Trener(i) FK Vojvodina
Vest iz Dnevnika:
BABIĆ OSTAJE, KIZITO LICENCIRAN.
Za mene očekivano. Po metodu jedna loša, jedna dobra vest.A, kakav će rezultat doneti (videćemo na sledećem gostovanju)?
Za mene očekivano. Po metodu jedna loša, jedna dobra vest.A, kakav će rezultat doneti (videćemo na sledećem gostovanju)?
Last edited by Turija on Mon Mar 08, 2010 10:38 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- novosadjanin
- Lala sa zapada
Ja sam zadovoljan, Turija, hvala na lepim vestima.Turija wrote:Vest iz Dnevnika:
Gospodin Djumi zasluzuje pravu sansu na leto.
Lepo je da su se glave ohladile i da je Kiza licenciran. Ja se i dalje brinem, deluje da je prosla cela vecnost od kada je Kiza poslednji put trenirao sa saigracima. Setite se jesenjeg dela, na terenu su bile vidljive posledice letosnjeg konflikta na relaciji uprava-Kiza. Nije to bio isti Kiza, nadam se da ce uspeti da dodje u ok formu za mec u kupu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Nemam neki poseban komentar.
U stvari,imam jedan,izvinite me na rečniku.
DRAGANA MRĐU i NESTOROVIĆA GONITI POD HITNO NA KLUPU,ONAJ KO IH STAVI U PRVI TIM JE TEŠKI IDIOT I ZASLUŽUJE DA GA KAO TAKVOG PAMTE!
Jako se plašim meča sa Čukaričim koji je dobro krenuo na proleće,ne verujem da možemo da uzmemo više od boda,posle nas kanta Smederevo i već tada padamo na šesto mesto,a tek nas čekaju blizanci.
Evropu treba zaboraviti,ali ekipa što pre mora da dobije na samopouzdanju i da se konsoliduje jer strašno nam se bliži Prva liga Srbije.Što je još gore,ako se nastavi sa lošim rezultatima,u klubu može doći do teških trvenja i sukoba,ne bi me začudilo ni da usledi raspad sistema.
Jako sam zabrinut,krčmimo ugled,ali neka i to,dajte bar da izborimo opstanak.
DRAGANA MRĐU i NESTOROVIĆA GONITI POD HITNO NA KLUPU,ONAJ KO IH STAVI U PRVI TIM JE TEŠKI IDIOT I ZASLUŽUJE DA GA KAO TAKVOG PAMTE!
Jako se plašim meča sa Čukaričim koji je dobro krenuo na proleće,ne verujem da možemo da uzmemo više od boda,posle nas kanta Smederevo i već tada padamo na šesto mesto,a tek nas čekaju blizanci.
Evropu treba zaboraviti,ali ekipa što pre mora da dobije na samopouzdanju i da se konsoliduje jer strašno nam se bliži Prva liga Srbije.Što je još gore,ako se nastavi sa lošim rezultatima,u klubu može doći do teških trvenja i sukoba,ne bi me začudilo ni da usledi raspad sistema.
Bato majstore vodi nas do titule 

- Lala sa zapada
ice wrote:Nemam neki poseban komentar.
Ice, koji je od prethodnih trenera stavio kapitena na klupu?

Imamo razlicite prognoze, mozda i da se opkladimo u pivo.

- novosadjanin
Daj smorili ste vise sa Mrdjom! Po meni on ima mesta u 11. A vi koji tako ne mislite, strpite se jos 10 utakmica, prvi strelac lige je, uvaljacemo ga nekom na leto za 1-2 miliona € i cao!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
U pravu si što se tiče Mrđe,ali ako i posle svega on bude starter,onda nek se sve tera da ne kažem gde,pa zbog čega mi onda dolazimo na stadion,da gledamo reklamiranje u svakom pogledu?Lala sa zapada wrote:ice wrote:Nemam neki poseban komentar.
Ice, koji je od prethodnih trenera stavio kapitena na klupu?Izgleda da imamo vise kandidata za laskavu titulu teskog idiota.
![]()
Imamo razlicite prognoze, mozda i da se opkladimo u pivo.Ja bas mislim da cemo ubedljivo dobiti Cuku. Prognoziram i 4. mesto kao najgori plasman, mada verujem u 3. mesto na kraju sezone.
Ne kažem ja da nećemo biti treći,ali ako u naredne dve utakmice prođemo neslavno,kola će krenuti potpuno nizbrdo i u tom momentu ću primati bilo kakvu opkladu da bolje od osmog mesta ne možemo.To bi čak tada bila i premija.
Sa druge strane,ako pogledam način igre Čukaričkog i naš način igre,jasno je da ćemo mi primiti ponovo neki gol i to jeftin,a da nećemo biti u stanju sve sa kapitenom na čelu da to nadoknadimo u napadu.Čukarički pošto se konsolidovao ume da se brani poput Javora i teško ćemo mi tu bilo šta uraditi.Daj Bože da se varam.
Ali,nadam se da ima u klubu makar jednog trezvenog i pametnog čoveka koji će shvatiti ozbiljnost situacije i moranje da se nešto promeni,jer kao što napisah kada kola krenu nizbrdo začas će se u mislima naći i gostovanja u Novom Pazaru,Kraljevu,Lučanima,Slanoj Bari.....

