3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda 0:1

Ko pobeđuje u subotu?

Voša
51
84%
Niko
8
13%
zvezda
2
3%

Total votes: 61

budababa

Re: 3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda 0:1

Post by budababa »

Apropo tog ulaska na zapad i same organizacije utakmice... Organizator utakmice je FK Vojvodina, ako se desi neko sr***e na utakmici odgovornost uvek snosi organizator utakmice i kaznu plaća taj koji je organizovao događaj, a ne policija. Ako neko ima godišnju kartu, taj nema potrebu da dolazi 45 minuta ranije (ni u bioskop ne idem 45 minuta pre projekcije, pa neću ni na stadion svog kluba), jer je kupovinom te iste godišnje karte već na početku sezone kaparisao sebi mesto na stadionu i ima prioritet u odnosu na gledaoca koji kartu uzima samo za taj meč. Tako da opravdanje za to što ljudi sa plaćenim godišnjim kartama nisu mogli da uđu na svoju tribinu jednostavno ne postoji. Neko iz uprave je morao da bude u blizini i da reaguje, ali izgleda da su svi već namestili dupeta u loži i ćaskali sa svojim "sportskim prijateljima" iz Beograda. Generalno jako ružan odnos je do sada pokazao predsednik kluba prema najvernijim pristalicama FKV; najpre onaj intervju na forumu koji se "oteglio" na mesec dana (na kraju nije ni završen), pa kiks sa kupovinom godišnjih karata kada je ljude dočekala zaključana blagajna, i konačno i događaji od juče, a dotični se nije udostojio da se u bilo kojoj prilici oglasi i pruži bilo kakvo objašnjenje. Kapiram ja da čovek ne mora da polaže račune svojim konobarima na "Skiperu", ali biti na čelu FK Vojvodina jeste javna funkcija i mora biti spreman da se ponaša u skladu sa time. Ovako mi deluje da je jedina razlika između njega i menadžera-spasitelja Pavlovića to što aktuelni predsednik nije ćelav, a možda bi malo više transparentnosti i odgovornosti sa njegove strane pomoglo da se ta slika promeni.

Sama utakmica teški krš, nas je dovoljno odgledati prvih 15 minuta pa da sa 90%-tnom tačnošću predvidiš kako će se sve završiti. Previše smo uplašeni bili, igraš derbi prvenstva, prelazni rok još uvek traje, dolazi sila menadžera da gleda te momke a oni otvore utakmicu kao da imaju po bukagiju na svakoj nozi. A cigani zreli za punjažu, garantujem da smo i sa ovim obdaništem za klasu iznad njih. Ostalo su manje-više svi rekli, nejasno je kakva je uloga Makarića, Živković mora nazad na desnog beka, a Puška u vezu, dok za Lazu stvarno ne znam više šta da mislim, čovek i od one najjednostavnije situacije napravi diferencijalnu jednačinu trećeg reda. Ako se ne dovede jedan ozbiljan napadač do kraja prelaznog roka (imamo još nedelju dana), pripremimo se svi za jedno solidno šmirglanje iovako tankih živaca do kraja polusezone.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
milancl

Post by milancl »

99,99% ovog foruma i 99,99% ljudi na tribinama zna da treba da igra Živković desno, a Puška umesto Makarića, ali džaba kad ne zna onaj koji odlučuje. Čak počinjem da se pitam ko uopšte odlučuje ko treba da igra... A Makarić će poslužiti u rečniku kao neko pogubljen, pao s Marsa, neko ko ne zna gde se nalazi. Čak mi žao dečka.

O ovom sa sezonskim kartama i ulazu cigana na zapad ste sve rekli. Umesto da ova nova uprava na neki način posluša nas i naše predloge i pokaže slaninarski stav i prema ganima i prema pi*koustom i prema Toletu i Terziću i svoj ostali gamadi, oni pišaju po nama, po nama najvernijima, nemam reči...

Što se tiče tekme, izgubili smo od ekipe u kojoj "najbolji igrač lige" (koji inače prelazi u osmanlijsku drugu ligu) ima radijus kretanja od 4m. Od ekipe koja ima turčina na levom spoljnom i od ekipe koja se brani sa 10 igrača i nije ništa pokazala, ama baš ništa. A mi smo se u prvih 20 minuta USRALI i to je to. Nedorečeni u završnici, čak mislim da je njima više odgovarao klizav teren. Možemo mi pisati kako su Ćomi i Mijat krhki i slabi u duelu, ali oni su za njih fudbalski vanzemaljci, samo džaba kad ne možemo to da iskoristimo.

