3. kolo 24/25: Čukarički - VOJVODINA 3:1 (3:1)

fare

Re: 3. kolo 24/25: Cukaricki - VOJVODINA, nedelja u 20h

Post by fare »

Očajno ovo je Božin poraz ne može ceo tim da promeni protiv Čukaričkog pa nije ti to textilac, surdulica...
Odbrana ponovo porozna Njegoš naj više falio kakva je povrede Alekse u pitanju? Baš da vidim šta će to doneti u Mariboru ovi danas i 2 utakmice protiv Ajaksa nebo i zemlja razlika.
Saki

Post by Saki »

Kakav mentalitet.. Jedna slaba utakmica i odmah vredjanje bandovica i nekih igraca. Pre 2 dana su svi pisali kako je Bandovic odlicno namestio utakmicu ovo ono, izveo pravi sastav, danas se kockao i izgubio. Ovaj nije za Vojvodinu, ovo ono, pre 2 dana se govorilo kako je ozbiljno pojačanje i da će nam jako puno koristiti.

Momci glavu gore i idemo dalje! Pazi Voša gazi! 🤍❤️

Edit: jeste bandović kriv za poraz, ali ne treba nikakvo prozivanje da je los trener itd.
djoks

Post by djoks »

Saki wrote: Sun Aug 04, 2024 10:10 pm Kakav mentalitet.. Jedna slaba utakmica i odmah vredjanje bandovica i nekih igraca. Pre 2 dana su svi pisali kako je Bandovic odlicno namestio utakmicu ovo ono, izveo pravi sastav, danas se kockao i izgubio. Ovaj nije za Vojvodinu, ovo ono, pre 2 dana se govorilo kako je ozbiljno pojačanje i da će nam jako puno koristiti.

Momci glavu gore i idemo dalje! Pazi Voša gazi! 🤍❤️

Edit: jeste bandović kriv za poraz, ali ne treba nikakvo prozivanje da je los trener itd.
+1
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Vladimir wrote: Sun Aug 04, 2024 10:00 pm Mali trener, večito mali klub. Teško i 4-to mesto.
Четврти тешко, али зато у прва три сигурно.
Turija

Post by Turija »

Ja sam nagovestio ovakav rezultat, postom posle Ajaksa, i napisao zasto.

A sada bih voleo, da nama, koji se ne razumemo u fudbal, i imamo isfrustrirane zivote, sve objasne, oni koji se razumeju i ne vode isfrustrirane zivote, sta se dogodilo veceras ( pogotovo sto znaju cak i kakve zivote vode ljudi, koje ne poznaju)? Samo nemojte da spominjete teren, kao razlog.
Da li smo i veceras igrali protiv tima koji ima budzet 250 miliona evra? Mislim rezultat je isti, a i nemoc.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Jedina stvar koju mogu da razumem je to da je svaki minut manje proveden na ovom terenu za prvotimce jeste minut manje mogucnosti za povredu pred Maribor.

Sto se svega ostalog tice, ponovicu se jos jednom vezano za fatalizam u nasem posmatranju stvari.
U ovoj drzavi je sve obesmiljeno tim sizofrenim klackanjem izmedju raja i pakla i nepostojanja nicega izmedju, pa je tako jedan okej dvomec sa Ajaksom dovoljan da pricamo o borbi za zvezdom, a poraz od Cukarickog sa kombinovanim timom ravan katastrofi epskih razmera. U takvom nacinu sagledavanja stvari nemoguce je voditi bilo kakav razgovor, tako da cu se i ja mozda ''odmoriti'' malo do Maribora. Dodao bih ovome i jedan prilicno zabrinjavajuc trend rasta nekog bespotrebnog antagonizma i bezobrazluka na forumu koji ne pamtim za svojih deceniju i nesto ovde.

Sto se igraca tice, samo se nadam da je svakog od njih sramota danasnjeg pristupa. Nije sramota izgubiti, sramota je ponasati se na terenu kao da te je neko puskom naterao da zaradjujes desetine hiljada evra sutirajuci loptu. Ako ti se ne igra fudbal, idi pitaj UO da ides da ocitavas brojila za struju i prepusti mesto u timu nekome ko ce gristi.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Sun Aug 04, 2024 10:24 pm Jedina stvar koju mogu da razumem je to da je svaki minut manje proveden na ovom terenu za prvotimce jeste minut manje mogucnosti za povredu pred Maribor.

