Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Danas se igra polufinale u-17 prvenstva, idealna prilika da se na istoku okaci neka parola koju ce cela Evropa videti, tipa "UEFA reaguj". A mi da se pojavimo na utakmici i da sve vreme vredjamo lopovski savez. Isto tako i u subotu na finalu. A u nedelju protiv Spartaka spektakl, predaja pehara povodom osvajanja kupa! (vec vidim scenu kako toletov delegat telom pokusava da spreci primopredaju)

Sto se tice jucerasnje utakmice samo kratak komentar: Svaka nam cast svima!!! :cheers:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
severozapad

Post by severozapad »

http://www.youtube.com/watch?v=fGGruzj_qug

Evo novog hita :) odnosi se na normalan trofej i fudbal u srbiji
Bane Krstić piše u šiframa, sada je definitivno :)

Moj predlog uz Ćiribu na sledećoj tekmi. Ma nek bude samo Sokak, ajde i stara himna iz 90-ih da ide, ionako ja ne vidim da smo se mi makli iz istih. Možda utisak me vara, ali ko još brine o tom.

Ovakav nalet pozitivne energije koji se izdigao iz nečeg tako skrnavog i odvratnog nije nešto što se često dešava zato bih molio sve da obrate pažnju - OVO JE TAJ MOMENAT, NEMOJTE DA GA PROMAŠIMO ;)

P.S. Ajde tole, čekamo tu kaznu ko nazebli sunce jbt :)
slanobarac

Post by slanobarac »

novosadjanin wrote:Danas se igra polufinale u-17 prvenstva, idealna prilika da se na istoku okaci neka parola koju ce cela Evropa videti, tipa "UEFA reaguj". A mi da se pojavimo na utakmici i da sve vreme vredjamo lopovski savez. Isto tako i u subotu na finalu. A u nedelju protiv Spartaka spektakl, predaja pehara povodom osvajanja kupa! (vec vidim scenu kako toletov delegat telom pokusava da spreci primopredaju)

Sto se tice jucerasnje utakmice samo kratak komentar: Svaka nam cast svima!!! :cheers:
OVO POD MUS! Na finalu će biti i Platini i Blater uz ovog našeg fss mafijaša i treba otići na zapad(ispuniti ga celog) i pokazati celoj Evropi šta mislimo o svemu ovom(prenos je na Eurosportu)Ako treba da pukne bruka neka pukne. Moj predlog je da 90min. skandiramo KUP JE NAŠ! :cry:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
One and only

Post by One and only »

ISTUPITI IZ LIGE! MOMENTALNO!
United of Vojvodina
the Gari

Post by the Gari »

Ajd' kad sam znao da kudim (i ostajem iza svake reči koje sam napisao), sada da pohvalim pisanje Dnevnika.

Kranuli su na online izdanju već žestoko da prže! UDRI PO NOGAMA!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
nboya
Administrator

Post by nboya »

Evo i fotke izvodjenja faula posle kog je partizan poveo.

Image

Krstajic je ovde verovatno Brkicev pomocnik, drugi golman ili nesto slicno.
UPRAVA NAPOLJE!!!
djape_ns

Post by djape_ns »

lazarr wrote: Pomocnog sudiju Sasu Zivkovic iz Petrovaradina licno znam vec dugo godina jos iz vremena kad je bio aktivan igrac po mnogim nizerazrednim klubovima u N. Sadu i okolini. Vece dju**e jos nisam upoznao

Inace kad god ne sudi, sedi na nasem zapadu i gleda Vosu iako znam da je privatno grobar, sto je u vise navrata dokazao.
Po reakciji revoltiranih ljudi u povratku sinoc, da sam na njegovom mestu ozbiljno bih se zabrinuo za svoju bezbednost bilo gde u NS, a kamoli na stadionu Vojvodine.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
King

Post by King »

Čekamo snimak :)
njaks

Post by njaks »

fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

stormer wrote:http://www.mondo.rs/s205888/Sport/Vojvo ... kazne.html

"Za ovakav prekršaj, kako prenosi Politika, previđene su sledeće kazne - igračima suspenzija od tri meseca do dve godine, klubu igranje utakmica bez publike do šest meseci ili do godinu dana i oduzimanje tri do devet bodova, a za fudbalske radnike zabranu vršenja funkcija u trajanju od jedne do dve godine ili čak i doživotno."
Mogu meni svi koji su ikada bili zaposleni u Politici da se isponasaginju. Nemaju sta drugo da prenesu, istraze, pokrenu ... Njih je kao i RTS trebalo 2000. do temelja spaliti, a kao institucije ugasiti i zaposlenima svim zabraniti da se do kraja zivota zaposle u javnim ustanovama, preduzecima ... eeeeej bre, oni nakon svega sto su radili 90-ih i dalje postoje i dalje vaze za neke instance i dalje neko pominje njih u bilo kom kontekstu ... mars bre vise ...
Nemojte, kao sto to jedan tip ovde rece, da upadate u zamku relativizacije, da raspravljate o detaljima utakmice. Kome nije jasno neka duva Q.
Dva najveca poteza u istoriji naseg fudbala su neizlazak na teren dok ne udju svi navijaci, koji iz svima nama dobro poznatih razloga nisu pusteni na stadion na vreme, a planirano je da budu pusteni na poluvremenu verovatno. Tako su i nas panduri u Kragujevac uvodili sat vremena i stigli smo u 55. minutu na utakmicu, a bili na vreme na ulasku u grad.
Drugi potez je potez za anale, a to je izlazak sa NJIHOVE utakmice. O penalima, faulovima, ofsajdima, kartonima, ove kao i prethodnih 20 godina od kada pamtim, iluzorno je raspravljati. Neka ga duvaju!

