20. kolo: partizan-Vojvodina 0:2

Casual 1989

Re: 20. kolo: partizan-Vojvodina 0:2

Post by Casual 1989 »

Nikola wrote:
Vavan I Kekin Miki imaju veliki uticaj na klub I dosta igraca, ali najveci problem je podrska Meriju :)
Matadore ti li si? Da je ovo normalan forum ti bi sad trebao da dokazes svoje tvrdnje u suprotnom bi bio banovan, ali posto admini ne rade svoj posao ti ces nastaviti da siris zlu krv i izmisljas !
Nikola

Post by Nikola »

Casual 1989 wrote:
Nikola wrote:
Vavan I Kekin Miki imaju veliki uticaj na klub I dosta igraca, ali najveci problem je podrska Meriju :)
Matadore ti li si? Da je ovo normalan forum ti bi sad trebao da dokazes svoje tvrdnje u suprotnom bi bio banovan, ali posto admini ne rade svoj posao ti ces nastaviti da siris zlu krv i izmisljas !
Zbog direktnog obracanja meni, zbog napada da sam druga osoba, zbog vredjanja foruma I administrator, zbog toga sto si kao novoregistrovani poceo da pises u cilju necijih interesa odavno bi trebao da dobijes taj pominjani ban! Ovo je nezvanicni forum I svi moraju imati slobodu iznosenja misljenja, bilo da se nekom svidjaju ili ne dok ne krse pravila foruma!

Prvopomenuti je clan skupstine tako da je clan kluba u kom prvodi dosta vremena I ide na zvanicne pripreme kluba, zato ga pominjem imenom. Postoji I tekst u novinama da je kao predstavnik kluba igrao mali fudbal protiv zvezde. Nema zvanicno svog igraca I menadzersku licencu, ali ima uticaj na klub moje misljenje. Drugopomenuti je takva zverka da niko ne sme da napise puno ime I prezime, doveo je Ozegovica I Rosica, a ima jos neke igrace.

Ja dokazao svoje tvrdnje I dugujes mi izvinjenje uz molbu za admine da te samo zbog ovog obracanja meni ne banuju, meni ne smeta. Prijatan dan!

P.S. Zanimljiv je pogled na godinu mog registrovanja I tvog na forumu I na nacin na koji komuniciras sa ostalim clanovima foruma.
Last edited by Nikola on Sun Dec 06, 2015 4:23 pm, edited 1 time in total.
ПУШТАМ КИШУ!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Voja wrote: Moram ovako javno da iznesem sto mozda mnogi nece odobriti,ali zelim pohvaliti pripadnost Sase Ilica svom klubu.Voleo bih da i mi u klubu imamo igraca takvog kalibra.
Nemamo takvog igrača, ali imamo trenera. Radovanje posle golova i prepucavanje sa grobljem, i takva strast...ehh...voleo bih jednom da dočekam nekog trenera koji naš klub doživljava ko on svoj. A i što se ponašanja tiče, i tu može da se nosi sa Ilićem :wink:
Io odio Belgrado
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Red Marquis wrote:
Voja wrote: Moram ovako javno da iznesem sto mozda mnogi nece odobriti,ali zelim pohvaliti pripadnost Sase Ilica svom klubu.Voleo bih da i mi u klubu imamo igraca takvog kalibra.
Nemamo takvog igrača, ali imamo trenera. Radovanje posle golova i prepucavanje sa grobljem, i takva strast...ehh...voleo bih jednom da dočekam nekog trenera koji naš klub doživljava ko on svoj. A i što se ponašanja tiče, i tu može da se nosi sa Ilićem :wink:
Nemamo, ali mogli bi da vratimo pojedince sa takvom ulogom vec u ovom prelaznom roku. Inace to je neophodno sadasnjoj Vojvodini, ali nisam siguran koliko i nasoj upravi i menadzerima. Vec u prolecnom delu bih voleo da vidim Stepanova, a u jurisu na LE i Kacara kome ugovor istice sledece godine u junu :mafia:
recni galeb

Post by recni galeb »

E ta stara dobra vremena kada se banovanjem dobijala jos veca brojka na forumu... :D
Sada se administracija malo stisla i prati trend sa stadiona, malo nas je al' smo mnogo bitni... :mrgreen:
A ono za Flasu stoji mada imam utisak da se on vise razesti protivu nas nego protiv drugog jajeta im, valjda je od nas doziveo vise frustracija u karijeri... :wink:
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ali ja sam cuo obe strane ovu od Matadora i ove iz kluba i ja mogu da formiram svoje misljenje a problem kod vas svih je taj sto znate samo ovo sto vam Matador napise ovde i verujete tome

i onda se pojavi neki lik na forumu tj Matador koji unosi zlu krv ovde medju nama a vi mu verujete. Ne kazem da je sve sjajno u FKV naravno da nije, ali gde jeste?

Matador je sirio zlu krv ovde i sve je preuvelicavao !

Trebale su nam promene, doslo je do promena, e sad cemo da vidimo kako ce se to pokazati, ali sigurno necu vec sad da ih pljujem.

Ali nije to poenta, vidim ja koja je tvoja svrha na forumu ali neces uspeti da uneses nemir medju navijace Vose koji su i ovako u kanalu zbog svega, samo si ti falio.

Koliko si naporan sa potenciranjem te price oko menadzera.

a nema Matadora da nam otvori oci, sta cemo sad ? :frown:

Pustite se teorija zavera i pocnite da idete na utakmice !

Citajuci ovaj forum i Matadorove polu informacije stvarno sam pomislio da nam Majami i Vavan vedre i oblace klub, juce na sastanku sam ipak ubedjen u suprotno.

Matador se ponasa kao sektas, bukvalno sektasi ljude dal je u pravu za neke stvari ili ne, ne ulazim sad u to.

Ajde matadore napisi, da jednom tvoje reci imaju tezinu.

Na svu nasu muku samo nam je falilo da Matador napravi jos jedan "profil" na ovom forumu

Au matadore ponavljas se konstantno sa tim japancima i majamijem, letom za letoniju itd. Ok sve al nemoj se ponavljati ides na k***c ljudima. Kad bude sastanak sa predsednikom idi pa postavljaj pitanja, sta palamudis ovde

Kao svima je pun k***c svegaa onda dodju i teraju upravu npr, ko si bre ti da teras upravu a kad je padala kisa nisi hteo na tekmu da odes?

Idemo "divlji zapad" ludilo, bas me zanima koliko vas je bilo sad protiv Vozdovca... Zna se gde su navijaci Vojvodine, svi na SEVER !

Slazem se sa tobom. Da se otvori nova tema pa npr neka svako iznese svoj razlog zasto ne ide na sever.
Smetao je Bata-nema ga vise, smetali vam sto trigeri vode navijanje-ne vode vise... Mozda vam sad smeta sto tribina nema krov ne znam stvarno.
:dance2: :dance2: :dance2:
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Nikola wrote:
Casual 1989 wrote:
Nikola wrote:
Zbog direktnog obracanja meni, zbog napada da sam druga osoba, zbog vredjanja foruma I administrator, zbog toga sto si kao novoregistrovani poceo da pises u cilju necijih interesa odavno bi trebao da dobijes taj pominjani ban! Ovo je nezvanicni forum I svi moraju imati slobodu iznosenja misljenja, bilo da se nekom svidjaju ili ne dok ne krse pravila foruma!

Prvopomenuti je clan skupstine tako da je clan kluba u kom prvodi dosta vremena I ide na zvanicne pripreme kluba, zato ga pominjem imenom. Postoji I tekst u novinama da je kao predstavnik kluba igrao mali fudbal protiv zvezde. Nema zvanicno svog igraca I menadzersku licencu, ali ima uticaj na klub moje misljenje. Drugopomenuti je takva zverka da niko ne sme da napise puno ime I prezime, doveo je Ozegovica I Rosica, a ima jos neke igrace.

Ja dokazao svoje tvrdnje I dugujes mi izvinjenje uz molbu za admine da te samo zbog ovog obracanja meni ne banuju, meni ne smeta. Prijatan dan!

P.S. Zanimljiv je pogled na godinu mog registrovanja I tvog na forumu I na nacin na koji komuniciras sa ostalim clanovima foruma.
Nisam te pitao ko su oni, nego da dokazes njihov uticaj na sastav ekipe?

I svi ste se uhvatili toga da sam skoro registrovan, kakve to veze ima, pratim ovaj forum dugo godina a od skoro sam odlucio da pisem na njemu, to ne znaci da manje volim Vosu od tebe a redovan sam na utakmicama to budi siguran.

Nemam za sta da se izvinim jer nisi odg na pitanje.
A mozemo popricati svakako, normalno prijateljski, evo sledece srede se ide u pazar ostavicu ti broj pa mi se javi bicemo u busu zajedno.

Jedno znam, od kad pratim ovaj forum a to je par godina, uvek je vladalo sivilo i nezadovoljstvo razmazenih forumasa, verovatno se kuci nista ne pitate pa se ovde busate u grudi kako ste registrovani odaaaavno.
Nikola

Post by Nikola »

Napisao sam da imaju mnogo uticaja na klub, a ne na satavljanje tima. Imas priliku ovde za komunikaciju I razmenu misljenja, za to inace I sluzi forum. Na utakmice vec duze vreme idem samo u sopstvenoj reziji, hvala za poziv u Pazar. I ti I ja zelimo Vosi sve najbolje, ali imamo drugacije informacije, drugacije misljenje I vise ili manje vremena provedenog u domu bolesnih.

Sto se tice sivila sve stvari su onakve kakve zelis da ih vidis. Evo ja sam se izborio za autoritet u kuci I rekao sam zeni da necu prati posudje kad nema tople vode.
ПУШТАМ КИШУ!
ernesto

Post by ernesto »

MARKO VUKCEVIC NEMA KVALITET ZA MLADOST IZ BACKOG PETROVCA A NE ZA VOSU!
Banujte me molim vas :beg:
ssnigd

Post by ssnigd »

Mozda cu zvucati kao budala, ali Vukcevic je juce dosta doprineo nasoj pobedi. Krenuli smo defanzivno, jer drugacije nismo mogli do boda, na kraju su nas usrala sva tri, a on je odlicno zatvarao stranu sa Lakicevicem nazad i takodje napred je ostavljao dosta prostora ulaskom u sredinu Mogliju. Stanisavljevic nema dobru defanzivu i tu bi bilo rupa na nasoj desnoj strani. Ovako njegovim ulaskom zadnjih 20-30minuta dobijamo na agresiji napred kada su protivnicki bekovi izmoreni i samim tim i golove i tri boda.
Sa druge strane Ozegovic jeste halav, ali juce je iznudio zuti za Bandalovskog pa je ovaj morao da bude oprezniji do kraja tekme. Takodje dobio je dobre batine, sacuvao dosta lopti, iznudio koliko faulova svojim postavljanjem. Koliko je svojim ponasanjem, iritirao grobarcice na terenu, koliko ih je kostao zivaca,... Sve to utice u ovakvim tekmama. E sada kada bi bar malo smirio svoju glavetinu u napadu i pogledao gore,...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Nikola wrote:Napisao sam da imaju mnogo uticaja na klub, a ne na satavljanje tima. Imas priliku ovde za komunikaciju I razmenu misljenja, za to inace I sluzi forum. Na utakmice vec duze vreme idem samo u sopstvenoj reziji, hvala za poziv u Pazar. I ti I ja zelimo Vosi sve najbolje, ali imamo drugacije informacije, drugacije misljenje I vise ili manje vremena provedenog u domu bolesnih.

Sto se tice sivila sve stvari su onakve kakve zelis da ih vidis. Evo ja sam se izborio za autoritet u kuci I rekao sam zeni da necu prati posudje kad nema tople vode.
Nisi time rekao nista, barem ja ne razumem sta znaci imaju mnogo uticaja na klub a pri tom ne mislis da sastavljaju tim, a niti imas dokaze za bilo sta.
Uglavnom mislim da smo smorili sve raspravom tako da sad zavrsavam.
Moje misljenje je da si ti matador, jer sve vreme ste podrzavali jedan drugog, a samo sam cekao kad ce "Nikola" da krene pricu o menadzerima al nisam morao dugo da cekam na to, kao i na tvoje "proverene informacije" a i jednom si kao matador pisao kako imas decu itd a sad to radis na slican nacin pominjuci svoju zenu, aludirajuci na to da si ti staaaaari navijac Vose i da si staaaaaari forumas. Al opusteno, necu ulaziti dalje sa tobom u raspravu, jer ce ti kad tad ovaj nik zavrsiti kao onaj prethodni.

EDIT: Opet si se odao, na drugoj temi si mi u svom jednom postu postavio 5,6 pitanja kao sto je i matador radio, tako da definitivno zavrsavam komunikaciju sa tobom. Kraj
Last edited by Casual 1989 on Sun Dec 06, 2015 8:03 pm, edited 1 time in total.
N13

Post by N13 »

ssnigd wrote:Mozda cu zvucati kao budala, ali Vukcevic je juce dosta doprineo nasoj pobedi. Krenuli smo defanzivno, jer drugacije nismo mogli do boda, na kraju su nas usrala sva tri, a on je odlicno zatvarao stranu sa Lakicevicem nazad i takodje napred je ostavljao dosta prostora ulaskom u sredinu Mogliju. Stanisavljevic nema dobru defanzivu i tu bi bilo rupa na nasoj desnoj strani. Ovako njegovim ulaskom zadnjih 20-30minuta dobijamo na agresiji napred kada su protivnicki bekovi izmoreni i samim tim i golove i tri boda.
Sa druge strane Ozegovic jeste halav, ali juce je iznudio zuti za Bandalovskog pa je ovaj morao da bude oprezniji do kraja tekme. Takodje dobio je dobre batine, sacuvao dosta lopti, iznudio koliko faulova svojim postavljanjem. Koliko je svojim ponasanjem, iritirao grobarcice na terenu, koliko ih je kostao zivaca,... Sve to utice u ovakvim tekmama. E sada kada bi bar malo smirio svoju glavetinu u napadu i pogledao gore,...
Moracu se sloziti sa ovim.
Utakmicu ne cini samo ono sto je uradjeno sa loptom... juce je Ozegovic uradio ogroman deo posla, iako se to ne vidi na prvi pogled. Em sto je bio koliko toliko opasan u prvom poluvremenu, sto je iznudio karton, on je svojim ponasanjem i iznudjenim faulovima isprovocirao partizanove defanzivce. A to i te kako utice na igru celog tima... jasno se videlo koliko su bili nervozni, a jasno je ta takvi nista ne mogu da ucine. Malog zivkovica nikad onoliko zivcanog nisam video... a za to su zasluzeni pre svega Ozegovic, a zatim i Maksimovic i Rosic.
Nikola

Post by Nikola »

Casual 1989 wrote:
Nikola wrote:Napisao sam da imaju mnogo uticaja na klub, a ne na satavljanje tima. Imas priliku ovde za komunikaciju I razmenu misljenja, za to inace I sluzi forum. Na utakmice vec duze vreme idem samo u sopstvenoj reziji, hvala za poziv u Pazar. I ti I ja zelimo Vosi sve najbolje, ali imamo drugacije informacije, drugacije misljenje I vise ili manje vremena provedenog u domu bolesnih.

Nisi time rekao nista, barem ja ne razumem sta znaci imaju mnogo uticaja na klub a pri tom ne mislis da sastavljaju tim, a niti imas dokaze za bilo sta.
Uglavnom mislim da smo smorili sve raspravom tako da sad zavrsavam.
Moje misljenje je da si ti matador, jer sve vreme ste podrzavali jedan drugog, a samo sam cekao kad ce "Nikola" da krene pricu o menadzerima al nisam morao dugo da cekam na to, kao i na tvoje "proverene informacije" a i jednom si kao matador pisao kako imas decu itd a sad to radis na slican nacin pominjuci svoju zenu, aludirajuci na to da si ti staaaaari navijac Vose i da si staaaaaari forumas. Al opusteno, necu ulaziti dalje sa tobom u raspravu, jer ce ti kad tad ovaj nik zavrsiti kao onaj prethodni.

