VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Apoel - VOJVODINA, četvrtak 19h

Post by Deep Purple »

draganas wrote: Thu Jul 27, 2023 7:53 pm Neko od Bataka nešto drugačije očekivao osim bunkera.

Da može on bi igrao sa 11 golmana.
Realno je Batak danas postavio dobro ekipu, ti drugačije sa ovim kadrom ne možeš. Primili smo glup gol.
Vukića uvesti odmah, Vukčević napolje da ne dobije drugi žuti. Baray još malo pa Radulović umesto njega i Busnić umesto Zukića. Oni su bolji tu nema priče ali nismo ništa drugo ni očekivali. Moramo sačuvati 1:0, nesme drugi da se primi za revanš, eventualni pokušati iz neke kontre.
Last edited by Deep Purple on Thu Jul 27, 2023 7:57 pm, edited 1 time in total.
fcvisart

Post by fcvisart »

Zbiljiću, ako čitaš teraj se iz Vojvodine i vodi komplet sve sa sobom!
Deep kao lični bot zbiljica i uprave, loži nas za pojačanja, jos samo ovo i to je to. Malo nam fali da uzmemo titulu :dance2:
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Dobro : Apoel je slaba ekipa, neće nas pregaziti.
Loše : Vojvodina je očekivano katastrofalna. Ne valja ništa, ali bolje da je Batak stavio osam štopera nego da gledam beskorisne Zukića i Milosavljevića, dve najveće rupe i prošle godine. Vukčevića ne računam, on je očigledno neko vraćanje dugova, sin/kum nekom mafijozi, ili nešto takvo, taj svakako nije doveden u klub zbog znanja.

Ovoj ekipi je ovo maksimum, tako da ovo nije loše. Ako prime samo još jedan u drugom da se šutamo u dupe od sreće.
Io odio Belgrado
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Voja wrote: Thu Jul 27, 2023 7:54 pm
churguzijanac wrote: Thu Jul 27, 2023 7:52 pm Ovaj APOEL ništa posebno.Mi smo gori mego prošle godine.
28% poseda :mrgreen:
Od tih 28% na Carevića otpada 20%.

Ovo je grozomorno. Ne znam šta je gore, to što ne znaju ili to što ne smeju.
Ipak je gore to što smo kukavice.
fare

Post by fare »

Ovoje jad i beda katastrofa, sada vidite kakve su igračine Top i Veljko u odnosu na ove baletane.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

fcvisart wrote: Thu Jul 27, 2023 7:57 pm Zbiljiću, ako čitaš teraj se iz Vojvodine i vodi komplet sve sa sobom!
Deep kao lični bot zbiljica i uprave, loži nas za pojačanja, jos samo ovo i to je to. Malo nam fali da uzmemo titulu :dance2:
Ko te loži? Šta sam ja napisao osim što prenesem neku informaciju za pojačanja? Ma znaš šta zabole me. Neću tako nešto više ništa ni da pišem, trošim svoju energiju da podelim nešto a vi me jebete.
Last edited by Deep Purple on Thu Jul 27, 2023 8:00 pm, edited 1 time in total.
Marko93

Post by Marko93 »

pazi sad izmene pa kad preokrenemo kako koje izmene
Maki

Post by Maki »

Bekovi igraju suviše defanzivno. Zukić par dobrih pasova po zemlji, ali verovatno kriv za gol. DM nije pozicija za njega. Milosavljević isto, ali je bar pokretljiviji. Oni su bili najslabije karike, ili štoperi koji su izduvali sve lopte u vazduh i sejali paniku, ne mogu da se opredelim.
Crnogorci su bili najbolji, Carević dve odlične odbrane, a Vukčević dva polupana nosa i asistencija za zicer Čumiću.
Još je aktivan rezultat i pored očajne igre.

Stalno mi u glavi kako je Zbiljić govorio da imamo ponude za Kabića, ali se trudimo da ga imamo za Evropu. E, pa druže, ovo bi bilo verovatno njegovo veče, ali bio neizdrž. Nikad nećemo saznati.
Last edited by Maki on Thu Jul 27, 2023 8:02 pm, edited 2 times in total.
ssnigd

Post by ssnigd »

Makar je lepa muzicka predstava u poluvremenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ko nas je kleo, nije dangubio
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanobarac

Post by slanobarac »

Kipar je naša šansa, kući na Karađorđu nema šanse da vijamo rezultat. Nismo to mogli ni protiv Surdulice ili Lučana a ne protiv Apoela.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Thu Jul 27, 2023 7:59 pm
Ko te loži? Šta sam ja napisao osim što prenesem neku informaciju za pojačanja? Ma znaš šta zabole me. Neću tako nešto više ništa ni da pišem, trošim svoju energiju da podelim nešto a vi me jebete.
Šta nasedaš na provokacije i uvrede likova koji su juče napravili naloge i dolaze samo da provociraju i troluju?
Njemu sigurno znači što si mu sada posvetio pažnju i što te je izveo iz takta.
Možda je jedan od onih sa Mocarta koji te prozivaju.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Careviću teško da može nešto za gol da se zameri, bekovi, Lazarević solidan, Antonijević od sjaja do očaja. Traore mnogo bolji od Crnomarkovića, za kojeg još uvek pokušavam da dokučim šta nam je to doneo. Milosavljević loš, u skladu sa očekivanim na toj poziciji, koja nije njegova, čak je i imao nekoliko pristojnih poteza, Zukić ni potez, uz Crnomarkovića prvi krivac za gol. Potpuna i suluda greška njega i Milosavljevića upariti na zadnjem veznom. Ispred, Čumić ime broj jedan, Uroš Nikolić ime broj dva. APOEL odlično odradio domaći, vrlo malo lopti im je obojici dopušteno da prime. Vukčević osim magičnog pasa za jedinu našu šansu na utakmici ništa. Što je opet više od očekivanog. Ali meni nažalost naš najbeskorisniji igrač Iv Baraj... Čak možda beskorisniji od Zukića... Batak postavio utakmicu skandalozno, a jedina šansa koju imamo je to što im je šarlatan Sa Pinto trener... Zaboravio sam na njega.

3-5-2?
Last edited by Rabba on Thu Jul 27, 2023 8:07 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Deep Purple wrote: Thu Jul 27, 2023 7:59 pm
fcvisart wrote: Thu Jul 27, 2023 7:57 pm Zbiljiću, ako čitaš teraj se iz Vojvodine i vodi komplet sve sa sobom!
Nemoj Deep.Ima nas koji cenimo tvoje informacije.Oprosti deci, teško podnose frustracije.Mi matori smo oguglali
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Vukić isuse bože!
Marko93

Post by Marko93 »

da nije bilo golmana Vukiceva lopta ne bi dosla do gola ahahahahhaahahhahahahaah sve ti jebem ahahah
Post Reply