Kup Srbije - sezona 2010/11
zivot mi se smucio...u svojih 20 godina nikad ne videh ovako nesto. sad lepo vosa, ofk, zvezda,spartak,rad po kojima tole stalno izdrkava zarad svog usranog patlidzana, da istupe iz zajednice, pa nek mu njegovi zagrepcani igraju sa hajdukom i metalc do mile volje. nesto mi se ucinilo da onaj lukic i nije bas pogresio sa svojim izjavama o karadzicu i njegovoj filijali, iako je veliki cirkuzant.. doslo mi da se bacim s mosta koliko sam besan. sad bar znam ko je zaista drzavni projekat, nekad je bilo dva komunisticka u kom. rezimu, a sad ostao jedan ali "vredan" i to u kvazi republici srbiji. muka mi je od svega, smucio mi se i beograd iako sam beogradjanin. VOSO LJUBAVIII
Meni je zlo. Kucam sa mobilnog, pa cu samo na brzinu da kazem da je ovo najveca bruka od kako pratim nas fudbal. Ovoliki favoritizam, ovoliko namestanje, ovoliko tolerisanje grube igre i na kraju proslava Kupa. Ovo je sramno!
Pristajem da dozivotno budemo treci ili drugi, ali nemojte cigane stavljati u isti kos sa nama, OFK-om, Radom. Ne zaboravite i oni se sluze istim metodama, samo sto je Prosinecki gospodin covek, pa se nikada ne bi spustio ovako nisko i dozvolio svinjariju na terenu, kao sto je to ucinio Stanojevic.
Isli smo blejeci na klanje. Ipak, pokazali smo da nismo ovce za sisanje. Dva puta smo se vracali u zivot. Koliko sam uspeo da vidim, pored toga sto nam je sudija sekao igru, Savica jeste Mojsov malo vukao za dres. Ali nista strasno. Za razliku od prethodnih godina, kada smo isli da bismo ucestvovali ni nepostojeci penal nas nije zaustavio. U jeku ofanzive, ponistili su nam gol+ nisu nam svirali penal Tijega nad Mojsovim cini mi se. Sjajan potez Kize. Ulazak Kataia i Merebe pre svega. Odlicno smo bodrili Vosu, sada do kraja sezone da smo pametni- da napunimo Karadjordje i da ovako idemo na svako gostovanje. KUP je ipak nas!
Zao mi je mene, 3.000 ljudi sto se iscimase autobusima.
Pristajem da dozivotno budemo treci ili drugi, ali nemojte cigane stavljati u isti kos sa nama, OFK-om, Radom. Ne zaboravite i oni se sluze istim metodama, samo sto je Prosinecki gospodin covek, pa se nikada ne bi spustio ovako nisko i dozvolio svinjariju na terenu, kao sto je to ucinio Stanojevic.
Isli smo blejeci na klanje. Ipak, pokazali smo da nismo ovce za sisanje. Dva puta smo se vracali u zivot. Koliko sam uspeo da vidim, pored toga sto nam je sudija sekao igru, Savica jeste Mojsov malo vukao za dres. Ali nista strasno. Za razliku od prethodnih godina, kada smo isli da bismo ucestvovali ni nepostojeci penal nas nije zaustavio. U jeku ofanzive, ponistili su nam gol+ nisu nam svirali penal Tijega nad Mojsovim cini mi se. Sjajan potez Kize. Ulazak Kataia i Merebe pre svega. Odlicno smo bodrili Vosu, sada do kraja sezone da smo pametni- da napunimo Karadjordje i da ovako idemo na svako gostovanje. KUP je ipak nas!
Zao mi je mene, 3.000 ljudi sto se iscimase autobusima.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Svi busevi dolaze na trg da proslavimo nas ponos i nasu odbranjenu cast. Dodjite svi koji mozete. Dolaze i igraci i treba da se ponosimo tim mladicima koji su veceras izasli da pokusaju da dobiju unapred izgubljenu utakmicu. SAMO VOJVODINA, SVIMA U INAT!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- fksloboda.org
Kada biste mogli da pogledate nebrojene komentare na nasem forumu veceras i ogromno prisustvo clanova http://www.fksloboda.org/forum/index.php (to NAZALOST mogu samo registrovani korisnici) videcete zasto ste veceras pobedili.
Ne ono moralni pobednici i tako ta patetika, vec ZAISTA POBEDILI!
Najveci potez u istoriji naseg fudbala!
Vece pobede od ove nema!!!