G-dine Šćepanoviću, zahvalite se plavcima koji pustiše one debile što nam pretukoše redara. Pa tu se čoveče odmah prazni ceo istok i ćao zdravo. I još nešto g-dine Šćepanoviću, hvala vam što nam omogućavate da POKISNEMO U WC-u na našem stadionu. Eto vam izgovora za sledeći transfer. Prodajte Babića i Mijata da pokrpimo rupe u wc-u :frown:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
salefkv

Post by salefkv »

milancl wrote:99,99% ovog foruma i 99,99% ljudi na tribinama zna da treba da igra Živković desno, a Puška umesto Makarića, ali džaba kad ne zna onaj koji odlučuje. Čak počinjem da se pitam ko uopšte odlučuje ko treba da igra...
Menadzer Zivkovica je koliko sam nacuo Pavlovic... Sad ne znam da li to ima ikakve veze ...
playmaker

Post by playmaker »

Uprava + Strucno-nestrucni stab. To je to, cak igrace ne bih ni krivio, oni su takvi kakvi jesu i to svi znamo, neki limitirani neki mladi, neiskusni a talentovani...
Imamo cela tri derbija u ligi, trougao mi i braca bliznaci i Mazic ne sudi juce? Pa koju onda utakmicu treba da sudi najbolji sudija ove zemlje ako ne derbi utakmice kojih ima cele 3 u polusezoni????
Cigani klasika, kao sto im i ime kaze, ne bi tu nista dodao. Izmene u pravo vreme, mozda je mislio da mi imamo rezultat?
Sto puta sam ponovio, ne interesuje me rezultat dok ima logike sta radite u klubu i na terenu, ovo je sport i ne moze uvek da se pobedi, ali samo dok ima logike!!!
Ovo sve je toliko nelogicno da to nije normalno! Shvatam ja da je Dzimi mozda jedini koji hoce da radi za dzabe ali ljudi moji ono je sramota!

Pustite Kosanovica da vodi tim! Ako nema licencu nadjite nekog pajaca da stoji tu, moze i Dzimi pokazao se kao sposoban za to samo nemojte nas vredjati vise sa onakvim vodjenjem tima!!!

p.s. Ona sramota sa guzvom na zapadu je prica za sebe...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Za zalaganje nemam šta da dodam i oduzmem. Bili smo bolji u 70 od 90 minuta utakmice, ali su nas pobedili na bezobrazluk i na suptilna navlačenja sudije. Penal nad Babićem bio ko kuća, ja sam sa severa(na koji sam ušao sa kartom za zapad, jer me nisu pustili na isti) gledao u duel... Ako to nije penal, ne znam šta jeste. Ali ni taj penal nije opravdanje za poraz. Marić ponovo katastrofalan, Makarić nažalost ponovo razlog zbog kojeg smo startovali sa igračem manje.
ФИРМА 1989 wrote:Par cinjenica koje se ticu jucerasnjeg problema sa ulaskom na zapadnu tribinu.
-940 je karata kupljeno na utakmici sa OFK Beogradom(ukljucujuci i istok i zapad), to je nasa trenutna realnost, da su ljudi imali priliku da kupe kartu za 300 dinara i da gledaju 2 utakmice, ali je prodato samo toliko karata.
-nesto manje od 300 karata za zapad nije prodano uopste, jer je toliki broj ostao da eventualno zameni svoju ulaznicu od utakmice sa OFK Beogradom, plus (nije ni stampan) broj sezonskih karata.
-nije odstampana ni jedna ulaznica vise nego sto ima stolica, umanjeno za ove dve cifre od gore
-u 8 i 20 policija zatvara ulaze zbog bezbednosti, iako na bokovima tribine i dalje ima mesta, ali tamo nema krova.

Voleo bih da neko napise nesto vise o tome da se sa kartama za istok ulazilo na zapad.
Evo dve situacije sa blagajne:

1. Dve kreature kupuju karte za zapad(jedno 10 komada), a naša prodavačica ih ladne vode pita:"Bliže blagajni?". Da li je neko toj devojci rekao gde se smeštaju navijači :shit: ? Ako je bliže jugu, lepo im kažeš: "Pa onda možete da dobijete jedino za istok karte." I tačka.

