6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
No dobro,naravno to je tvoje pravo,a zato sam ti i napisao pretpostavljajuci to da izneses i neko resenje,predlog.Lako je kritikovati.Mene svi napadaju sto kritikujem Stepanovica,a sada je lako kritikovati na drugu stranu.shecky wrote:Ako je tako to je onda super mada kako ja vidim nista se nije promenilo.
A sto se tice prljavog vesa...jbg ja necu da lazem sebe da je nesto onako kako nije jer cu onda biti isti kao go**a o kojima pricamo.
I ipak mislim da ce se mnogi sloziti sa mnom,da se ipak nesto i promenilo u ovim zadnjim godinama.
Bato majstore vodi nas do titule 

Ice naravno...
Nema tu resenja oni su drzavni projekti gde je drzava radila na popularizaciji isith i nece ni Firma ni bilo ko drugi to da promeni ..to je ne moguce! Ili ajd ovako ...moguce je koliko i to da ja odem do Bate i da mu kazem daj da vodim ekipu na jednoj tekmi i da on kaze moze brate nema frke.
Takodje podrska Medi sa moje strane.
Nema tu resenja oni su drzavni projekti gde je drzava radila na popularizaciji isith i nece ni Firma ni bilo ko drugi to da promeni ..to je ne moguce! Ili ajd ovako ...moguce je koliko i to da ja odem do Bate i da mu kazem daj da vodim ekipu na jednoj tekmi i da on kaze moze brate nema frke.
- Uvek sa tobom
Slazem se,medjutim treba gurati neku nasu pricu sve dok ne dodju druga vremena,a doci ce kad tad,pa nista nije trajalo vecno.Mozda mi to i necemo doziveti,ali neke stvari se moraju preneti na mladje generacije,to je sustina.Treba neko da cuva nasu bogatu tradiciju i istoriju,a ko ce to drugi do nas navijaca Vose?shecky wrote:Ice naravno...
I ja dajem podrsku Medi,na takvim igracima i treba da gradimo nasu buducu ekipu.
Bato majstore vodi nas do titule 

ps. Stepi je konferenciji na direktno pitanje novinara objasnio zasto je ubacio Lakica.
Za Lekica nije rekao da mu je pravio problem danas, nego da uz Jevtica i Perovica cini odlican napadacki tandem, jer su njih trojica dali 90% zvezdinih golova.
Bato prestani da forsiras igrace u Vojvodini koji nemaju veze sa fudbalom
Ti si krivac
Ti si i obavljao prelazni rok, a ne Pantelic ili Stepi 
Za Lekica nije rekao da mu je pravio problem danas, nego da uz Jevtica i Perovica cini odlican napadacki tandem, jer su njih trojica dali 90% zvezdinih golova.
Bato prestani da forsiras igrace u Vojvodini koji nemaju veze sa fudbalom

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Malo da se ubacim u raspravu (razmenu misljenja) izmedju Shecky-a i Ice-a. Ice je u pravu kad kaze da se nesto uradilo, pre par godina poceo je nagli rast, osetilo se to i po gradu, mislim da je vrhunac toga bilo finale kupa i oko 2.000 ljudi na JNA. Svaka čast Firmi, ljudi ulazu mnogo truda, ali ne mogu sami, klub mora da ih isprati svojim rezultatima. Postavljeni su zdravi temelji za dalji napredak grupe, ali da bi došlo do omasovljenja mora klub da zaređa sa dobrim rezultatima. Nemoj sad da pričamo kako broj ljudi nije važan i kako mi nismo titulaši pa nam ni rezultati nisu bitni.
Siguran sam da bi sa minimum 3 vezane dobre sezone (titula, kup, evropa) doslo do znacajnog pomaka po tom pitanju. Malo je nas koji iz godine u godinu možemo da trpimo ovakva poniženja na našem terenu u našem gradu!!!
REZULTATI=PUBLIKA
Siguran sam da bi sa minimum 3 vezane dobre sezone (titula, kup, evropa) doslo do znacajnog pomaka po tom pitanju. Malo je nas koji iz godine u godinu možemo da trpimo ovakva poniženja na našem terenu u našem gradu!!!
REZULTATI=PUBLIKA
Ja sam stvorio utisak da ovi igraci jednostavno sa ovakvim trenerom ne mogu da napreduju i ne mogu bolje...i dalje tvrdim da je ovo jedna od najborbenijih ekipa u poslednjih par godina.Nisu celina,nisu kompaktni i ne mogu da igraju zajedno,nema ko da ih spoji i nazalost nemaju ni kvalitet za vrh.
Ne mislim da nam sledi borba za opstanak,ipak je ova liga previsa jadna...icicemo mi opet u Evropu
Ne mislim da nam sledi borba za opstanak,ipak je ova liga previsa jadna...icicemo mi opet u Evropu