Bravo svim Novosadjanima veceras.
Hvala vam sto svetlite u ovom mraku!!!
Ne ono moralni pobednici i tako ta patetika, vec ZAISTA POBEDILI!
Najveci potez u istoriji naseg fudbala!
Vece pobede od ove nema!!!
Bravo svim Novosadjanima veceras.
Hvala vam sto svetlite u ovom mraku!!!
Пошто сам ишао колима,и на 35 км сам од бг,тачније из Старе Пазове стигох први.Шта рећи а не заплакати.Дође 5000 људи,и онда те сјебе неки издркани лик.А оно што сам чуо.колону од 67 аутобуса зауставила полиција у Крњешевцима,наводно неисправни аутобуси
онда издркавање до железника.И свака част фудбалерима што нису хтели да почну утакмицу док сви навијачи не уђу.Што се тиче утакмице не вреди ни коментарисати,ја сам то знао од старта шта ће да нам раде,али нисам очекивао на овако сељачки начин.Нашим момцима свака част осветлали су образ српског фудбала.И да сам на месту управе,свако ко дође са улазницом финала купа против Спартака да има бесплатан улаз,а да за остале буде нека симболична цена,јер су момци заслужили да у суботу имају пун стадион.Ух еј толико сам бесан да незнам више ни шта да напишем.Показали смо туђмановој стоки како се навија,и како се бодри свој клуб,а на част им ово,нек им дају и за следећу годину.

Koji mozak treba imati da se sudi, i komentariše, finale kupa države, pred toliko ljudi na stadionu i pred tv ekranom, na večeras prikazani način?Ne mogu da verujem dokle ide slepilo pred činjenicama i koliko se može zdrav čovek praviti blesav
Svaka čast što smo večeras, kao Klub, bili odlučni i rekli stop otvorenom lopovluku, a oni neka misle i slave taj ,,osvojeni kup".
Koliko golova mi treba da damo u beogradu da bi pobedili, koliko sati navijači treba da putuju od Novog Sada do beograda (kaže komentator javnog servisa: krenuli su starim autobusima, pa zato kasne navijači Vojvodine), koliku dioptriju treba da ima da ne vidi faul nad Trajkovićem, a vidi na Tejgom, da vidi da je Mojsov povukao savića, a ustvari se desilo obrnuto: savić pada za njim, naravno pošto on drži Mojsova da ne stigne do lopte koja preleće njega savića, dok se Mojsov otima iz zahvata ..itd, itd).
Opet još jedan strat krstajića za zatvor, ovaj put nad Abubakarom. Sada ne dobija čak ni žuti karton, pa ilijev koliko puta treba namerno da udari našeg igrača...bruka, bruka koja se vidi iz aviona, ali ne iz novinarske lože
Ponosan sam na naše igrače, Trenera, Rukovodstvo, naše navijače na istočnoj tribini - ponosan sam što sam navijač Vojvodine.
Ponosan sam večeras i na Lazetića, jer je prvi put u našem dresu, reagovao onako kako se moralo i bio čvrst i istrajan do kraja u svojoj odluci (možda bi se neki još i pokolebali?), a to bi bio nastavak agonije domaćeg fudbala i nastavak kriminalnog suđenja.
Ovako, sve karte na stolu su otvorene, pa da se vidi gde smo - tj da li se ima snage i morala pogledati Istini u oči?

Svaka čast što smo večeras, kao Klub, bili odlučni i rekli stop otvorenom lopovluku, a oni neka misle i slave taj ,,osvojeni kup".
Koliko golova mi treba da damo u beogradu da bi pobedili, koliko sati navijači treba da putuju od Novog Sada do beograda (kaže komentator javnog servisa: krenuli su starim autobusima, pa zato kasne navijači Vojvodine), koliku dioptriju treba da ima da ne vidi faul nad Trajkovićem, a vidi na Tejgom, da vidi da je Mojsov povukao savića, a ustvari se desilo obrnuto: savić pada za njim, naravno pošto on drži Mojsova da ne stigne do lopte koja preleće njega savića, dok se Mojsov otima iz zahvata ..itd, itd).
Opet još jedan strat krstajića za zatvor, ovaj put nad Abubakarom. Sada ne dobija čak ni žuti karton, pa ilijev koliko puta treba namerno da udari našeg igrača...bruka, bruka koja se vidi iz aviona, ali ne iz novinarske lože

Ponosan sam na naše igrače, Trenera, Rukovodstvo, naše navijače na istočnoj tribini - ponosan sam što sam navijač Vojvodine.
