Kup Srbije 2022/2023

Locked
Beli

Re: Grafičar - VOJVODINA 1:1 (0:3 na penale)

Post by Beli »

Milan wrote: Tue Nov 01, 2022 8:15 pm Još od izgubljenog finala protiv Jagodine svake godine navijam za ispadanje iz kupa u prvom kolu. Onom osvojenom naredne godine se nisam iskreno mogao ni radovati. Tako da vam je jasno da mi je žao što smo prošli...
Mozda da probas navijati za zvezdu ili partizan...
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Treba da bude i više ljudi na stadionu.Klub se voli i kad je dobro i loše.Kad bi išli tom logikom šta bi trebalo da rade navijači Nottingham Foresta koji je bio koliko puta prvak evrope,pa ispadao i bilo u kojoj lizi igrao uvek mu je pun stadion.Ili Koln,koji ispada pa se vraća,pa Rendžers i da ne nabrajam.Koliko god bilo teško klub se voli,što bi rekli makar i usran ali je moj.Možda sam ja mator i dugo nosim klub u srcu ali smo mi iz Rotkvarije i Salajke tako vaspitani.Što bi rekli stvar kućnog vaspitanja.Ko se oseća pravim i starim Novosadjaninom ne može drukčije da razmišlja.Tačka.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Против оваквог противника, он крене са измешаном поставом, после тога још већа грешка ставља Топића на штопера и због тога примамо го, невероватно. Уместо да крене од почетка са најјачим саставом (ако га имамо) спакујеш им 2 комада па мењај кога оћеш.

Друга ствар ко се бави опремом, ко пријављује гарнитуру? Јел могуће да смо ми данас изашли у сивим дресовима, а графичар има тегет дрес, поред мучне игре за гледати, било је тешко распознати и ко је ко....
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
novosadjanin

Re: Grafičar - VOJVODINA, utorak 16h ( A1P)

Post by novosadjanin »

1892 wrote: Tue Nov 01, 2022 7:39 pm Najgore od svega što ćemo do kraja jeseni zabeležiti sve pobede i dobiti privid uspešne polusezone.
Sa dve pobede u prvenstvu lako mozemo smanjiti prednost Tsc-a za 5 bodova i doci na minus 2 (imaju partizan i ludog Lalata) i obici Cukaricki (gostuju Napretku) . To je uz pobedu u kupu solidna pocetna pozicija za prolecni start za napad i na trece mesto i na kup. Uz naravno nekoliko pogodjenih pojacanja.
Neka se spreme plavi golubovi. Protiv Spartaka ocekujem sledecu postavu: Carevic, Traore, Topic, Djordjevic, Bjekovic, Busnic, Zukic, Cumic, Simic, Baraj, N. Nikolic
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dobro treniranom blizanačkom oku sam siguran da slučajno proklizavanje mora biti vrlo sumnjivo, jer oni to u svom životu videli nisu. Kad se igrač skloni, namerno igra rukom ili zapne za svoju nogu to se podrazumeva da je normalno, splet okolnosti i ni malo sumnjivo. Tako da šta blizanački um koji obitava u komentarima portala priča je nešto najdalje od realnosti što može postojati. Čak naslepo uzeti bez bilo kakve naknadne provere čistu logičku negaciju onoga što je spodoba izrekla, i verovatnoća da je to istina ili vrlo blizu istini je verujem preko 90%.

Jedina stvar koja mi je pala na pamet pre izvođenja penala je da ovi cigančići nisu iskusni u izvođenju penala i da je to verovatno naša velika prednost. Nisam imao nikakvo proviđenje, niti smatram da sam neki poznavalac fudbala i mlađih kategorija istog. Trener je verovatno pokušao da izvoza do kraja naloženost, koja je očigledno bila velika, ali su i sagoreli u tome. Takođe, za izvođenje penala u ovom modernom fudbalu deluje da pored tehnike treba imati i snagu u šutu, a momci koji su šutali su baš nekako maleni. Naspram Simića, koji je izgledao kao džin na golu naspram njih. Simića ne volim, ali je večeras ubedljivo najbolje odradio svoj posao, u regulaciji uz minimalne, praktično nepostojeće propuste, a na penalima ne treba trošiti reči previše. Jedino se slažem da je izašao sa prvog ili trećeg penala(nisam više siguran, a ne traži mi se snimak) i da je sudija, barem pomoćni, to morao vratiti, onda bi utisak, barem za mene, bio potpun.

Za glasače za igrača sezone, Čumiću je loptu za gol poslao U. Nikolić a ne Zukić.