Napred Voso!
Ovo sam morao iskomentarisati...Verovatno nisi upoznat sa stanjem medju omladinom,ali ogroman broj dece sada navija za vojvodinu,sta vise,ogromna vecina! Docaracu to jednom scenom koja me do suza nasmejala i obradovala... Prica mi drugar,bas danas,kako mu kuka kolega,koji je zvezdas,kako ce da se ubije,jer mu mali navija za vosu,on prica sinu kako je zvezda veliki klub,a mali mu odgovara,bas me briga za zvezdu,cela moja SKOLICA ( ne skola) navija za vosu! Mislim,sta reci na to!??!?!?! meni to daje snage,to saznanje da se stvari menjaju,na bolje,da se veliki posao radi,i da imamo svetl buducnost...a tu su i rezultati izuzetno bitni,jer moramo tu decu da zadrzimo,ne smemo dozvoliti da ih blizanci otmu svojim titulama,pobedama,jer upravo sada veliki broj dece formira svoje misljenje i njih ne smemo izgubiti,jer kada se ova prica zauka,nece nikada stati!!!shecky wrote:Ice naravno...
- Red Marquis
- Moderator
Evo ja još osećam fizičke posledice današnjeg meča, upalu mišića od skakanja, i grlo me i dalje boli.Izvini grlo moje! A na koga ga pocepah...
A što se tiče promene navijačkog stanja u gradu, ništa nije večno. A treba da se desi da ja i ostalih par hiljada Slaninara ne izlazimo sa stadiona kao posrani golubovi, jer osetiš da koliko si ti na tribini dao, ovi dole nisu ni 10 odsto. A oni, jedan jedini karton, defetizam čisti, 0-1, i odmah, gotovo je. Kod Engleza, češće maltene pobedi onaj koji gubi na početku, a kod nas preokret je skoro pa nemoguć.
Gledao sam pomno fudbalere dok su trčkali kažnjeničke krugove nakon meča. Smeju se, lupetaju, a i to trčanje nije bilo trčanje. Ja ne mogu čitavo veče da se oraspoložim, a oni 5 minuta posle ovakvog poraza sve po starom.
Ali evo, meni da daju da od sutra vodim klub, napravio bi promene, ali pitam se da li bi i one dale rezultata. Evo, staviš Mrđu(sad mi pade na pamet poređenje -Igor Bogdanović, mister promašaj ) na klupu, i koga imaš-samo Hucišvilija i Aleksića, a nijedan nije klasični centarfor? Nemamo nikog ni da uparimo sa Plečom, a da je na tom nivou. A DA LI UOPŠTE IMAMO 11 IGRAČA KOJI MOGU DA TRČE 90 MINUTA??? Zamišljam scenu gde Voša igra produžetke, aj sad zamislite Maria, Slavena, Duću, Stojku, Rekreativa u 120om minutu. Pa Slaven ne može ni na početku meča da udari loptu jače od babe neke, kako bi on penal tukao nekome? Koliko mi problema imamo...
A što se tiče promene navijačkog stanja u gradu, ništa nije večno. A treba da se desi da ja i ostalih par hiljada Slaninara ne izlazimo sa stadiona kao posrani golubovi, jer osetiš da koliko si ti na tribini dao, ovi dole nisu ni 10 odsto. A oni, jedan jedini karton, defetizam čisti, 0-1, i odmah, gotovo je. Kod Engleza, češće maltene pobedi onaj koji gubi na početku, a kod nas preokret je skoro pa nemoguć.
Gledao sam pomno fudbalere dok su trčkali kažnjeničke krugove nakon meča. Smeju se, lupetaju, a i to trčanje nije bilo trčanje. Ja ne mogu čitavo veče da se oraspoložim, a oni 5 minuta posle ovakvog poraza sve po starom.
Ali evo, meni da daju da od sutra vodim klub, napravio bi promene, ali pitam se da li bi i one dale rezultata. Evo, staviš Mrđu(sad mi pade na pamet poređenje -Igor Bogdanović, mister promašaj ) na klupu, i koga imaš-samo Hucišvilija i Aleksića, a nijedan nije klasični centarfor? Nemamo nikog ni da uparimo sa Plečom, a da je na tom nivou. A DA LI UOPŠTE IMAMO 11 IGRAČA KOJI MOGU DA TRČE 90 MINUTA??? Zamišljam scenu gde Voša igra produžetke, aj sad zamislite Maria, Slavena, Duću, Stojku, Rekreativa u 120om minutu. Pa Slaven ne može ni na početku meča da udari loptu jače od babe neke, kako bi on penal tukao nekome? Koliko mi problema imamo...
Io odio Belgrado
Ako nas nagazi i Borča (a to uopšte nije nerealno očekivati, jer voda je u ušima, a snage i znanja nema, i ne može se steći za 6 dana), Evropa je daleko (a i ne treba nam, jer služi samo za mazanje očiju i bruku).mihailov wrote:Ne mislim da nam sledi borba za opstanak,ipak je ova liga previsa jadna...icicemo mi opet u Evropu
Tu ćemo mi malo više da se družimo sa Mladim Radnikom, Borčom, Čačkom, Jagodinom, Javorom.. i sa Hajdukom i Spartakom da se ,,krbamo" ko je No1 u Vojvodini