Ponosan sam večeras i na Lazetića, jer je prvi put u našem dresu, reagovao onako kako se moralo i bio čvrst i istrajan do kraja u svojoj odluci (možda bi se neki još i pokolebali?), a to bi bio nastavak agonije domaćeg fudbala i nastavak kriminalnog suđenja.
Ovako, sve karte na stolu su otvorene, pa da se vidi gde smo - tj da li se ima snage i morala pogledati Istini u oči?
Last edited by Turija on Thu May 12, 2011 2:16 am, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
Stigao. Još se tresem.
Ali nisam skenjan. Odlična atmosfera, mnooogo nas je bilo, razbili smo ove što i u Ustav Srbije ima da se metnu, a to što nam ne daju, to nije do nas.
Jako sam ponosan, i na Firmu i na FK Vojvodinu, i sve koji su bili s nama, i koji nas podržavaju u ovome što smo uradili. Nema ništa u ovakvoj državi, neću o politici, ali dok je ovakvo ustrojstvo i centralizacije neće biti bolje nikome.
IDITE NAPOLJE je tako brujalo, da ja tako nešto nisam nikad doživeo...
Odoh da gledam na SOS kanalizaciji dalje reportažu...
Ali nisam skenjan. Odlična atmosfera, mnooogo nas je bilo, razbili smo ove što i u Ustav Srbije ima da se metnu, a to što nam ne daju, to nije do nas.
Jako sam ponosan, i na Firmu i na FK Vojvodinu, i sve koji su bili s nama, i koji nas podržavaju u ovome što smo uradili. Nema ništa u ovakvoj državi, neću o politici, ali dok je ovakvo ustrojstvo i centralizacije neće biti bolje nikome.
IDITE NAPOLJE je tako brujalo, da ja tako nešto nisam nikad doživeo...
Odoh da gledam na SOS kanalizaciji dalje reportažu...
Io odio Belgrado
- etxeberria
Meni je jako tesko da sad tu nesto pricam o kontaktu Savic-Mojsov nisam sve video najbolje sa Istoka, napisao sam kako sam video u tom casu, ali da smo pokradeni- jesmo. Od ruke Ilieva sve je krenulo naopako. Idem na Trg, a evo sta kaze "lionski Murinjo"!
„Zašto ne bih bio zadovoljan, ali mi je žao što se ovakve stvari dešavaju, a slutilo je da će biti ovako. Nismo igrali dopadljivo, ali smo se borili. Osećanja su pomešana, a ništa se nije slučajno desilo. Od početka se sabotiralo finale Kupa. Mogli smo da igramo i za pet dana. Žao mi je što moram da pričam o ovakvim stvarima. Razočaran sam. Ovo je normalno i ja treba da se osećam loše. Šta da sam ja izveo ekipu kod 2:0 protiv Šahtjora. Da li bi Lučeskua neko pitao da li je zadovoljan. Ili da Arsenal nije hteo da izađe kada nismo mogli da obezbedimo svetla na stadionu. Ne mogu da komentarišem sudijske odluke, zamislite da smo mi izašli sa terena kada nam nije sviran penal nad Šćepovićem u ključnoj utakmici sa Vojvodinom. Nismo se svađali sa Vojvodinom, ni kada smo gubili i kada su kod nas visile glave”, zaključio je Stanojević.
„Zašto ne bih bio zadovoljan, ali mi je žao što se ovakve stvari dešavaju, a slutilo je da će biti ovako. Nismo igrali dopadljivo, ali smo se borili. Osećanja su pomešana, a ništa se nije slučajno desilo. Od početka se sabotiralo finale Kupa. Mogli smo da igramo i za pet dana. Žao mi je što moram da pričam o ovakvim stvarima. Razočaran sam. Ovo je normalno i ja treba da se osećam loše. Šta da sam ja izveo ekipu kod 2:0 protiv Šahtjora. Da li bi Lučeskua neko pitao da li je zadovoljan. Ili da Arsenal nije hteo da izađe kada nismo mogli da obezbedimo svetla na stadionu. Ne mogu da komentarišem sudijske odluke, zamislite da smo mi izašli sa terena kada nam nije sviran penal nad Šćepovićem u ključnoj utakmici sa Vojvodinom. Nismo se svađali sa Vojvodinom, ni kada smo gubili i kada su kod nas visile glave”, zaključio je Stanojević.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...