Sto se tice jucerasnje utakmice samo kratak komentar: Svaka nam cast svima!!!

OVO POD MUS! Na finalu će biti i Platini i Blater uz ovog našeg fss mafijaša i treba otići na zapad(ispuniti ga celog) i pokazati celoj Evropi šta mislimo o svemu ovom(prenos je na Eurosportu)Ako treba da pukne bruka neka pukne. Moj predlog je da 90min. skandiramo KUP JE NAŠ!novosadjanin wrote:Danas se igra polufinale u-17 prvenstva, idealna prilika da se na istoku okaci neka parola koju ce cela Evropa videti, tipa "UEFA reaguj". A mi da se pojavimo na utakmici i da sve vreme vredjamo lopovski savez. Isto tako i u subotu na finalu. A u nedelju protiv Spartaka spektakl, predaja pehara povodom osvajanja kupa! (vec vidim scenu kako toletov delegat telom pokusava da spreci primopredaju)
Sto se tice jucerasnje utakmice samo kratak komentar: Svaka nam cast svima!!!
Po reakciji revoltiranih ljudi u povratku sinoc, da sam na njegovom mestu ozbiljno bih se zabrinuo za svoju bezbednost bilo gde u NS, a kamoli na stadionu Vojvodine.lazarr wrote: Pomocnog sudiju Sasu Zivkovic iz Petrovaradina licno znam vec dugo godina jos iz vremena kad je bio aktivan igrac po mnogim nizerazrednim klubovima u N. Sadu i okolini. Vece dju**e jos nisam upoznao
Inace kad god ne sudi, sedi na nasem zapadu i gleda Vosu iako znam da je privatno grobar, sto je u vise navrata dokazao.
Mogu meni svi koji su ikada bili zaposleni u Politici da se isponasaginju. Nemaju sta drugo da prenesu, istraze, pokrenu ... Njih je kao i RTS trebalo 2000. do temelja spaliti, a kao institucije ugasiti i zaposlenima svim zabraniti da se do kraja zivota zaposle u javnim ustanovama, preduzecima ... eeeeej bre, oni nakon svega sto su radili 90-ih i dalje postoje i dalje vaze za neke instance i dalje neko pominje njih u bilo kom kontekstu ... mars bre vise ...stormer wrote:http://www.mondo.rs/s205888/Sport/Vojvo ... kazne.html
"Za ovakav prekršaj, kako prenosi Politika, previđene su sledeće kazne - igračima suspenzija od tri meseca do dve godine, klubu igranje utakmica bez publike do šest meseci ili do godinu dana i oduzimanje tri do devet bodova, a za fudbalske radnike zabranu vršenja funkcija u trajanju od jedne do dve godine ili čak i doživotno."
Maldini wrote:A gde zive i gde imaju najvise fanova Keba, Seka, Ceca, Jeca, Mitar, Marinko i svi ostali ... gde zivi masa onih koji su do pre 10-20 godina srali iza kuce, a sada bacaju smece sa prozora ... pa zive u svetskoj metropoli ... samo urbanonesalomivi wrote:Inace ostace zabelezeno da je ovo jedno od najvecih ako ne i najvece gostovanje navijaca iz jednog grada u Srbiji a pri tom iz grada koji je pet puta manji od Beograda.Iskreno ne znam kada i da li su Zvezda ili Partizan krenuli na gostovanje sa vise od 50 autobusa iz Beograda tako da onaj transparent s juga da nije tuzan bio bi smesan.Dokle vise te price o provincijskom mentalitetu kad se zna da se najvise provincije upravo i okupi na Zvezdinom severu i Partizanovom jugu.
E jbg, kada bi sada svi osetili trenutak, ali ja znam sta bi nasaa uprava sada rekla i kako bi glasao nas predsednik da ga neko pita nesto. To je nasa muka. Podanistvo!soderstorm wrote:Hvala fksloboda.org. Treba da se ujedinimo svi BRE. Ako nas kazne treba da vecina klubova koji nisu u rezimu beogradjana da se zajedno skupimo da im pokazemo "pozadine" na tu njihovu odluku. I da oformimo svoju ligu.
To samo potvrdjuje vec receno iznad (o poreklu vecine njih, a ono kod mnogih seze i preko granica Srbije, pa moraju da dokazuju "srpstvo" iz dana u dan, da budu veci katolici od pape):soderstorm wrote: Sto se tice njihovih navijaca vise su nego smesni, da mi neko kaze otkdad je "Madjar" uvreda. Bolje da me nazivaju Madjarom nego Ustasom ili Ciganom.
A gde zive i gde imaju najvise fanova Keba, Seka, Ceca, Jeca, Mitar, Marinko i svi ostali ... gde zivi masa onih koji su do pre 10-20 godina srali iza kuce, a sada bacaju smece sa prozora ... pa zive u svetskoj metropoli ... samo urbano LaughingDokle vise te price o provincijskom mentalitetu kad se zna da se najvise provincije upravo i okupi na Zvezdinom severu i Partizanovom jugu.![]()
Andrzej (12.05.2011. 13:35)
Ја сам Пољак Шелбурн присталица, шта је судија са својим тимом, то је крађа, и хамство! где дух фер-плеј? ПАРИЗАН купио шољу, и понашање својих играча који су напустили терен и навијача доћи до вас овај кул ствар је Војводина најбољи!