Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Avangarda

Post by Avangarda »

На послу свако јутро има Прес, па га некад чисто узмем и прелистам, а оно што сам приметио су два интервјуа прво са ђумијем, а сад недавно и са вуком (мали објаснио неке ствари)! Можда је током ових дана био и са још неким сланинарем, стварно не знам, пошто не прелистам баш сваки дан, али ето ФКВ добије целу предзадњу страну, што је у овом медијском мраку за сваку похвалу! Аутор је свима добро познати Чика Тома, који је био или још јесте члан овог форума?! Њему наклон и поздрав!

пс. Где и како би могао купити овај нови дрес? :roll:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
TomaNS

Post by TomaNS »

Jos uvek je, samo vise gleda&cita, nego sto aktivno ucestvuje ovde, jer i pored volje, nema puno vremena...

Osim toga, bio je tekst o stogodisnjici (koji je kasnije preneo Sportal bez naseg potpisa), najava utakmice sa Jagodinom, izvestaj na jednoj strani, itd...

Takodje su vec radjeni intervjui sa Milanom Djukicem (predsednik rukometnog kluba) i Vasom Mijicem. Uskoro ce i Butorovic objasniti neke stvari Beogradjanima :)

Vojvodina ce u Pressu biti maksimalno pracena, ovih dana bi trebao intervju sa Borisom Vapenskim, izmedju ostalog. Sve sugestije, predloge i kritike, slobodno mi saljite, trudicemo se da ispostujemo svaku inicijativu i tako malo po malo razbijamo taj medijski mrak iznutra.
the Gari

Post by the Gari »

Avangarda wrote:На послу свако јутро има Прес, па га некад чисто узмем и прелистам, а оно што сам приметио су два интервјуа прво са ђумијем, а сад недавно и са вуком (мали објаснио неке ствари)! Можда је током ових дана био и са још неким сланинарем, стварно не знам, пошто не прелистам баш сваки дан, али ето ФКВ добије целу предзадњу страну, што је у овом медијском мраку за сваку похвалу!
Da, Press je nedavno dobio svoje vojvođanske strane. Do sada su, poput većine beogradskih medija, imali samo jednog ili dva dopisnika iz Novog Sada, ali u poslednja (ako se ne varam) dva meseca počeli su sa formiranjem ozbiljnije redakcije koja bi prestavljala dopisništvo za Vojvodinu (kao što to imaju Blic i Večernje novosti) i punilo te "naše" strane, tako da i u buduće možemo očekivati da u tim novinama Voša ne bude samo uzgred spomenuta. Novi šef dopisništva je inače vatreni navijaš dva od tri kluba koja ja najviše mrzim (Zvezda i Arsenal), ali profesionalno vrlo dobro zna svoj posao!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Image

ZVANIČNA INFORMACIJA IZ KLUBA:

"Vošino vino", by Vinarija Kovačević, OD SREDE (9. mart) u prodaji u "DASTAL-u" (podrum pića)!!!

ŽIVELI!!!
TomaNS

Post by TomaNS »

Gari, baratas pravim informacijama, samo par ispravki: moj nadredjeni nije sef dopisnistva, nego urednik redakcije, jer za razliku od Blica i Vecernjih, mi imamo autonomiju u radu, potpunu. I ne radi posao dobro, vec majstorski :)

A, posto je sport dopao mojoj malenkosti, bice tu poslastica za sve kojima su luk i slanina u srcu, sto se, uostalom, moglo i videti u ovih mesec dana rada ;)
torrente

Post by torrente »

di je Dastal podrum ljudiii???!!! :D
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
uporan

Post by uporan »

torrente wrote:di je Dastal podrum ljudiii???!!! :D
Između ostalog, na kraju Železničke ulice.
Možda metnu naše vino odmah pored zvijezdinog koje se takođe može naći u njihovim radnjama.
UH!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

uporan wrote:
torrente wrote:di je Dastal podrum ljudiii???!!! :D
Između ostalog, na kraju Železničke ulice.
Možda metnu naše vino odmah pored zvijezdinog koje se takođe može naći u njihovim radnjama.
Ko je iz Novog Sada, a da nije video NIJEDAN Dastal: :wink:

