Lista zelja igraca od strane navijaca...

Locked
Dejan

Post by Dejan »

Ovako postovani Nislijo...

Vladan Pejcic je rodjen 79 godine u Nisu i nije napadac vec je ofanzivni vezni!Karijeru je poceo u Zeleznicaru(N) da bi zatim par sezona proveo u Zvezdari pa zatim u Rudaru iz Aleksinca pa u Zitorodju pa jednu sezonu u Obilicu mada mislim da nije imao nijedan zvanicni nastup u toj sezoni(nisam u potpunosti siguran)I na kraju dolazi u OFK.Nis ni u jednom klubu se nije nesto narocito isticao golovima pored toga veoma je los u defanzivnim zadacima takodje veoma lose igra glavom...Sobzirom na godine koje ima nije bas neki potencijal i igraca na kome treba da se zasniva buducnost nase Vose(mada svako ima pravo na svoje misljenje!)

Aleksandar Trajkovic je rodjen 81 godine u Zitorodju dosada je promenio zaista veliki broj klubova Zitorodje Obilic,Radnicki(N),Mladi Radnik,Timok i na kraju OFK.Nis samo sto je po par puta isao i vracao se skoro iz svakog kluba,sa obzirom da Vosa ima dobre igrace po toj levoj strani i da je Trajkovic za mene samo prosecan igrac zato i nisam ga napisao...

Aleksandar jovanovic je igrac po desnom boku vise defanzivno 84 je godiste i dobar je igrac!

Jovic je mlad i perspektivan igrac!

Sto se tice Radnickog zaista mi je drago sto je pred njim izgleda svetla buducnost :!:Jedino povratkom velikih fudbalskih gradova u 1 ligu moze da se spase trenutno ova nasa jadna liga...Koliko cujem i Napredak ulazi u 1 ligu(nisam siguran postenim put ili ne)ali bar nece biti toliko bg klubova...Sto se tice Argentinaca nemojte se previse nadati i u Vosi su bili dvojca na probi pa nista ako 1 od njih bude igrao u prvoj postavi bice dobro...
Guest

Post by Guest »

Dejan wrote:Ovako postovani Nislijo...

Vladan Pejcic je rodjen 79 godine u Nisu i nije napadac vec je ofanzivni vezni!Karijeru je poceo u Zeleznicaru(N) da bi zatim par sezona proveo u Zvezdari pa zatim u Rudaru iz Aleksinca pa u Zitorodju pa jednu sezonu u Obilicu mada mislim da nije imao nijedan zvanicni nastup u toj sezoni(nisam u potpunosti siguran)I na kraju dolazi u OFK.Nis ni u jednom klubu se nije nesto narocito isticao golovima pored toga veoma je los u defanzivnim zadacima takodje veoma lose igra glavom...Sobzirom na godine koje ima nije bas neki potencijal i igraca na kome treba da se zasniva buducnost nase Vose(mada svako ima pravo na svoje misljenje!)

Aleksandar Trajkovic je rodjen 81 godine u Zitorodju dosada je promenio zaista veliki broj klubova Zitorodje Obilic,Radnicki(N),Mladi Radnik,Timok i na kraju OFK.Nis samo sto je po par puta isao i vracao se skoro iz svakog kluba,sa obzirom da Vosa ima dobre igrace po toj levoj strani i da je Trajkovic za mene samo prosecan igrac zato i nisam ga napisao...

Aleksandar jovanovic je igrac po desnom boku vise defanzivno 84 je godiste i dobar je igrac!

Jovic je mlad i perspektivan igrac!

Sto se tice Radnickog zaista mi je drago sto je pred njim izgleda svetla buducnost :!:Jedino povratkom velikih fudbalskih gradova u 1 ligu moze da se spase trenutno ova nasa jadna liga...Koliko cujem i Napredak ulazi u 1 ligu(nisam siguran postenim put ili ne)ali bar nece biti toliko bg klubova...Sto se tice Argentinaca nemojte se previse nadati i u Vosi su bili dvojca na probi pa nista ako 1 od njih bude igrao u prvoj postavi bice dobro...
da Pejcic je 79,moja greska, ne znam kako mi se omaklo... i jeste ofanzivni vezni,ali to mu dodje isto,poluspic,spic...ODLICNO je odigrao prolece!!! a ti bi to morao da znas kad vec pratis igrace. zabio je 7,8 golova u zadnjih 10 kola 2 lige...mozda vise,mozda manje, ne znam,ali gledam Ofk Nis zadnjih par godina redovno,a Pejcic je odlican u ofanzivi...ko ga je gledao bar 3 puta zna o cemu pricam...jeste da je u defanzivi slabiji,to sam i ja primetio,ali MOZE da je igra kad HOCE i ZELI! to je povezano sa velicinom kluba u kojem igra! par utakmica je bas bio na nivou! prelistaj malo zurnale od aprila pa nadalje,mada ja dajem informacije iz prve ruke posto sam fudbalski potkovan,znam o cemu pricam...Trajkovic je odlican stoper,bez daljnjeg..on je pojam za vazeg Lazarevica npr.

