Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
slanobarac

Post by slanobarac »

Evo sad mi pade na um jedna ideja koja bi mislim imala veliki značaj za naš fudbal.Nebi trebali da dovodimo svoj klub u nezavidnu situaciju prekidom nekog meča (mislim na navijače) već da napravimo hepening na utakmicama koje slede. Naprimer, Spartaka I Indjiju da pustimo jer to su “naši” msm vojvođanski klubovi ali naprimer da od Indjije izgubimo 15-2, od Spartaka 18-6 a da u Smederevu jer to je partizan2 igramo kao da nam odlučuje o tituli. Sa crvenima ćemo videti kako se oni budu ponašali u ovom slučaju od juče pa ćemo se tako I ponašati. Mogli bi sa njima 22-22.(Abu 15 kom. Kaluđerović 12…..)Šta ćeš više , u ovoj tole ligi puno golova , nema crvenih kartona, nema penala….milina. I ko nam šta može.Pun stadion, slobodan ulaz,dovedeš dečurliju,svastiku kumu I komšiluk ima Bog da nas vidi.E sad žurim na polufinale u17 idemo svi na zapad pa pokažemo fss mafiji šta mislimo o onoj krađi od juče.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
severozapad

Post by severozapad »

Koliko je upad na današnju tekmu?
One and only

Post by One and only »

severozapad wrote:Koliko je upad na današnju tekmu?
Besplatan je ulaz, ali moras da preuzmes kartu na blagajni kod juga.
Vidimo se!
United of Vojvodina
slanobarac

Post by slanobarac »

severozapad wrote:Koliko je upad na današnju tekmu?
daj ne zajebavaj. 00000000000000000000000000000 :wink:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
kej

Post by kej »

Odlicna ideja. Dolazim na utakmicu. Idemo sto glasnije!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

kad je utakmica u 16:30 ?
simicpk

Post by simicpk »

Ocekujem saopstenje od nkp, da smo mi njih pokrali jer je Mojsov dao gol iz "ofsajda".
soderstorm

Post by soderstorm »

simicpk wrote:Ocekujem saopstenje od nkp, da smo mi njih pokrali jer je Mojsov dao gol iz "ofsajda".
Posto su izdali saopstenje vec verovatno su i to na glasili. Ali mene njihova piskaranja ne zanimaju pa nisam ni citao.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Uvek sam imao samo reci hvale za Grofovo ostro pero, za Minjine slike koje govore vise od 1000 reci i za sve vodece ljude koji su iz ljubavi prema klubu omogucili i meni da se na ovom mestu osecam kao u svojoj fotelji nakon dugacke radne nedelje.

Da vas vidim u gradu, tretirao bih vas kao svoje najbolje prijatelje.

Bas zato me boli vas nocasnji potez, potez koji je i potez svakog od nas.

Pustili ste na naslovnoj strani komentare navijaca ciganistana koji svoju pripadnost nisu ni krili. Zar nama treba njihova lazna simpatija? Sta cemo za godinu ili dve kada ta ista zvezda izbori moc u fss? Kada nas ta ista zvezda bude krala kao partizan juce? Da li cemo onda da pustamo u etar komentare ozlojadjenih grobara ?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
kowalski

Post by kowalski »

Slazem se da u ovoj borbi ne treba praviti pakt sa ciganijom, drugom stranom istog novcica. Njihova podrska nam ne treba!
Image
Krle

Post by Krle »

Ne znam da li da pišem, pošto se još nisam ohladio. Samo da kažem, da sam se juče putujući u autobusu osećao kao da me sprovode kroz zemlju s kojom ratujemo 200 godina. Žene, deca, staiji ljudi svi su čekali kao ludi da neko, negde, prtisne dugme i pusti hiljade ljudi da stignu na autakmicu na koju su na vreme krenuli. Došlo mi, a irekao sam panduru, da ću s drugarima da blokiram drugu traku, pa nek i ostali stoje, kad i mi moramo.

Jče smo pobedili i mi, i klub i igrači, i svi ostali koji su prepoznali šta radimo. Ponosan sam na sve nas. I čudno, dok smo slavili na Trgu sinoć, odavno nisam bio srećniji. Sada samo ostati dosledan i ne odstupati ni milimeta. Ujednili smo se kad je najpotrebnije i sada nam ne mogu ništa.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

podbara wrote:Све се увек мора радити у складу са законима Р. Србије. Постали смо истински шампиони Србије! Народ је уз нас, погледајте само коментаре на сајту!
Овде се не сме стати. Следећи корак би мога бити иступање из лиге и формирање новог савеза. Позвати све клубове и фудбалске центре који су спремни да изграде што поштеније такмичење. Обавезно искључити из приче партизан и његове филијале и кренути од нуле. Сви видимо и знамо шта не ваља у нашем фудбалу, сада треба организовати такмичење које би могло да се избори са тиме.
Усталом, увек је могућа регионална лига?
Ове људе и ово такмичење не можемо променити!
TO!!!!!

Iskljuciti i zvezdu, i oni su ista go**a kao i braca im blizanci, samo sto sada nije Terza na celu saveza nego Tole pa se vise navlaci za crnog nego za crvenog.

Jebla ih njihova superliga i kup Srbije, eto im ga na neka ga igraju zvezda i partizan sa svojim filijalama, mi u tome vise NE TREBA DA UCESTVUJEMO!

Znaci, ili formirati novi Savez i novo takmicenje sa svim klubovima voljnim da se posteno takmice, ili se kolektivno prikljuciti nekim od takmicenja u susednim drzavama.

Ovako dalje vise ne moze!!!
Go west

Post by Go west »

Evo i cele utakmice.

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote:A protiv Spartaka, da se ja pitam, obezbediti TV prenos, i ući u teren i prekinuti meč.
Ne - nego ne izaci na teren, neka utakmica bude zvanicno registrovana 0:3. Ko ih j**e, mi u FSS takmicenjima vise ne treba da ucestvujemo!!!

Onda, u dogovoru sa Spartakom, odigrati revijalnu prijateljsku utakmicu za sve ljude u Srbiji kojima je stalo do fudbala!
TomaNS

Post by TomaNS »

Inace, evo primera iz koga se najbolje vidi celokupno stanje: pre mesec dana, poslao sam i telefonski potvrdio zahtev Poreskoj upravi za podatke o tome koliko blizanci duguju za porez u protekloj godini, a na osnovu Zakona o dostupnosti informacija od javnog znacaja...

Danas mi stize tri strane kucanog teksta - obrazlozenje kako sam ODBIJEN jer je to neka vrste sluzbene tajne...
Locked