Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lexa

Re: Transferi

Post by lexa »

@radoye

Slazem se, treba izgurati pricu do kraja i dati primer buducim pojacanjima da se ne igraju
s takvim stvarima. Ja samo kazem, neka ga se suspenduje, ili neka otkupe ugovor, ali
ne bih voleo da ga posle svega vidim u nasem dresu.

p.s. da li ovde ima neko blizak klubu? Ako ima, pa daj prenesite nam neke informacije.
Da li ima ponuda za nekog naseg igraca? Koji igraci su nam ponudjeni od strane menadzera?
I uopste, sta se desava?
Bez nagadjanja, samo proverene informacije!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

http://www.birkirkarafc.com/player.php?id=160" onclick="window.open(this.href);return false;
Napadač koji je navodno ponuđen.

Navodno ima interesovanja za Trajka i Abua. Turska i Kina
the Gari

Post by the Gari »

Radoye wrote:Ako hoce negde drugde neka otkupi svoju ugovor - cena 3 meleonceta evrica, pa ti sine izvoli gde god ti srcu milo. Za ovu bracu Arape je to ionako sitna lova, a nama bi bas dobro dosla.
Teoretski gledano, ovakav scenario bio bi verovatno najbolji. Ako je već "naš", a očigledno mu se ne dolazi ovamo, da ga lepo prodamo na brzaka (ne moramo baš tri miliona dobiti). Tako bismo se rešili dolaska igrača bez ikakvog motiva koji ko zna kako bi se uklopio i dobili nešto keša za neku drugu kombinaciju. Moj izbor bi uvek bio Despotović. Međutim, ova priča meni deluje jaaaako neozbiljno i komplikovano i teško da od toga išta može da ispadne.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Minja
Administrator

Post by Minja »

lexa wrote:Da li ima ponuda za nekog naseg igraca? Koji igraci su nam ponudjeni od strane menadzera?
I uopste, sta se desava?
Bez nagadjanja, samo proverene informacije!
Ponuda uvek ima, jedino je pitanje da li su odgovarajuce ili ne. To ionako sve rade menadzeri. Ne treba biti mnogo pametan pa zakljuciti da su najtrazeniji pikovi Trajkovic i Abu.

Rasa Batak je napravio fantasticnu karijeru u Turskoj, a Trajkovic me bas podseca na njega, tako da info da ga Turci traze uopste ne cudi, i mislim da ce on i otici u ovom prelaznom roku, a ako mu destinacija bude Turska, napravice dobru karijeru.

Za Abua cemo videti. licno, voleo bi da ostane do kraja ugovora, cak da mu se ponude ozbiljni uslovi pa da ostane jos koju godinu, mada to nije mnogo realno, a sta ce biti na kraju, znacemo vec za koji dan/nedelju.

Sto se tice Fijera, ne treba ga terati. Bas kontra. Ako je potpisao ugovor, a to cemo tek da vidimo, onda treba insistirati na njemu. Cisto sumnjam da ce mu se isplatiti da se zeza u Vojvodini. Umesto da napravi karijeru, moze lako da mu se dogodi da je zavrsi. Par losih sezona i cao-zdravo. Pa to zna svaki fudbaler. Morace da gilja, jer Srbija nije destinacija vec samo tranzit za ozbiljan fudbal (i novac).
stevan

Post by stevan »

Mladi Srbin zavukao golčinu iz kornera na debiju za Ajaks

Bivši fudbaler Vojvodine, Dejan Meleg, koga holandski mediji zovu 'srpski vunderkind', debitovao je za Ajaks na predsezonskom meču protiv Putena fenomenalnim golom direktno iz kornera.

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 35121.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan

Post by Milan »

Postoji na forumu topik "Gde su, sta rade...", pa tamo postavljajte ovakve vesti...

Kako god, ja bih zabranio postavljanje vesti u vezi Melega, jer se svaki put iznerviram kada skontam da derana nismo posteno ni gledali u nasem dresu, a svima je bilo jasno kakav biser smo ispustili...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm

Post by Helm »

Pa nije bas da smo ispustili, pre smo oterali iz principa. :deal:
the Gari

Post by the Gari »

Milan wrote:Kako god, ja bih zabranio postavljanje vesti u vezi Melega, jer se svaki put iznerviram kada...
Ako ćemo tako, trebalo bi uopšte zabraniti vesti o Vojvodini pošto većina njih proizvodi ovakve reakcije :wink:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
zapad

Post by zapad »

Helm wrote:Pa nije bas da smo ispustili, pre smo oterali iz principa. :deal:
Ko ga je oterao?
Nije hteo da potpiše ugovor sa Vojvodinom, sačekao da napuni 18 godina i otišao u Ajaks.
Helm

Post by Helm »

Pa to ne znam, ja znam samo i isklucivo samo ono sto pise po medijima i sto se pise po forumu. A svuda se provlacilo kako on zeli da ostavi dubok trag u Vojvodini, kako se kaje zbog menadzera itd. Pokojni Bata je bio izricit u stavu da moze da ostane u klubu samo ukoliko raskine menadzerski ugovor. I tako ode. Ako smatras ili znas drugacije, onda iznesi punu informaciju, a ne ovako.

Ja sam recimo podrzavao Batu u potpunosti vezano za tu pricu, ali nisam puno zamerao ni Melegu. Medjutim, ako je istina da mu je nudjen ugovor a on nije hteo da ga potpise:
Milan wrote:...

Kako god, ja bih zabranio postavljanje vesti u vezi Melega
, jer se svaki put iznerviram kada skontam da derana nismo posteno ni gledali u nasem dresu, a svima je bilo jasno kakav biser smo ispustili...
,
onda se slazem sa podvucenim delom, ali iz razloga sto decko ne zasluzuje da se o njemu pise.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

na melegu smo izgubili bar 2 miliona eura a pre svega najboljeg igraca iz te generacije,igrac tipa tadic ali mnogo bolji.ko je kriv glupo je raspravljati,takav talenat koji je prepoznala cela evropa trebalo je zastititi dobrim ugovorom bar na 5 godina,a onda napraviti dobar transfer.
VladaSS

Post by VladaSS »

Ма нека иде далеко му лепа кућа и нека поведе свог менаџера за собом, такви као он нам ни не требају!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Tako je, sta ce nam Meleg kad imamo Skuletica! :deal:

:roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Radoye wrote:Tako je, sta ce nam Meleg kad imamo Skuletica! :deal:

:roll:
Kako zamisljas da imamo igrača koji nakon isteka stimpedijskog ugovora ne želi da potpiše profesionalni :?:

Treba vratiti Despota i/ili Dania Aleksica.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Toto Riina wrote:Kako zamisljas da imamo igrača koji nakon isteka stimpedijskog ugovora ne želi da potpiše profesionalni :?:

Treba vratiti Despota i/ili Dania Aleksica.
A ti to znas ono bas kao fakat, bio si licno prisutan kad je bezuslovno odbio da potpise ugovor, i da ga bas nista na belom svetu nije moglo navesti da se predomisli?

Verujem da je uz samo malo dobre volje mogao da se nadje zajednicki jezik sa Melegom tako da svima bude dobro. Cak i da klub ne uzme nista vise nego sto je uzeo za njega (koliko se secam, par stotina hiljada), imati jednog takvog igraca u timu bi vec samo po sebi bila velika korist. Ovako, otisao je da nije sastavio 5 celih utakmica za nas.

Po meni je to ravno tragediji.

Sto se tice Despota - apsolutno za!

Dani je nazalost jos jedan u nizu izgubljenih talenata tipa 69, Runi i ostala boemska ekipa.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply