramo.
0.0625
a ako se ne varam,oni nam dolaze u goste sledece kololimanfkv wrote:na bod smo za Radom.

Klinci trebaju nasu podrsku,da popunimo tribinu na Vujadinu,da samo grmi... Da zgazimo smRad!
Banujte me molim vas 

- fraxmanutd
Напредак - Војводина 0:2 (Велемир, Десанчић)
Оладинци уписали још 3 бода и приближили се Раду на само један бод. Борба за ЛШ се наставаља!
Директан окршај већ за викенд, зато треба доћи у што већем броју и подржати их јер ови момци то и те како заслужују!
Идемо Вошо, гази све редом! Браво "децо"!
Оладинци уписали још 3 бода и приближили се Раду на само један бод. Борба за ЛШ се наставаља!
Директан окршај већ за викенд, зато треба доћи у што већем броју и подржати их јер ови момци то и те како заслужују!
Идемо Вошо, гази све редом! Браво "децо"!

Банат цео, црвено бео!
Bravo za omladince ,za titulu se bore pored nas ,Rad i partizan zanimljivo je da sva tri tima do kraja imaju medjusobne utakmice ,sa radom vec za vikend...

Generacija 2002 Vojvodine je ponos kluba.
ps.Mislim da ligu sampiona igra Omladinska ekipa ciji je seniorski klub prvak.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Na sajtu uefe sam ovo nasao,lepo pise omladinski sampion drzave ide u zreb za LSb. the domestic youth champions of the 32 best-ranked associations in the
2015/16 UEFA association coefficient rankings (domestic champions path),
drawn up in accordance with Annex A. The relevant domestic youth
championship is defined by the national association and validated by UEFA.
Mislim da niste u pravu jer to ne bi imalo nikakve logike.Mogu seniori nekog kluba biti prvaci drzave a da im omladinci budu 10. na tabeli.Ovo dole je izvuceno iz zvanicnog pravilnika tzv. "UEFA Youth League",tj Lige sampiona za omladince koja krece od sledece sezone(2 sezone bilo probno takmicenje).Ukratko,kaze se da ucestvuju 32 omladinske ekipe klubova ciji su seniori obezbedili grupnu fazu i plus 32 omladinska prvaka drzava(ukupno 64):Djumi wrote:...
ps.Mislim da ligu sampiona igra Omladinska ekipa ciji je seniorski klub prvak.
3.01 The competition is open to the following 64 teams:
a. the 32 youth teams of the clubs which qualify for the group stage of the
2015/16 UEFA Champions League (UEFA Champions League path);
b. the domestic youth champions of the 32 best-ranked associations in the
2015/16 UEFA association coefficient rankings (domestic champions path),
drawn up in accordance with Annex A. The relevant domestic youth
championship is defined by the national association and validated by UEFA.
3.02 If there is a vacancy in the UEFA Champions League path, replacement criteria will
be defined by the UEFA administration and communicated in writing.
3.03 A vacancy in the domestic champions path is, in principle, filled by the domestic
youth champion of the next best-ranked association in the 2015/16 UEFA
association coefficient rankings (see Annex A).
Evo kompletne stranice odakle je ovo izvuceno:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne sekiram se ja da ce tzv. FSS da pronadje nacina da u omladinsku ligu sampiona posalje jednog od blizanaca...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Treba otvoriti cetvoro ociju da nas ne unakaze sudjenjem,zlikovci su to vanserijski,nece im biti strano ni decu da pokradu na terenu.Po meni,jedan od prioriteta kluba do kraja sezone-ulazak klinaca u LS.Radoye wrote:Ne sekiram se ja da ce tzv. FSS da pronadje nacina da u omladinsku ligu sampiona posalje jednog od blizanaca...
2-0 u Krusevcu!
Strelci : Velemir (9. min.), Desančić (67. min.)
I kadeti pobedili 2:1 golom u 90. minutu.
Strelci : Velemir (9. min.), Desančić (67. min.)
I kadeti pobedili 2:1 golom u 90. minutu.
0.0625
U koliko sati je utakmica u nedelju???
Zna li se?
Zna li se?