Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Transferi

Post by Helm »

Kad smo kod Barica, zamolio sam kolegu iz Vukovara da se raspita i saznao je sledece:

"iskreno puno smo ocekivali od Barica jer je dosao iz Belgije kao pojacanje,ali nismo dobili bas nista,bio je ispod svake kritike,nesiguran otraga,prema naprijed nista,skuhao nam par utakmica i na kraju nije bio ni na klupi...nadam se da ce se kod vas bolje snaci"

i ovo:

"Fizicki je na nivou, tehnicki bas i ne. Ovisi sta ocekujete od beka. Mislim da postoji sansa da odigra skroz korektno kod vas."

Pa sad, na osnovu toga, ne bih bas rekao da je najsrecnija zamena za Vuleta. :?
Turija

Post by Turija »

mihailov wrote:Izjava je svejedno šlihtačka za jednog kapitena Vojvodine. Treba da ga je sramota, kakve su sve veličine nosile traku oko ruke u prošlosti...
Potpisujem.
Vulićević je zaboravio da je Kapiten Vojvodine, a to se ne sme zaboraviti.
U poslednjoj deceniji, u Voši se dosta (o)lako dolazilo do kapitenske trake, jer se kod izbora kapitena kalkulisalo sa budućom prodajom tog igrača (računajući da će se time znatno podići cena igraču), a ne sa osobinama koje treba da krase Kapitena Vojvodine, kako bi on bio prirodni autoritet za saigrače, navijače, medije.Zato im onda novinari i postavljaju takva pitanja, jer se igrači ,,pecaju".
Kapiten Vojvodine mora da ih o'ladi, po svaku cenu, pa makar i da je to koketiranje instruisano i iz samog kluba (radi dizanja rejtinga igrača na ino pijaci).Jednostavno, sa Kapitenom Vojvodine se to ne radi.Takva vrsta konformizma ne da mu neće podići cenu kod ozbiljnih klubova, već naprotiv, samo će je smanjiti .Neko je ovde spomenuo Mojsova, sa sličnom pričom.I šta se desilo - ne treba im ni kao slobodan igrač, a ona ,,klizanja" su mu samo zapečatila sudbinu, u smislu odlaska u neki ozbiljniji evropski klub.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Pod hitno mu oduzeti traku bez obzira da li je rekao ono ili ne.
On kao kapiten nije smeo da dozvoli da se stavlja u isti kos sa onima.
Ako zeli da ide tamo neka kaze i neka ide makar i dzabe.
Ali ako ne zeli, isto tako jasno treba da kaze NE. A ne , te piskicu - te kakicu.
Kapiten Vojvodine mora da bude dete poniklo u ovom klubu i tacka.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Video zapis:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;

Vulicevic je kapiten Vojvodine kao sto sam ja profesionalni fudbaler u Avganistanu. Ta traka na njegovoj ruci ama bas nista ne znaci. Ta traka vec jako dugo nije na pravoj ruci. A covek je samo bio otvoren za novinare. Nema sta da mu se zameri.
fare wrote:DA ALI TADA JE BIO BATA ZIV A SADA POSLE NI MESEC DANA PRICA SE SKROZ PREOKRENULA NE SAMO SA NJIM NEGO I ABUOM A VIDECEMO STA CE BITI JOS U BUDUCNOSTI . ZATO STO PRE DA SE IZABERE PREDSEDNIK I DONETU ODLUKU DEFINITVNU "IGRACI VOJVODINE NE MOGU POJACAVATI KONKURENTSKE KLUBOVE ZA BILO KOJU CENU ( A hvala bogu puni su para i jedni i drugi .......... BANKROT )
Bice toga sve vise i vise. Sistem u kojem svi govore tacno ono sto neko hoce da cuje uvek zavrsi na nacina na koji ce i ova prica da zavrsi.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Koji vam je ljudi, kapiten Vojvodine i treba da bude odmeren u svojim izjavama prema protivnicima, cak i prema smecu. Smatram da bi bilo neprimereno da se spusti na njihov nivo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
limanfkv

Post by limanfkv »

shecky wrote:Da bre..smanjite dozivljaj malo ...
Kao prvo Vule je srbijanac i ko god ocekuje od njega da mu Vosa bude u srcu je malo o0
Sta Ti ovo znaci? I pri tom ne mislim na ovo onula jer kapiram da je to nesto sto ne zelim da znam? Ja mislim, a to sam i ranije rekao, da on nije osoba za kapitena, jer smatram da ne poseduje liderske osobine, ali majku mu sta je trebao da izjavi ne razumem? Ne verujte svojim usima, verujte novinarima!