2. Dajem svoju kartu, kupljenu za istok protiv OFKe i riba me mrtva ladna pita:"Za istok?" Da li je toj mladoj djevi bilo ko rekao BILO ŠTA???
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ajde da dodam da zapad nije bio skroz popunjen. Ne mozete racunati samo natkriveni deo, posto je deo do severa, celo jedan onaj kvadrat,d a ne kazem sektor bio prazan jer nije imao nadstresnicu. Takodje ka jugu su prvi redovi pojedini bili prazni. To sto se masa nabila od kise je drugo. Ovo za propusnice necu komentarisati.
I jos jedan detalj, neko sa severa je Bobi Novakovicu uzeo zvezdin dres, koji je zamenio ja mislim sa Kovacevicem, sa kojim je igrao i u Spartaku.

Elem, krajnje je vreme da se okrenemo Jagodini, jer to smo trebali uraditi jos u subotu uvece, nemamo luskuz da ovoj tekmi pristupimo sa stavom lako cemo.
ФИРМА 1989

Post by ФИРМА 1989 »

Slažem sa svime uglavnom. Krov ne pokriva celu zapadnu tribinu i ljudi nisu isli na taj deo zbog kise. Ako se na to doda ulaz na zapad sa kartama za istok, jasno je kako je došlo do problema. Policija je naredila zatvaranje ulaza i niko nije mogao da uđe(sezonske, kupljene karte, ulaznice u galeriju..). Jedan deo ljudi je sproveden kroz pres salu, drugi je pusten na jug.
Propust je bio i nadam se je ovo zadnji put da se tako nesto desilo.
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
Forza Voša

Post by Forza Voša »

ФИРМА 1989 wrote:Slažem sa svime uglavnom. Krov ne pokriva celu zapadnu tribinu i ljudi nisu isli na taj deo zbog kise. Ako se na to doda ulaz na zapad sa kartama za istok, jasno je kako je došlo do problema. Policija je naredila zatvaranje ulaza i niko nije mogao da uđe(sezonske, kupljene karte, ulaznice u galeriju..). Jedan deo ljudi je sproveden kroz pres salu, drugi je pusten na jug.
Ja razumem tvoj post, ali uprava je kriva za sve sto se desilo.
1. Zasto na zvanicnom sajtu nije stojalo obavestenje u kom se navodi da je za vlasnike sezonskih ulaznica za istok namenjen ulaz taj i taj i da svi sa tim sezonskim mogu tu uci.
2. Kad vec kao obrazlozenje navodis zatvaranje kapija u 8 i 20 zbog bezbednosti, kako to da ja udjem na sever u 8 i 40 i da na istok cigansture ulaze jos 20 minuta posle toga. Te dve tribine predstavljaju vecu opasnost po bezbednost zapadna.

Jos nesto, zasto niko nije povukao decu koja bacaju lopte kod istocne tribine nakon onih ispada. Da li treba nesto da se desi. TO SU NASA DECA. Ako utakmica bez njih nemoze da se odigra ili nek isprazne tribinu sa stokom ili nek se neigra. Ako vec nebrinete o nama navijacima (u potrebnoj meri) bio bi red da na tu decu obratite paznju.

Ovaj post neshvataj licno kao "napad" na tebe ili upravu, ovo je samo moje misljenje.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Milan

Post by Milan »

ФИРМА 1989 wrote:Slažem sa svime uglavnom. Krov ne pokriva celu zapadnu tribinu i ljudi nisu isli na taj deo zbog kise. Ako se na to doda ulaz na zapad sa kartama za istok, jasno je kako je došlo do problema. Policija je naredila zatvaranje ulaza i niko nije mogao da uđe(sezonske, kupljene karte, ulaznice u galeriju..). Jedan deo ljudi je sproveden kroz pres salu, drugi je pusten na jug.