I ponoviću još jednom, zvijezdi poslati ponudu za ovog momka 35icu iz Senegala i ne pitati šta košta.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Grafosi igraju sa gomilom klinčadije možda i najsexi fudbal u Srbiji..Nedjić je neko na koga treba ozbiljno računati u budućnosti, stil igre koji on forsira treba da bude primer svim ostalim trenerima su našem fudbalu.
Prošla je Vojvodina malo na sreću, malo na iskustvo. Ono što zabrinjava je to da se vidi nikakav pomaka na terenu. Solidno vreme je vec prošlo, a Rastavac nije napravio neki korak napred...Videćemo šta će biti dalje, za sada Zbiljić pokazuje strpljenje..Kocka je bačena.
N13

Post by N13 »

Red Marquis wrote: Tue Nov 01, 2022 7:10 pm
N13 wrote: Tue Nov 01, 2022 7:07 pm Zakula usao u Simica :mrgreen:
I, gde se dede ta rutinska pobeda koju si očekivao i čudio mojoj skeptičnosti?

Dobro smo i prošli, greška male zvezde što nisu obukli i ciganske dresove, ispali bi dans od njih ko iz praćke.
Da ne bude zabune, nisam ni u jednom trenutku rekao da cemo rutinski proci. Vec da necu biti zadovoljan ako ne prodjemo rutinski (dok su drugi forumasi pisali da cu biti iznenadjeni i zadovoljni ako uopste prodjemo).
A ne vidim da je to slucaj, vec upravo ovo sto sam ja rekao. Prosli smo, nije rutinski i niko nije zadovoljan... ni ja niti bilo ko drugi. I to je potpuna razumljiva reakcija.
Jednostavno, kada god igramo protiv drugeligaskih ekipa, neuspeh je sve osim rutinske pobede. Nikad necu moci da se slozim da cemo biti super iznenadjeni i zadovoljno ako uopste prodjemo, ili da ocekujem da nas izbaci drugeligaska ekipa.

Danas jeste bilo tako, blizi je Graficar bio prolazu, i zato smo svi nezadovoljni.
Da smo ispali, mislim da bi Rastavac bio istorija... ili bi sam otisao ili bi bio oteran. Ovako, trpecemo ga i dalje.

Inace sto se utakmice tice, mnogi su odigraju najgoru utakmicu ove sezone. Niko ne zasluzuje pohvali osim N. Simica.
Ono sto moram prokomentarisati je da me prilicno iritiraju duge lopte Topica. Znaci decko fura ili pas u nazad, ili dugu loptu koja je u 99,9% prodata. Da li postoji iko u struci da mu skrene paznju na to. Lepo je kada prodje takva lopta kao onomad u Kragujevcu, ali dzabe to ako si je pre toga prodao 300 puta. Zaista velika steta, Topic je veliki talenat, ali ima ogroman nedostatak fudbalske inteligencije.... a treneri kao da ne umeju da mu objasne to.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Tue Nov 01, 2022 11:00 pm Grafosi igraju sa gomilom klinčadije možda i najsexi fudbal u Srbiji..Nedjić je neko na koga treba ozbiljno računati u budućnosti, stil igre koji on forsira treba da bude primer svim ostalim trenerima su našem fudbalu.
Vidi,posmatrajuci vas zadnjih 6-7 godina imam pravo da kazem da sam ubedjenja da bi vi i cistacice u klubu da izvedete na teren igrali rezultatski uspesan fudbal,a ko zna... mozda i najseksi :roll:

Nista bolje niste odigrali nego GAT protiv nas,a ako ces reci da je GAT iskusna ekipa,onda nista bolje niste odigrali nego Metalac prosle godine sa nama,a imao je ubedljivo najmladju ekipu u ligi.
Meni samo ne ide u glavu kako "slabije" ekipe protiv nas jos uvek imaju respekta i prema Vojvodini i prema Rastavcu. U nekim zapadnim ligama,sa ovakvim timom i posebno igrom,guzili bi nas svi redom,od prve do predposlednje ekipe na tabeli
Image
Maki

Post by Maki »

Maki wrote: Tue Nov 01, 2022 12:31 am Nemamo nikakvo pokriće za preveliku nadu. Ako dođemo do penala možda Carević pokaže kvalitet, ali, kako doći do penala? Čumić i Nikolići da bljesnu, ali ni oni ne mogu svaki put. Spala knjiga na 3-4 slova...
Mi bukvalno nismo nadigrali GAT na svom terenu, a oni su snage za sredinu tabele u ligi gde je Grafičar prvi. Trener nam je najgori u poslednjih x godina, a ima podršku kao beli medved.
Nisam gledao utakmicu, jer sam bio na poslu, ali ne bih ništa dodavao. Carevića sam pomenuo tek tako, mislio sam da će igrati. Odnosilo se na golmana. Idemo dalje, dok ne oteraju sve gledaoce sa stadiona. Zna se, Rastavac ostaje, on je iznad kluba i navijača. Veliko mudo.
Milan