@Turija, Mojsov je potpisao ugovor sa norveskim Branom na 2.5 godine. Ne kazem da je Bran veliki klub, ali jos je tuznije sto i taj klub predstavlja miljama daleku destinaciju za mnoge nase fudbalere.
0.0625
fare

Post by fare »

zapad wrote:
ssnigd wrote:Kada otpisujemo Runija i Skuletica moramo da vidimo koliko puta su oni do sada igrali bas na svojoj maticnoj poziciji. Runi na desnom krilu, a Skuletic u samom spicu.
Ne ulazim u ljudske osobine.
Podržavam.

Inače novi golman nam je Jovanić.
Svaka cast na informaciji Jovanic potpisao za Suboticki spartak na 3 godine :D
Joe

Post by Joe »

Posle ove izjave Vulićević može slobodno da pređe u Partizan ako mene pitate. Sram ga bilo!
fare

Post by fare »

Evo uspeo sam da isceprkam Vulicevicev intervju 02.12.2012 datum pa procitajte sta je izjavio: Ako bi ti došla ponuda jednog od ta dva beogradska kluba, da li bi je prihvatio?

- Ne… Sad imam čiste papire, ali ipak sam tri i po godine u Vojvodini, u kojoj sam i kapiten. Stvarno ne znam kako bi to izgledalo da dođem ovde i igram protiv nje. Kad nisam prešao pre tri i po godine, neću ni sada. ODMA KAPITENSKA TRAKA SA RUKE DOLE I DATI JE TRAJKU AKO OSTAJE AKO NE ONDA DJURICU !!!!!!!!!!!!!

EDIT: Fare, lakše malo sa tim velikim slovima i znakovima uzvičnika, razumemo šta želiš da kažeš i nema potrebe da svaki post deluje kao da se gasi klub svakog trenutka.

Administracija
madda fakka

Post by madda fakka »

Sve postove koji su nadovezani i koji se ticu "izjave" Vuleta "da bi vrlo rado u nkp" bih sada citirao da vidite koliko se "lozite" ni oko cega.... Jel treba da se ponavljam? Ako potpise, sram ga bilo, ako ne potpise prekinite da se LOZITE na novinarske buve i kojekakve traceve. Aj ponovicu se... Katai je isao u zvezdu koliko puta? Da on je bio jednom nogom tamo jer su se menadzeri culi telefonom uz kaficu. Koliko puta su Stepanov, Kacar, Mrdja, Meda, Merebashvili, Mojsov, Aleksic, Abu, Trajkovic, VULE... potpisali za njih oboje? Gde su danas?

Lionel Hutz: "I rest my case"

P.S. Ponovicu se opet :) Dzaba trosite svoje nerve na budalastine ;)
P.P.S. Ako se dobro secam neko je napisao/citirao Bojketa ali ja cu parafrazirati: "Jeste ludi da ostajem u Srbiji bezim odavde sto pre"
I Bog je Slaninar...
milancl

Post by milancl »

A Vule kaže... :

http://www.fkvojvodina.rs/2013/06/vulic ... ije-maste/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
fare

Post by fare »

Evo i ruznal je danas promenio pesmu u vezi Vulicevica : http://www.zurnal.rs/2013/06/22/vulicev ... index.html :D
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Na ovoj temi o transferima je kao u obdaništu :frown:
Io odio Belgrado
tulip

Post by tulip »

Napisale su se dve strane na ovom forumu oko Vuletovog prelaska u crne. Jedni su da ga odma linčuju, a drugi bi da ga brane. Sve u svemu, svi smo uznemireni zbog obične bg novinarske patke. Ne bi bilo ni po jada da smo se smo mi, obični smrtnici primili na serviranu vest, ali je daleko veći problem što su se u našem klubu takođe uspaničili pa brže bolje preko zvaničnog sajta šalju demante.
Čemu sve to pravdanje i povijanje pred beograđanima?! Na takve stvar im treba jednostavno odgovoriti pitanjem: kolko košta vaš najbolji igrač. Jednostavno, za ubuduće: Ode Drakulić kod Mitrovića i ponudi mu 3x veću platu i naravno udari vest na sva zvona, a onda nek se oni češu tamo gde ih ne svrbi.
DAJ GOL!!!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

ali koji pacijenti uopste sumnjaju u vulicevica?koliko godina ce vam trebati da naucite u kojoj drzavi zivite,i koga novine guraju?i sad recimo vule udje i cita ovo i sta da pomisli...strasno...DRZ SE VULE I AKO CITAS OVO DAJ DONESI MI SA ZLATIBORA KOBASICE:-D
Post Reply