Uprava
- Grbavica.021*
Re: Uprava
Збиљић: партизану хвала на подршци у болном тренутку
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/199007 ... m-trenutku
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/199007 ... m-trenutku
Da li ćete smeniti ovog cirkusanta od trenera zbog kog ste Krtolicu, ni krivog ni dužnog oterali, a za koga je Bandović Anćeloti?
Da li ćete smeniti Marka Jovanovića Maradonu?
Da li ćete smeniti sebe?
Je l’ vam sad jasnije da je u fudbalu pored novca važna (važnija) i stručnost?
Licemeri jedni!!!
Da li ćete smeniti sebe?
Licemeri jedni!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mislim da smo svi ovde svesni retoričkog tona, ironije i uzaludnosti mog upisa…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Pa dobro, ima tu raznih vrsta razočarenja kroz sve ove godine, ali opet bilo nas je dosta protiv OFKe samo pre dve nedelje.Minja wrote: ↑Sat Nov 09, 2024 11:50 pmМорам да се насмејем на овај упис. Гледам утакмицу и пролази ми кроз главу, као пишемо Управа напоље, тражимо смене и слично, а истина је да су сменили они нас. И то одавно. Стадион ПРАЗАН. Ово данас је најлошија посета ко зна колико деценија уназад. Невиђено. Човече, некада је на тренинге долазило више људи. 99% мојих познаника више ни не размишља о Војводини. Толико о сменама.Milan wrote: ↑Sat Nov 09, 2024 10:05 pm Da li ćete smeniti ovog cirkusanta od trenera zbog kog ste Krtolicu, ni krivog ni dužnog oterali, a za koga je Bandović Anćeloti?
Da li ćete smeniti sebe?
Licemeri jedni!!!
Međutim danas je malo drugacija priča, ja lično sam danas bojkotovao zbog sramotne igre protiv zvezde, a plus i ova čitava situacija je degutantna toliko da u ovom momentu nemam nikakvu želju da budem na istoj strani zajedno sa zbiljicem, lalatom i ostalim sns govnarčićima.
Pročitao sam i lalatovu izjavu da igrači krivi za sve, isti oni koje je on danas stavio u tim i sa kojima je zajedno prošle nedelje igrao omiljenu rekreativku bez da mu je puno šta tada smetalo.
Treba vam svima smanjiti plate barem za 75%, a i to što vam ostane je puno koliko ste zaslužili!
Spavati mirne duse, hodati ulicama cistog obraza!
Nije tesko, samo treba biti covek.
Nije tesko, samo treba biti covek.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Мишљења сам да клуб мора увести систем кажњавања. Ако постоје бонуси морају онда постојати и казне.
Тим који прима неколико милиона годишње не може да има овакве резултате, исте и горе од екипа које зарађују добрано мање. Овако они буквално добијају паре на лепе очи.
Лепо одредити, против близанаца зо победу може бонус, можда и за нерешено, против директних конкурената за Европу само победа може бонус, против осталих бонус ако победимо без примљеног гола или победимо са три разлике.
Одузимање 10% ако се изгуби од конкурената за Европу, одузимање 30% ако се изгуби од екипа осталих екипа сем близанаца.
Па да видиш хоће ли трчати као да имају туберкулозу и шутати као седмогодишње дете.
Коме се не свиђа показати врата. Ствари се морају поставити на своје место јер ово лелемуђење је неприхватљиво, тако могу у државној фирми да се понашају.
Тим који прима неколико милиона годишње не може да има овакве резултате, исте и горе од екипа које зарађују добрано мање. Овако они буквално добијају паре на лепе очи.
Лепо одредити, против близанаца зо победу може бонус, можда и за нерешено, против директних конкурената за Европу само победа може бонус, против осталих бонус ако победимо без примљеног гола или победимо са три разлике.
Одузимање 10% ако се изгуби од конкурената за Европу, одузимање 30% ако се изгуби од екипа осталих екипа сем близанаца.
Па да видиш хоће ли трчати као да имају туберкулозу и шутати као седмогодишње дете.
Коме се не свиђа показати врата. Ствари се морају поставити на своје место јер ово лелемуђење је неприхватљиво, тако могу у државној фирми да се понашају.
@Minja
Истина је све што си написао. Моја идеја би била примењива само на новопридошле играче. Питање је какви би играчи хтели да дођу у такав систем.
Опет можда је боље и такви какви дођу него да дајемо шаком и капом а боримо се да будемо у топ 8.
Овако смо играли и пре неколико година са далеко мање плаћеним играчима.
Истина је све што си написао. Моја идеја би била примењива само на новопридошле играче. Питање је какви би играчи хтели да дођу у такав систем.
Опет можда је боље и такви какви дођу него да дајемо шаком и капом а боримо се да будемо у топ 8.
Овако смо играли и пре неколико година са далеко мање плаћеним играчима.
-
Mislim da odlično pristaje situaciji.
“Debeli Precjednik” (nije predsednik FKV)
Cela pesma, a refren brutalno, oslikava Slaninarstvo u NS-u.
“Ja samo mislim da me ima, ali nema me
Samo mislim da me nema me
Ja samo mislim da me ima, ali nema me
Ja nestajem.”
“Debeli Precjednik” (nije predsednik FKV)
Cela pesma, a refren brutalno, oslikava Slaninarstvo u NS-u.
“Ja samo mislim da me ima, ali nema me
Samo mislim da me nema me
Ja samo mislim da me ima, ali nema me
Ja nestajem.”
“
Zbiljić je izjavio da će ovo biti transparentna uprava da će sve podatke iznositi u javnost ništa neće kriti evo za početak reci koliko je koji igrač plaćen 

- gospodinFKV
Милан Мандарић више није потпредседник ФК Војводина, амбиције га воде у иностранство
https://www.fkvojvodina.rs/milan-mandar ... U9MhItUDsw
- Uvek sa tobom
Дуго је издржао са овим аматерима!CRD FCV wrote: ↑Wed Nov 20, 2024 2:25 pmМилан Мандарић више није потпредседник ФК Војводина, амбиције га воде у иностранство
https://www.fkvojvodina.rs/milan-mandar ... U9MhItUDsw
Ајмо ко је следећи?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Svi do jednog odlazite! Mandarić ništa nije doneo klubu osim onih prvih nedelju dana što smo svaki dan bili u medijima, a ostalo debela 0. Sad redom napuštajte svi.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- gospodinFKV
Na vreme otisao, da ne mora da kroci na stadion kad SNS uprava krene da ga rekonstruise.
Jeste da ovo nije tema stadion, ali da se nadovežem na gornji post.
Izgleda da je planirana i očekivana rekonstrukcija krajnje upitna. Projekat je praktično završen ali problem je nosivost postojeće konstrukcije. Posle ovih tragičnih događaja traži se pre bilo kakvog odobrenja rekonstrukcije detaljno statičko ispitivanje postojećeg objekta a prema prvim procenama situacija je nezadovoljavajuća. Ukoliko se to definitivno potvrdi ništa od rekonstrukcije. Čak je u nekoj opciji i potpuno rušenje postojećih tribina i fazna izgradnja potpuno novih. Info nije 100% proveren ali na žalost miriše da bi mogao biti tačan.
Izgleda da je planirana i očekivana rekonstrukcija krajnje upitna. Projekat je praktično završen ali problem je nosivost postojeće konstrukcije. Posle ovih tragičnih događaja traži se pre bilo kakvog odobrenja rekonstrukcije detaljno statičko ispitivanje postojećeg objekta a prema prvim procenama situacija je nezadovoljavajuća. Ukoliko se to definitivno potvrdi ništa od rekonstrukcije. Čak je u nekoj opciji i potpuno rušenje postojećih tribina i fazna izgradnja potpuno novih. Info nije 100% proveren ali na žalost miriše da bi mogao biti tačan.