I za kraj, citat sa naseg foruma, a vezano za transparent onih kulova:
Maldini wrote:
nesalomivi wrote:Inace ostace zabelezeno da je ovo jedno od najvecih ako ne i najvece gostovanje navijaca iz jednog grada u Srbiji a pri tom iz grada koji je pet puta manji od Beograda.Iskreno ne znam kada i da li su Zvezda ili Partizan krenuli na gostovanje sa vise od 50 autobusa iz Beograda tako da onaj transparent s juga da nije tuzan bio bi smesan.Dokle vise te price o provincijskom mentalitetu kad se zna da se najvise provincije upravo i okupi na Zvezdinom severu i Partizanovom jugu.
A gde zive i gde imaju najvise fanova Keba, Seka, Ceca, Jeca, Mitar, Marinko i svi ostali ... gde zivi masa onih koji su do pre 10-20 godina srali iza kuce, a sada bacaju smece sa prozora ... pa zive u svetskoj metropoli ... samo urbano :lol:
soderstorm

Post by soderstorm »

Hvala fksloboda.org. Treba da se ujedinimo svi BRE. Ako nas kazne treba da vecina klubova koji nisu u rezimu beogradjana da se zajedno skupimo da im pokazemo "pozadine" na tu njihovu odluku. I da oformimo svoju ligu. Sto se tice njihovih navijaca vise su nego smesni da mi neko kaze otkdad je "Madjar" uvreda. Bolje da me nazivaju Madjarom neko Ustasom ili Ciganom.

PS. Jos jednom da se zahvalim svima koji su bili na stadionu. Ovaj klip izgleda FENOMENALNO.
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

soderstorm wrote:Hvala fksloboda.org. Treba da se ujedinimo svi BRE. Ako nas kazne treba da vecina klubova koji nisu u rezimu beogradjana da se zajedno skupimo da im pokazemo "pozadine" na tu njihovu odluku. I da oformimo svoju ligu.
E jbg, kada bi sada svi osetili trenutak, ali ja znam sta bi nasaa uprava sada rekla i kako bi glasao nas predsednik da ga neko pita nesto. To je nasa muka. Podanistvo!
soderstorm wrote: Sto se tice njihovih navijaca vise su nego smesni, da mi neko kaze otkdad je "Madjar" uvreda. Bolje da me nazivaju Madjarom nego Ustasom ili Ciganom.
To samo potvrdjuje vec receno iznad (o poreklu vecine njih, a ono kod mnogih seze i preko granica Srbije, pa moraju da dokazuju "srpstvo" iz dana u dan, da budu veci katolici od pape):
Dokle vise te price o provincijskom mentalitetu kad se zna da se najvise provincije upravo i okupi na Zvezdinom severu i Partizanovom jugu.
A gde zive i gde imaju najvise fanova Keba, Seka, Ceca, Jeca, Mitar, Marinko i svi ostali ... gde zivi masa onih koji su do pre 10-20 godina srali iza kuce, a sada bacaju smece sa prozora ... pa zive u svetskoj metropoli ... samo urbano Laughing :lol:
nboya
Administrator

Post by nboya »

I Poljaci su uz nas (uz pomoc Google Translate) :lol:

Sa komentara:
Andrzej (12.05.2011. 13:35)

Ја сам Пољак Шелбурн присталица, шта је судија са својим тимом, то је крађа, и хамство! где дух фер-плеј? ПАРИЗАН купио шољу, и понашање својих играча који су напустили терен и навијача доћи до вас овај кул ствар је Војводина најбољи!
UPRAVA NAPOLJE!!!
kowalski

Post by kowalski »

Poslati uefi zahtev da nam se dozvoli igranje u Madjarskoj ili Rumunskoj ligi, tamo su od ovakvih govana ocistili fudbal. Ako mogu Izraelci u kup uefa, Australijanci u Aziju, mozemo i mi u komsiluk... Lepsi stadioni, lepsa putovanja, molim lepo.

Ovo nije kraj, ovo je tek pocetak...

Hvala svima koji su bili deo istorije sinoc :)
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne samo da se treba okupiti na finalu evropskog za mlade, nego bi bilo dobro onemoguciti odigravanje tekme, nek ide tole na svoj jna, nek se kurci tamo. Nek izbije skandal!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Locked