Post by Milan »

Sad sam pogledao skraćeni snimak. Imali smo nekoliko baš izglednih prilika. Tako nešto se ne bi smelo promašivati...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Simica wrote: Tue Nov 01, 2022 8:55 pm Čedo, Legendo,..... 88' si odbranio tri penala zaredom, u Tuzli,...10.decembar ako se ne varam....ima naših članova koji vode statistiku.
https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... onu-478830

Чита се форум :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Gledao sam veći deo utakmice i na osnovu viđenog mogu zaključiti da smo prošli više srećno nego zasluženo, ali nije nam prvi put a i nije to nešto neuobičajeno za kup takmičenje. Dešavalo se slično i drugima. Ništa novo i posebno, a objektivno je posle svega prošla ekipa od koje je to i bilo očekivano.

Ove priče o mogućoj nameštaljci moram priznati da i ne razumem baš. Mislim, sve je moguće i ne treba biti naivan, ali nisu mi nešto jaki "argumenti" koji se navode. Po tom tumačenju a prema viđenom u nameštanje su morali biti umešani trener i gotovo pola igrača Grafičara, pa da se i pored toga posao ne obavi u 90 minuta nego, da se čekaju penali. Onda oni tu "namešteno" promaše prva tri penala, a mi isto valjda namešteno pogodimo sva tri. Priznajem da nisam nikada učestovao u nameštanjima niti imam drugih sličnih iskustava, ali mi ovakav scenario ne deluje baš mnogo realan i nekako sam mišljenja da bi ova rabota ipak bila malo drugačije organizovana a ne ovako.
Turija

Post by Turija »

Ne verujem u namestanje ove utakmice, ali da smo usli premlako, to je tacno. Medjutim, u sve utakmice sadasnja Vosa ulazi tako. Jednostavno, oni ne mogu drugacije, a mnogo je razloga za to, od trenera, igraca, kondicionih trenera, pa sve do uprave, koja ih ne tera na borbu i zalaganje.
Juce nas spasili bruke golman Simic i Cumic ( jos jedanput).

Ono sto meni nije jasno, kako je moguce, da u nedostatku stopera, Jelenkovic ne dobije sansu ni posle povrede Jelicica, vec na tu poziciju Trener stavlja Topica i mi primamo onakav gol? Nijedan klasican stoper to ne bi dozvolio da mu takva lopta prodje do napadaca.

Topic se ne zna sta je. Vezni nije, jer sve lopte vraca unazad, a one
u napred ,,bunari" u 90% slucajeva. On i Milosavljevic nisu za taj posao. I takav, kakav je, Busnic je korisniji.

Ako hocemo da imamo iole nesto da lici na vezni red, onda to moraju biti UN i NN ( NN nije spic, jer se lose snalazi u sansama, cak i u 100%tnim).
Bolje da je spic bilo ko drugi, Cumic, Baraj, Traore, Malbasic ( i tako rdjav), Kabic ( ali samo da udje sa klupe, jer kad god pocne utakmicu, nema ga nigde), golman Simic, samo ne NN, jer to je samoubistveno ( gubimo ga u vezi, a dobijamo mister promasaja). Olako smo se odrekli klasicnih napadaca ( Milosevica, Vidakova, pa i Ivanovica) i placamo visoku cenu tome. Totalno neznanje ili nesto gore ( dilovi)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
čeda_maraš

Re: 1/16 finala Kupa Srbije: Grafičar - VOJVODINA 1:1 (0:3 penali)

Post by čeda_maraš »

Da li se zna šta je sa Jeličićem?Onakav start je i bilo strašno usporeno i pogledati i odmah sam znao da je gotovo.Onaj start je za direktan crveni i zatvor.Momak je baš počeo da igra kako treba i da ga zahvati ovakav peh.Najlepše želje da se drzo oporavi!!!
slanobarac

Re: 1/16 finala Kupa Srbije: Grafičar - VOJVODINA 1:1 (0:3 penali)

Post by slanobarac »

U pravu je @Turija za Jelenkovića. Momak me je oduševio na pripremama u Sloveniji a nije dobio šansu. Bolji je i deluje sigurnije od Jeličića ali nešto tu ne štima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Locked