Sto se svega ostalog tice, ponovicu se jos jednom vezano za fatalizam u nasem posmatranju stvari.
U ovoj drzavi je sve obesmiljeno tim sizofrenim klackanjem izmedju raja i pakla i nepostojanja nicega izmedju, pa je tako jedan okej dvomec sa Ajaksom dovoljan da pricamo o borbi za zvezdom, a poraz od Cukarickog sa kombinovanim timom ravan katastrofi epskih razmera. U takvom nacinu sagledavanja stvari nemoguce je voditi bilo kakav razgovor, tako da cu se i ja mozda ''odmoriti'' malo do Maribora. Dodao bih ovome i jedan prilicno zabrinjavajuc trend rasta nekog bespotrebnog antagonizma i bezobrazluka na forumu koji ne pamtim za svojih deceniju i nesto ovde.

Sto se igraca tice, samo se nadam da je svakog od njih sramota danasnjeg pristupa. Nije sramota izgubiti, sramota je ponasati se na terenu kao da te je neko puskom naterao da zaradjujes desetine hiljada evra sutirajuci loptu. Ako ti se ne igra fudbal, idi pitaj UO da ides da ocitavas brojila za struju i prepusti mesto u timu nekome ko ce gristi.
+1

Ajde sad polako da se smirimo, sada nas očekuje ozbiljna borba sa ekipom Maribora i duel sa Tsc-om i ovaj meč nek nam bude opomena da protiv Tsc-a moramo da izađemo sa ozbiljnijim sastavom.
slanobarac

Post by slanobarac »

Mark Renton wrote: Sun Aug 04, 2024 10:09 pm .
SVI U MARIBOR!!
Ode u BG 50 ljudi a svi u Maribor. :mrgreen:
Ja verujem da će ovaj tim posle Maribora ponovo početi da igra pravi domaći fudbal. Ovo danas nije realno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Maki

Post by Maki »

Meni je baš drago što sam ponovo video Medu u našem dresu. Takođe, mislim da je dobro što je Sukačev konačno debitovao. Ostavio je odličan utisak i bio bar 10 puta opasniji od Serija koji je udavio igru i verovatno pazio da ne slomi nogu na ovoj oranici ili usled grubijanskih startova.
Bandoviću zameram samo što je kapitensku traku poneo Ivanović, pre bivših i mnogo zaslužnijih kapitena Mede, Đorđevića i Poletanovića. Druga zamerka je ovo ubijanje Drobnjaka koji je još zelen za prvi tim i treba da se uvodi polako u ovaj nivo fudbala. Mogao je ovo i Jeličić da igra, ako smo već morali da odmaramo igrače. Za razliku od ostalih upisa, ja nemam zamerke na tim iz prvog poluvremena. Sukačev, Veličković, Radulović i Ivanović, sa UN na osmici je pravio pometnju u njihovoj odbrani. U drugom smo bili više nego bezopasni, ali smo kontrolisali igru u sredini i odbrani. Butean, Crnomarković i Poletanović su bili odlučne zamene. Seri i Dele bolje da nisu ni ulazili.
Idemo dalje, ovo iskustvo će značiti u nastavku.
Stexman

Post by Stexman »

Svaka prica da imamo po dva kvalitetna igraca na svakoj poziciji pala je u vodu veceras. Jedva da ih imamo pet u najjacem sastavu. Rekoh da nam je Bandovic i prvoj utakmici sa Ajaxom napravio problem glupom izmenom i promenom sistema, drugu utakmicu nisam stigao da iskome tarisem pa necu ni sad gubiti vreme. A ovde je opet on izmenama, ovaj put izborom sastava, izgubio bodove. Ne kazem da je los trener, ali ima mnogo ne rezonskih poteza i to nas za sad kostalo 3 izgubljene utakmice od 4 odigrane.

Ili igrajte u najjacem sastavu ili nemojte igrati. Kad se neko umori, menjaj. Ako neko ne moze posle tri takmicarske utakmice da igra, dajte mu papire i pozdrav!

Medo kralju, hvala ti sto si se vratio.
VošaNS

Post by VošaNS »

Okej, ajde sad neka neko kaže zašto smo odložili meč sa Pazarom koji je slabiji od Čuke, a ovo odigrali? Zar nije logičnije da bude obrnuto... Bandović je izgubio utakmicu sa svojih 9 promena u odnosu na Ajax. Vrlo loša uvertira za Maribor. I sad posle prvog meča idemo u Topolu i tu će Boža da izvede ovakav tim i već smo na dobrom zaostatku, a dolazi meč sa crnima koje dobiti nećemo. Brzo je splasnula euforija posle Ajaxa, ovakav tim se ne izvodi protiv konkurenta za Evropu.