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vise me boli poraz na tribinama nego na terenu. Tacno je da smo dali sve od sebe, kako mi na zapadu, tako i Firma na severu. Medjutim, danas nam je brojnost bila najveci problem, to se dobro videlo posle primljenog gola kada je 2/3 uglavnom nasih sugradjana na zapadu skocilo slaveci gol tudjih protiv nasih. Ni sever nije bio popunjen kako se ocekivalo s' obzirom na znacaj utakmice i polozaj klubova na tabeli.
Umesto da se i klub ukljuci u borbu kako bi popravio odnos snaga na tribinama, ljudi koji ga vode rade sve suprotno. Odredjuju minimalnu cenu ulaznica za istok od 300 dinara (uracunata povratna autobuska karta + lunch paket), ali tu nije kraj, da stvar bude jos gora otvoreno je prodajno mesto za iste u bg.
Sto se poraza na terenu tice, slazem se sa vecinom forumasa da je najveci krivac trener, zatim, njegov ljubimac Mrdja (skupo placena sarena laza) i na kraju svi Stepijevi nedodirljivi: Stjepanovic, Tadic i Mario. Tesko je bilo ocekivati da mozemo bez trenera i sa samo sedmoricom igraca pobediti cak i ovakvu cz.
P.S. Cuo sam od druga da su pred utakmicu kompletan strucni stab i igraci cz bili smesteni u hotelu Aleksandar na Limanu. Da li jos neko moze da potvrdi ovu informaciju?
Umesto da se i klub ukljuci u borbu kako bi popravio odnos snaga na tribinama, ljudi koji ga vode rade sve suprotno. Odredjuju minimalnu cenu ulaznica za istok od 300 dinara (uracunata povratna autobuska karta + lunch paket), ali tu nije kraj, da stvar bude jos gora otvoreno je prodajno mesto za iste u bg.

Sto se poraza na terenu tice, slazem se sa vecinom forumasa da je najveci krivac trener, zatim, njegov ljubimac Mrdja (skupo placena sarena laza) i na kraju svi Stepijevi nedodirljivi: Stjepanovic, Tadic i Mario. Tesko je bilo ocekivati da mozemo bez trenera i sa samo sedmoricom igraca pobediti cak i ovakvu cz.
P.S. Cuo sam od druga da su pred utakmicu kompletan strucni stab i igraci cz bili smesteni u hotelu Aleksandar na Limanu. Da li jos neko moze da potvrdi ovu informaciju?
- Uvek sa tobom
Vidjeni ispred Hotel AleksandarAlan Ford wrote:Vise me boli poraz na tribinama nego na terenu. Tacno je da smo dali sve od sebe, kako mi na zapadu, tako i Firma na severu. Medjutim, danas nam je brojnost bila najveci problem, to se dobro videlo posle primljenog gola kada je 2/3 uglavnom nasih sugradjana na zapadu skocilo slaveci gol tudjih protiv nasih. Ni sever nije bio popunjen kako se ocekivalo s' obzirom na znacaj utakmice i polozaj klubova na tabeli.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !