To je bilo jos jedno uriniranje po celavom izdajniku

Koliko sam ja primetio, to nase rasipanje bodova se redovno poklapa sa prvim kasnjenjima plata. Dok su igraci premirani dotle i igraju, cim ispadnemo iz Evrope i zavrne se slavina tako i forma naprasno pocne da pada...Marcello wrote:Ne bih da mračim, naravno da sam srećan kao mali majmun, ali, previše me sve podseća na prošlu sezonu. Bojim se da od septembra ne počne ono klasično naše rasipanje bodova.
Ja ipak ne bih rizikovao, mozda je Kordic (i mi s njim) samo imao srece do sada, sta ako primi par supackih bas kad nam to najmanje treba, na primer protiv AZ u samom finisu?naseljekolumbija wrote:I ja sam za Perica na golu, ali ne znam zasto se toliko napada Kordic. Ono sto je sigurno je da ne prima vise supacke golove.
Platio ovaj nas predsednik sve na sosu da nas hvale uvek i da navlace u svim sumnjivim situacijama u crnoj tacki za nasKarlsson wrote:Raka Đurović rekao da nam je poništen čist gol Kovačevića i da faula nije bilo. Takođe Trujić definitivno nije bio u ofsajdu kada je imao šansu 1 na 1 sa Šaranovim, dok je Đurđić bio u ofsajdu.
Postujem tvoj odgovor. Istina, lupam gluposti i nemam nikakvih dodira sa imenima i tim sta se radi. Ali dajem sebi za pravo da postavim ovako hipotezu.dulajlo wrote:Kod, kad i kako je napunio džepove prodajom igrača sa fotografije?
Jel razmislite vi ljudi o čemu pišete ili tek tako, samo da nešto kažete u društvu da biste zvučali pametno?
Imaš ti neki dokaz za to?
I nemoj se osećati prozvano lično, ceo forum je u "daj da ti ja objasnim" modu.