пс. Где и како би могао купити овај нови дрес?

Da, Press je nedavno dobio svoje vojvođanske strane. Do sada su, poput većine beogradskih medija, imali samo jednog ili dva dopisnika iz Novog Sada, ali u poslednja (ako se ne varam) dva meseca počeli su sa formiranjem ozbiljnije redakcije koja bi prestavljala dopisništvo za Vojvodinu (kao što to imaju Blic i Večernje novosti) i punilo te "naše" strane, tako da i u buduće možemo očekivati da u tim novinama Voša ne bude samo uzgred spomenuta. Novi šef dopisništva je inače vatreni navijaš dva od tri kluba koja ja najviše mrzim (Zvezda i Arsenal), ali profesionalno vrlo dobro zna svoj posao!Avangarda wrote:На послу свако јутро има Прес, па га некад чисто узмем и прелистам, а оно што сам приметио су два интервјуа прво са ђумијем, а сад недавно и са вуком (мали објаснио неке ствари)! Можда је током ових дана био и са још неким сланинарем, стварно не знам, пошто не прелистам баш сваки дан, али ето ФКВ добије целу предзадњу страну, што је у овом медијском мраку за сваку похвалу!
Ko je iz Novog Sada, a da nije video NIJEDAN Dastal:uporan wrote:Između ostalog, na kraju Železničke ulice.torrente wrote:di je Dastal podrum ljudiii???!!!
Možda metnu naše vino odmah pored zvijezdinog koje se takođe može naći u njihovim radnjama.
Sve je to lepo, ali koliko ja znam, Vojvodjanska verzija Pressa ne izlazi u BG i ostatku Srbije. Ali ipak je dobro da smo zastupljeni i to posteno u nekim novinama!the Gari wrote:Da, Press je nedavno dobio svoje vojvođanske strane. Do sada su, poput većine beogradskih medija, imali samo jednog ili dva dopisnika iz Novog Sada, ali u poslednja (ako se ne varam) dva meseca počeli su sa formiranjem ozbiljnije redakcije koja bi prestavljala dopisništvo za Vojvodinu (kao što to imaju Blic i Večernje novosti) i punilo te "naše" strane, tako da i u buduće možemo očekivati da u tim novinama Voša ne bude samo uzgred spomenuta. Novi šef dopisništva je inače vatreni navijaš dva od tri kluba koja ja najviše mrzim (Zvezda i Arsenal), ali profesionalno vrlo dobro zna svoj posao!Avangarda wrote:На послу свако јутро има Прес, па га некад чисто узмем и прелистам, а оно што сам приметио су два интервјуа прво са ђумијем, а сад недавно и са вуком (мали објаснио неке ствари)! Можда је током ових дана био и са још неким сланинарем, стварно не знам, пошто не прелистам баш сваки дан, али ето ФКВ добије целу предзадњу страну, што је у овом медијском мраку за сваку похвалу!
Cena je evropska ( a plate srpske).E sad, videćemo da li plaćamo evropski kvalitet, ili domaću etiketu? ( iskreno rečeno, ja sam očekivao do 500 dinara - 5 evrića za domaća pića od 0,75l).Ne kažem da ne vredi toliko, ali treba ga i proda(va)ti ovde.Grof Žekula wrote:[Pazi sad ovo:
CENA "VOŠINOG VINA", u svakom objektu "Dastala", kao i u samoj (ko prolazi) "Vinariji Kovačević" u Irigu, biće 685 dinara!!!