2. kolo: Voždovac-Vojvodina 1:1

borrissey

Re: 2.kolo : Voždovac-Vojvodina, subota 17:30

Post by borrissey »

Neko je postavio pitanje, nisam video odgovor, pa da ponovim ako neko zna: zbog čega je Vranješ bio kapiten, kada je Vule bio u igri? Mislim, ja baš gotivim Stojana, da me neko ne shvati pogrešno, ali mi je ta odluka da se menja kapiten prilično čudna, pogotovo kad je sezona već otpočela.
Simica

Post by Simica »

Kada utakmica kasni zbog jedne strane kapiten dobija zuti karton. Dogovor je da sve utakmice kasne 5 min. kao protest protiv Toleta. Znaci da je Vranjes kapiten, da ne bi Vule dobio taj zuti karton.
Chana

Post by Chana »

Nadam se da igrači ne posećuju forume, jer ako ih posećuju - žestoko će se oraspoložiti pred utakmicu sa Šerifom :oops:

Niti smo mi Barsa - posle utiska koji smo ostavili protiv Burse, niti neko treba da vidi leđa Nikoliću, niti da se odriče ovih momaka - posle prva dva kola Jelen Sranje Lige, koja je sastavljena od ekipa koje, gle čuda - uglavnom žele da osvajaju bodove, osim kada im "neko skrene pažnju" da bi možda bilo pametnije da malo "ohanu", ili igraju protiv državnog projekta čiji su "satelit", pa je sramota "udariti" na "zenicu oka svoga"...

Protiv Donjeg Srema smo imali sve - ali nismo imali sreće, ovaj put (izgleda) nismo ostavili neki utisak (ne mogu ništa detaljnije - jer sam zbog porodičnih obaveza bio sprečen da idem na Vračar, tako da mi ostaje da iznova i iznova gledam: http://www.sportnetwork.rs/play/58393/j ... vodina-1:1" onclick="window.open(this.href);return false; i sekiram se) ali da ne beše još jednog neverovatno opuštenog propusta Đurića (šta se sa njim dešava pa da ovakve greške pravi, totalno ne liče na njega :?: ) mi bismo ipak osvojili sva tri boda...
Realno, utakmica u četvrtak je bila u mislima prvotimaca i džabe priče, to se ne briše gumicom - i zato sam se molio onom gore da nam u timu bude bar 3-4 igrača sa klupe, ali DŽABE sam se nadao (opet...) :!:
Pa, kao što je odnos prema igri protiv Burse doneo onaj rezultat, ovakav danas je doneo... :frown:

Ne treba imati završena 2 fakulteta pa shvatiti da se NEŠTO promenilo odlaskom Abua, kao ni da se toj okolnosti zasada niko u potpunosti nije prilagodio - pa ni gosp. Nikolić (koji začudo nije Supermen, nego običan čovek i isti onaj stručnjak koji je "na brzinu" pokupio sve simpatije ljubitelja "Voše")...

Istorijska je šansa pred nama, posle dvomeča sa Šerifom se svašta može "otvoriti", nova stranica istorije... :!:

SAD TREBA PODRŠKA SVIH...
SAD TREBA STISNUTI PETLJU...
SAD TREBA NAPUNITI STADION
:!: :!: :!:

Manimo se razmišljanja "šta je bilo", treba gledati "šta će biti" i pomoći svom klubu u ostvarenju ZAJEDNIČKOG CILJA...
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Boske + 1
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

1) Fudbal je igra u kojoj autsajder ima više šanse za pobedu, a o remiju da ne govorim, od autsajdera u bilo kom drugom sportu.

2) Ostali smo bez najboljeg napadača i igrača koji je bio za klasu (ili bar pola klase) bolji od svih ostalih u ekipi (a verovatno i u ligi). Abua. Još su ga "gospoda" iz uprave ispljuvala i k'o da je poslednje go**o (onaj intervju sa Kežmanom i prešjednikom v.2.0). To sve može narušiti igru i puno jačih ekipa od Voše.

Idemo dalje. Dok se trude i igraju, imaju moju 100% podršku. Gde piše da moramo biti prvi? U Toletovoj ligi pogotovo, ovde bi i Barsa bila treća. :)
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

Ja bih im dao još bar jednu-dve utakmice fore dok ne počnemo da izvodimo zaključke. Realno, nismo mi ekipa od koje je za očekivati da 4 dana pre plejofa za LE bude mislima i srcem na Vračaru. Vremenom, uz praksu, možda postanemo.

