Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fraxmanutd

Re: Transferi

Post by fraxmanutd »

Знао сам да је новинарско смеће. По мени је Вуле капитен број 1! Баш због тога што није поникао у Воши а види се да је поштује. Свака му част на свему до сада!
Банат цео, црвено бео!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Smehotres na topicu niokocega :argue:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kada te nesto "svrbi" onda o tome i pricas.

Kapitenski bi bilo da je rekao da je on kapiten Vojvodine i da na tu temu nema sta da prica. A rekao je sledece.

Od reci do reci..... izvuceno iz intervjua. Mrzi me sve da prekucavam. Postoji video klip na Blicu, pa koga interesuje moze i sam da pogleda

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;

...pocastvovan sam sa time, videcemo, ja sam igrac Vojvodine... pod ugovorom sam sa Vojvodinom, to je nesto novo za mene... verovatno i za klub u Vojvodini, pa, videcemo u narednim danima sta ce se desavati.

Vulicevic jeste veliki borac i to niko ne spori, ali nije kapitenski kalibar, i nikada nece ni biti TACKA
Turija

Post by Turija »

Dobro je što objavljen ovaj demant, jer da nije samo bi unelo dodatnu nestabilnost u Klub, već prilično poljuljan smrću Predsednika.
Verujem da mnogi ovde (a ni ja) ne bi ni komentarisali izjavu Vulićevića, da je ona osvanula samo u štampi, a da nije bilo video zapisa tog intervjua.Vulićević je, čak vrlo duhovito, započeo svoj odgovor ( parafraziram: da nikad nije bio bliže partizanu, nego sad, pošto se sada nalaze u istom hotelu :lol: ), ali kasnije je totalno zabrljao stvar (da ne kažem ,,u**o motku"), pogotovo u situaciji kada se u medijima stvara klima da je Klub pred bankrotstvom, što samo daje jak argument takvoj priči.Jer eto, i kapaten posade želi da napusti brod.A, kako onda Klub da dovede neko pojačanje u ovom prelaznom roku, kad i Kapiten želi da menja sredinu u domaćoj ligi?
Šteta je napravljena, ali je demantom ona umanjena.Istina, kako je ovaj demant nastao, on nema tu snagu i težinu, kao da je to isto rečeno u prvom razgovoru sa Vulićevićem.
OK je to da Kapiten Voše bude ljubazan, kulturan, uvek na raspolaganju medijima (tako i treba)....može čovek i da se ne snađe baš najbolje, pri nekom iznenađujućem (nezgodnom) pitanju, ali ovo pitanje je upućeno toliko puta igračima Vojvodine, da su svi oni davno mogli da spreme adekvatan odgovor na provokaciju.Što bi se reklo, ne može ih pitanje ,,zateći" (nespremne).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Helm

Post by Helm »

Jos ce da ispadne da je Vule takticki dao izjavu kako bi nase novo pojacanje proslo neprimeceno. :mrgreen:
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Minja wrote:Kada te nesto "svrbi" onda o tome i pricas.

Kapitenski bi bilo da je rekao da je on kapiten Vojvodine i da na tu temu nema sta da prica. A rekao je sledece.

Od reci do reci..... izvuceno iz intervjua. Mrzi me sve da prekucavam. Postoji video klip na Blicu, pa koga interesuje moze i sam da pogleda

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;

...pocastvovan sam sa time, videcemo, ja sam igrac Vojvodine... pod ugovorom sam sa Vojvodinom, to je nesto novo za mene... verovatno i za klub u Vojvodini, pa, videcemo u narednim danima sta ce se desavati.

Vulicevic jeste veliki borac i to niko ne spori, ali nije kapitenski kalibar, i nikada nece ni biti TACKA
Čovek je počastvovan time da ga Partizan želi. Ne vidim šta je tu loše?

Odgovorio je tako da ne zatvori vrata ako VOJVODINA, tj. njegov klub, ipak reši da ga proda.

I zaista se ne zna šta će se dešavati narednih dana - ko će biti predsednik, kakva će biti politika kluba, ko će ići, ko ostati (novi trener)...
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Vulicevic je kapiten... na zalost.

"Hvala lepo, nemam komentar..."

"Hvala na pitanju, ja sam igrac Vojvodine"

"Hvala na pitanju, ne razmisljam o prelasku u bilo koji drugi klub"

Imas milion nacina da ne odgovoris, a da nista lose ne uradis i nikakava vrata da ne zatvoris. A ako uprava proda tog igaca partizanu, iste sekunde postaje bivsa uprava??? Zar ne?
mihailov

Post by mihailov »

Vule se sada izvlači, kada je do njega verovatno došla reakcija navijača...
Zamislite da Frančesko Toti izjavi nešto tipa-"Prija mi interesovanje velikog kluba poput Lacija, igrač sam Rome, videćemo kako će se stvari odvijati...". U ovim teškim trenucima po klub, kada sa svih strana gledaju da nas zakopaju, moramo imati nultu toleranciju na ovakve stvari :!:
On zarađuje hleb u Vojvodini već 3 godine, nosi kapitensku traku oko ruke, što je velika čast koju mnogo veći igrači od njega nisu imali prilike da imaju. Zato pored angažovanja na terenu, koje mu se ne spori, mora u javnosti poštovati klub. Kakav primer daje ostalima?!
Napred Voso!
shecky

Post by shecky »

Mihailov odlicno receno stim da bih ja jos dodao nesto..

Nisam gledao snimak izjave jer me mrzi i ne zelim ni da ga pogledam! ,ali meni se cini nesto da dok Balsa nije izabran hm.. ok.. izabran za predsednika on je lelujao i sad od jednom ..ma kaaaakav partizan bre ...

Sve u svemu ono za sta se ja zalazem i voleo bih podrsku ,a to je da od sledece sezone nema aplauza za losu igru dobar rez ili dobar rez losa igra.. itd itd
Dakle bez tolerancije !!! Igrajte fudbal i pobedjujte!!
Ne zanima nas ni ko je Vule ni Trax ni Djura ni Abu ni Radoja NIKO!!!
Zanima nas kvalitet i rezultat! kraj
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Minja wrote:Vulicevic je kapiten... na zalost.

"Hvala lepo, nemam komentar..."

"Hvala na pitanju, ja sam igrac Vojvodine"

"Hvala na pitanju, ne razmisljam o prelasku u bilo koji drugi klub"

Imas milion nacina da ne odgovoris, a da nista lose ne uradis i nikakava vrata da ne zatvoris. A ako uprava proda tog igaca partizanu, iste sekunde postaje bivsa uprava??? Zar ne?
1+
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
postman

Post by postman »

Molio bih admine da zakljuce vise ovu sprdnju od diskusije o Vuletovim izjavama :silence:
Alan Ford

Post by Alan Ford »

postman wrote:Molio bih admine da zakljuce vise ovu sprdnju od diskusije o Vuletovim izjavama :silence:
Ja ne smatram da Minja, mihailov, Turija i ostali clanovi foruma prave sprdnju od diskusije, naprotiv, daju joj kvalitet.
Molio bih admine da ne zakljucavaju diskusiju o izjavama kapitena Vojvodine, da slicne izjave ne bi davali buduci kapiteni Vojvodine.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Alan Ford wrote:
postman wrote:Molio bih admine da zakljuce vise ovu sprdnju od diskusije o Vuletovim izjavama :silence:
Ja ne smatram da Minja, mihailov, Turija i ostali clanovi foruma prave sprdnju od diskusije, naprotiv, daju joj kvalitet.
Molio bih admine da ne zakljucavaju diskusiju o izjavama kapitena Vojvodine, da slicne izjave ne bi davali buduci kapiteni Vojvodine.
:cheers:
stevan

Post by stevan »

Koji to mozak moze popunjavati mesto stranca nekim vremesnim nepoznatim igracem iz hrvatske.

Pristalica sam ako dovodimo stranca da to budu mladi igraci sa velikim potencijalom ili igraci koji ce praviti razliku,reprezentativnog kalibra.
Ne poznajem Burica, al cisto sumnjam da je toliko bolji od Nastica,Pavlovica ili Brankovica.ili da takvog igraca nismo mogli naci u domacim okvirima.

Dal neko zna sta se desava sa golmanom, izgleda da cemo Supu moliti da se vrati.U prvi plan mi nekako iskace golman BSK Danilovic.Bivsi Radov golman,branio za mladu repku.
Helm

Post by Helm »

Taj Baric je bio standardan u Gentu, a onda je presao u Slaven kao najvece pojacanje tima koji napada grupnu fazu Lige Evrope i visok plasman u ligi. Medjutim, citava prica je izgleda ispala skroz obrnuta, pri cemu je i on igrao katastrofalno. Ko zna kako ce se zavrsiti citava ta prica, dobar je fudbaler, ali je igrao ocajno u Slavenu. Nadajmo se da ce kod nas pokazati ono zbog cega je bio standardan u Gentu.

A da li se zna nesto o Fijeru, ako ne gresim on bi sutra trebalo da stigne kao i Abubakar? To jest, prema navodima Drakulica i Nikolica.

I pitao bih nekog od upucenijih, koja je primarna pozicija Mirka Ivanica? Ako ne gresim, ofanzivni vezni? U slucaju da sam u pravu, zanima me kako se snalazi na mestu levog krila?
Post Reply