Jovic je teska rupa...gledao sam sve tekmi Radnickog,momak nema veze...nema pas,nema viziju..SLAAAAAB!!!!

Vlada Djordjevic iz Radnickog,stoper veeelikih mogucnosti,fizicke predispozicije sjjjaaajne,ne znam koje je god.82,83...brz,sjajno iznosi loptu,ne znam dal znas ko je on

a to za Argentince,svejedno..u Radnicki dolaze 10ak afirmisanih igraca iz zemlje i inostranstva...pitanje je dana...predsednik skupstine je Nemac,glavni finansijer..treba se pojacati posto postoji mogucnost da sledece godine ulazi iz 2ge lige samo 1 direktno dok ce 2 i 3 igrati baraz sa 9to i 10to plasiranim iz I lige, a 6 ce direktno ispasti.iz I lige....smanjuje se I liga na 12 klubova..to je samo jedan od predloga...zato i Vosa nek ojaca,sa ovakvim timom ima da seta po ivici ambisa...

a da ,igra glavom Pejcica..pitaj Isailovica ,golmana Rada kako igra,on najbolje zna..uostalom,sta pa zna Vukelja,jel zna da igra glavom...on nije 1.87 ili 1.90 pa da ocekujes od njega igru glavom..on je paker,strelac,,igrac sa pefinjenom tehnikom

pozdrav
Dejan

Post by Dejan »

Jbg imam tek 17 godina idem u skolu i na treninge ,a posto sam iz Kikinde tesko da cu stici do Nisa :D

Informacije o igracima nabavljam sa hiljadu strana i uglavnom su sve manje vise tacne...

Vladimir Djordjevic je 82 godiste karijeru celu je proveo u Radnickom(N)cinimi se da je jednu sezonu bio na pozajmici u Zeleznicaru(N) veoma je brz igrac prodoran ima drbling dobra dodavanja,ali je mnogo korisniji na poziciji zadnjeg veznog posto je na toj poziciji mnogo produktivniji...

Nislijo hteo bih da te pitam da li je ove sezone Nemanja Milisavljevic igrao u prvoj postavi on je 84 godiste igra na poziciji ofanzivnog veznog rec je o igracu fantasticnih predispozicija veliki talenat...Bio je nesto kratko u Radu pa se vratio u Nis ponovo ako se nevaram!?Da li su igrala braca Milenkovic?
Unapred Hvala!
Guest

Post by Guest »

Dejan wrote:Jbg imam tek 17 godina idem u skolu i na treninge ,a posto sam iz Kikinde tesko da cu stici do Nisa :D

Informacije o igracima nabavljam sa hiljadu strana i uglavnom su sve manje vise tacne...

Vladimir Djordjevic je 82 godiste karijeru celu je proveo u Radnickom(N)cinimi se da je jednu sezonu bio na pozajmici u Zeleznicaru(N) veoma je brz igrac prodoran ima drbling dobra dodavanja,ali je mnogo korisniji na poziciji zadnjeg veznog posto je na toj poziciji mnogo produktivniji...

Nislijo hteo bih da te pitam da li je ove sezone Nemanja Milisavljevic igrao u prvoj postavi on je 84 godiste igra na poziciji ofanzivnog veznog rec je o igracu fantasticnih predispozicija veliki talenat...Bio je nesto kratko u Radu pa se vratio u Nis ponovo ako se nevaram!?Da li su igrala braca Milenkovic?
Unapred Hvala!
da Vada Djordjevic je bas brz,ima visinu ,oko 1.87 mozda vise ne znam,ali je strasnoooo brz.sjajan u duel igri,uklizava..Jovin ga je ovog proleca menjao(milim na poziciju u timu),cas stoper,cas zadnji vezni..sve u svemu,izuzetno zahvalan igrac..nikad nece da razocara sto se tice borbenosti..i mlad je...ja vec neko vreme apelujem na Zvezdine skaute(sta to bese :?: ) da ga uzmu,bice kasno posle...ne znaju sta propustaju..bolji je i od Dudica i Bisevca...

da,Nemanja,u sezoni 2003/04 je igrao za Radnicki prvi deo prvenstva,posle je otisao u Rad gde se nije naigrao,ovu sezonu je odigrao u Radnickom.standardno! narocito na prolece!i da, veeeeeeliki je talena, MNOGOOO podseca na Vukcevica,odlicna tehnika,dribling..nabije malo glavu kad krene u prodor,brz...za njega bi moralo biri mesta u repki do 21 god.i Pedja Stamenkovic ,desni spoljni je straaaasno brz,77god.valjda,ne znam,ali ima u Nisu dosta dobrog stofa

a neverujem da imas 17 godina,a da imas tolike podatke...ja sam inace student 4 godine ekonomije,ali imam dosta prijatelja u fudbalu i medju sudijama,a i sam sam sudija

pozdrav
Nislija

Post by Nislija »

a braca Milenkovic(ne rodjena,vec od strica valda) su veoma dobri!