Pritom, TSL svakako nije pouzdan indikator stanja u ekipi. Dokaz A:
90 Slobodan Lalić ima problema sa grcevima.
Prema tome, dok me ne uvere u suprotno, očekujem 3:1 u četvrtak. Naravno, Šerifu kurtoazno ostavljam ulogu favorita, želim im sportsku sreću i mir u svetu... :mrgreen:
borrissey

Post by borrissey »

Evo da i ja prozborim koju. Ljudi, ovde kod nas od sjaja do očaja je tanka granica. Mnogi od vas su već likovali nad sigurnom pobedom juče, licitirali koliko golova ćemo metnuti, već mislili o četvrtku itd. Ne bih nikome da popujem, ali suviše se i mi lako palimo. Nije to problem, već je problem što nakon ovako brzog prizemljenja ima jako mnogo loše energije ovde na forumu. Forumaši dragi, odigrali smo dva X-a na početku, u prošlom kolu nas nije išlo jednosdtavno, ovde smo malo podbacili. So fucking what? Nećemo valjda sada već posle dva kiksa da prozivamo mame igračima i treneru, upiremo prstom u pogrešnu taktiku i ko je sad taj Nikolić uopšte i kakav je on trener... Dajte, nemojte odmah taj novosadski hate, glava gore i 110% podrške igračima... Jedino ozbiljno sranje je ta jajarska podrška tom nazovi protestu protiv Toleta. Da klub ima muda (kao što nema) pa da okupimo sve klubive i mi organizujemo protest protiv i jednih i drugih sa tog usranog topčiderskog brda i da tražimo fer tretman, a ne da jedni i drugi manipulišu svima kako im se digne *ita.
Владика
Administrator

Post by Владика »

borrissey wrote:EDajte, nemojte odmah taj novosadski hate, glava gore i 110% podrške igračima... Jedino ozbiljno sranje je ta jajarska podrška tom nazovi protestu protiv Toleta. Da klub ima muda (kao što nema) pa da okupimo sve klubive i mi organizujemo protest protiv i jednih i drugih sa tog usranog topčiderskog brda i da tražimo fer tretman, a ne da jedni i drugi manipulišu svima kako im se digne *ita.
+1
Ако су вести о тешкој финанскиској ситуацији у клубу тачне, онда је јасно да са Шерифом можда играмо и утакмицу која одређује будућност клуба. Верујем да тренер Николић није од оних који воли да покаже карте пред меч, руку на срце тако је успео да надигра и тренере Хонведа и Бурсе. Мене више брине што нам добар део прве поставе чине играчи који су везанми уговорном обавезом у трајњу од једне године. На шта ће да личи овај тим у јуну 2014. године?

А што се тиче протеста, могу само да кажем где су ти душебрижници били после финала купа 2011. године? Чекали су као хијене да нас казну па да нам преотимају играче? Ово није борба за спас српског фудбала већ борба који ће од близанаца моћи више да краде. То нема никакве везе са нама.

п.с. Да Ђурић није катастрофално погрешио сигурно би победели, то је фудбал....
the Gari

Post by the Gari »

Prvo lično... Ovo je bilo moje prvo gostovanje na koje sam išao biciklom posle nekoliko godina. Dosada sam imao stopostotan učinak, ali 'ajde, moralo se i to jednom prekinuti. I naravno, hvala F89 što su me "pokupili" u povratku.
:cheers:

Kao što je već neko napisao: ovo je Vojvodina. Ovo je početak na koji smo naviknuti višegodišnjim, da ne kađem višedecenijskim, mučenjem po svesrpskim livadama. I sve ovo što ide oko Voše je takođe apsolutno autentično i milion puta viđeno. Kod nas uvek jedan kiks u odbrani pravi distinkciju između najboljeg i najorganizovanijeg kluba u regionu, ćiribu-ćiriba kaznene ekspedicije i, s druge strane, grupe hohštaplera i džibera koji ne znaju šta je ofsajd. Je l' možemo malo da udahnemo vazduha ili izbrojimo do deset pre nego što počnemo sa "epohalnim proročanstvima" po internetu. Mi kao da smo do prekjuče navijali za Bajern ili Juventus, pa smo iznenađeni zbog rezultata 1:1 s nekom od beogradskih kriminalnih ekipa koje igraju na tuđem stadionu.