Postujem ovakav odgovor! Veci problem od samog problema moze biti negiranje stvarnosti i neprihvatanje odgovornosti. Ne treba gubiti energiju u trazenju izgovora, vec u traganju za poboljsanjem situacije u klubu, koja u ovom trenutku, da budemo iskreni, deluje i vise nego haoticno. Bar sa nase tacke gledista...
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Evo i zvanicnog javnog izvinjenja:

http://www.fkvojvodina.rs/2014/08/izvin ... -propusta/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bas me zanima ko je odgovoran... nadam se da ce i to javno reci, kada se sazna.
UNIT8

Post by UNIT8 »

Postojala je sema grupnih ulazaka na zapad cak i kad je utakmica pocela ali preko lokalnih hohstaplera koji su u semi sa pandurima ili mozda i nekog sa ulaza uvodili ljude po ceni karte... Pored toga panduri su uvodili masu kao kod kuce...
Ja licno malo batina nisam dobio kad sam hteo da udjem sa kartom za zapad,zamisli na taj isti zapad...
ФИРМА 1989

Post by ФИРМА 1989 »

@Forza Voša

1. Propusti su svi uočeni(pa i taj što spominješ) i ono što je do Kluba se sigurno neće više ponoviti, niko nema stav da je bezgrešan i da zna sve.
2. kao i "Još nešto...", Sever i istok nisu bili popunjeni, a policija je po nalogu Bg Žandarmerije izdala nalog da se ulaz na zapad zatvori, jer je njihova procena bila da je zapad već pun. Postoje fotografije koje pokazuju da su delovi zapadne tribine bez krova prazni. Neke stvari ne mogu ni u javnost tako lako, pogotovo ako se tiču državnih intitucija, pa ostavljam tebi da sam pretpostaviš kako neko razmišlja, ko ne doživljava naš klub kao ti i ja i kako on gleda na pomenutu situaciju.
Ne shvatam lično tvoje, niti bilo čije mišljenje, ali shvatam lično svaki propust koji se tiče našeg kluba i daću sve od sebe da se ovakve i bilo kakve druge stvari ponavljaju. Samo toliko mogu obećati.
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
Forza Voša

Post by Forza Voša »

ФИРМА 1989 wrote:@Forza Voša

1. Propusti su svi uočeni(pa i taj što spominješ) i ono što je do Kluba se sigurno neće više ponoviti, niko nema stav da je bezgrešan i da zna sve.
2. kao i "Još nešto...", Sever i istok nisu bili popunjeni, a policija je po nalogu Bg Žandarmerije izdala nalog da se ulaz na zapad zatvori, jer je njihova procena bila da je zapad već pun. Postoje fotografije koje pokazuju da su delovi zapadne tribine bez krova prazni. Neke stvari ne mogu ni u javnost tako lako, pogotovo ako se tiču državnih intitucija, pa ostavljam tebi da sam pretpostaviš kako neko razmišlja, ko ne doživljava naš klub kao ti i ja i kako on gleda na pomenutu situaciju.
Ne shvatam lično tvoje, niti bilo čije mišljenje, ali shvatam lično svaki propust koji se tiče našeg kluba i daću sve od sebe da se ovakve i bilo kakve druge stvari ponavljaju. Samo toliko mogu obećati.
Jasno je meni bilo i pre ovog posta da se nemimoilazimo mi koji ovde pisemo i vi koji radite za FK Vojvodinu, ali isto tako mislim da su se deca morala povuci zbog njihove bezbednosti.

Hvala na odgovoru.
„Hasta la Victoria Siempre!“
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Minja wrote:Nadležne službe FK „Vojvodina“ će analizirati događaje od subote i preduzeti sve mere kako se ovakvi slučajevi više ne bi ponovili.

:greenbutt:

Dogodine ce biti potpuno identicna situacija.
Neće!
Biće - JOŠ GORA!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
milancl

Post by milancl »

Pisao sam o ovom letos, kad smo igrali zadnje kolo sa njima 3:3. Mislio sam da je to do stare uprave, ali ništa se promenilo nije. Momak iz mog sela (lično ga jako dobro poznajem) se dogovori sa kolegom policajcem, sa kojim ide redovno na ciganske tekme da ga pusti na zapad. Jer ovaj svake, ali svake godine bude na jednom od ulaza na zapad kad gostuju kod nas. Samo mu javi na kom je sektoru i ulaznica mu ne treba. Jedina razlika je što su ovaj put ušla dvojica na tu foru. Ko me poznaje zna da ovakve stvari ne bih izmišljao i lupao napamet.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Locked