EDIT: Opet si se odao, na drugoj temi si mi u svom jednom postu postavio 5,6 pitanja kao sto je i matador radio, tako da definitivno zavrsavam komunikaciju sa tobom. Kraj
Kako nisam nista rekao, rekao sam svoje misljenje. Ne znam kakve dokaze ovde ocekujes I kako mislis da izgleda razmena misljenja I informacija na forumu, ali posto si relativno ovde nov nadam se da ces u hodu nauciti. Kad se ne slazes sa necijim misljenjem imas priliku da u argumentovanom pisanju izneses svoja za koja mislis da su ispravna uglavnom je to cilj foruma, a ne da lobiras da se banuju svi koji ne misle kao I ti. Nema potrebe za nervozom zoves me na gostovanje zajedno, a u sledecem postu neces vise da komuniciras!? Uglavnom se to desava posle nekog ozbiljnijeg pitanja gde navijaci I pored transparentnosti kluba nemaju odgovore.
Posto kazes da si na sastanku ubedjen da je sve na forumu sto se pise laz I preuvilicavanje da li si video I jedan papir kao dokaz na sastanku ili blanko poverenje na rec? Znaci sve to nije tacno, ali ne sme da se zna ko je menadzer Ozegovicu I Rosicu?
Znaci ko ima zenu I/ili dete I postavi pitanje na forumu taj je Matador? :)

Da li ces verovati na rec ako se ispostavi da su ime Djumija iskoristili da ublaze dovodjenje Lalatovica? Da li verujes kao sto su rekli da ce Djumi biti sportski director sa velikom slobodom I da ce raditi sam zimski prelazni rok??

Koji je moj prethodni nik I kako je zavrsio? Meni su psiholoski profile clanova foruma posebno zanimljiva tema.
ПУШТАМ КИШУ!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nikola... vece su ti sanse da budes banovan,nego Zvezdi da osvoji prvenstvo :mrgreen:

Da ne bude off... Ako sam dobro primetio sinoc na SOSu ispljuvase Stanisavljevica (ako se ne varam) zbog njegovog kretanja kod drugog gola!?
Image
madda fakka

Post by madda fakka »

johnny wrote:Kada smo poslednji put pobedili jedno od dva :shit: i kod kuće i na strani?
http://prntscr.com/9b2bm4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/9b2m0n" onclick="window.open(this.href);return false;

Preformulisi pitanje koliko je domacih klubova ikada dobilo dva kancera i kod kuce i na strani u istoj sezoni. :cheers:

Vidim da se ovde spominje dobra partija Ozegovica. Slazem se sa time da je nervirao odbranu nkp time sto ih primoravao da ga fauliraju ali isto tako je njegov zadatak da da gol. Slobodno mogu reci da je 2 polukontre i jednu kontru lose/katastrofalno zavrsio. Sa druge strane ako je to bila Lalatoviceva zamisao, onda smo mi otisli tamo da osvojimo bod i igrali smo bez napadaca nego je 11 igraca bila formalnost. Svaka cast Stanisavljevicu na zelji da zavrsi utakmicu kao i Puskaricu koji je isto ispratio ceo napad u punom sprintu. Lakicevic vise ne treba bude upitan da li je dorastao zadatku ili ne, svaka Ninkoviceva lopta je zavrsavala malte ne dodavanju unazad, Nastic je zakljucao Zivkovica nije mu dao da dise, Pankov i Rosic stvarno ulivaju poverenje. Po fotografijama koje sam video na raznim portalima, momcima ova pobeda mnogo znaci kao i mi sami navijaci. Ne secam se kada su se penjali na ogradu i pevali cak se i Pankov popeo da slavi :) Sledece nedelje dolazi Jagodina i lepo da se oprostimo do proleca ih necemo gledati na Karadjordju.

P.S. Prekinite da smarate sa manazerskim igracima na temama koje nisu predvidjene za to.
I Bog je Slaninar...
Locked