Što se tiče samog fudbala, mislim da nismo više ni zaslužili. Kako sam ih hvalio posle prvog kola i pored lošeg rezultata, ovoga puta to ne mogu da uradim zato što to nisu zaslužili. Skoro pa niko... U jednom trnutku njihov napadač je tako smešno zaobišao Trajkovića, da je ovaj izgubio ravnotežu i pao na zemlju, a onaj diletant od sudije je svirao faul u napadu (ne pravim nikakvu teoriju oko sudijskog navlačenja za bilo koga, jednostavno gari nema pojma). U moru kurioziteta koji Vojvodina nosi sa sobom ide i taj da je ulazak Škuletića uneo živost u našu igru, kao i da smo primili gol u trenucima kada smo najbolje igrali (negde od 60. do 80. minuta).
Milan wrote:Pozdravite mamu vašu zbog solidarisanja sa ciganima oko tih 5 minuta zakašnjenja!!!
:!:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Svi ćemo sada, radi nekog alibija" upreti prst u Đurića.Međutim, nije samo Đurić pogrešio na Vračaru.Đurićeva greška je okom najvidljivija.Pogrešila je i kompletna naša odbrana (osim zaista tada nemoćnog Delača) i još dosta njih pride.
Nisam pristalica ni tkzv hejtovanja, ali nisam ni olakog opraštanja grešaka, jer sa: ,, dobro, nema veze, biće bolje, idemo dalje" i sl, nikad nećemo ostvariti veliki uspeh.Jednostavno, to je nemogućeZato veliki klubovi brzo razrešavaju takve situacije, a mi hoćemo uspeh sa amaterskim, tj blagonaklonim (gotovo familijarnim) odnosom u profesionalnom poslu.
Ova 2 poslednja rezultata su jako loša pozivnica za meč protiv Moldavaca (i biće sigurno 2 hiljade ljudi manje na tribinama, nego da smo ih dobili), a da ne pričamo sada o značaju tog dvomeča za budućnost Kluba.
Uz sve probleme koje sada Klub ima, ove dve utakmice su se morale dobiti.Na mišiće - na mišiće, kako god znamo.Ko to nije shvatio i nije bio spreman da to učini, ne može biti amnestiran kritike.
Nadam se da ćemo u četvrtak biti na potrebnom nivou za utakmicu sezone, pa možda i budućnosti ovog našeg Kluba?Samo da se onda ne kaže:,, igrači sagoreli u želji, ubila ih trema, nismo imali sreće , nije nas hteo gol" i sl.Posle ova 2 remija, nema više izgovora: ili jesu tim za veća dela ili nisu. Jasno k'o dan.
Puno sreće (trebaće nam) u četvrtak i u onaj sledeći.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
borrissey

Post by borrissey »

Naravno, Turija, sve se slažem, ne treba olako prelaziti preko grešaka, ali postoji velika razlika između: 1) ostrašćenog navijačkog hejta i 2) pažljive analize i ukazivanja na grešku. Siguran sam da će Nikolić ovo pod 2) znati da uradi oči u oči sa svakim igračem. A ovo pod 1) može samo da s*ebe atmosferu i da ubaci seme razdora među igrače... Zato podrška 110%!
Junior

Post by Junior »

Izjava Nikolića posle utakmice.
http://www.sportnetwork.rs/play/58396/n ... ost-igraca" onclick="window.open(this.href);return false;
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Junior wrote:Izjava Nikolića posle utakmice.
http://www.sportnetwork.rs/play/58396/n ... ost-igraca" onclick="window.open(this.href);return false;
Konacno da jedan nas trener ne trazi alibi posle blede partije i iskreno kaze sta misli. Svaka mu na mestu !
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Box

Post by Box »

Pogledao snimak i shvatio da sve vise pokusavamo sutem sa distance,sto mi se dopada. Imamo Vranjesa,Alivodica,Radoju, Poletanovica,Tumbu i Vukcevica koji umeju da opletu po lopti , samo treba da nasteluju sprave malo ozbiljnije.
Dalje... Stefan Denkovic treba da udje sto pre u kombinaciju za ove bunkerase, vec sam rekao da je dosta prodoran i da ima odlicnu tehniku, jedina mana mu je visina (na transfermarktu pise 184, ali meni je delovao dosta nizi uzivo).

Dosta se prica o timu za godinu dana.Delac,Vukcevic i Kaludjerovic (prva dvojica su stvarno dobri fudbaleri) odlaze ali tu su Mijat,Sergej,Ilic,Ivanic,Kordic vise bi voleo njih da gledam i da se nerviram nego neke "njihove" povratnike...
Chana

Post by Chana »

Junior wrote:Izjava Nikolića posle utakmice.
I kada je razočaran, bira reči i ima meru...
Nisam džabe napisao u nekom postu, kako mi je najbitnije što je ovaj čovek - gospodin :!:

P. S. Juniore, avatar Ti je majstorski :mrgreen:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Locked