Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Re: Transferi

Post by Grof Žekula »

Toto Riina wrote:Karan nema kvalitet za Vojvodinu.
Neka nema (čak se i slažemo), ali ga ne otpuštaj dok ne dovedeš novog!!!
Karan je bolji half od toga da nemaš halfa (a trebaju ti četvorica...)!!!
Dve nedelje do prve utakmice...O tome treba razmišljati.

V. novosti wrote:- Još me ne brine to što nema pojačanja, znam da se ona traže - kaže trener Nikolić. - I moj stav je da treba da budemo brzi, ali ne i brzopleti. Dakle, važno je da oni koje uzmemo budu pravi, pa makar stigli i neki dan kasnije.

Nikolićevo strpljenje, donekle, olakšava posao sportskom direktoru Saši Drakuliću koji se prethodnih dana, upravo po želji novog trenera, najviše bavio angažovanjem bekova Rada Nikole Lekovića i Branislava Miloševića. Ali, bez rezultata.

- Obeštećenje koje se traži je preveliko i mada tačka još nije stavljena sve su manje šanse da do dogovora dođe - kaže Drakulić.
zica

Post by zica »

Tony Starks wrote:Jebeš fudbaluživo.rs i slične fantomske portale, neka pišu šta hoće i ne treba im davati reklamu, gde ih samo iskopate?! Veća je tragedija što je taj tekst zapravo prepisan (malo izmenjen, ali duh je ostao isti) iz "najuglednijeg sportskog lista" - Ružnala: http://www.zurnal.rs/2013/06/20/partiza ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sajt nije fantomski nego Amaterski ali je dobar za inostrane vesti jer se domaće samo prepisuju. Kada se piše neka vest piše se u navijačkom duhu za koga je ta vest. Tebi bi najviše odgovarale ovakve vesti: http://www.fudbaluzivo.rs/oumaru-u-hums ... -boda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
al to jednostavno nije moguće jer se zapostavljaju drugi navijači drugih klubova.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ovaj Luka Pejovic makar zna da centrira i brz je. U startu mi se cini bolji od Paje.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Grof Žekula wrote:
Toto Riina wrote:Karan nema kvalitet za Vojvodinu.
Neka nema (čak se i slažemo), ali ga ne otpuštaj dok ne dovedeš novog!!!
Karan je bolji half od toga da nemaš halfa (a trebaju ti četvorica...)!!!
Dve nedelje do prve utakmice...O tome treba razmišljati.
Slažem se.
Mislim da su trenutno u timu Djurić, Trajković. Vujačić i Petrić.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://www.fkvojvodina.rs/2013/06/mario ... pojacanje/" onclick="window.open(this.href);return false;

Prema zvanicnom sajtu, malo je mator za levog beka :rolll: :deal:
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Stigla zamena za Vuleta.
Vojvodina je nakon odlazaka nekolicine prvotimaca konačno dobila i prvo pojačanje.
Mario Barić dosadašnji prvotimac Slaven Belupa iz Koprivnice potpisao je dvogodišnji ugovor sa FK „Vojvodina“ i odmah otputovao na Zlatibor gde će se staviti na raspolaganje stručnom štabu „crveno-belih“.
Barić je rođen 15. 04. 1958 u Travniku (BiH), igra na mestu levog beka, a u dosadašnjoj karijeri pored Slaven Belupa nastupao je za Kroaciju Sesvete, Žminj, Karlovac i belgijski Gent.
Jel neko ima informaciju kad nam je poslednji put igrao neko iz kockaste momčadi?
Naravno ovo pitanje nema nikakvu nacionalističku pozadinu, jednostavno me samo zanima. :cheers:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Pise da je decko levi bek, tako da tesko da je zamena za Vuleta.
Mackycool

Post by Mackycool »

Qr0nJa wrote:Stigla zamena za Vuleta.
Vojvodina je nakon odlazaka nekolicine prvotimaca konačno dobila i prvo pojačanje.
Mario Barić dosadašnji prvotimac Slaven Belupa iz Koprivnice potpisao je dvogodišnji ugovor sa FK „Vojvodina“ i odmah otputovao na Zlatibor gde će se staviti na raspolaganje stručnom štabu „crveno-belih“.
Barić je rođen 15. 04. 1958 u Travniku (BiH), igra na mestu levog beka, a u dosadašnjoj karijeri pored Slaven Belupa nastupao je za Kroaciju Sesvete, Žminj, Karlovac i belgijski Gent.
Jel neko ima informaciju kad nam je poslednji put igrao neko iz kockaste momčadi?
Naravno ovo pitanje nema nikakvu nacionalističku pozadinu, jednostavno me samo zanima. :cheers:
Pričaju o podmlađenju tima a dovode ljude od 55 godina? :greenbutt:
Šalu na stranu, ali koliko ja vidim, momak je rođen u BiH, a igrao u Hrvatskoj. Ne znam zašto ga smatraš Hrvatskim državljanom?
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Grba_NS wrote:Pise da je decko levi bek, tako da tesko da je zamena za Vuleta.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario ... 49772.html
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
lazarr

Post by lazarr »

Qr0nJa wrote:
Grba_NS wrote:Pise da je decko levi bek, tako da tesko da je zamena za Vuleta.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario ... 49772.html
Ovde lepo pise da je dešnjak ali da mu je sekundarna pozicija levi bek.
Da nije naša scauting služba nešto pobrkala???
laki

Post by laki »

Majko moja, ko je ovaj? Ne mracim vec mi ovo lici na neko pojacanje u vidu Brankovica. Tak neki prosecan igrac kojeg dovodimo bez potrebe. Bolje da je onda ostao Paja, samo je jednu godinu stariji od ovog Barica a sumnjam da je lik nesto posebno cim dolazi kod nas. Ali ajde da ne mracim odmah, ima koji ce to da urade mnogo bolje od mene :devil:
Image
Boske87

Post by Boske87 »

laki wrote:Ne mracim vec mi ovo lici na neko pojacanje u vidu Brankovica.
Isto sam pomislio dok sam gledao njegovu statistiku na transfermarkt :) . I šta će on igrati, levog ili desnog beka? Leković je odličan levi bek i njega trebamo dovesti kako znamo i umemo. Dosta nam je jednosmerna igra, sve preko Alivodića i desne strane, leva strana mora igrati značajniju ulogu ove sezone.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Posto pojma nemam ko je ovaj niti kakav je igrac, o odluci da se dovede necu da govorim nista dok ne budem imao malo vise informacija. Medjutim, ono sto mi je opet cudno jeste da je bio jos godinu dana pod ugovorom, sto opet znaci da smo ga kupili, a ne doveli kao slobodnog. Zna li ko nesto vise o tome? A i o samom igracu.
limanfkv

Post by limanfkv »

Koja je poenta dovoditi igrace od 28+ godina nikada mi nece biti jasno. Samo cekam da vidim ko ce pokupiti Susnjara i Deletica.
0.0625
srkins

Post by srkins »

deletica je napredak pokupio...
Post Reply