Vlada je igrao jesenas,doobro,dosta je porastao,ojacao,odlican izvodjac slobodnih udaraca,secam ga se jos pre 5 godina kad je debitovao kod Colakovica..punoo je napredovao...prolece je proveo u Vorksli iz Poltave u Ukrajni,I liga.ne znam dal je samo bio pozamljen.

a Ivan je veznjak,igrao na dvojnu za Car Konstantin,veoma dobar,mlad,puuuno trci,i on je dosta napredovao u zadnjih 2 godine

ima Radnicki i jednog brazilca,Zeirona,jako interesantan igrac...prosao je period aklimatizacije,ocekujem od njega jos bolje igre,ako ostane...skolovan je ,ali moze jos bolje...lako se moze deseti da se za 6 meseci ili godinu za njega otimaju veciti...kao Odita,npr
Dejan

Post by Dejan »

Evo jos nekih zanimljivih igraca :D

Stanimir Miloskovic 83 godiste rodjen u Kragujevcugra na poziciji napadaca zanimljiv igrac vise koristi levu nogu bio je najbolji igrac Sumadije...Inace karijeru je poceo u Radnickom(K)

Luka Cancarevic 84 godiste potice iz fudbalske porodice igra na poziciji ofanzivnog veznog ima odlican dribling,pregled igre ume da da gol da asistira jako dobar igrac...Mnogo lepih reci sam cuo o njemu vredi ga proveriti!Inace celu karijeru je dosada proveo u maticnom klubu Slobodi iz Uzica!
nislija

Post by nislija »

a kakve informacije imas o Dejanu Miljkovicu iz Vozdovca i Milanu Urosevicu iz Ozrena Sokobanje? i o Goranu Ceni

btw,gde skupljas te info.? na netu? daj sajt da se i ja informisem
Turija

Post by Turija »

Dejane, čim počnem nositi šešir skidam ga odmah za podatke o igračima koje nam ovde iznosiš.Za sada, smatram, da mi fali još nešto malo godina do šešira, ali dug neću zaboraviti, a da ćeš ti, već dotle, postati menadžer koji će dovesti u Vošu šmekom selektovane igrače za novu Titulu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djumi

Post by Djumi »

Turija wrote:Dejane, čim počnem nositi šešir skidam ga odmah za podatke o igračima koje nam ovde iznosiš.Za sada, smatram, da mi fali još nešto malo godina do šešira, ali dug neću zaboraviti, a da ćeš ti, već dotle, postati menadžer koji će dovesti u Vošu šmekom selektovane igrače za novu Titulu.
Dejane treba da otvoris topic SKAUTING F.K.VOJVODINA :!:
Treba mi informacija o Ristanovicu iz Uzica
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Da nije mozda Vladimir Ristovic,a ne Ristanovic?
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Moguce i da je ristovic i igra u napadu(spic).
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

Ipak moj san je da postanem rukometas Vojvodine :D Mada sam veliki zaljubljenik u fudbal od malena(iako sada nemam preterano puno godina) :wink:

Sto se tice titule nadam se da ce nam je Djumi doneti :!:

Za Nisliju Dejan Miljkovic je poceo u Radnickom(N),zatim Zeleznicar(N),Vucje,Proleter,Mladost(A),Zeleznik i zatim se vraca u maticni klub u kojem je valjda i dalje...Moze da igra na poziciji ofanzivnog veznog,pa cak i napadaca,nije los igrac ali je 78 godiste...

Milan Urosevic napadac 81 godiste rodjen u Sokobanji igra celu karijeru moram da kazem za Amaterski klub,prosecan je igrac...(to je bar moje misljenje)

Sto se tice Gorana Ceni kako se vec zove za koji klub igra?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Da to je taj...
Ristović Vladimir 05.05.1983. rodjen u Ljubljani (SLO) 13 utakmica poceo, 4 ulazio,3 zuta kartona,1 crveni, 4 gola
Dejan

Post by Dejan »

Svaka cast za info Stara Gardo zaista je Ristovic rodjen u Ljubljani mada sam cuo da je odbranbeni igrac mora da sam nesto pogresio!?Ili je mozda karijeru poceo kao odbranbeni igrac ko ce ga znati...
Dejan

Post by Dejan »

Novak Celebic 84 godiste karijeru poceo u obilicu kasnije igra za Zitorodje pa za Mornar i na kraju za Zvizd iz Kuceva!Igra na sredini terena vise po desnoj strani izuzetno je brz prodoran ima dobre pasove i centarsuteve a zna cesto i golove da postize!
Locked