Lepo je biti optimista,ali nerealni bogami i ne.novosadjanin wrote:Daj smorili ste vise sa Mrdjom! Po meni on ima mesta u 11. A vi koji tako ne mislite, strpite se jos 10 utakmica, prvi strelac lige je, uvaljacemo ga nekom na leto za 1-2 miliona € i cao!
Ako neko da te pare,slobodno uzmite zdravo za gotovo da će mu klub bankrotirati za koju godinu jer ga vode totalni nesposobnjakovići.

- Lala sa zapada
Prijatelju, cinjenica da je Mrdja najbolji strelac nase lige samo govori koliko je ta liga mizerna. Da ne govorim kakve golove i slucajne asistencije belezi nas kapiten. Protiv Hajduka ga je pogodila lopta, a ni kriv ni duzan je dobio asistenciju kod gola Bilbije tako sto mu je pobegla lopta.novosadjanin wrote:Daj smorili ste vise sa Mrdjom! Po meni on ima mesta u 11. A vi koji tako ne mislite, strpite se jos 10 utakmica, prvi strelac lige je, uvaljacemo ga nekom na leto za 1-2 miliona € i cao!
Sanse da Mrdja ode negde za 2 miliona su jednake sansama da ja postanem navijac blizanaca.

- novosadjanin
Ako bude prvi strelac lige i mi ne uspemo da ga prodamo, mi smo onda retardi, pa blizanci bi uzeli 5-10 miliona €! (Lekic)
Slazem se da su golovi koje on postize uglavnom otpaci (ima i izuzetaka npr. na marakani za 0:1), ali pogledajte jednog Inzagija! Treba se i naci na pravom mestu, zasto ostali nasi igraci ne postizu takve golove? Nije zabranjeno davati golove ako igras u veznom redu.
Bas bih voleo da se otvori jedan topik sa glasanjem, da pitanje bude da li Mrdja treba da igra u prvoj postavi? Ti ice si verovatno uveren da ce rezultat biti 95% za NE, ja kazem da bi bilo blizu 50-50
Slazem se da su golovi koje on postize uglavnom otpaci (ima i izuzetaka npr. na marakani za 0:1), ali pogledajte jednog Inzagija! Treba se i naci na pravom mestu, zasto ostali nasi igraci ne postizu takve golove? Nije zabranjeno davati golove ako igras u veznom redu.
Bas bih voleo da se otvori jedan topik sa glasanjem, da pitanje bude da li Mrdja treba da igra u prvoj postavi? Ti ice si verovatno uveren da ce rezultat biti 95% za NE, ja kazem da bi bilo blizu 50-50
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- Red Marquis
- Moderator
Mislim da je vreme za novi Mrđin het-trik protiv Čukaričkog, da ućutka nepoštovaoce kapitenske trake
Znam da su sad svi zadovoljni licenciranjem Kizita, ali ja nisam. Ne zbog njega naravno, već zbog još jednog pokazatelja kako se neozbiljno radi u ovom klubu. Bata je lepo obezbedio zemljaku mesto u timu, BEZ KONKURENCIJE, a ovaj očekivano pokazao da ne vredi ni za taj Rudar iz Pljevalja i odjednom, naše treniranje strogoće sa Kizom i nije toliko čvrsto. Ma daj, dokle više tako?!

Znam da su sad svi zadovoljni licenciranjem Kizita, ali ja nisam. Ne zbog njega naravno, već zbog još jednog pokazatelja kako se neozbiljno radi u ovom klubu. Bata je lepo obezbedio zemljaku mesto u timu, BEZ KONKURENCIJE, a ovaj očekivano pokazao da ne vredi ni za taj Rudar iz Pljevalja i odjednom, naše treniranje strogoće sa Kizom i nije toliko čvrsto. Ma daj, dokle više tako?!
Io odio Belgrado
- Lala sa zapada
Stvarno mislis da ce ciganija uzeti te pare za Lekica? U pitanju je buva ciganske uprave kojom samo nastavljaju svoju pateticnu pricu kako zadrzavaju igrace i pored ogromnih finansijskih problema.novosadjanin wrote:Ako bude prvi strelac lige i mi ne uspemo da ga prodamo, mi smo onda retardi, pa blizanci bi uzeli 5-10 miliona €! (Lekic)
Nemoj se ljutiti, ali ja ni u ludilu ne bih poredio kapitena i Inzagija. Pogledaj procenat realizacije sansi Inzagija tokom cele karijere i onda uporedi sa Mrdjom koji od 5 zicera ubode 1.
Procenat dobijenih vazdusnih duela i golova glavom su blizu statisticke greske kod naseg kapitena. Mi ne bi izgubili niti u jednom segmentu igre kada bi kapiten zavrsio na klupi.
- novosadjanin
Pa otvori anketu.Uopšte nemam neko mišljenje u vezi toga.novosadjanin wrote:Ako bude prvi strelac lige i mi ne uspemo da ga prodamo, mi smo onda retardi, pa blizanci bi uzeli 5-10 miliona €! (Lekic)
Mi nismo blizanci,međutim kao što vidiš ni oni nisu uspeli recimo Ninkova i Diaru da prodaju.I to nešto govori o tome koliko nam je jadna liga.
Problem kod Mrđe je taj što je dao 10 golova,a promašio 100 šansi,a još gore od toga jeste činjenica da nimalo ne poštuje naš klub već je ovde isključivo radi samoreklamerstva.Unazadio je kao pojedinac mnogo našu igru,a to je teško postići.I to sve govori.