Carević bi mogao polako na klupu, jasno je da Drobnjak nije spreman za ovakvr utakmice na ovakvim terenima, Korać ni bleda senka onoga što je bio. Da li ga je presekla klupa protiv Ajaxa, ne znam... Djordjević kriminalan i ko zna koji put ne zna da se postavi i napravi ofsajd zamku... Lazar Nikolić vrlo tanak danas. Šta radi Uroš Nikolić u Vojvodini još uvek? Za Veličkovića ne znam zašto je izašao, nije bio loš koliko su ostali. Medojević dokazao klasu već na prvoj utakmici, Radulović vrlo dobar, ali nije imao sa kim da igra napred. Malog zvezdaša Sukačeva pokloniti Gatu posle onog promašaja, a Ivanovića prodati bilo kome i za koliko god para. Dečko je teško drvo, bez prijema, kretnje i završnice.

Crnomarković nije morao na teren danas kad je meč već razultatski rešen, mogao je Drobnjak ostati do kraja ovako smo ga samo presekli. Butean toplo-hladno, Seri opet vrlo slab. Kad je došao Bamidele bio sam oduševljen što ga vidim kod nas, za sada najveće razočarenje i totalni promašaj. Marko Poletanović je bio naš najbolji fudbaler na terenu, ali Meda je dobio 3 boda jer je bio na terenu 90 minuta, skoro bez greške.

Kada će naši navijači na gostujućim mečevima početi da ulaze na vreme? Nemojte mi odgovarati procedure i ta sranja, kako ulazi cigani i grobari? Meč zaboraviti što pre jer ovo je katastrofa
Last edited by VošaNS on Sun Aug 04, 2024 10:48 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Šta smo danas mogli videti?

To da mi smo i dalje jaaako daleko da možemo da rutinski dobijamo bilo koji tim. Treneru je to mislim sada jasno, a na forumu...ne verujem još.
Od naše dece i nema tolike vajde koliko bi to neki želeli. Bez stranaca smo i dalje go qrac.
Imamo trenutno jednog napadača u rosteru nakon povrede Vukanovića.
Trener zasad ne uspeva da motiviše rezervnu postavu da gine na terenu. Jednostavno i dalje nemamo kao klub to nešto mentalno da konačno iskoračimo iz tog svog provincijalnog blata. To pokazuje i zalaganje danas, sastav, kao i odlaganje meča kojeg smo trebali igrati a odložiti kasnije neki kada sezona odmakne.

Bandović je rešio da sva svoja jaja stavi u košaru Maribor. Ako uspe, zaboravićemo ovo, ako ne...jasno je da će onda ova sezona da bude isto sviranje one stvari kao i pređašnje.
Io odio Belgrado
Mark Renton

Post by Mark Renton »

slanobarac wrote: Sun Aug 04, 2024 10:33 pm
Mark Renton wrote: Sun Aug 04, 2024 10:09 pm .
SVI U MARIBOR!!
Ode u BG 50 ljudi a svi u Maribor. :mrgreen:
Ja verujem da će ovaj tim posle Maribora ponovo početi da igra pravi domaći fudbal. Ovo danas nije realno.
Tesko je masovno animirati ljude sa dve utakmice izvan Novog Sada u razmaku od 3 dana i to protiv Cukarickog koji je uz Lucane najmanje privlacno gostovanje u ligi. Pa vise je ljudi bilo u Amsterdamu nego danas na Brdu. To su nase mogucnosti kako je tako je, ali ipak ce za Maribor biti drugacija prica jer je relativno blizu evropsko gostovanje, zanimljivo i u navijackom a i sa realnom sansom da ih zveknemo i u fudbalskom smislu. Danasnji poraz nista nece umanjiti
Mark Renton

Post by Mark Renton »

VošaNS wrote: Sun Aug 04, 2024 10:46 pm

Kada će naši navijači na gostujućim mečevima početi da ulaze na vreme? Nemojte mi odgovarati procedure i ta sranja, kako ulazi cigani i grobari? Meč zaboraviti što pre jer ovo je katastrofa
Policija tu ide linijom manjeg otpora jer znaju sta se moze desiti ako pocnu siljit onu stvar nad nekim ko ima kriticnu masu, dok nase jebavaju i zadrzavaju i za nebitno gostovanje protiv IMT-a
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Добро је само што се нико није повредио. Сад кад сам се мало охладио,а и кад видим овај терен, можда Бандовић није желео да ризикује нечију повреду?
Locked