Ako se ja ne varam, osim u Železničkoj ima i u Novosadskog Partizanskog Odreda, Heroja Pinkija, Feješ Klare, Subotičkoj, Cara Dušana, Braće Ribnikar, Branka Ćopića, Partizanskoj, Narodnog Fronta, Ćirpanovoj, Cara Lazara, Kisačkoj, Kralja Petra...
TomaNS

Post by TomaNS »

http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20159

pratite PRESS, u danima koji slede, bice jos zanimljivih vesti iz crveno-belog tabora...
ice

Post by ice »

Lepo je da se konačno na još jednom mestu može nešto normalno pročitati o Voši, pohvale za to.

Milinković mi se sve više sviđa, konačno jedan trener koji nema dlake na jeziku, a opet sve što kaže iznosi na jedan miran, kulturan i staložen način.Dopada mi se i što stalno spominje naše klince.Samo neka ovako nastavi.
Stexman

Post by Stexman »

the Gari wrote:
Avangarda wrote:На послу свако јутро има Прес, па га некад чисто узмем и прелистам, а оно што сам приметио су два интервјуа прво са ђумијем, а сад недавно и са вуком (мали објаснио неке ствари)! Можда је током ових дана био и са још неким сланинарем, стварно не знам, пошто не прелистам баш сваки дан, али ето ФКВ добије целу предзадњу страну, што је у овом медијском мраку за сваку похвалу!
Da, Press je nedavno dobio svoje vojvođanske strane. Do sada su, poput većine beogradskih medija, imali samo jednog ili dva dopisnika iz Novog Sada, ali u poslednja (ako se ne varam) dva meseca počeli su sa formiranjem ozbiljnije redakcije koja bi prestavljala dopisništvo za Vojvodinu (kao što to imaju Blic i Večernje novosti) i punilo te "naše" strane, tako da i u buduće možemo očekivati da u tim novinama Voša ne bude samo uzgred spomenuta. Novi šef dopisništva je inače vatreni navijaš dva od tri kluba koja ja najviše mrzim (Zvezda i Arsenal), ali profesionalno vrlo dobro zna svoj posao!
Sve je to lepo, ali koliko ja znam, Vojvodjanska verzija Pressa ne izlazi u BG i ostatku Srbije. Ali ipak je dobro da smo zastupljeni i to posteno u nekim novinama!
Avangarda

Post by Avangarda »

Па ови текстови не излазе у рубрици Војводина, већ у рубрици Спорт, значи може их прочитати свако небитно из ког је дела земље!

@TomaNS
Још једном све похвале и само напред у даљем раду!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
the Gari

Post by the Gari »

Grofe, alal vera za poznavanje mesta po gradu gde se može pazariti cuga!
:cheers:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

the Gari wrote:Grofe, alal vera za poznavanje mesta po gradu gde se može pazariti cuga!
:cheers:

Pazi sad ovo:

CENA "VOŠINOG VINA", u svakom objektu "Dastala", kao i u samoj (ko prolazi) "Vinariji Kovačević" u Irigu, biće 685 dinara!!!

Valjda će sve propratiti i kvalitet, mada u Kovačeviće ne sumnjam!
Turija

Post by Turija »

Grof Žekula wrote:[Pazi sad ovo:

CENA "VOŠINOG VINA", u svakom objektu "Dastala", kao i u samoj (ko prolazi) "Vinariji Kovačević" u Irigu, biće 685 dinara!!!
Cena je evropska ( a plate srpske).E sad, videćemo da li plaćamo evropski kvalitet, ili domaću etiketu? ( iskreno rečeno, ja sam očekivao do 500 dinara - 5 evrića za domaća pića od 0,75l).Ne kažem da ne vredi toliko, ali treba ga i proda(va)ti ovde.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply