Товари!

Мислим да је у Португалу на проби некој, Белененсес или тако нешто. Био је и у Лучанима на једној пријатељској, играо за њих, па отпутовао у Португалију.zime89 wrote:Zna neko gde je Boba Velemir ?
Ja sam cuo da je otisao u Cukaricki.fraxmanutd wrote:Мислим да је у Португалу на проби некој, Белененсес или тако нешто. Био је и у Лучанима на једној пријатељској, играо за њих, па отпутовао у Португалију.zime89 wrote:Zna neko gde je Boba Velemir ?
Све у свему, није више Вошин играч...
Није. Ово што сам написао је истина, то сигурно. Где ће на крају завршити, не знам...Forza Voša wrote:Ja sam cuo da je otisao u Cukaricki.fraxmanutd wrote:Мислим да је у Португалу на проби некој, Белененсес или тако нешто. Био је и у Лучанима на једној пријатељској, играо за њих, па отпутовао у Португалију.zime89 wrote:Zna neko gde je Boba Velemir ?
Све у свему, није више Вошин играч...
Motiv vise za nase omladince...Омладинска фудбалска селекција Рада играће против Домжала у првом колу квалификација за Лигу шампиона, одлучено је жребом у Ниону.
У слућају да београдски тим успешно пређе ту препреку у другом колу састаће се са победником дуела Елфсборг - Стјарнан.
Омладинцима Рада, уколико прођу оба противника, ће преостати још једна рунда до пласмана у Лигу шампиона.
Рад је у првом мечу првог кола квалификација доћекује Домжале 29. или 30 септембра, док је реванш три недеље касније.